2011. december 28., szerda

Újratervezés elváltaknak: kényszerpályából kifutópálya

Program, amelynek során a válás kényszerpályája az új szárnyalás kifutópályájává válik. Több mint ezer gyerek kapta már vissza mosolygós édesanyját/édesapját. Az új esztendőben új sorozat indul az egyedülálló szülőknek, ezúttal ismét Budapesten, melynek időpontjai: február 4–5; március 3–4; március 31–április 1.
Akinek a házassága válásba torkollik, úgy érzi, az élete kényszerpályára került. Mivé lettek az ifjúkori álmok, szép tervek a boldog házasságról, a gyerekek fölött összemosolygó szülőkről, összetartó családról? Mindent elsöpört a válás, az a lavina, szökőár, hurrikán, amiről eddig azt hitte, vele nem történhet meg.
Egyértelművé vált, hogy ami eddig volt, az összeomlott, nincs többé. Azt az utat, amin elindult, már nem választhatja, mert ahhoz két ember akarata, elszántsága kellene. Hová visz akkor a kényszerpálya, amelyre került? A magány, a depresszió, a testi-lelki összeomlás, a nyomorúság, a kilátástalanság felé? Mi lesz így a gyerekekkel? Az ő sorsuk is meg van pecsételve?
Az új év kezdete sokakat elgondolkodtat, mit kellene másképp tenni. Aki elválik, annak az újratervezés nem lehetőség, hanem kényszer. Akinek gyereke van, annak kettős a feladat: saját magának meg kell találnia a talpraállás, az öröm útját, és ebben segítenie kell az övéit is.
Az egyedülálló szülőknek szóló, három alkalomból álló „újratervező hétvégesorozat” ezt szolgálja. Csaknem másfél évtizede szervezi az Emmánuel Közösség „AVE” elnevezéssel azt a programot, amelyen elvált, külön élő, gyereküket egyedül vállaló és özvegy szülőknek segítenek észrevenni, hogy az a pálya, amelyre kényszerből kerültek, szolgálhat arra, hogy új irányba, fölfelé induljanak el.
Már több mint ezer gyerek életét változtatta meg, hogy a hétvégesorozaton résztvevő apja vagy anyja ismét reménységgel tekint a jövőbe, megint tud mosolyogni, visszanyerte lelki békéjét, és tisztelettel, együttműködően, harag nélkül tud beszélni a másik szülővel.
Az új esztendőben új sorozat indul az egyedülálló szülőknek, ezúttal ismét Budapesten, melynek időpontjai: február 4–5; március 3–4; március 31–április 1.
A program szervezői fontosnak érzik, hogy az amúgy is anyagi gondokkal gyakran küzdő elvált szülőknek elérhető legyen a részvétel, ezért mindent megtesznek, hogy a hétvégesorozat ingyenes legyen. A résztvevőknek csak az idejüket kell odaadniuk. Sok apa és anya nem szánna magára három hétvégét, de a gyerekei érdekében megteszi, hiszen látja, hogy boldogtalan szülő mellett a gyerek sem tud boldog lenni.
Ez az egyetlen, kifejezetten elváltaknak, külön élőknek szóló, katolikus szervezésű program, amelyet az Emmánuel Közösség tart, s melyre attól függetlenül várják az egyedülálló szülőket, hogy a keresztény vallásukat gyakorolják-e. A mai kor kihívásaira válaszol ez a hétvégesorozat, és nemcsak az egyházban példa nélküli, de a világi kurzusok, tréningek, tanfolyamok között sem igen találni hasonlót – írja Madocsai Bea szervező.
Kapcsolat: egyedulallo@freemail.hu
Tel.: 06/20-43-6-42-43
www.emmanuel.hu

(Magyar Kurír)

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: A szülési fájdalmak elkezdődtek


2011. december 27. kedd, 2:00

Gyermekem, a szülési fájdalmak elkezdődtek.
Elérkezett az idő egy új világ, egy új kezdet megszületésére.
Sok változás veszi most kezdetét a Földön, melyet még a világ eddig sohasem látott.
Mennyei Atyám elküldi szeretett Fiamat, hogy gonoszságaitól ismét megmentse az emberiséget.
Te, gyermekem, annak az eseménysorozatnak leszel tanúja, mely már ki volt neked nyilatkoztatva.
Nem szabad félned, mert a tisztulási folyamat elengedhetetlen az emberiség felébresztésére, amikor lelkeket kell megmenteni.
A jelek elkezdődnek, amint az meg volt jövendölve. Ezeket a változásokat gyermekeimnek alázattal és bűnbánattal kell elfogadniuk.
Imádkozzatok, imádkozzatok a lelkekért, hogy megszabadulhassanak a büszkeség és gőg bűnétől, és hogy a megbántásokért az Atyaisten bocsánatát kérjék.
Lelkük megmentésének elmulasztása súlyos büntetést fog eredményezni.
Fiam Irgalmassága oly nagy! Ő, gyermekeimnek időt fog adni a bűnbánatra.
De most imádkoznotok kell minden lélekért, hogy méltók lehessenek a Béke Új Korszakába belépni.

Szeretett Édesanyátok,
Mária, a Mennyország Királynéja