2014. szeptember 14., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Sok hamis próféta fog kiemelkedni a hitszónokok közül

2014. szeptember 13. szombat 22:50
Drága szeretett leányom, a változások, amelyeket földi Egyházammal kapcsolatosan megjövendöltem, hamarosan feltárulnak.
A világi szekták rövidesen meg fogják kísérelni, hogy elvegyék mindazt, amit követőim szentnek tartanak, és hogy egy új modern mozgalmat vezessenek be az Egyházba. Ez a modernizmus – fogják majd mondani – azért lesz, hogy új felszentelt szolgákat toborozzon, és hogy elfogadhatóbb formákat vezessen be Isten Dicsőségére, hogy így az új fiatal generációt vissza lehessen csábítani Isten Templomaiba. Mindezek az új szertartások, imák és fórumok – amelyeket úgy fognak bemutatni, mint Szent Szavam új és legmodernebb értelmezéseit – egy üres tant fognak álcázni, és ezek nem Tőlem fognak származni.
Az új mozgalmat egy világméretű evangelizáció részeként fogják népszerűsíteni, ahol a hamis tan, amelyet gondosan meg fognak fogalmazni, hogy az teológiailag tökéletesnek tűnjön, milliókat fog elcsábítani. Oly sok embert fognak belerántani a modernizmus eme formájába és emiatt el fognak fordulni az Igaz Hittől. Ami egyébként a Keresztény hit gyökeres megújításának fog látszani, el fogja ítélni az Igazságot.
Sok embert be fognak csapni, a hitszónokok közül pedig sok hamis próféta fog kiemelkedni. Ezek a hamis próféták egy hamis Kereszténységet fognak népszerűsíteni, mely fel fogja váltani az Általam és Apostolaim által meghatározott Szent Evangéliumokat. Amint a hitehagyás hangjai hallhatóak lesznek minden országban, különböző nyelveken és különböző népfajok között, Isten Igaz Szavát el fogják felejteni. Ezeknek a hamis prófétáknak és önjelölt hitszónokoknak a szájából csak hazugság fog ömleni. A Szentírásomról azt fogják állítani, hogy már nem felel meg a 21. században élő emberek igényeinek és vágyainak.
Az, hogy sok ember nem hisz Bennem, annak köszönhető, hogy mind a mai napig nem érdeklődtek Szent Szavam iránt. Hamarosan oda fognak fordulni, és lelkesen át fogják ölelni a legnagyobb csalást, amelyet a világ valaha is látott. És miközben sokan megragadják azt, amiről úgy gondolják, hogy a Kereszténységnek egy friss újjászületése, mindazt, amivel táplálni fogják őket, Isten ellenségei fogják előírni.
Tedd ismertté, hogy az ember soha nem tud hamis tanokból élni, és hogy az teljes pusztulást fog maga után vonni, amikor az istenkáromlás felfalja majd a lelkeket. Az, ami nem Tőlem származik, egy világméretű csoport kialakulásához fog vezetni, amelyet az emberek mindenhol meg fognak tapsolni. Aztán eljön az idő az Egy Világvallás bejelentésére, és annak Egyházamban való üdvözlésére. Ez oda vezet majd, hogy az antikrisztus átveszi tiszteletbeli helyét Egyházamban – amint az meg volt jövendölve -, amikor mint tiszteletbeli vendéget fogják őt meghívni azok, akik teljes alárendeltségben dolgoznak a Sátánnak.
Azoknak mondom, akiket azzal fognak megkísérteni, hogy engedjenek a hamis tannak: Figyelmeztetlek benneteket, hogy nemcsak kenyéren él az ember, azonban élhet csak az Igéből, mely Isten Szájából jön.
Jézusotok

Penasa: Jézus visszatérése. Könyv

„Add át ezt az üzenetet az Egyháznak és ne félj, mert amit mondok, az igaz. Bátorság tehát és ne félj! Az idő közel van... Az Új Kor hajnala már megérkezett és Anyám előttem jár, hogy előkészítse az ösvényt az emberiségnek. Aki segítségül hívja nevemet, meg fog menekülni és részt vesz az Új Korszakban, a Szentlélek Korában, ez már kész van a maga bőséges ajándékaival, és sokakra kiárad a bűnös emberiségben, hogy visszavezesse őket Szívemhez. Szívemből tör elő ez a szeretetláng, ami meggyújtja a szíveket, hogy visszavigye őket az Atya Szívéhez... Legyetek készek és készüljetek fel jövetelemre, ami erőt sugárzó, csodálatos lesz választottaim számára. Őket Angyalaim az égbe ragadják a felhők fölé, és átélik azt a dicsőséges átalakulást, amiről Pál Apostol beszélt nektek.”

http://www.tengernekcsillaga.hu/!dokumentumok/konyvek/Penasa-JezusVisszaterese.pdf