2022. június 30., csütörtök

Miasszonyunk a Béke Királynéja a következőket mondta Pedro Regis (brazil) látnoknak

Mária üzenete: JÖN A GYŐZELEM! | Pedro Regis Anguera Brazília 2022.06.04
Drága gyermekeim, a legnehezebb pillanatokban, amelyeket Jézusom Egyháza átélt, a Szentlélek munkálkodott a hívő férfiakon és nőkön keresztül, és az igazak győztek. Az Egyház győzelme a Szentlélek Hatalmas Műve által lesz. A kereszt nehéz lesz, de a győzelem Jézusom egyetlen igaz Egyházáé: a Katolikus Egyházé. Nyisd meg szívedet, és engedd, hogy a Szentlélek vezessen. Amikor minden elveszettnek tűnik, az Úr győzelmet ad neked. Keress erőt Jézusom szavaiban és az Eucharisztiában. Add nekem a kezeidet, és én elvezetlek Őhozzá, aki az egyetlen utad, igazságod és életed. Az ellenségek dolgozni fognak, de az Úr az Ő népével lesz. Felbátorodik! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NYERHETSZ | Pedro Regis Anguera Brazília 2022.06.07

Drága gyermekeim, Jézusomnak szüksége van a ti bátor és őszinte tanúságotokra. Ne csüggedj! Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. A hamis tanok sötétsége sok papot és Istennek szentelt embert bemocskol. Sokan visszavonulnak, de ti, akik az Úréi vagytok, elhozjátok az igazság világosságát mindazoknak, akik lelki vakságban élnek. A hit a te nagy kincsed. Vigyázz a lelki életedre. Ne hagyd, hogy a hit lángja elhaljon benned. Legyőzheted a démont az ima és az Eucharisztia erejével. Fogadd el Jézusom evangéliumát, és minden győzelem lesz az életedben. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: "Ne éljetek az imádságtól elszakadva" | Pedro Regis Anguera Brazília 2022.06.11.

Drága gyermekeim, ne éljetek elszigetelve az imától. Amikor elszakad tőle, Isten ellenségének áldozatává válsz. A szent dolgokkal szembeni nagy megvetéssel és sértésekkel teli jövő felé tartasz. A nagy igazságokat elutasítják, és Nagy Babilon jelen lesz Isten Házában. Ne térjen el az igazságtól. Bánj meg őszintén bűneidet, és keresd Jézus Irgalmasságát a Gyónás Szentsége által. Amikor gyengének érzed magad, keress erőt az Eucharisztiában, és Isten győzelme eljön hozzád. Mindannyiótokat név szerint ismerlek, és Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Felbátorodik! Ebben az életben, és nem az eljövendőben, kell tanúskodnotok arról, hogy Fiamhoz, Jézushoz tartoztok. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete "Őbenne a te üdvösséged" | Pedro Regis (Anguera Brazil) Corpus Christi 2022

Drága gyermekeim, Jézusom szeret titeket, és tárt karokkal vár rátok. Gyere vissza hozzá, aki a te abszolút jód, és név szerint ismer téged. Ne feledd: győzelmed az Eucharisztiában van. Bármi is történik, maradj Jézussal, mert csak Őbenne van az üdvösséged. Egy nagy lelki sötétséggel teli jövő felé tartasz. A Sátán füstje lelki vakságot fog okozni Isten házában, és sok dogmát megtagadnak. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Hajlítsd meg térdeidet imában. Bízz Jézusban, és győzni fogsz. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete "Sokan visszavonulnak a félelemtől" | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.18

Drága gyermekeim, legyetek becsületesek tetteitekben. Ne feledd: ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Én vagyok az Édesanyád, és a Mennyből jöttem, hogy megtérésre hívjalak. Térj vissza ahhoz, aki a te utad, igazságod és életed. Vigyázz a lelki életedre. Keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Egy nagy üldöztetéssel teli jövő felé tartasz. Sok hitbuzgó elvonul a félelemtől, de akik hűségesek maradnak Jézusomhoz, azokat az Atya áldottjának fogják kiáltani. Nehéz idők jönnek, de nem leszel egyedül. Veled leszek. Felbátorodik! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében
.
Mária üzenete "Áldás szálljon rád" | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.21

Drága gyermekeim, én vagyok az anyátok, és szeretlek titeket. Arra kérlek benneteket, hogy mindenben próbáljátok Fiamat, Jézust követni. Ő minden áldás forrása, és csakis Őbenne van az igazi szabadulásod és üdvösséged. Én vagyok a Kegyelem és Irgalmasság Anyja. Nyisd meg szívedet, és fogadd el az Úr Akaratát életedre nézve. Tudja jól, hogy egy anya mennyire szereti a gyermekeit. Légy alázatos, és engedelmeskedj Hívásomnak. Nehéz idők jönnek az igazak számára, de az Úr azok mellett lesz, akik Hozzá tartoznak és szeretik Őt. Ne hátrálj meg! Az Úr elhívott téged, és sokat vár tőled. Ha szereted és megvéded az igazságot, üldöznek és elutasítanak, de ne csüggedj. Az ég figyel rád. Jelenleg, mint a Kegyelem Anyja, a Mennyország áldásait árasztom rátok. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Ezért vesztette el az emberiség a békét | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.23

Kedves gyerekek, bátran! Jézusomnak szüksége van a nyilvános és bátor tanúságodra. Az emberiség elvesztette a békét, mert az emberek eltértek Jézus tanításaitól. Szegény gyermekeim vakokként járnak, hogy más vakokat átvezessenek a gonosz pásztorok bűnösségén. Gyere vissza gyorsan. Én vagyok a te Fájdalmas Édesanyád, és szenvedek amiatt, ami veled történik. Nagy és fájdalmas üldöztetés felé haladsz. A hívő férfiak és nők elhallgatnak, és az igazság csak néhány helyen lesz jelen. Az igazság hangja terjedjen mindenhol. Sok szívnek szüksége van Jézusom Szeretetére. Segíts mindenkinek. Ne hátrálj meg. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében. Mária üzenete: "Megszabaduljatok minden rossztól" | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.25

Szeretett gyermekeim, térjetek vissza ahhoz, aki a ti Egyetlen és Igaz Megváltótok. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elválasszanak benneteket Fiamtól, Jézustól. Az Igazságos Bíró mindenkinek az életben tanúsított magatartása szerint fizet. Igazságos. Ebben az életben, és nem az eljövendőben, kell tanúskodnod a hitedről. Szabaduljatok meg minden gonosztól, és szolgáljátok az Urat örömmel. Olyan jövő felé tartasz, amelyben nagy nézeteltérések lesznek Isten Házában. Állj ki az igazság mellett. Istenben nincs féligazság. Keress erőt az imában és az Eucharisztiában. Tölts egy kis időt Isten Igéjének hallgatásával, és gazdag leszel a hitben. Ne csüggedj. Aki az Úrral van, soha nem fog elbukni. Menj előre azon az úton, amelyet mutattam neked. Ezt az üzenetet adom át nektek ma a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: MINDENT MEGMUTATTANAK NEKED | Pedro Regis (Anguera Brazil) 2022.06.29.

Drága gyermekeim, a szentséghez vezető út tele van akadályokkal, de nem vagytok egyedül. Felbátorodik! Jézusom veled jár. Péter nem Péter; Péter nem lesz Péter. Amit mondok neked, azt most nem tudod megérteni, de minden kiderül előtted. Légy hű Jézusomhoz és Egyházának igaz Tanítóhivatalához. Ebben a pillanatban a kegyelmek rendkívüli esőjét okozom rátok az égből. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében
.

Szent Mihály arkangyal üzenete - ÚJ VILÁGRENDET HIRDETNEK? Anna Shelley 2022.07.06

Szent Mihály arkangyal üzenete - ÚJ VILÁGRENDET HIRDEZNEK? Anna Shelley 2022.06.07

