1984. október 26., péntek

Medjugorjei üzenetek 1984. október

1984. október 4.
„Drága gyermekek! Ma azt akarom mondani nektek, hogy imáitokkal gyakran megörvendeztettek, de még az egyházközségben is sokan vannak, akik nem imádkoznak, s a szívem szomorú. Ezért imádkozzatok, hogy minden áldozatotokat és imátokat az Úr elé vihessem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. október 11.
A Szűzanya megemlít egy megpróbáltatást: a betakarítás idején hatalmas esőzések vannak, s komoly károkat okoznak.
„Drága gyermekek! Köszönöm, hogy most is Istennek ajánljátok egész munkátokat, amikor próbára tesz benneteket a gyümölcsök leszedésekor. Tudnotok kell, drága gyermekek, hogy Isten azért próbál meg benneteket, mert szeret. Adjátok át terheteket mindenkor Istennek, s ne aggódjatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. október 18.
„Drága gyermekek! Ma azt kérem tőletek, hogy otthonaitokban minden nap olvassátok a Bibliát. Jól látható helyen tartsátok, hogy mindig olvasásra és imádságra ösztönözzön. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. október 25.
„Drága gyermekek! Imádkozzatok ebben a hónapban. Isten megengedte, hogy minden nap kegyelmekkel segítselek, amelyek megvédenek benneteket a gonosszal szemben. Ez az én hónapom, szeretném nektek adni. Ti csak imádkozzatok, és Isten megadja nektek a kért kegyelmeket. Ebben is segíteni fogok nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”