2023. december 13

[Kanadából elhallgatott név]: „A 2023. december 13-i álom csak a következő szavakat tartalmazza: „a szócső halott”. Felébredtem, és ez ismétlődött a fejemben – talán Bergoglióra utalt?”

Válasz a Yellow Lily of Canada segítségével

SÁRGA LILIOM: Jézus azt válaszolja, hogy a "pápa" meghalt. Aki őt alakítja, az is csaló. Vannak olyan cselszövések, amelyekről nem lehet beszélni; Béke. Hadd folytatódjon még egy pillanatig a színjáték, minden kiderül, és egyre inkább rá fog mutatni a pápai bárány, Péter II. igazságára.

Mindenki, akinek füle van, hallja, akinek szeme van, nézze, ez a csalás ki fog derülni, a Vatikánt nem csak egy kutyákból álló konzorcium irányítja. A nyilvánosságnak most azonnal látnia kell egy színdarabot, ennek a színdarabnak tragikus vége van, minden féreg előbújik a fából.

Béke, minden béke királyától. Ez akkor fejeződik be, amikor hatalmam által felfedem a kész, hűséges, figyelmes szíveknek a kiválasztottat, a megjósoltat. A kálvinizált győzni fog, ahogy a pikkelyek lehullanak, ahogy a láncok eltörnek, ő megállíthatatlan, felemelkedik.

A római Vatikán nem tud megállítani, ahogyan az új hatalmat megteremtem: Az én szócsövem. Legyetek nyugodtak, hangszekrényeim visszhangozni fognak, Péter II.