Az áldások, amelyek Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztusunk Szentséges Szívéből áradnak, legyen mindegyikőtökön, amikor Isten Szeretetének fénye vesz körül. Isten emberei, sürgősen térjetek vissza az imához, felkészítve szíveteket az Urunkkal és Megváltónkkal való találkozásra, amely hamarosan követi a jelenlegi nyomorúság szerencsétlenségeit. Az apokalipszis négy lovasa által hozott szerencsétlenség kezdete szenvedést fog okozni az emberiségnek. Az új világrendet akkor hirdetik ki, amikor az Antikrisztus belép a szent helyre. Az emberiséget leigázzák az elesettek álnok cselekedetei. Amikor minden hasonlóság megszűnik a normálishoz, a fenevad nyoma hamis ürügyekkel felbukkan. Egy vételi és eladási tábla, egy olyan tábla, amely kényelmesen fog kinézni. A legfontosabb dolog az, hogy előkészítsd a készletedet, bízva Urunkban és Megváltónkban a szükségleteidben. A félelem és a pánik szelleme rátör az emberiségre, és arra készteti, hogy megbízzon a hamis messiásban, aki a hamis béke zászlaja alatt fog megjelenni. Ekkor leépülnek azok a lelkek, akik elfogadják az Antikrisztus hazugságait és csalásait. Isten népe Álljatok bátran Isten fegyverzetébe, forgatva lelki fegyvereiteket imádkozó kezekben. Ne add fel, imádkozd Boldogságos Édesanyánk Fényének Rózsafüzérét, amely elveszi a sötétséget. Kész vagyok angyalok sokaságával együtt megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva.
Szent Mihály arkangyal üzenete - A FÖLD REZGET ÉS MEGTÖR || Anna Shelley 2022.06.17
A mennyei seregek fejedelmeként arra kérlek benneteket, hogy lépjenek be Isten Szeretetének ragyogó fényébe, és maradjatok benne. Isten népe, A legsürgetőbb dolog az, hogy visszatérjünk az imához. Ne veszítsd el a kapcsolatot Urunkkal és Megváltónkkal, aki soha nem hagy el téged. Térj vissza ahhoz a biztonsághoz, amelyet csak az Ő Szent Szíve adhat neked. Szüntelenül imádkozz Boldogasszonyunk Fény Rózsafüzérével, hogy megvilágosítsd a téged körülvevő sötétséget. Imádkozzatok egymásért, imádkozzatok hazátokért, imádkozzatok a demoralizált házi gyülekezetért. Imádkozzatok a bűnösök megtéréséért, akiknek a lelke veszélyben van! Imádkozzatok, Isten szeretett népe, hogy angyalaitok vigyék imáitokat Isten trónjához, ahol mindegyiket külön-külön meghallgatják. A FÖLD REZGÉS ÉS TÖRÉS, válaszul a Föld mágneses tere ellen fellépő zavarokra. A vulkánkitörések erősödésével füstfelhők sötétítik az eget. A tengerek emelkedni kezdenek és tombolni kezdenek az ellentétes szelekre válaszul. Készítse elő menedékét azzal, hogy elrejtőzik Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus Szentséges Szívében. Sok angyallal együtt készen állok megvédeni téged az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva.
Jézus üzenete – Kihirdették a világháborút || Anna Shelley 2022. június 29. ????
Szeretteim, fogadjátok az áldások esőjét, amelyet ezen a napon adok nektek. Szeretteim, kövessenek engem ezekben a napokban, tükrözve szeretetemet és irgalmasságomat a sötétben eltűnő emberiség iránt. Az érzékenység nagy időszakában sokak szívét megüti a káosz. Az üldöztetés ideje lesz. A társadalmi nyugtalanságot a világ haditörvénye fogja elfojtani. A földeket a kommunizmus fogja alakítani az emberiség jólétéről való gondoskodás leple alatt. Egy kényelmes tábla kerül beírásra. Kihirdették a világháborút. A rend és az uralom követni fogja az antikrisztus birodalma létrejöttét. Kedves barátaim, nincs több idő, ébredjetek fel a letargiából. Nem figyelmeztettelek ezekre az eseményekre? A legsürgetőbb tennivaló az, hogy az imádságon keresztül térjetek vissza a napi bűnbánatotokhoz és a velem való megbékéléshez. Nem hagytalak el benneteket, szeretlek benneteket, és azt akarom, hogy mindannyian biztonságban legyetek. Ne feledd, az irántad érzett feltétel nélküli szeretetem végtelen. Jöjjetek Irgalmasság Forrásomhoz, amely mindannyiótokért kiáradt. Így szól az Úr.
Mária üzenete: A világ sötétségbe fordul || Anna Shelley 2022. június 29.

A sugárzó fénnyel ékesített Boldogasszony beszél. Szeretett gyermekeim, most ebben a pillanatban készítsétek fel szíveteket Fiamra, aki szentségre hív benneteket. Tartsatok bűnbánatot, és távolodjatok el ennek a sötétségbe forduló világnak a piszkos perverzióitól. Gyermekeim, kövessétek Fiamat, és tükrözzék szeretetét és irgalmát erre a romlott nemzedékre. Gyermekeim, imára hívlak benneteket. Imádkozz a hazádért. Imádkozzatok egymásért. Imádkozzunk a bűnösök megtéréséért. Imádkozz a veszélyben lévő lelkekért. Imádságot mondják folyamatosan! Imádkozzátok Fény Rózsafüzéremet, amely elvakítja ellenségeiteket és eltávolítja a körülöttetek lévő sötétséget. Gyermekeim, már késő van. Fiam hamarosan visszatér igazságos bíróként. Gyere köpenyem alá, és keress menedéket Fiam Szentséges Szívében. Gyermekeim, mindig emlékezz az ígéretemre, és imáitok legyenek szakadatlanok. Ámen.

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

Jézus üzenete: "ELŐRE JÖTT az éhség" Luz de Maria de Bonilla (Argentína) 2022. június 2.

Szeretett gyermekeim: Lelkem szeretetével borítalak be benneteket, hogy megadjam nektek azt, amire gyermekeimnek szüksége van ahhoz, hogy Királyságomban munkálkodhassanak. Népem Szenvedélyem útját követi. Népem viseli keresztemet; igen, dicsőség és fenség keresztje. Anélkül, hogy félnének Keresztemtől, gyermekeim viselik azt, hogy benne hagyjanak mindent, ami bűn. Gyermekeim, szükséges, hogy megértsétek, hogy a testtel és a testért élő ember nem ismeri a szellem dolgait; testben fog járni és dolgozni, nagyon távol Akaratomtól. Gyermekeim állandó megtérésben élnek, erőfeszítéseket tesznek, elhatárolják magukat a világ mindenétől, imádkoznak és áldoznak testvéreik megtéréséért – azokért, akik a világban élnek. Népem, éljetek előre haladva, megtalálva az utat és erőfeszítéseket, legszentebb Édesanyám kezébe kapaszkodva, hogy Anyám felemeljen benneteket, amikor úgy érzi, hogy nem tud tovább. Készüljetek fel most lelkileg! Gyermekeimben erjed a harag, és elveszítik józan eszüket, egymás ellen mennek, sarokba szorítva a Démont, aki most halad előre, tudván, hogy Legszentebb Anyám már legyőzte. Szeretteim, az éhség előrehalad, bár nem figyelmeztet rá. Az árak már elértek néhány országot, és Ők mégis megvetik hívásomat. Az éhség miatt az ember hajlamos megfosztani attól, ami szükséges, és a társadalmi felfordulás az egymást követő és az azt követő országokban járványszerűen történik. E világ hatalmasai segítséget ajánlanak neked cserébe azért, hogy csatlakozz az Antikrisztus soraihoz. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok a Közel-Keletért. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok testvéreitekért, akik a háború miatt szenvednek. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok a természet erőinek csapásai ellen. Népem: Tartsd a hitet állandó növekedésben, és próbára leszel a Szeretetben. Törvényemet szívedbe kell vésni. Imádkozzatok tudván, hogy Szentlelkem legyőzi a megkeményedett szíveket, az áthatolhatatlan kőszíveket, amelyekben Szerelmem ismeretlen. Népem, szeretlek: sajnálom, ami történik, és ami történik, nagyobb erővel. Sajnálom gyermekeim szenvedését, ezért úgy szállok át egyikről a másikra, mint egy koldus, aki minden táplálékát a Szeretetben találja meg. Folytasd, bízva minden gyermekem iránti Szeretetemben és Gondoskodásomban. Mindenki a nagy kincsem számomra. Tartsd életben a reményt, soha nem fogok legyőzni. „Én vagyok a ti Uratok és Istenetek”, ti pedig az Én gyermekeim vagytok. Vajon képesek lesznek legyőzni téged? Védelmemet és állandó gondoskodásomat nyújtom neked. Gyere hozzám! Áldásom veled van. A te Jézusod.
A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE SZERETETT LÁNYÁNAK, LUZ DE MARIA-NAK SZERETETT LÁNYÁNAK, LUZ DE MARIA-NAK
JÚNIUS 6., 2022


Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

MEGÁLDALAK SZERETETEMMEL, MEGÁLDALAK A FIATOMMAL.

Gyermekeim, megtérésre hívlak benneteket. Néhányan azt kérdezik maguktól: hogyan térjek át?

El kell döntened, hogy elfordulsz a bűntől, mindattól, ami megrontja a szellemi és fizikai érzékeket, az elmédet, a gondolataidat és mindattól, ami megkeményíti a szívedet.

Határozott döntést kell hoznod, szilárd elhatározást, hogy megjavítod a világiasságtól, a bűnös dolgoktól és a rossz szokásoktól való elszakadásodat. Az emberi én zsarnoksága akkor erős, ha hagyják, hogy átvegye a hús és az érzékek vágyainak gyeplőjét.

Térjetek meg azáltal, hogy elfordultok attól, ami megront benneteket, és ami arra késztet benneteket, hogy csatlakozzatok ahhoz az alantas és alacsony szinthez, ahol az ördög mozog. A bűn arra késztet benneteket, hogy megtagadjátok Isteni Fiamat, és ez nagyon komoly dolog, mert az eredmény az Örök Üdvösség megtagadása, ha nem tanúsítotok bűnbánatot.

A BŰN A TILTOTT ÉS HELYTELEN VESZÉLYES TEREPÉRE LÉP, AHOL A LÉLEK SZENVED.

Szabad akarattal rendelkeznek, és látom, hogy oly sok gyermekem állandóan ugyanabba a bűnbe esik bele ostobaságból, azt mondják: "Szabad vagyok, a szabadság az enyém", és így a bűn émelyítő vizébe süllyednek, amelyből a büszkeség miatt, a szabad akarattal való visszaélés miatt nem jönnek ki.

VISSZAJÖVÖK!

Gondolj arra, hogy milyen vagy, mit teszel, hogyan reagálsz, hogyan viselkedsz testvéreiddel, hogyan viselkedsz és hogyan cselekszel (Zsolt 50 (51), 4-6).

Gyermekek, az emberiség veszélyben van, és megtérés nélkül könnyű prédái vagytok a gonosznak.

NAGY VÁLTOZÁSOK JÖNNEK!

Modernizmusok jönnek, amelyek elpusztítják gyermekeim lelkiségét, és arra vezetik őket, hogy elárulják Fiamat. Olyan sokan vannak, akik bölcsnek érzik magukat, hogy végül ostobák lesznek, és a hitványságba esnek.

Az emberiségnek sürgősen meg kell változnia, hogy ne legyenek megtévesztve.

Az emberi teremtmény állandóan megtérésben van, sürgetve, hogy állandóan megmosakodjon a bűntől.

Első alkalommal hívlak benneteket, hogy Fiam népeként erősítsétek meg magatokat a böjt, az ima, az Eucharisztia és a testvériség által.

ANYAKÉNT CSAK A MENNYORSZÁG NAGYSÁGÁRÓL SZERETNÉK BESZÉLNI NEKTEK, DE EBBEN A PILLANATBAN ARRÓL KELL BESZÉLNEM, AMI KÖZELEDIK, ÉS AMI BUKÁSHOZ VEZETHET BENNETEKET.

