Nem elég, hogy bezárták a gyerekeket, és ezernyi alaptalan félelemmel büntetik őket, nehezen gyógyítható szociális fóbiákat keltenek bennük, és arra kényszerítik őket, hogy még a csúszdákon és hintákon vagy focizás közben is maszkot viseljenek, most a terv még perverzebbé vált a gyerekek LMBTQ-programmal való indoktrinálásával, valamint a nemi identitással kapcsolatos agymosással, amelyet normálisnak akarnak beállítani.
Ami még rosszabb, hogy oktatásnak álcázzák, ahogyan azt nyíltan beépítik a Disney- és szórakoztató filmekbe, vagy az oktatási tevékenységekbe az egyenlőség előmozdításának álcája alatt, a legfiatalabbakat és legkiszolgáltatottabbakat célzó társadalmi mérnöki erőfeszítések keretében. A legrosszabb ebben a sátáni tervben az, hogy ami mögötte rejtőzik, az a pedofília és a gyermekbántalmazás. És eközben az uralkodó elit disztópikus programja a törvényesség álcája alatt folytatja abszurd intézkedéseit.
És mit mondhatunk a népirtó oltóanyagról, amellyel meg akarják betegíteni és meg akarják ölni a gyerekeket, és amelyet az egészségügyi zsarnokság egyre fiatalabb korban akar bevezetni, tudván, hogy semmi haszna nincs, és hogy a gyerekek nem kapják el a betegséget, és nem szenvednek tőle. És a karantén táborokról az egész államban, ahol a koronavírussal való fertőzöttség gyanúja miatt őrizetbe veszik és elkülönítik a gyerekeket, annak mi a célja? Hány gyermeknek és serdülőnek kell még meghalnia, mielőtt a bíróságok úgy döntenek, hogy felfüggesztik a Covid-19 oltóanyag alkalmazását a kiskorúaknál?