2012. november 12., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Ünnepélyesen megígérem nektek, hogy az átmenet gyors lesz

2012. november 11. vasárnap, 18:00
Első rész
Drága szeretett leányom, mindig fontos emlékezned arra, hogy amikor szenvedsz, nemcsak a te fájdalmad az, amit érzel. Az Én fájdalmam az, melyet elviselsz. Nem arról a fájdalomról beszélek, amelyet Keresztre-feszítésem során elviseltem, hanem amivel ma szembesülök, amint látom és érzem az emberiség fájdalmait.
Az emberek a lelkük sötétsége miatt szenvednek a világban. Még azok is szenvednek, akik egyszerű életet élnek, és akik megpróbálják követni Tanításaimat. Szerencsétlenül érzik magukat, amint azzal küzdenek, hogy másokat szeressenek. Ők is szenvednek a kétségek miatt, melyet a hitükben megtapasztalnak.
Oly sokan nem értik az örök élet jelentését, vagy azt a tényt, hogy az életnek nincs vége, amikor egy személy meghal ezen a Földön. Ez az oka annak, hogy sokan nem készülnek fel az elkövetkezendő életre.
A múltban sok ember nem készült fel megfelelően, és most vagy a Pokolban vagy a Tisztítótűzben vannak.
Ez a generáció egy Ajándékot kapott, mely semmilyen más generációnak sem adatott meg. Sokak számára könnyű lesz az átmenetet ebből az életből: azonnal, anélkül, hogy a halált megtapasztalnák, ahogyan azt ismeritek.
Második Eljövetelem ezt a rendkívüli ajándékot fogja magával hozni. Tehát ne féljetek. Örvendjetek, mert eljövök hozzátok, hogy egy virágzó jövőt hozzak.
A következőképpen képzeljétek el: Noha bizonyos nehézségeket fogtok elviselni, és tanúi lesztek annak a módnak, amellyel Létezésemet elárulják, nem fog sokáig tartani.
Tudatában vagyok annak, hogy sokan aggódnak közületek, de Én ünnepélyesen megígérem nektek, hogy az átmenet gyors lesz. Aztán, amikor az Új Jeruzsálemről tanúskodtok, amint az Új Paradicsom leereszkedik a Földre, akkor tele lesztek elragadtatással.
Egyetlen szó sem tudja ezt a gyönyörű Teremtést leírni. Szívem szétreped a Szeretettől, amikor arra gondolok, hogy ti és szeretteitek hogyan fogtok reagálni erre a csodára. Ez lesz majd akkor, amikor a végső szövetség misztériuma világossá válik számotokra.
Ígéretem egyértelműségét – hogy újra eljövök –, végül valóban megértik majd.
A világ egyetlen szent család lesz, és egy olyan létet fog élni, mely összhangban és egységben van Atyám Isteni Akaratával.
Ez lesz az újraegyesülés ideje, mivel sor kerül a halottak első feltámadására. Azok, akik megtisztultak ezen a Földön a megtisztulás folyamatán keresztül, csatlakozni fognak azokhoz, akik a Tisztítótűzben szintén megtisztultak, hogy az Új Paradicsomban élhessenek.
Sok minden fog megváltozni, de azok, akik követnek Engem és egyesülnek Velem Új Korszakomban, a Béke Új Korszakában, mely fölött szellemi irányításom által uralkodni fogok, meg fogják találni a lélek békéjét.
Végül a sátán uralkodása alatt ezen a Földön eddig megtapasztalt szenvedés nem lesz többé.
Minden fájdalom, minden szenvedés, minden ima és minden erőfeszítés, melyet elszenvedtek a lelkek összegyűjtése miatt – akik bágyadtan visszamaradnak, és akik egész úton rugdalódznak és küzdenek -, meg fogja érni.
Az Új Paradicsom készen áll. Minden, amit tennetek kell az, hogy készítsétek fel a lelketeket és haladjatok a kapuk felé. Azok közületek, akik megváltják magukat az Én Szememben, megkapják a kulcsot, hogy kinyissák a kapukat.
Tartsatok ki ebben az eljövendő megpróbáltatásban, mert ez olyasvalami, aminek meg kell történnie, amint az Atyám Könyvében meg volt jövendölve.
A ti imáitok sokat meg fog enyhíteni ezek közül, és Atyám minden lehetséges szakaszban beavatkozik majd, megakadályozva, hogy gonosz cselekedetekkel zaklassák gyermekeit.
Jézusotok

A Római Katolikusoknak menhelyeken vagy biztonságos templomokban kell majd Szentmiséket tartaniuk