Ebben a "már"-ban meg kell változnotok és fel kell készülnötök arra, hogy teljesen új teremtményekké váljatok.


Az erőszak egyre nő az emberiség elégedetlenségével szemben, káoszt okozva egyik vagy másik országban.  Ezért hívlak benneteket isteni Fiam imádására, imádkozásra és testvériességre. Nem fogjátok tudni adni azt, amit nem hordoztok magatokban.

GYERMEKEIM, SZÜKSÉGETEK VAN ARRA, HOGY FIAM IMÁDATÁBAN ÉLJETEK, HOGY TOVÁBBADHASSÁTOK TESTVÉREITEKNEK, MIELŐTT TÚL KÉSŐ LENNE.

Fiam szeretett népe, itt az ideje, hogy Fiamhoz emeljétek szíveteket, a Fiamtól való elszakadásotok megakadályoz benneteket a megkülönböztetésben.

Több olyan betegség jön, amely nem az Isteni Akaratból, hanem a tudomány rosszul alkalmazott módszereiből ered. Imádkozzatok és használjátok azt, amit jeleztek nektek.

LEGYETEK TESTVÉRIESEK ÉS NE ENGEDJÉTEK A VISZÁLYT....

AZ EGYSÉG SÜRGŐS. AKI HARCBAN ÉL, AZ EGYEDÜL TALÁLJA MAGÁT A GONOSZ VESZÉLYÉVEL SZEMBEN.

Megáldalak szeretetemmel, gyere méhembe. Fiam népével maradok.  Ne féljetek, én megvédelek benneteket.

Mária anyja



ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.


A MÁRIA  KOMMENTÁRJA

Testvérek és nővérek:

Krisztus Anyjaként a Boldogságos Szűz az emberiség számára beteljesedett anyai szeretet.

Megáld minket az Ő Fiatjával, az Ő "Igen"-jével Isten akaratára, hogy mi, mint az Ő gyermekei, Boldogasszony Anyánk munkájának és cselekedeteinek megismétlői legyünk.

A bűnből való megtérésre hív minket, és elmagyarázza nekünk az ehhez vezető első lépéseket.

Mindannyiunk válasza a megtérésre való felhívásra erőt ad ahhoz, hogy megbirkózzunk mindazzal, ami az emberiségre vár. Mert a Szentlélek által adott megkülönböztető képesség az, ami által mi, Isten gyermekei inkább Istenéi lehetünk, mint gonoszok.

Ez a hívás a megkülönböztetésre szólít, ami a Krisztusnak való átadás a világról és a testről való lemondás.

Ámen.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ de MÁRIAnak  2022. JÚNIUS 12-én


Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe:

ÉLJETEK AZ ISTENI AKARAT VÉDELME ALATT, HOGY CSELEKEDETEITEK ÉS TETTEITEK ÖSSZHANGBAN LEGYENEK KIRÁLYUNK RENDELKEZÉSEIVEL, ÉS NE A VILÁGI HATALMAK RENDELKEZÉSEIVEL.

A Mennyei Légió Hercegeként arra kérlek benneteket, hogy minden pillanat minden tettét és cselekedetét adjátok át Királyunknak és Urunknak, Jézus Krisztusnak AZ EMBERSÉG BŰNEIÉRT ÉS A LELKEK MEGMENTÉSÉÉRT.

Minél többen csatlakoztok ehhez az áldozathoz, annál erősebb és magasabb lesz a fal, és annál jobban ellenáll az ördög támadásának.

Áldottak, hogy előre tudják, mit vár és mit kíván a Menny az Ő gyermekeitől......
Szerencsések, ha tudják, hogy hol kell viselkedniük, és imádkoznak érte, így tartva magukat az Isteni Akaraton belül.

Ahogy rövidül az idő, a gonosz egyre inkább jelen van és láthatóvá válik az emberiségben különböző formákban.  Ez már megtörtént az emberiség történelmében.

Ebben az időben az ördög és csatlósai beágyazódtak a társadalom intézményeibe, befeketítették azokat, és az isteni akarattól távol álló fordulatot adtak nekik.

Az Égi Légió Hercegeként arra hívlak benneteket, hogy egyesüljetek az imában, hogy a Földön hamarosan bekövetkező nagy földrengés intenzitása csökkenjen azokon a pontokon, ahol a nagy tektonikus törések összefutnak.

ARRA HÍVLAK BENNETEKET, HOGY 7 NAPON ÁT IMÁDKOZZÁTOK A SZENT RÓZSAFÜZÉRT, ÉS IMÁDJÁTOK AZ OLTÁR LEGSZENTEBB SZENTSÉGÉBEN JELEN LÉVŐ KIRÁLYUNKAT ÉS URUNKAT, JÉZUS KRISZTUST.

A szeretet e cselekedeteit fel kell ajánlani a következőkért:

az egész emberiséget elvakította az ördög,

a testben vagy lélekben beteg emberi lények számára

és hogy a hit szilárd legyen Isten minden gyermekében.


Az imádságnak ez a formája harcol a gonosz ellen, és testvériségben egyesíti Isten gyermekeit, erősíti a hitet és az isteni védelembe vetett bizalmat.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

Hozzátok szólok, hozzátok, akik hallottátok, de becsuktátok a fületeket, mint az emberiség többsége, hozzátok, akiket Isten Országa tanított, de ti nem vagytok hajlandók megérteni, hozzátok szólok.....

Az élelmiszerhiány, a gazdasági hiány, az embertársaitok iránti szeretet hiánya, a szeretet hiánya és a Hit hiánya sújtja önöket.  

Sürgős, Anyánk és Királynőnk gyermekei!
Sürgős, hogy Isten népe lelkileg és anyagilag is felkészüljön.

A nagy országok kikristályosodnak, a kis országok pedig szenvedni fognak.

Mindenkinek a lehetőségeihez mérten kell tartalékolniuk, diszkrétnek kell lenniük, hogy ne essenek a farkasok áldozatául.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok Argentínáért, a társadalom felfordulása közeleg, a földje megrendül.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok Chiléért, amelynek földje erősen megrázkódik.

Imádkozzatok Közép-Amerikáért, megrázkódik, imádkozzatok.

Imádkozzatok az Egyesült Államokban történt szerencsétlen eseményekért.

Imádkozzatok Isten gyermekei, imádkozzatok Japánért, mert a földje megremeg.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok Spanyolországért, mert megrendült.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok Franciaországért, amelyet terror sújt.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok az egész emberiségért, hogy a Hit győzedelmeskedjen, és hogy a félelem ne ragadja el Isten Népének egyetlen gyermekét sem.

MAGASRA TARTOTT KARDOMMAL ELŰZÖM A GONOSZ CSATLÓSAIT, ÉS MEGVÉDEM KIRÁLYUNK ÉS URUNK, JÉZUS KRISZTUS NÉPÉT, AHOGYAN AZT PARANCSBA KAPTAM.


Folytassátok az egységben, ne hátráljatok meg, imádkozó gyermekek, imádkozzatok, ne okozzatok kárt felebarátotoknak, és legyetek a szeretet hírnökei.

Megáldalak benneteket, megvédelek benneteket és összehívlak benneteket Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretetében.

Szent Mihály arkangyal


ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANTATOTT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA





LUZ de MÁRIA ajánlása:


Testvérek a hitben:


Szent Mihály arkangyal, Isten népének védelmezője, szavaival lehetővé teszi számunkra, hogy előre lássuk azokat a súlyos eseményeket, amelyek a földön történni fognak, és amelyek szomorúságot hoznak az emberiségre.


Soha nem késő, soha. Van időnk, amíg még van életünk, időnk, hogy helyrehozzuk és visszatérjünk Isten útjára.


Szent Mihály gyengéden elmagyarázza nekünk, hogy ez a nemzedék, akárcsak az előző nemzedékek, részesült a Mennyből érkező figyelmeztetés áldásában, és akárcsak az előző nemzedékek, azok, akik láttak, nem hisznek, és azok, akik hallottak, nem hisznek?


Isten népeként bátorítást találunk abban, hogy Szent Mihály arkangyal isteni parancsra utasít bennünket, hogy milyen imát ajánljunk fel ebben az időben, és arra utasít bennünket, hogy 7 napon át imádjuk az oltár szentségét.  Ez Jerikó falainak lerombolását juttatja eszünkbe (vö. Józs 6:15-27).


Ugyanígy arra vagyunk hivatottak, hogy lebontsuk a falakat, amelyeket az ördög Isten gyermekei köré emelt, hogy a lámpás ne legyen elrejtve, hanem adja azt a fényt, amelyet Isten dicsőségére kell adnia.


Testvérek, a Mária-kinyilatkoztatások youtube csatornán be fogjuk jelenteni azt a napot, amikor a Szent Rózsafüzér imádkozása és a Szentségi Jézus imádása elkezdődik.
SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE
Luz de Maria de Bonilla (Argentína) 2022. június 18.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe:

RÉSZESÜLJETEK AZ ÁLDÁSBAN, AMELYET KIRÁLYUNK FOLYAMATOSAN ÁRASZT MINDANNYIUNKRA.

A Végidők Királynőjének és Anyjának szeretettjei vagytok ....
Annyira szeret benneteket, hogy Isteni Fia elküldi Békeangyalát, hogy elkísérjen benneteket, hogy utat nyisson nektek, és hogy figyelmetekben tartsa Isten törvényét, hogy ne tévedjetek el.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe szeretettel, hittel és engedelmességgel hallgatott az emberiség javára szóló hétnapos imahívásomra.

Elfelejtik, hogy imádság nélkül az emberi lény üres. A szívvel és lélekkel való imádság nélkül a teremtmény meginog a gonosz kísértései előtt, és könnyű prédájává válik az ördögnek és mesterkedéseinek.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

Az Isten gyermekei közötti testvériség a legfontosabb, és az EGYSÉG szükséges a gonosz támadásával szemben, amely el akarja pusztítani és szét akarja választani Királyunk és Urunk Jézus Krisztus műveit.

