2014. május 3., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Üdvösség Anyja: Az apokalipszis Fiam földi Egyházának az Ő ellenségei által történő elfoglalását fogja jelenteni

2014. május 2. péntek, 19:00
Gyermekem, amikor az emberek az apokalipszis szót hallják, akkor az, rémülettel töltheti el a szívüket. Ez azért van, mert csak kevesen vannak olyanok, akik jól informáltak annak jelentéséről. Ezek az idők meg voltak jövendölve, mint Atyám Tervének utolsó része: hogy egyesítse és megszabadítsa a világot a gonosz szorításától, amelyet az már oly hosszú ideje tart a markában.
A legfontosabb jelre, hogy az idő közel van, csak közvetlen Fiam Második eljövetelét megelőzően kerül sor, amikor Fiam Keresztre feszítését újból át fogják élni mindenhol. Ezek lesznek a jelek: Ahogyan Őt megkorbácsolták, úgy a korrupció és a fertőzés által Testét is – földi Egyházát – meg fogják korbácsolni. Aztán, ahogyan az Ő Fejére töviseket helyeztek, úgy Egyháza vezetőinek fejére is töviseket fognak helyezni. Az Ő felszentelt szolgáinak a kezei is át lesznek szegezve, mintha Keresztre lennének szegezve, amikor többé már nem használhatják azokat a Szentségek eszközeiként, az eljövendő időben. Ahogyan a szögek behatoltak Fiam Lábaiba, úgy Isten igaz szolgáit is meg fogják akadályozni abban, hogy az Úr igaz útján vezessék a lelkeket. Fiam Egyházának Keresztre feszítése a Földön addig fog folytatódni, amíg az meg nem hal, és attól a naptól kezdve Fiam, Jézus Krisztus Teste többé már nem lesz Jelen a Szent Eukarisztiában. Amikor Fiam Egyháza megsemmisül, akkor milyen úton fognak járni az Ő követői? Tehát, ha ti nem követitek Fiam Útját, nem lesztek képesek megtalálni a Királyságához vezető utat.
Amikor Fiam Egyházát már átvették, és az ellenség a trónra ül, nektek továbbra is hűségesnek kell maradnotok Fiamhoz. Nem lesztek képesek erre, ha elfogadjátok a szekuláris világ törvényeit, mint az Igazság helyettesítőjét.
Az Igazság Könyve, valamint a Keresztes Imahadjárat Imái segíteni fognak benneteket abban, hogy Fiamra összpontosítsatok. Az Ő hűséges szolgái az Élet Táplálékával fognak benneteket táplálni, amikor azt már sehol sem lehet megtalálni. Addigra képesek lesztek a hónapokat hetekben és a heteket napokban számolni, mert a harsona hangjára az Új Jeruzsálem feltámad a hamuból és az üldöztetés véget ér.
Az apokalipszis Fiam földi Egyházának az Ő ellenségei által történő elfoglalását fogja jelenteni. Ez a lelkekért folytatott harcról fog szólni. A büntetések Isten Figyelmeztetései lesznek az emberiség számára, hogy ez által megnyissa szemüket az Igazságra. A Maradék Hadsereg segíteni fog abban, hogy a Fiam iránti szeretet lángja égve maradjon, és hogy elhozza a lelkek számára a büntetéstől való nagy megkegyelmezést, mely Fiam Irgalma nélkül sújtaná őket.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja