2012. május 19., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Az Egy maradék Egyház legyőzhetetlen, amely fennmarad az Új Jeruzsálem felemelkedéséig
 
2012. május 18., péntek, 10:48
Drága szeretett leányom, most tudnod kell, hogy Szentlelkem kiáradása óriási méreteket ölt a világban.
Az Igazság Lángja el fogja bűvölni a világot, és sokak lelkét Nagy Irgalmasságom egyszerű csodálatával fogja eltölteni.
Sok beszélgetésre kerül majd sor, és Maradék Hadseregem fel fog emelkedni, hatalmas erőt kapván az Antikrisztus elleni küzdelemben.
Az Én Maradék Keresztény Egyházam terjeszteni fogja a Szent Evangéliumot a Föld minden sarkában.
Tűz fog rázúdulni mindazokra, akik megpróbálnak ártani Maradék Egyházamnak. Azonban kevesen lesznek majd képesek ellenállni Szent Szavam Igazságának, amikor meg fogják azt mutatni nekik.
Olyan sokan lesznek majd, hogy számuk húsz millió felett lesz.
Vezetők fognak közületek kiemelkedni, és ti a hiteteket bizonyos körökben rejtve fogjátok gyakorolni.
Ti vezetni fogjátok Tanításaim Keresztes hadjáratát, és a Keresztes Imahadjárat imái lesznek a ti fegyveretek az ellenség legyőzésére.
Idegenek közelebb kerülnek majd (hozzátok), az emberek különböző országokból egyesülni fognak, és a vallások, amelyek a múltban elszakadtak egymástól, egységet alkotván, mind csatlakozni fognak.
Az Egy Maradék Egyház legyőzhetetlen, amely fennmarad az Új Jeruzsálem felemelkedéséig.
Ez akkor lesz, amikor a Második Eljövetelem majd bekövetkezik.
Akkor lesz majd, amikor az Új Jeruzsálemem felemelkedik a hamuból, abból, amelyről mindazok, akik elleneztek Engem azt gondolták, hogy Egyházamat a Földig égették.
És azután ez fog majd történni:
Az Új Kezdet.
Az Új Korszak.
Az Új Ég és Föld.
Ez Atyám Isteni Akaratának az ideje, hogy végre bekövetkezzék.
Álljatok fel hadseregem! Bontsátok ki, és tárjátok szét szárnyaitokat. Soha ne térjetek el az Igazságtól, amelyet a Szent Biblia tartalmaz.
Soha ne kételkedjetek a Szavakban, melyeket a Szentírás tartalmaz.
Azok közületek, akik majd ezt megteszik, beleértve Egyházam tagjait is a Földön, a szívüket kell, hogy megnyissák az Igazság előtt.
A Biblia Isten Szent Szavát tartalmazza. A Biblia a teljes Igazságot tartalmazza.
Az nem hazudik.
Ha megtagadjátok a benne foglalt Igazságot, akkor Isten Igéjét tagadjátok meg.
Üdvözítőtök,
Jézus Krisztus

Isten, az Atya: Ne az Én kezemtől féljetek, hanem azokétól, akik a ti ellenségeitek
 