Az emberi teremtmények "isteni ajándékok" (Mt 24,11) hordozóinak nevezik magukat, hogy megosztják Isten gyermekeit, hogy azok letérjenek az igaz útról.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus egységre hív benneteket. Értsétek meg, hogy ami jön, az nem eső, szél, sötétség és remegés időszaka lesz.....

Nem emésztettétek meg, hogy ami most jön, az a legerősebb próbatétel és a legerősebb támadás, amivel az emberiségnek ebben a nemzedékben szembe kellett néznie.

Hogyan lehet őket ésszel és lélekkel megértetni, hogy ami jön, az meg van írva!    EZ NEM A VILÁGVÉGE, NEM!  

Mit fognak tenni, amikor ezekkel a pillanatokkal szembesülnek, és megnézik magukat, és látják, hogy megvetették az Igazságot, nem hittek benne, és nem készültek fel a szellemben és abban, amit a Mennyország jelzett nekik!

HOSSZÚ IDŐRE SZÁMÍTASZ?  TÉVEDSZ.

NE KERÜLJETEK A GONOSZ KARMAI KÖZÉ AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA LEGKRITIKUSABB IDŐSZAKBAN!

Az éhínség terjed, és vele együtt az emberi teremtmények számára nélkülözhetetlen dolgok hiánya. A gazdaság hanyatlik a világban, és az ember káoszba kerül a pénzisten hiányában, akinek a biztonságát adták.

A végidők Királynőjének és Anyjának gyermekei, a búza elválik a kévétől, és a kévék üldözni fogják a búzát (Mt 13, 24-38).

Ne féljetek, a megpróbáltatás után a búza nagyobb erővel fog feltámadni, megvilágosodik Királya és Ura, Jézus Krisztus szeretete által.

LEGYETEK LELKI ÉBERSÉGBEN! Látjátok a báránybőrbe bújt farkasokat (Mt 7,15), akik Isten népét a lelki szakadékba vezetik, és ezt olyan gyengeséggel és hidegséggel fogadjátok el, hogy a parlagfű részeként ébredhettek fel.

Királyunk és Urunk, Jézus Krisztus gyermekeinek lelki beállítottságúnak kell lenniük, hogy ne legyenek megtévesztve. Amikor a gyászolók belépnek Isten házába, meg kell őrizniük lelki erejüket, és nem szabad félrevezetni őket. Ezt akarja az ördög, hogy a juhok szétszóródjanak. Ne engedje meg.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe:

Imádkozzatok, imádkozzatok a kétségbeesés, a felkelések és az üldöztetés ellenére.

Imádkozzatok, imádkozzatok Isten népe, hogy az emberi teremtmények meghallják imára való felhívásomat.

Imádkozzatok Isten népe, imádkozzatok Mexikóért, a földje remeg az erőtől.

Imádkozzatok, Isten népe, imádkozzatok az emberiség megtéréséért és azért, hogy minden emberi teremtmény elfogadja Anyjának az Ige Anyját.

FÉLELEM NÉLKÜL, EGYENLETESEN ÉS SIETVE HALADJATOK.
TOVÁBBRA IS REMÉNYKEDJÜNK KÉTSÉGBEESÉS NÉLKÜL, DE BÍZVA A HÁROMSÁGOS AKARATBAN.

Szeretve vagytok, ezért elhozom nektek az Örök Élet Szavait, amelyek megtérésre hívnak benneteket.

JÖJJÖN! LÉPJETEK BE AZ IGAZ ÚTRA, AMELY A MI KIRÁLYUNKKAL ÉS URUNKKAL, JÉZUS KRISZTUSSAL VALÓ TALÁLKOZÁSHOZ VEZET.

Megvédelek, megáldalak. Ne essetek a félelem áldozatául. Mennyei légióim megvédelmeznek téged.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA

KOMMENTÁR:

Testvérek és nővérek:
Szent Mihály arkangyal elhozza nekünk Krisztus isteni szeretetét mindannyiunk számára. Emlékeztet bennünket a béke angyalának eljövetelére.  Tudatja velünk, hogy lelkileg erősnek kell lennünk ahhoz, hogy megkülönböztessük. Nagyon sok báránybőrbe bújt farkas van, akik Isten gyermekeit akarják összezavarni, és Szent Mihály a légióival nem fogja ezt megengedni.

Az emberi bizonytalanság és az ember vágya, hogy megismerje az ismeretlent, egyeseket arra késztethet, hogy a hamisba essenek.

Szent Mihály arkangyal azt mondja nekünk, hogy eljött az idő, amikor a parlagfüvet ki fogják vágni, és amikor kivágják, üldözni fogják a búzát. A korrupciót mindenhol megtaláljuk, és folyamatosan rossz példákat látunk.  Ezért az isteni segítség kérése nem maradhat észrevétlen, hanem szükségszerűségnek kell lennie Isten népe számára.

Figyeljünk az Egyházban a gyászra, amelyet Szent Mihály arkangyal hoz elénk.

Ámen.

Folytassuk ezt a hétnapos imanapot, amelyre Szent Mihály hívott bennünket.

https://www.youtube.com/c/RevelacionesMarianasLM



JÚNIUS 23. 2022


Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett népe:

KAPJÁK MEG A SZENT SZÍVEK ÁLDÁSÁT ÉS ERŐT AZOK, AKIK EZT KÍVÁNJÁK.

Az emberiség nagy része tétlen marad Királyunk és Urunk Jézus Krisztus hívására. Ezek a felhívások az emberi teremtmények emlékezetében újra értéket nyernek, ahogy a felsorolt események egymás után kibontakoznak az emberiség előtt.

AZ EMBERISÉG ENGEDETLENSÉGE AZ ÖRDÖG FEGYVERE, AMELLYEL RÁVESZI AZ EMBERT, HOGY FELLÁZADJON A SZENTHÁROMSÁG ELLEN.

Ekkor az engedetlenség szinte teljes lesz. Az ember nem akar alávetni magát semminek, és szabad akaratát hirdeti, ami hiúságába, büszkeségébe és liberalizmusába süllyed.

EL KELL MONDANOM NEKTEK, HOGY AKI NEM VÁLTOZTATJA MEG TETTEIT ÉS CSELEKEDETEIT A TESTVÉRISÉG IRÁNYÁBA, AZ A SÖTÉTSÉG ÁLDOZATÁVÁ VÁLIK.  A büszkeség, az önzés, a gőg és az önteltség kisebb csápok, amelyekkel az Ördög túl sok kárt okoz, és Én, mint a Mennyei Milíciák Hercege nem fogom megengedni, hogy Királyom és Uram Jézus Krisztus Népét aláássák.

A SZENTLÉLEK AZ ALÁZATOSOKRA ÁRASZTJA KI AJÁNDÉKAIT ÉS ERÉNYEIT (I KOR 12,11), HOGY HIRDESSÉK AZ IGÉT, NEM PEDIG A BÜSZKÉKRE, HOGY FELEMELJÉK SZABAD AKARATUKAT.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus népe, az imanap, amelyet kértem tőletek, értékes tömjénként érkezett az Atyai Trónushoz. Meg kell osztanom veletek, hogy minden egyes imanap teljes mértékben tetszett Istennek, és sikerült némileg enyhíteni a nagy földrengést, amelyet az emberiség hamarosan elszenved.

Anélkül, hogy felzaklatnám önöket, meg kell említenem önöknek, hogy az elkövetkező események szünet nélkül egymás után fognak bekövetkezni. A földrengések nagyobb intenzitásúak lesznek, aminek következtében a föld elveszíti tömörségét és a magas hegyek összeomlanak.

Urunk és Királyunk, Jézus Krisztus népe, a medve által képviselt ország váratlan reakciót fog kiváltani, ami a világot továbbra is zűrzavarban tartja, és néhány ország reakcióba kezd.

Ha ismeretlen dübörgést hallotok, ne hagyjátok el otthonotokat vagy azt a helyet, ahol vagytok, ne menjetek el, amíg nem kaptok mozgósítási parancsot.  Ha egy erős, ismeretlen villanás jelenik meg, ne nézz rá, hanem tartsd a fejed a föld felé, és ne nézz oda, amíg a villanás el nem tűnik, és ne mozdulj el onnan, ahol vagy.

Tároljátok az ételeket otthonotokban, nem feledkezve meg a vízről, a megáldott szőlőről, a szentségtartókról és arról, ami a kis oltárhoz szükséges, amelyet arra kértek, hogy egy bizonyos pillanatban készítsetek el otthonotokban (1).

Figyelem, szeretett Isten népe, figyelem! Legyetek éberek a gonosz ragaszkodásával szemben, amely bukásra akar benneteket vezetni. Ne engedjetek neki!

Kardommal védelek meg titeket. Ne félj.

Szent Mihály arkangyal


ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN NÉLKÜL



Olvassa el az Útbaigazítást a Mennyből... (pdf)



KÖZLEMÉNY

Testvérek:

Szent Mihály arkangyal figyelmeztet minket, hogyan cselekedjünk a döntő pillanatokban, amelyeket az emberiség részeként még nem éltünk át, így nem ismerjük vagy nem ismerjük fel őket. Vegyük szívünkre Szent Mihály e figyelmeztetéseit a javunkra.

Amikor az emberiség úgy érzi, hogy van egy kis haladék, közelebb kerül ahhoz, hogy szembenézzen azzal, amit bejelentettek.

Testvérek, amikor azzal szembesülünk, hogy otthonunkban szükségünk van egy emlékező helyre, emlékezzünk arra, hogy a Mennyország azt az utasítást adta nekünk, hogy legyen egy kis oltár a házban, ahol térdre borulva könyöröghetünk az Isteni Irgalmasságért.

A hasznos szolga azonnal megteszi, amit a gazdája parancsol neki. A haszontalan szolga azt mondja: Várni fogok..... Ez a várakozás mindent megváltoztat.


Ámen.
Jézus üzenete: Az erők megmutatják erejüket | Luz de Maria de Bonilla (Argentína) 2022.06.29.

Szeretett népem: Szívemmel megáldalak, Szeretetemmel megáldalak. Népem, ti az Én szeretett gyermekeim vagytok, és Igémet adom nektek, hogy lélekben felkészülhessétek. Azt akarom, hogy térj meg és légy testvér; ezt akarom, hogy egy szív legyél, amely egyesült Anyám szívével. Népem, ebben az időben minden pillanatban kérjetek a Szentlelket a megkülönböztetésért. Nagyon sok ember, akit megzavart az emberi „ego” büszkesége, el akar költözni arról a helyről, ahol én hívtalak, és ez helytelen. Ez a megelőzés és egyben a választás ideje: megakadályozni, hogy más utakon tévedj, és Szentlelkem segítségével azt választod, hogy felismersz és állhatatos maradsz Velem. Dolgoznod kell Szőlőskertemben, hogy saját Szeretetemmel várjátok Béke Angyalomat, aki jelen van Házamban, és várja, hogy elküldjem őt Népemmel. Ezért senki sem látta őt szemtől szemben. A Béke Angyalom az Antikrisztus megjelenése után jön el, és nem akarom, hogy összekeverd őt vele. Népem, nagyon fontos, hogy légy óvatos... Béke angyalom sem Illés, sem nem Énok, ő nem arkangyal, ő az Én szeretettükröm, amelyet megtöltök Szeretetemmel minden olyan személy iránt, akinek szüksége van rá. A démon nagyon keveset hagyott magára a pokolban. A legtöbb a Földön a lelkek ellen dolgozik, az ő háborúja szellemi háború azok ellen, akik Velem maradnak. Ez a háború spirituális, de ugyanakkor megsebzi, felmagasztalja és megbetegíti az emberi „egóját”, büszkének, magasztosnak érzi magát, azt gondolva, hogy mindenki tudja, hogy szükség van rád ott, ahol vagy, hogy a testvéreid csodáljanak, és ez nem jó. Ha nem vagy alázatos, a démon győztesnek nyilvánítja magát. Embereim, hallgass rám! Fontos, hogy alázatot vess a szívedbe, hogy elméd és gondolkodásod beszéljen arról, amit magadban hordozol. Ez a Harmadik Fiat korszaka, az a kor, amikor a gonosz hadban áll Anyám gyermekei ellen. A gonoszság tüze halad előre, a hatalmak megmutatják erejüket és haragjukat a kicsinyek ellen, akiket szeretett Szent Péterem megvéd. Mihály arkangyal. Gyermekeimnek készen kell maradniuk arra, hogy szembenézzenek az emberiségben már jelenlévő éhség csapásával. Az árak erősek lesznek, az éghajlat egyes országokban rendkívül meleg, máshol pedig rendkívül hideg lesz. A természet lázad az emberi bűn ellen. Az éghajlat folyamatosan változik, és az elemek feltámadnak az emberek ellen. Készülj fel! A léleknek lámpásnak kell lennie, amely világít a sötétséggel szemben, amelyet a föld órákon át szenvedni fog. Félelem nélkül, az Én védelmemben bízva továbbra is ragaszkodjatok ahhoz, amit kérek tőletek, hogy győzzön. Nincs félelem! Én vagyok a te Istened. Szent Szívemben hordozlak, és te vagy az Én Nagy Kincsem. Megáldalak. A te Jézusod

XVI. Benedek gondolatai a liturgiáról

 

Szent Péter és Pál ünnepén jelent meg Franciscus újabb levele (Desiderio Desideravi), ezúttal Isten népének liturgikus neveléséről, benne olyan állításokkal, hogy a liturgikus reform a zsinati atyák szándéka szerinti, elválaszthatatlan a zsinattól, és hogy a VI. Pál és II. János Pál által kiadott liturgikus könyvek a római rítus egyetlen formáját jelentik, amit Franciscus ismételten sürgető “kötelességének érez” kijelenteni. Vagy ő téved, vagy XVI. Benedek. A könnyebb összehasonlítás végett közreadom Peter Kwasniewskitől a New Liturgical Movement oldalán megjelent gyűjtést Joseph Ratzinger/XVI. Benedek liturgiával kapcsolatos gondolatairól. Mert vágyva vágyom rá, hogy kiderüljön az igazság. Legalább ebben. Legalább egy kis része.

Ma (az írás 2022. április 19-én jelent meg – szerk.) van Joseph Ratzinger 2005-ös pápává választásának évfordulója. Bizonyára sok mindenről fognak emlékezni rá (többek között a regensburgi beszédről és a volt anglikánok ordinariátusáról), de kétségtelen, hogy munkássága nagy jelentőségű olyan teológusként, aki visszaadta a liturgia központi szerepét a teológiai diskurzusban és vitában, mind pedig pápaként, aki hatalmas lendületet adott a hagyomány visszaállításának.

Bár a világhálón találhatunk egy halom idevágó Ratzinger-idézetet, a leghíresebb idézeteket még senki sem gyűjtötte egy helyre; ezért itt ez volt a célunk. Ráadásul időrendi sorrendjük lenyűgöző betekintést nyújt mind gondolatainak következetességébe, mind azok fejlődésébe.

Túl könnyű hibát találni XVI. Benedekben, amiért lemondott a pápaságról; amiért úgy tűnik, túl keveset tett a Vatikánban tapasztalható korrupció felszámolásáért, amely távozása óta csak szétterjedt és megerősödött; amiért olyan körülményeket teremtett, amelyek között – emberileg és átmenetileg – örökségének nagy része semmivé vált. Osztozom a bánatban és az elhagyatottság érzésében. Legyünk azonban szigorúan igazságosak is. Ratzinger nélkül, aki II. János Pál alatt a Hittani Kongregáció vezetője volt, bőséges, inspiráló és máig értékes liturgiával kapcsolatos írásai nélkül és pápaként a latin rítus felszabadítására tett kezdeményezései nélkül az Egyház sokkal rosszabb helyzetben lenne ma, mint amilyenben van, és ami még fontosabb, a hagyományos liturgia helyreállítását célzó mozgalom nem lenne milliókat vonzó globális jelenség. Ha a hagyomány védelme végül győzedelmeskedik, aminek minden bizonnyal be kell következnie, akkor azon kevés nagy alakok egyike, akiket a győzelem előmozdítóiként kell majd megemlíteni, minden bizonnyal ő lesz.

 

Joseph Ratzinger atya: Levél Wolfgang Waldstein professzornak, 1976

Az új Misekönyv problémája abban rejlik, hogy szakít egy történelmi folyamattal, amely mindig is megszakítás nélküli volt, Szent V. Piusz előtt és után, és amely – bár régi anyagokból ollózták össze – egy teljesen új könyvet hoz létre, amelynek kiadását mindannak tiltása kísérte, ami előtte volt, ami egyébként mind a jog-, mind a liturgiatörténetben példátlan. És a zsinati viták ismeretében és a zsinati atyák beszédeinek ismételt olvasása alapján bizonyosan állíthatom, hogy ez nem felel meg a II. vatikáni zsinat szándékainak. (Wolfgang Waldstein, “Zum motuproprio Summorum Pontificum”, in: Una Voce Korrespondenz 38/3 [2008], 201-214.)

Joseph Ratzinger bíboros: A hit ünnepe: Közelítések a liturgia teológiájához (1986)

Mint “ünnep”, a liturgia túlmutat azon, amit meg lehet csinálni és manipulálni lehet; bevezet bennünket az adott, élő valóság birodalmába, amely önmagát közli velünk. Ezért van az, hogy minden időben és minden vallásban a liturgia alapvető törvénye a közös hagyomány egyetemességén belül a szerves növekedés törvénye. Még az Ószövetségből az Újszövetségbe való hatalmas átmenet során sem sérült meg ez a szabály, nem szakadt meg a liturgikus fejlődés folyamatossága. … Sem az apostolok, sem utódaik nem “csináltak” keresztény liturgiát; az a zsidó örökség keresztény olvasatának eredményeként szervesen növekedett, és közben kialakította saját formáját. (66-67. o.)

Részben egyszerűen arról van szó, hogy a zsinatot félretolták. Például az kimondta, hogy a latin rítus nyelve latin maradjon, bár megfelelő teret lehet adni a népnyelvnek. Ma azt kérdezhetnénk: van-e egyáltalán még latin rítus? (p. 84)

Még a hivatalos új könyvek is, amelyek sok tekintetben kiválóak, időnként túlságosan sok jelét mutatják annak, hogy akadémikusok készítették őket, és azt az elképzelést erősítik, hogy egy liturgikus könyvet ugyanúgy lehet “csinálni”, mint bármely más könyvet. Ezzel kapcsolatban szeretnék röviden utalni az úgynevezett tridenti liturgiára. Valójában nem létezik tridenti liturgia, és 1965-ig ez a kifejezés senkinek semmit sem jelentett volna. A Tridenti Zsinat nem “csinált” liturgiát. Szigorúan véve, olyan sem létezik, hogy V. Piusz misszáléja. Az 1570-ben V. Piusz parancsára megjelent misszálé csak apró részletekben különbözött a Római Misekönyv mintegy száz évvel korábbi első nyomtatott kiadásától. V. Piusz reformja alapvetően csak bizonyos késő középkori járulékok, valamint a különböző hibák és nyomdahibák kiküszöbölésére irányult, amelyek becsúsztak korábban. Így ismét az egész Egyház számára írta elő Róma városának misekönyvét, amely nagyrészt mentes maradt ezektől a hibáktól. (p. 85)

A misekönyvet nem lehet jobban mumifikálni, mint magát az Egyházat. Mégis, minden előnye ellenére az új Misekönyvet úgy adták ki, mintha egy professzorok által összeállított könyv lenne, nem pedig egy folyamatos növekedési folyamat egyik szakasza. Ilyesmi még soha nem történt. Teljesen ellentétes a liturgikus növekedés törvényeivel, és azt az értelmetlen elképzelést eredményezte, hogy Trident és V. Piusz négyszáz évvel ezelőtt “gyártott” volna egy misszálét. A katolikus liturgiát így a modern kor puszta termékévé alacsonyították le. Ez a perspektívavesztés valóban nyugtalanító. Bár azok közül, akik nyugtalanságuknak hangot adnak, nagyon kevesen vannak tisztában ezekkel az egymással összefüggő tényezőkkel, ösztönösen felfogják, hogy a liturgia nem lehet az egyházi előírások, pláne nem a szakmai erudíció eredménye, hanem ahhoz, hogy hű legyen önmagához, az egyház életének és vitalitásának gyümölcsének kell lennie. (86-87. o.)

Mérföldkövek: Emlékiratok 1927-1977 (1988)

Kétségtelen, hogy ez az új misekönyv [a II. vatikáni zsinat után] sok tekintetben valódi javulást és gazdagodást hozott magával; de új konstrukcióként szembeállítva azzal, ami történelmileg fejlődött, megtiltva ennek a történeti növekedésnek az eredményeit, ezáltal a liturgia nem élő fejlődésnek, hanem tudományos munka és jogi tekintély termékének tűnik; ez óriási kárt okozott nekünk. Mert ebből az a benyomás támad, hogy a liturgia valami “csinált”, nem valami előre adott, hanem a saját döntési jogkörünkből fakadó dolog. Ebből az is következik, hogy nem egyedül a tudósokat és a központi hatalmat kell elismernünk döntéshozóként, hanem végső soron minden egyes “közösségnek” magának kell gondoskodnia a saját liturgiájáról. Ha azonban a liturgia saját magunknak készül, akkor többé nem tudja megadni nekünk azt, ami az ő igazi ajándékának kellene lennie: a találkozást a misztériummal, amely nem a mi termékünk, hanem eredetünk és életünk forrása. A liturgikus tudatosság megújulása, egy olyan liturgikus megbékélés, amely újra felismeri a liturgia történetének egységét, és amely a II. vatikáni zsinatot nem törésként, hanem fejlődési szakaszként értelmezi: ezekre sürgősen szükség van az Egyház életében. Meggyőződésem, hogy az Egyházban ma tapasztalható válság nagymértékben a liturgia szétesésének köszönhető, amely időnként „etsi Deus non daretur”-ként (mintha Isten nem létezne) is értelmezhető, mintha közömbös lenne, hogy Isten létezik-e vagy sem, és hogy szól-e hozzánk és meghallgat-e bennünket vagy sem. De ha a hit közössége, az Egyház világméretű egysége és történelme, valamint az élő Krisztus misztériuma már nem látható a liturgiában, akkor hol máshol válhat láthatóvá az Egyház a maga lelki lényegében? Akkor a közösség csak önmagát ünnepli, ami teljesen meddő tevékenység. És mivel az egyházi közösség nem eredhet önmagából, hanem egységként csak az Úrtól, a hit által jön létre, az ilyen körülmények óhatatlanul mindenféle szektás pártokra való széthulláshoz vezetnek – pártos szembenálláshoz egy önmagát szétszakító Egyházon belül. Ezért van szükségünk egy új liturgikus mozgalomra, amely életre hívja a II. vatikáni zsinat valódi örökségét. (148-49. oldal)

Revue Theologisches (1990)

A liturgikus reform a konkrét kivitelezésben egyre távolabb került ettől az eredettől [a Liturgikus Mozgalom legjobbjaitól]. Az eredmény nem újjáéledés, hanem pusztulás lett… Így a kialakult liturgia helyére egy olyan liturgiát állítottak, amelyet csináltak. A növekedés és alakulás létfontosságú folyamatát kiiktatták, hogy egy mesterséges alkotással helyettesítsék. Nem akarták többé folytatni annak szerves fejlődését és érlelődését, ami évszázadokon keresztül élt, hanem a technikai termelés módjára gyártással, a pillanat banális termékével helyettesítették. (Kommentár in Simandron-Der Wachklopfer. Gedenkschrift für Klaus Gamber (1919-1989), szerk. Wilhelm Nyssen [Köln: Luthe-Verlag, 1989], 13-15, idézi: Theologisches, 20.2 (1990. febr.), 103-4).

A Föld sója (1997)

Az a véleményem, hogy a régi rítust sokkal nagyvonalúbban kellene megadni mindazoknak, akik erre vágynak. Lehetetlen belátni, mi lehet ebben veszélyes vagy elfogadhatatlan. Egy közösség magát a létét kérdőjelezi meg, amikor hirtelen kijelenti, hogy ami eddig a legszentebb és legfőbb tulajdona volt, az szigorúan tilos, és amikor az utána való vágyakozást egyenesen illetlenségnek tünteti fel. Meg lehet bízni benne még bármi másban? Nem fogja holnap újra betiltani azt, amit ma előír? (176-77. oldal)

1998. október 24-i beszéd

Jó felidézni… amit Newman bíboros mondott, amikor megjegyezte, hogy az Egyház egész történelme során egyszer sem törölte el vagy tiltotta meg az ortodox liturgikus formákat, ami teljesen idegen lenne az Egyház Lelkétől. Az ortodox liturgia, vagyis az igaz hitet kifejező liturgia soha nem olyan összeállítás, amely különböző szertartások pragmatikus kritériumai szerint készült volna, amelyeket pozitivista és önkényes módon lehet összeállítani – ma így, holnap úgy. A rítus ortodox formái élő valóságok, amelyek az Egyház és az ő Ura közötti szeretetpárbeszédből születnek. Az Egyház életének kifejeződései, amelyekben nemzedékek hite, imádsága és maga az élet sűrűsödik össze, és amelyekben konkrét formában egyszerre testesül meg Isten cselekvése és az ember válasza. …

Ha a hit egysége és a misztérium egysége világosan megjelenik a két ünneplési formában, az csak ok lehet arra, hogy mindenki örüljön és hálát adjon a jó Istennek. Amennyiben mindannyian ezekben a szándékokban hiszünk, élünk és cselekszünk, képesek leszünk meggyőzni a püspököket is arról, hogy a régi liturgia jelenléte nem zavarja vagy bontja meg egyházmegyéjük egységét, hanem inkább egy ajándék, amely Krisztus Testének építésére hivatott, amelynek mindannyian szolgái vagyunk. (https://unavoce.org/resources/card-ratzingers-1998-address-at-anniv)

Isten és a világ (2000)

A liturgikus kérdésekben való igazi tudatosság előmozdítása érdekében fontos az is, hogy az 1970-ig érvényben lévő, érvényben lévő liturgiaforma [a régebbi latin mise] tilalmát feloldják. Aki manapság e liturgia továbbélését szorgalmazza, vagy részt vesz benne, azt leprásként kezelik; itt véget ér minden tolerancia. Ilyesmi még soha nem volt a történelemben; ezzel az Egyház egész múltját megvetjük és kitiltjuk. Hogyan bízhatunk benne jelenleg, ha így állnak a dolgok? (Angol kiadás 2002, 416. o.)

A liturgia szelleme (2000)

A II. vatikáni zsinat után az a benyomás alakult ki, hogy a pápa valóban bármit megtehet liturgikus kérdésekben, különösen, ha egy ökumenikus zsinat megbízásából cselekszik. Végül a liturgia adottságának gondolata, az a tény, hogy nem lehet vele azt csinálni, amit akarunk, eltűnt a nyugati köztudatból. Pedig az I. vatikáni zsinat semmiképpen sem abszolút uralkodóként határozta meg a pápát. Ellenkezőleg, úgy mutatta be őt, mint a kinyilatkoztatott Igének való engedelmesség biztosítékát. A pápa tekintélye a hit hagyományához van kötve, és ez a liturgiára is vonatkozik. Azt nem a hatalom “gyártja”. Még a pápa is csak alázatos szolgája lehet annak törvényes fejlődésének, maradandó integritásának és identitásának…A pápa tekintélye nem korlátlan; a Szent Hagyomány szolgálatában áll. (165-66. o.)

Beszéd (in: Looking Again at the Question of the Liturgy with Cardinal Ratzinger: A 2001. júliusi Fontgombault-i liturgikus konferencia jegyzőkönyvei (2003)

Úgy tűnik, hogy a katolikus liturgikusok egy tekintélyes része gyakorlatilag arra a következtetésre jutott, hogy a XVI. századi vitában lényegében inkább Luthernek, mint Tridentnek volt igaza…. Csak a tridenti tekintély tényleges tagadásának eme hátterében érthető meg a harc keserűsége az ellen, hogy a liturgikus reform után az 1962-es misekönyv szerinti szentmise celebrálását engedélyezzék. Az ilyen ünneplés lehetősége jelenti a legerősebb, és így (számukra) a legelviselhetetlenebb ellentmondást azok véleményével szemben, akik úgy vélik, hogy a Trident által megfogalmazott Eucharisztiába vetett hit elvesztette értékét. (p. 20)

Én személy szerint kezdettől fogva a régi misekönyv további használatának szabadsága mellett voltam, egy nagyon egyszerű okból: az emberek már akkor elkezdtek arról beszélni, hogy szakítani kell a zsinat előtti egyházzal, és különböző egyházmodelleket kell kialakítani – egy zsinat előtti, elavult egyháztípust és egy új, zsinati egyháztípust. Mindenesetre manapság ez a lefebvristák jelszava, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy két Egyház van, és számukra a nagy szakadás a két misszále létezésében válik láthatóvá, amelyekről azt mondják, hogy összeegyeztethetetlenek egymással. Számomra lényegesnek, alapvető lépésnek tűnik annak elismerése, hogy mindkét misekönyv az Egyház misekönyve, és ahhoz az Egyházhoz tartozik, amely változatlanul ugyanaz marad. (148-49. oldal)

Annak hangsúlyozására, hogy nincs lényegi törés, hogy az Egyházban folytonosság van, amely révén megőrzi identitását, elengedhetetlennek tűnik számomra, hogy továbbra is lehetőséget adjunk a régi misekönyv szerinti ünneplésre, az Egyház tartós identitásának jeleként. Számomra ez a legalapvetőbb ok: ami 1969-ig az Egyház liturgiája volt, mindannyiunk számára a legszentebb dolog, ami létezett, nem válhat 1969 után – hihetetlenül pozitivista döntéssel – a legelfogadhatatlanabb dologgá. (p. 149)

XVI. Benedek pápa: Székfoglalási beszéd (2005)

A hatalom, amelyet Krisztus Péterre és utódaira ruházott, abszolút értelemben a szolgálatra való megbízatás. A tanítói hatalom az Egyházban magában foglalja a hitnek való engedelmesség szolgálatára való elkötelezettséget. A pápa nem abszolút uralkodó, akinek gondolatai és vágyai törvények. Ellenkezőleg: a pápa szolgálata a Krisztusnak és az ő Igéjének való engedelmesség garanciája. Nem a saját elképzeléseit kell hirdetnie, hanem folyamatosan köteleznie kell magát és az Egyházat az Isten Igéjének való engedelmességre, szemben minden olyan kísérlettel, amely azt adaptálni vagy felhígítani akarja, és az opportunizmus minden formájával…..

A pápa tudja, hogy fontos döntéseiben kötve van minden idők nagy hitközösségéhez, az Egyház zarándokútja során kialakult kötelező értelmezésekhez. Hatalma tehát nem Isten Igéje fölött áll, hanem annak szolgálatában. Neki kell gondoskodnia arról, hogy ez az Ige a maga nagyságában továbbra is jelen legyen és tisztaságában felhangozzon, hogy ne tépjék szét a használat folyamatos változásai. (7 May 2005: Eucharistic Celebration and Installation in the Chair of the Bishop of Rome | BENEDICT XVI (vatican.va))

A Summorum Pontificum kísérő levele a püspökökhöz (2007)

Nem helyénvaló úgy beszélni a Római Misekönyv e két kiadásáról, mintha „két rítust” képviselnének; ehelyett inkább egy és ugyanazon rítus kettős gyakorlatáról (usus) van szó.

Ami az 1962-es Misekönyvet mint a mise liturgiájának rendkívüli formáját illeti, szeretném felhívni a figyelmet arra a tényre, hogy ez a Misekönyv jogilag soha nem lett eltörölve, következésképpen használata elvileg mindig engedélyezve volt… Sokan voltak, akik egyértelműen elfogadták a II. Vatikáni Zsinat kötelező jellegét, és hűségesek maradtak a pápához és a püspökökhöz, ugyanakkor azt is szerették volna, ha visszakaphatják a szent liturgia számukra kedves formáját. Ez elsősorban azért alakult így, mert a liturgikus ünneplések sok helyütt nem követték hűségesen az új Misekönyv előírásait, amelyeket egyenesen úgy fogtak fel, mintha lehetővé, sőt kötelezővé tennék a kreativitást, ami gyakran a liturgia már alig tűrhető torzulásaihoz vezetett. Mindezt saját tapasztalataim alapján mondom, hiszen én is átéltem ezt az időszakot a maga reményeivel és zavarodottságával együtt. Azt is láttam, milyen mély lelki sebeket okozott a liturgia önkényes eltorzítása olyan személyekben, akiknek élete mélyen az Egyház hitében gyökerezett.

Ezért érezte kötelességének II. János Pál pápa, hogy az 1988 július 2-án kiadott Ecclesia Dei motu proprióval keretszabályt adjon az 1962-es Misekönyv használatára nézve. Ez a dokumentum azonban nem tartalmazott részletes előírásokat, hanem általánosságban arra számított, hogy a püspökök nagylelkűen válaszolnak majd azon hívek „jogos lelki igényeire”, akik a római rítusnak ezt a gyakorlatát kérték tőlük….

Másodikként az a félelem fogalmazódott meg az új motu proprióról folyó viták során, hogy az 1962-es Misekönyv szélesebb körű használata rendezetlenséghez, sőt szakadáshoz vezethet a plébániai közösségeken belül. Úgy tűnik számomra, hogy ez a félelem sem igazán megalapozott. A régi Misekönyv használata a liturgikus képzettség bizonyos fokát és a latin nyelv valamelyes ismeretét feltételezi; manapság ezek egyike sem túl gyakori. Már ebből a két konkrét előfeltételből is világosan látszik, hogy a római rítus rendes formája minden bizonnyal az új Misekönyv marad, és nemcsak a normatív szabályozás alapján, hanem azon valós helyzet miatt is, amelyben a hívek közössége él.

Most rátérek arra a pozitív okra, amely arra a döntésre késztetett, hogy kiadjam ezt a motu propriót, megújítva az 1988-as szabályozást. Az Egyházon belüli kiengesztelődésről van szó. Visszatekintve a múltba, a Krisztus Testét évszázadokon át szétszaggató megoszlásokra, az az érzésünk, hogy a megoszlások kialakulásának kritikus pillanataiban az Egyház vezetői nem tettek meg minden tőlük telhetőt, hogy fenntartsák vagy ismét elérjék a kiengesztelődést és az egységet. Az az érzésünk, hogy az Egyház részéről történt mulasztások maguk is hozzájárultak ahhoz a szégyenletes tényhez, hogy e megoszlások meg tudtak szilárdulni. Ez a múltba való visszatekintés ma arra kötelez bennünket, hogy minden erőnkkel azon legyünk, hogy mindazok, akik valóban kívánják az egységet, megmaradhassanak ebben az egységben, vagy ismét megtalálhassák azt. A Korintusiakhoz írt második levél egy mondata jut eszembe, ahol Pál ezt írja (2 Kor 6, 11—13): „A szánk megnyílt felétek, korintusiak, s a szívünk kitárult. Nem bennünk van szűk hely számotokra, hanem a ti szívetekben szűk a hely. Hogy pedig ezt viszonozzátok, […] tárjátok ki ti is szíveteket!” Pál természetesen más kontextusban szólalt meg, ez a buzdítás azonban minket is érint és kell hogy érintsen, különösen ebben a helyzetben. Tárjuk ki nagylelkűen szívünket, és teremtsünk benne helyet mindannak, amit maga a hit kínál fel!

A liturgia történetében van növekedés és fejlődés, de nincs szakadás. Amit a korábbi nemzedékek szentnek tartottak, az számunkra is szent és nagyszerű marad, és nem lehet hirtelen teljesen betiltani vagy akár károsnak tekinteni. Mindannyiunknak kötelessége megőrizni az Egyház hitében és imádságában kialakult gazdagságot, és megadni neki az őt megillető helyet. (Levél a püspökökhöz)

Végrendelet (2016)

XVI. Benedek: Mindig is azt mondtam, sőt most is azt mondom, hogy fontos volt, hogy valami, ami korábban az emberek számára a legszentebb volt az Egyházban, ne legyen hirtelen teljesen betiltva. Egy olyan társadalom, amely most már tiltottnak tekinti azt, amit egykor központi magnak tekintett – nem létezhet. A másikkal való belső azonosságának láthatónak kell maradnia. Számomra tehát nem taktikai kérdésekről és Isten tudja miről volt szó, hanem az egyház önmagával való belső megbékéléséről.

Peter Seewald: A tridenti mise újbóli engedélyezését gyakran elsősorban a Szent X. Piusz Társaságnak tett engedményként értelmezik.

Benedek XVI: Ez egyszerűen teljesen hamis! Fontos volt számomra, hogy az Egyház belsőleg eggyé váljon önmagával, saját múltjával; hogy ami korábban szent volt számára, az most valahogyan ne váljék rosszá. (pp. 201-202)

Levél Gerhard Müller bíboroshoz (2017)

A zűrzavaros időkben, amelyekben élünk, létfontosságúnak tűnik számomra annak a személynek egész tudományos teológiai kompetenciája és bölcsessége, akinek a végső döntéseket meg kell hoznia. Úgy gondolom például, hogy a liturgikus reformban talán másképp alakultak volna a dolgok, ha nem a szakértők szavai lettek volna az utolsók, hanem ha tőlük elkülönülő bölcsesség hozott volna ítéletet, amely képes lett volna felismerni az “egyszerű” tudós megközelítés korlátait. (forrás)


https://invocabo.wordpress.com/2022/06/30/xvi-benedek-gondolatai-a-liturgiarol/

BKP: Bergoglio Ferenc Kanadában pogány rítus által átvezeti az egyházat a démonok uralma alá. Mit tehetünk?

 

Bergoglio néhánynapos kanadai turnéjának egyetlen fő célja volt: megdönteni a katolikus egyházban uralkodó közfelfogást és elfogadtatni, hogy a démonok tisztelete és segítségül hívása, az előttük való megnyílás és a nekik való odaszentelődés ugyanazon, sőt még magasabb szinten van, mint az egyedüli és igaz Isten tisztelete. Bergoglio célja a tízparancsolat első parancsolatának eltávolítása, amely így hangzik: „Én az Úr vagyok, a te Istened… Senki mást ne tekints Istennek, csak engem. Ne csinálj magadnak faragott képet vagy hasonmást arról, ami fent van az égben, vagy lent a földön, vagy a vizekben a föld alatt. Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket.” (Ex 20,1-5) Az apostol óv a pogányságtól: „Kérkedtek bölcsességükkel és oktalanná váltak. A halhatatlan Isten fölségét fölcserélték a halandó ember, a madarak, a négylábúak és a csúszómászók képmásával. Isten igazságát hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt.” (Róm 1,22-23.25)

 

 

Bergoglio sokkoló és abszurd célt követ: kitörölni a katolikusok tudatából az Isten és az ördög összeegyeztethetetlenségét! Eltörölni azt a különbséget, ami a világosság és a sötétség, az üdvösség és a kárhozat között létezik! Ez nemcsak aposztázis (hittagadás) és Isten elleni lázadás, hanem ez Szentlélek elleni bűn is.