2012. november 11. vasárnap 22:00
Második Rész
Drága szeretett leányom, össze kell gyűlnötök és meg kell keresnetek azokat a lelkeket, akiknek nincs tudomásuk az Igazságról.
Nyújtsátok ki karjaitokat. Intsétek ide őket, hogy meghallgassák az Igazságot. Elveszthetik az életüket és a lelküket, ha nem segítetek nekik, hogy Hozzám jöjjenek.
A Keresztes Hadjárat – Maradék Egyházam Küldetése a Földön – éppen olyan kihívás lesz, mint a középkorban. Ez nem olyan testi hadviseléssel jár, mint amikor egy hadsereg harcot vív egy közönséges háborúban.
A háború egy szellemi háború lesz, bár néhány háború elő fogja idézni, hogy imacsoportok milliói jöjjenek létre, az Antikrisztus hatalmának meggyengítésére.
Ezek az imák a Mennyországban íródtak és rendkívüli Kegyelmeket ígérnek.
Ezeknek egyetlen célja van, és ez pedig az, hogy mindenki lelkét megmentse; minden gyermekét, minden hitűét, minden neműét, minden vallási felekezetűét és az ateistákét. Ez az Én legnagyobb vágyam.
Ti, tanítványaim, az Én irányításom alatt vagytok. A kegyelmek, melyeket rátok árasztok, már gyümölcsöt teremnek. Hamarosan azok az erők, melyeket a Keresztes Imahadjárat imáin keresztül fogok adni, több ezer új lelket fognak vonzani.
Talán azt gondoljátok: Hogyan érhet el egy kis imacsoport ilyen megtéréseket? A válasz egyszerű. Ez azért van, mert ti Atyám által védve vagytok, és közvetlenül Általam vagytok vezetve, hogy sikert érjetek el. Nem tudtok kudarcot vallani. Noha sok zaklatottságot és heves összecsapásokat fogtok megtapasztalni, valamint belső harcot, ami ebben a munkában várható, Én mindig a ti oldalatokon leszek.
Ne feledjétek, hogy most mi a szegény felszentelt szolgáim válságára készülünk fel, mely a bekövetkezendő egyházszakadás eredménye lesz, mely a Keresztény Egyházakban tör ki.
Tehát, miközben a maradék hadsereget a papok és más keresztény papság fogja vezetni, sok lesz a laikus szolga is, mivel ez az idő a paphiány ideje lesz.
Nektek, Tanítványaim, Ostyákat kell gyűjtenetek és tárolnotok, mert ezekhez nehéz lesz hozzájutni. Azoknak közületek, akik Római Katolikusok, menhelyeken vagy biztonságos Templomokban kell majd Szentmiséket tartanotok.
Egy „missziót” fognak létre hozni a német náci üldöztetéshez hasonlóan – amikor a zsidókat kerítették kézre –, hogy az Új Világegyház úgynevezett árulóit felkutassák, amit nektek mondani fognak, az a többi vallásra is érvényes.
Azzal fognak vádolni benneteket, hogy megszentségtelenítitek a Misét és az általuk újonnan formált Mise bemutatását, ahol Én a Szent Eukarisztiában nem leszek jelen, mert ez egy irtózat lesz Atyám Szemében.
Testem és Vérem azokon a Szentmiséken lesz jelen, melyeket azokban a központokban és menhelyeken tartanak, ahol ti hűséget fogadtok a Transsubstantiatio – nak (átváltoztatott ostyának), hogy megadja a Szentmise Szent Áldozata Szentségének hitelességét, és hogy Atyám által elfogadható legyen.
Én továbbra is utasítani foglak benneteket, miközben ti, „Jézus az Emberiséghez” nevezett Imacsoportokat hoztok létre, szerte a világon.
Sok ilyen alakul minden nap. Köszönöm azoknak, akik követték utasításaimat és engedelmességet mutatnak.
Legyetek békében. Nektek magabiztosabbaknak kell lennetek. Tegyétek félre attól való félelmeteket, hogy ez nem Tőlem származik. Mi most növekedünk és terjedünk a Föld minden sarkában. Hamarosan mindnyájan követni fognak (minket), és amikor ez megtörténik, a megtéréseken keresztül az imák megváltoztatják a világot.
Szeretlek mindnyájatokat. Én hálás vagyok és meghatódott, hogy azonnal válaszoltatok Nekem e fontos Küldetésen keresztül, mely a legnagyobb vezényelt Küldetést, hogy hazavigyen minden bűnöst az Atyához és biztonságba a fenevad befolyásától és kísértéseitől.
Jézusotok