2012. május 18., péntek, 15:20
Ma azért szólok hozzád, szeretett leányom, hogy vigasztalást hozzak azoknak, akik félnek a jövőtől.
A jövő, kedves gyermekeim, az Én Szent Kezeimben nyugszik. Az Új Királyság ideje elérkezett, az a Királyság, amely felett Szeretett Fiam fog uralkodni.
Ez a végső szakasz, amikor a Föld arra készül, hogy megteremje azt a sokaságot, akik szeretik Fiamat, és idővel azokat, akik Engem szeretnek.
Sok mindennek be kell következnie, hogy az Én Isteni Akaratomat megtegyék, és ezért sok imádságra, türelemre és bátorságra van szükség.
Ne az Én Kezemtől féljetek, hanem azokétól, akik a ti ellenségeitek.
Sok gonoszság féktelen módon terjed szét a világban, és Számomra elérkezett az idő, hogy megbüntessem azokat a nemzeteket, akik gyermekeimet kínozzák a Földön.
Miközben a csata elkezdődik, azok a Házak, amelyek Engem, Istent, az Atyát tisztelik, meg fognak újulni.
Hamarosan fel fogják ismerni, hogy visszautasították az Egy Igaz Messiást, akit az Én Fiamban, Jézus Krisztusban a világba küldtem, hogy Üdvösséget adjon a világnak.
Ezt követően mindazok, akik hisznek Fiamban és Bennem, a Legmagasságosabb Istenben, egyetértően fognak felemelkedni, hogy előkészítsék a talajt, hogy Fiam Második Eljövetele megvalósulhasson.
Fiam csak akkor fog visszatérni, amikor a megtisztulás teljes lesz.
A megtisztulás, amelyről beszélek, akkor valósul meg, amikor a jók el lesznek választva a gonoszoktól. Azoknak, akik hazugságokkal tele életet élnek, amelyet a sátán ültetett a lelkükbe, még van idejük a bűnbánatra.
Minden Tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy megmentsem őket a vadállattól, ugyanis Én nem adom fel egykönnyen gyermekeim megmentését.
Én, az Általam szentesített különféle Isteni Beavatkozások által próbálom majd Irgalmas Karjaimba venni őket, hogy megmeneküljenek.
A Belém vetett hit és bizalom ösvény az Örök Élethez.
Csak Fiam, a Világ Megváltója által jöhettek Hozzám, a Világmindenség Atyjához.
Ahhoz, hogy Hozzám jöhessetek, meg kell szabadulnotok a bűntől.
Ahhoz, hogy a bűntől szabadok lehessetek, meg kell mentenetek önmagatokat Fiam szemében.
Amint Fiamat az első alkalommal elküldtem, hogy megadja nektek az üdvösséget, ugyanúgy elküldöm Őt még egyszer, hogy még utoljára megmentsen benneteket, mielőtt az Új Ég és Föld összeolvad, hogy eggyé váljon.
Azok, akik nem hajlandók elfogadni Fiam Nagy Irgalmasságát, a végső Keresztes Hadjárat után, mely arra szolgál, hogy elvezesse minden gyermekemet a Paradicsomba, az ő jogos örökségükbe, örökre el fognak veszni.
Ezután nem lesz számukra visszaút.
Soha ne feledjétek, hogy Én ki Vagyok!
Én vagyok Isten, az Atya, és Én teremtettelek titeket.
Szeretlek benneteket.
Arra vágyom, hogy mindnyájatokat hazavigyelek; de mennyire folynak a Könnyeim.
Ez azért van, mert oly sokan lesznek, akiket nem fogok tudni megmenteni, hacsak Felém nem fordulnak, és nem kérnek Engem, hogy segítsek nekik.
Ez a hívás az Égből már előre meg volt jövendölve.
Csak egyedül az Isten Báránya, az Én Fiam rendelkezik azzal a hatalommal, hogy feltárja nektek az eseményeket, amelyek előttetek állnak.
Csak Ő nyithatja fel a pecséteket.
Ő ezt teszi most a Hetedik Angyal, a Hetedik Hírnök segítségével.
Nyissátok ki a szemeteket, és fogadjátok el, hogy végre az Igazság Könyve, amely meg volt jövendölve, most nyílik meg fejezetről fejezetre a szemetek előtt.  
Fogadjátok ajándékként, mert Örök Életet hoz majd nektek.
Szerető Mennyei Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete


2012. május 15. Medjugorje Szentségimádáson Jézus: "Drága kislányom! Nagy események előtt álltok. Már nagyon közel van a nagy figyelmeztetés. Az események besűrűsödnek és felgyorsulnak. Prófétáim szavai beteljesülnek. Kicsinyeim! Véremen megváltott drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő oly rövid, mint egy sóhaj. Éljetek tisztán, minden bűn nélkül! Engeszteljetek, imádkozzatok! Hozzatok meg minden áldozatot a bűnösök megtéréséért! Ajánljátok fel magatokat engesztelő áldozatul! Így nagy örömöt szereztek Nekem, mert a legtöbb lelket tudom megmenteni általatok. Atyám úgy tekint rátok, mintha Én Magam szenvednék a helyetekben, mert Velem egyesítitek áldozataitokat. Gyermekeim, készüljetek! Az idő rövid. Megítélem ezt a világot. Hamarosan egy akol lesz és egy pásztor. De addig sokat kell imádkoznotok és szenvednetek. A jók a gonoszokkal együtt fognak meghalni. Hamarosan eltűnik ez a korszak. Egy új következik. Megújítom ezt a világot. Az emberek 2/3-a kipusztul. A maradék, a szent gyökér kihajt. Készüljetek! Egy új világot alkotok, amelyben nem lesz bűn. Megkötözöm a sátánt. Nem lesz többé gyűlölet, csak szeretet. Az Én békém tölti be a földet. Köztük fogok járni. Ők az Én népem lesznek, Én pedig az ő Istenük. Olyan lesz ez, mint az első paradicsomi állapot a bűnbeesés előtt. Köztük leszek, és ők Velem lesznek. Én leszek az ő Istenük és Mindenük. Ez egy nagyon boldog korszak lesz, de csak kevesen fogják megérni. Készüljetek, mert hamar eljönnek ezek a napok! Fogadjátok meg intésemet, és tegyétek meg, amit nektek mondok! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
          Szeretett Jézusotok."

2012. május 17. Medjugorje. Szentségimádáson Jézus: "Kislányom! Az életetek a földön olyan rövid, mint a mező virága. Ma virít, de holnap már elszárad, kemencébe dobják, és a nyomát sem ismerik fel. Így van ez veletek is. A földön minden mulandó, a ti életetek is. De ha Engem szolgáltok, lelkeket mentetek meg az Én dicsőségemre, és ha ebben kitartotok mindhalálig, ha kell, a véretek kiontásáig, akkor vég nélkül fogtok örvendezni az Én dicsőségemben. Akkor örök boldog életet kaptok Tőlem. Országomban a vértanú szentek a legboldogabbak, mert senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint aki életét adja barátaiért. Tartsatok ki mindhalálig, és Én a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. május 17. Medjugorje. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: "Hőn imádott drága jó Jézusom! Mindenek felett szeretlek Téged! A szívem már csak egyre vágyik: arra, amit Te kértél Atyádtól a főpapi imádban: "Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet." Imádott Uram, Jézusom! Az Atya Neked adott engem. Én a Tiéd vagyok. Nem tudok eléggé hálát adni ezért Nektek. Szívem minden dobbanásával egy-egy Te Deumot zengek Nektek. Atyám, Mennyei szerető Örök Édesatyám! Kérlek, add meg nekem, hogy ott legyek, ahol Jézus, és lássam az Ő dicsőségét! Bocsáss meg, hogy nyomorult méltatlan vagyok, de minden a Te kegyelmed. Imádott Jézusom értem kiontott drága Szent Vére már megtisztította lelkemet. Atyám! Már csak egyre vágyom, hogy ott legyek, ahol Te vagy, és lássam dicsőségedet! Mint a kitikkadt szarvas a hűs patak vizére, úgy szomjazik a lelkem Rád, Szent Színed látására! Mikor jelenhetek meg már Szent Színed előtt? Csak a könnyeim folynak, úgy vágyom Hozzád, hogy színről színre lássalak Téged, én Uram, és Istenem, én hőn imádott drága Szent Mindenem!"

Az Úr Jézus: "Az idő közel. Kislányom készülj! A vágyat Én adtam a szívedbe, amit hamarosan be is teljesítek. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit neked készítettem. Hűséged elnyeri jutalmamat. Tarts ki mindhalálig! Amit rád bíztam, elvégezted. Megdicsőítetted Nevemet a földön. Örökre boldoggá teszlek. Nagy jutalmat készítettem neked a mennyben. Tudod, az az Én jutalmam, hogy mindörökre élvezni fogod az Én felséges társaságomat.
Megéreztetem veled semmihez sem fogható végtelen szeretetemet. Elmerítelek szeretettől lángoló irgalmas Szívemben. Felfogni, elképzelni nem tudod azt a boldogságot, amelyet minden üdvözült léleknek készítettem. Azt emberi szavakkal lehetetlen kifejezni. Most még töredékes a tudásotok és az ismeretetek. De amikor beléptek az örökkévalóságba, eltűnik a töredékes, és felváltja a tökéletes. Vagyis akkor mindannyian megkapjátok Tőlem a tökéletes tudást, ismeretet, és boldogságot. Mindenki abban a fokban, amilyen fokban megnyitotta a földön a szívét az Irántam való szeretetre, arra, hogy befogadjon Engem, Megváltóját. De kivétel nélkül mindenki boldog lesz. Ezt jelenti az egy Dénár, amiről a példabeszédben szóltam. Én nem vagyok szűkmarkú. Mindenkinek ugyanazt adom, de a mértéket rátok bíztam. Ti döntitek el, hogy az örökkévalóságot milyen mértékben birtokoljátok. Aki szentként hal meg, az túlcsorduló mértékben tudja befogadni. Aki bűnben hal meg, de valaki imádkozik érte, az sem vész el. A tisztítótűzben való megtisztulás után elnyeri az örök életet. Az igaz, hogy csak gyűszűnyi a befogadó képessége, és pislákoló mécses csupán, de ő vég nélkül fog hálát adni, és dicsőíteni azért, hogy nem veszett el.
Gyermekeim! Törekedjetek szentté válni! Ezt kértem tőletek az Evangéliumban. Akkor ragyogni fogtok országomban, mint a csillagok, és a legnagyobb mértékben be tudjátok fogadni a menny végtelen örök boldogságát. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével drága kicsi gyermekei, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."


2012. május 18. Medjugorje. A feltámadott Krisztus szobornál Jézus: "Drága kislányom! Az idő már itt van. Hamarosan kitör a keresztényüldözés. Hamarosan eljövök megítélni a világot. Készüljetek, mert sok vértanúm lesz. Én eljöttem, hogy üdvözítsem a világot. De a világ ezt nem akarja. Én tiszteletben tartom a szabad akaratot. Ezért megítélem a világot. Mindenkit megrostálok kivétel nélkül. Készüljetek! A véreteket fogják kiontani Énértem. De ha mindhalálig kitartotok, nagy lesz jutalmatok a mennyben. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. május 18. Medjugorje Szentségimádáson Jézus: "Most a lelkek megmentéséről beszélek neked. Ez legyen életetek legfontosabb cselekedete! Ez adjon értelmet az életeteknek itt a földön! Ezzel követtek Engem a legmagasabb fokban. Amiként Én azért lettem Emberré Szent Szűz Anyám méhében, és azért születtem meg erre a földre, hogy a keresztfán megváltsam az egész emberiséget, úgy ti is azért kaptátok az életeteket, hogy dolgozzatok saját üdvösségeteken, és másokat is vezessetek Hozzám! Mennybemenetelem előtt ezt parancsoltam nektek: Tegyetek tanítványaimmá minden népet! Hirdessétek az Evangéliumot az egész világon! Ezt a parancsot nem csak a missziós felszentelt szerzeteseknek és papoknak adtam, hanem minden család apának és anyának, tanítónak, és minden embernek. Mindenki a saját környezetében hirdesse az Evangéliumot! Elsősorban életpéldájával, tetteivel és szavaival! Mindig úgy, ahogy lehetőséget adok rá. De az életeteknek összhangban kell lenni azzal, amit hirdettek. Először ismerjétek meg az Evangéliumot! Váltsátok tettekre, és csak azután hirdessétek! Ha nem így tesztek, hiteltelenekké váltok, és ezzel inkább ártotok az ügynek, mintsem használnátok. A családban nem elég hirdetni a gyermekek előtt az Evangéliumot, hanem elsősorban meg kell élni a házastársi hűséget és a szeretetet. Egy gyereknek az a legnagyobb ajándék, ha a szülei szeretik egymást, és a gyermekeiket. A gyermeknek nagyobb szüksége van szerető testvérekre, mint ínyenc ételekre, kirándulásokra, játékokra. Vállaljátok a gyermekeket, akikkel megajándékozlak benneteket! Mondjatok igent az életre! Neveljétek őket szeretettel, és egyformán szeressétek őket! Beszéljetek nekik Rólam, Aki úgy szeretem őket, hogy azt mondtam: ilyeneké a mennyek országa. Taníttassátok őket hittanra! Vigyétek el őket Szentmisére! Járuljatok ti magatok is a Szentségekhez! Így mutassatok nekik jó példát! Akkor nem fogtok bennük csalódni, mert a példa vonz. Éljetek szeretetben! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Éljetek életszentségben! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

2012. május 18. Medjugorje Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: "Jézusom, imádott Megváltóm! A szívem remeg a vágytól, hogy beléphessek országodba, és megállhassak szent trónod előtt! Imádlak! Nagyon vágyom Hozzád! Kérlek, végy fel engem szentjeid társaságába! Jézusom, örömöm, vigaszom! Te vagy életem célja és értelme. A szívem csak Érted lángol. Jézusom, úgy vágylak látni, hogy ha Te nem tartanál életben, bele halnék ebbe a vágyba. Köszönöm, hogy megszólítottál, hogy ellenállhatatlan vágyat adtál a szívembe, hogy Téged, az Istent a szívembe fogadjalak a Szent Eukarisztiában. A szívem azóta is csak Érted lángol, Téged imád, és hálát ad nagy jóságodért. Jézusom, imádlak! Úgy vágylak látni, hogy elepedek Érted. Kérlek, bocsáss be engem Szent Színed látására! Kérlek, add, hogy színről színre gyönyörködjek Benned egy egész örökkévalóságon át! Jézusom, örömöm, Benned van minden boldogságom! Ha Rád gondolok, elömlik bennem az Irántad való szeretet. A lelkem megtelik a Te szereteteddel és békéddel. Kérlek, vegyél Magadhoz! Nagyon-nagyon vágyom Hozzád! Minden vágyam az, hogy Téged lássalak és imádjalak. Neked hálát adjak, és örökké zengjem dicséretedet! Jézusom, Te vagy az én Megváltó Istenem. Minden nap a szívembe térsz a szentáldozásban. Nem adnám oda ezt a nagy kegyelmet semmi kincsért. Az ég és a föld befogadni Téged képtelen, de Te arra használtad fel mindenhatóságodat, hogy az ember szívébe térj. Csak hinni kell Benned, és Te, a Feltámadott közlöd Magad velünk. Ha tiszta lélekkel fogadunk a lelkünkbe, nekünk adod az örök életet, amelyet megszereztél számunkra a keresztfán. Ó keresztfa! A legszörnyűbb kínszenvedések eszköze. Drága imádott Megváltónk erre lett felszögezve. Uram, Te azt mondtad: "Ha fölemeltetnek, mindeneket Magamhoz vonzok." A világ minden táján ismernek és követnek Téged. Te vagy az út, az igazság és az élet. Aki Téged követ, nem jár sötétségben, mert az örök élet igéi Nálad vannak. Te vagy az ajtó, Akin keresztül bemehetünk a mennybe. Te vagy a Megváltó, Aki Magadra vetted a világ összes bűnét. Te vagy a második Isteni Személy, Aki elveszed a világ bűneit. Felszentelt papjaid által Te oldozol fel bennünket bűneinkből. Te szabadítasz ki a sátán rabságából, hogy csak Neked szolgáljunk, Aki örök életet adtál nekünk. Jézus, béke Fejedelme! Kérlek, szabadíts meg minket minden haragtól! Add meg nekünk, hogy szívből megbocsássunk ellenségeinknek! Adj szeretetet a mi szívünkbe irántuk, és az ő szívükbe is mi irántunk! A Te szereteted gyógyítsa meg lelkünket! Kérlek, Te szeress általunk! Ó Jézus, kérlek, add, hogy mindig csak Téged lássunk a keresztfán! A Te Vértől ázott drága Szent Testedet, amelyet halálra marcangoltak a korbácsütések, a töviskorona és a szegek. Nem tudok rá gondolni, mert megszakad a szívem a fájdalomtól. Ekkora árat fizettél a mi lelkünkért! Inkább meghaljunk, mint vétkezzünk!!! Szeretném belekiáltani minden ember lelkébe: Ne kövessetek el bűnt!!! Szeressétek és engeszteljétek ki a végtelenül megbántott Istent! Az Atya úgy szeretett minket, hogy egyszülött Fiát adta oda értünk. Kérjük el Tőle a hit kegyelmét, hogy higgyünk Fiában, és tegyük meg, amit kér. Az Evangéliumban mindent elmondott. Legyetek szentek, tökéletesek, mint mennyei Atyátok! A mennybe csak egy belépő van: a bűnbánat és az életszentség. Isten azoknak ígérte meg országát, akik Őt szeretik. Az szereti Istent, aki megtartja parancsait. Istent szeretni nem nehéz. Jelen van a felebarátban, minden rászorulóban, betegben, kiszolgáltatott, szükséget szenvedő emberben. Minden magzatban, gyermekben, és a bűnös épp a gyengéket tapossa el. Újra keresztre feszíti lelkében az Istent. Isten türelmes, és vár. Meg akarja menteni a bűnösöket. Együtt szenved a szegényekkel, a kicsikkel, a kisemmizettekkel. Örök boldogsággal jutalmazza őket, ha türelemmel viselik sorsukat. De jaj azoknak, akik tönkre tették őket! Találkoznak a haragos Bíróval. Isten előtt mindenki számot ad magáról. Ő nem személyválogató. Mindenki tettei gyümölcsét eszi az egész örökkévalóságon keresztül. Emberek! Ne vétkezzetek! Engedjétek be a lelketekbe Isten szeretetét! Hagyjátok, hogy felmelegítse fagyos szíveteket! Szeretni boldogság. Gazdagok! Adakozzatok a rászorulóknak! Istennek adjátok, Aki bőkezűen visszaadja nektek.

Imádott Uram! Kérlek, adj nekem lelkeket, akik mindörökké szeretnek majd Téged! Add meg nekem azt a kegyelmet, hogy amíg élek, mindig csak Téged engeszteljelek, és lelkeket mentsek Neked! Veled együtt haljak meg ennek a világnak és minden csábításának, és csak Te élj bennem én hőn imádott Isteni Mesterem! Te folytasd bennem megváltó művedet! Te használd nyelvemet, kezemet, lábamat. Csak Neked akarok élni, és Veled akarok meghalni. Kérlek, add meg nekem ezt a nagy kegyelmet a Te mindnagyobb dicsőségedre! Ámen."