Kanadában a pogány rituálé közben a sámán felszólította Bergogliot és a jelen lévő püspököket és az ott lévő embereket, hogy tegyék a kezüket a szívükre. A sámán akkor hívta a démonokat, hogy jöjjenek és vegyék át a hatalmat az elméjük és a szívük felett. A sámán eközben rituálisan vadpulyka csontjából készült sípot fújt.

Sok pogány rituálét, amelyen Bergoglio részt vett, hangos dobolás és kerepelés kísért. Az azt bemutatók fején madártollból készült fejpánt volt és különböző madarakat jelenítettek meg. A sámán elvégezte a beavató szertartást a tollas fejpánt felett, amelyet aztán Bergoglio fejére helyezett a sátánnak és a démonoknak való alávettetés jeleként, akiket a pogányok tisztelnek (vö. 1Kor 10,20).

A tánc és a rítusok mögé rejtett pogány lelkiség nem ártatlan dolog. Gondoljunk csak az aztékok ún. kultúrájára és hagyományára. Minden reggel pirkadatkor a sámán kitépte a még élő ember mellkasából a szívét és feláldozta a pogány istenségeknek. Évente ezeknek az istenségeknek mintegy 20 000 emberi életet áldoztak fel. Ha nem jött volna a kereszténység az Isten és az ember iránti szeretet kultúrájával és az igazságosság elvével, ez a pogány rémuralom elpusztította volna az egész emberiséget. A tragédia az, hogy a démonok mai szolgáinak a világban árnyékkormánya van és az emberiség létszámának csökkentésén munkálkodnak. Bergoglio számukra Isten elárulásával és a démonokkal való egységével átkot vonzva megteremti a feltételeket. Már van tapasztalatunk abból az időszakból, amely Pachamama démon általa történt trónra emelését követte. Ezután következett a kísérleti mRNS oltás, mégpedig az egész bolygóra kiterjedően. Mit várhatunk most ez után a hittagadó gesztus után Kanadában?

A II. vatikáni zsinat lelkét hordozó keresztények vajon már elfelejtették, hogy valamennyi – különösen pedig az első három századból származó – vértanú inkább halálra adta magát, mintsem hogy egyetlen szem tömjénnel is a pogány istenségeket, tehát démonokat tisztelte volna. A példa erre szent Ignác, Antiochia püspöke. Péter és János apostolok tanítványa volt. Amikor Trajánusz császár (98-117) tudomást szerzett Ignácról, megparancsolta, hogy vezessék hozzá és kényszerítette őt arra, hogy a pogány istenségeket tisztelje. A szent ezt válaszolta: „Még ha oda is vetsz engem a vadállatoknak vagy keresztre feszítesz vagy megégetsz, soha nem fogok a bestiáknak – démonoknak áldozni!” Szent Ignácot elítélték és elküldték Rómába, hogy az éhes oroszlánok elé vessék őt. A Rómába vezető útja során figyelmeztette az efézusiakat: „Ha valaki rossz tanítás által pusztítja Isten egyházát, amelyért Krisztust megfeszítették, az ilyen ember, mint megbélyegzett, az olthatatlan tűzre megy és vele együtt az is, aki hallgat rá.”

Ez a megállapítás teljes mértékben vonatkozik Ferenc álpápára. Ő rossz tanítás által pusztítja Isten egyházát, ezért – ahogy szent Ignác figyelmeztet – az olthatatlan tűzre megy. Vele együtt megy oda az is, aki hallgat rá. Bergoglio az egész egyházat sátánista bálványimádásba rántja és Isten átkát vonja az egyházra és a világra!

Szent Ignác ezt mondta a császárnak: „Még ha oda is vetsz engem a vadállatoknak, soha nem fogok a bestiáknak áldozni!” Szent Ignácnak ez a hozzáállása a Szentírás tanításából, az apostoli és az egész egyházi hagyományból következik.

Szent Ignáchoz hasonlóan viselkedett Eleuntherius püspök is Hadriánusz császár uralkodása (117-138) alatt. Szent Eleuntherius Rómából származott és pogány istenségek tisztére kényszerítették. Ő ezekkel a szavakkal utasította el: „Sírni kell a bolondságotok miatt. Kaptatok eszet Istentől…, de elhagytátok az igaz Istent, aki mindent megteremtett, és harcba kezdtetek ellene. A ti isteneitek valójában démonok, akik el akarják pusztítani a lelketeket a pokolban. Őket istennek tartani és áldozatot hozni nekik és tisztelni őket, a legnagyobb bolondság! Én csak az egyetlen Istent tisztelem, mégpedig Jézus Krisztust!” A püspök kegyetlen kínzások sorozatán ment keresztül, hűséges maradt Krisztushoz és végül Hadriánusz császár azt parancsolta, hogy vágják le a fejét karddal.

Az álpápa 2019-ben trónra emelte Pachamama démont a Vatikánban. Kanadában Bergoglio egy pogány rituálé során alávetette magát egy varázslónak – sámánnak – és vele együtt minden jelenlévő püspök is. A beavató rituálé által a démonoknak való odaszentelődés, amelyen Bergoglio átesett, káros precedenst ad minden katolikus számára. Eleuntherius szent püspök neki és a jelenlévő püspököknek azt mondaná: „„Sírni kell a bolondságotok miatt. Kaptatok eszet Istentől…, de elhagytátok az igaz Istent! Ti a teremtményeket tartjátok isteneknek és olyan démont tiszteltek, akit földanyának hívtok.” Továbbá a vértanú Bergogliot és ezeket a püspököket szembesítené tettükkel: „Elhagytátok az igaz Istent, Aki mindent megteremtett, és harcba kezdtetek Ellene. A hittagadás gesztusa miatt, amit elkövetett, Isten átka hullott rá a Gal 1,8-9 alapján, tehát ki van tiltva Krisztus Titokzatos Testéből – az egyházból. Ha ezek a püspökök elutasítják a bűnbánatot, a pokolban végzik.

Aurelianus császár ideje alatt (270-275) szent Karitont a városi tanács elé vezették, az pedig kényszerítette őt a pogány istenek tiszteletére. Kariton így válaszolt: „A pogányok minden istene démon. Anélkül, hogy Isten megengedné, még a disznók felett sincs hatalmuk.” Kariton Krisztushoz való hűsége miatt a legkegyetlenebb kínzásnak lett alávetve.

Az ún. földanya megistenítése bálványimádás. A pogányok a Teremtő helyett a teremtményt tisztelik. Pál apostol így szól: „Kérkedtek bölcsességükkel és oktalanná váltak. A halhatatlan Isten fölségét hamissággal cserélték fel, s inkább a teremtmény előtt hódoltak, mint a Teremtő előtt.” (Róm 1,22-23.25)

Bergoglio Kanadában a démonok tiszteletét a bennszülöttek ún. kultúrája és lelkisége elismerésének megnyilvánulásával leplezte. A II. vatikáni zsinat és a katolikus hierarchia bűne, hogy ezek a pogányok, noha meg voltak keresztelve, még a katolikus templomokban is bálványimádó rituálékat és mágiát mutatnak be. Ezzel a démonokat tisztelik, nem pedig az Istent. A II. vatikáni zsinat Nostra aetate aposztata programját teljesítik be. Már II. János Pál ugyancsak Kanadában, de máshol is pogány rituálékon vett részt. A II. vatikáni zsinatot ezért olyannak kell nevezni, amilyen volt, tehát eretneknek. A zsinat utáni pápákat a programozott aposztázis miatt nyilvánosan és haláluk után is ki kell zárni az egyházból, mivel Krisztus Titokzatos Testéből már kizárták magukat a pogányság notorikus propagálása miatt. Enélkül a radikális lépés nélkül nem állhat be lelki ébredés és az egyház megújhodása! Máskülönben folytatódni fog az önfelszámoló folyamat, amelyet most gyorsít fel a hamis pápa Bergoglio a sátáni rituálékon való közvetlen részvételével, úgy a templomban, mint a templomon kívül.

Bárcsak Bergoglio égbekiáltó provokációja ébresztőleg hatna a lebénult katolikusokra!

Drága katolikusok, tudatosítsátok a legalapvetőbb hitigazságokat és kezdjétek megkülönböztetni, hogy ki menetel Krisztus zászlója alatt és ki az antikrisztus zászlója alatt! A valóság az, hogy az érvénytelen pápán, Ferencen Isten sokszoros anathémája, az egyházból való kizárás és átok van. Mindenkire átterjed, aki csak aláveti magát neki és hallgat rá.

Drága püspökök, papok és hívek, Isten előtti kötelességetek radikálisan elhatárolódni az érvénytelen pápától!

Illés próféta a Kármel hegyen erre szólítja a népet: „Meddig akartok még kétfelé sántikálni? Ha az Úr az Isten, akkor őt kövessétek; ha meg Baál, akkor kövessétek azt!” (1Kir 18,21) A próféta így imádkozott: „Hallgass meg, Uram, hallgass meg! Engedd, hogy ez a nép fölismerje: te, az Úr vagy az Isten, te téríted meg a szívét.” (37.v.)

 

A keresztelési eskü aktuális megújítása a kanadai botrány után:

Legyen jelen két tanú. Minden katolikus tegye a szívére a kezét ezeknél a szavaknál:

Megtagadom a sátánt és az ő démonait.

Megtagadok minden hitszegő és pogány praktikát, amelyek a jóslással és a mágiával kapcsolódnak össze.

Megtagadom a sátán szolgáját, Bergoglio Ferencet.

Hiszek a Teremtő Istenben és az Ő Fiában, Jézus Krisztusban, az egyedüli Üdvözítőben.

Elfogadom most Jézus Krisztust Uramnak és Istenemnek. Ámen

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód             + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 7. 30.

 

Letöltés: BKP: Bergoglio Ferenc Kanadában pogány rítus által átvezeti az egyházat a démonok uralma alá. Mit tehetünk? (2022. 7. 30.)