2010. szeptember 27., hétfő

2010. szeptember 26. Vasárnap

Úgy éreztem, ami velem történik, olyan, mint egy álom. Jézus: Drága gyermekem! Ez nem álom, hanem valóság. Légy boldog gyermekem, mert valóra váltottam vágyadat.
Megkérdeztem Jézust, hogy örömömet megírhatom-e egy kedves ismerősömnek. Jézus: Igen, megírhatod neki, mert ő is az egyik kedves választottam. Nagy örömömet lelem mindkettőtök boldogságában!
Tegnap este kértem az Úr bocsánatát, másnap megkérdeztem őt újból, hogy megbocsátott-e? Jézus: Drága gyermekem! Tegnap este mindent megbocsátottam neked. Szent Véremmel tisztára mostam lelkedet. Örülj neki, és légy mindig hálás!
Reggel azt mondta Jézus: Jó reggelt gyermekem! Én itt vagyok melletted és a szívedben egyszerre. Nagy örömmel nézlek és figyellek téged.
Írtam a naplót. Jézus: Drága gyermekem! Légy mindig boldog! Örömmel nézem, hogy boldogan írod kettőnk beszélgetéseit a naplódban.
Gyalog mentem el a templomba. Jézus: Drága gyermekem! Áldozatodat és fáradtságodat ajánld fel a közömbös és hitetlen emberek megtéréséért. Sok lelket menthetsz meg felajánlásoddal.
Megkérdeztem a Szűzanyát ő járt-e közben értem, és hogyan lehet közel kerülni az Úrjézushoz. Szűzanya: Igen, én jártam közben érted Szentfiamnál! Leborulva könyörögtem az ő lábai előtt, hogy teljesítse szíved vágyát. Mindketten boldogságodat akartuk, ezért megadtuk neked ezt a hatalmas kegyelmet. Gyermekem, ez nagy felelősséggel jár, és sok feladattal. Mindig kérd segítségemet, mert én tudlak egyedül jól vezetni téged az életszentség útján, mely Szentfiamhoz vezet!
Megkérdeztem a Szűzanyát, hogyan tudom megörvendeztetni Jézust? Szűzanya: Drága gyermekem! Szentfiamat úgy tudod megörvendeztetni, hogy mindig engedelmesen szót fogadsz az ő szavának. Ne kételkedj soha abban, hogy ő szól-e hozzád, vagy sem. Amikor kísértést érzel, mindig hívj segítségül engem. Például így: „Drága Szűzanyám, kérlek, segíts leküzdeni a kísértést!” Hidd el gyermekem, én ott leszek és imádkozom melletted! A gonosz nagyon fél tőlem! Ezért azonnal eltűnik mellőled. Mindig bízz segítségemben és szavaimban! Gyermekem, ha mindazt betartod, amit mondtam, Szentfiamat boldoggá fogod tenni, mert rám hallgattál!
Újból írni kezdtem a naplót. Jézus: Gyermekem, továbbra is írd le beszélgetéseinket, mert ezzel is növelem hitedet, hogy én szólok hozzád.
Az irgalmasság órájában elmondtam a rózsafüzért. Jézus: Drága Gyermekem! Ebben az órában sok haldoklót megmentettél, sokan kiszabadultak a tisztítótűzből és sok bűnös megtért. Köszönöm segítségedet, kislányom!
Édesanyám kérésére megkérdeztem Jézust, nem baj-e, hogy a Szentháromság rózsafüzért nem tudja este nyolc órakor elmondani. Jézus: Drága kislányom! A Szentháromság rózsafüzért a ti időszámításotok szerint pontban nyolckor kell elmondani. Gyermekem, én megértem, ha a munkahelyi körülmények miatt nem tudod elmondani. Amint lehetőséged van rá, mondd el azonnal. De, ha saját hibádból nem mondod el pontban nyolckor, azzal az egész Szentháromságot elszomorítod. Az egység karizmáját tőlem és Mennyei Atyámtól kaptátok lányoddal, ezért ne feledkezzetek meg róla, hogy naponta kötelesség számotokra teljesen elmondani a Szentháromság rózsafüzérét este nyolckor. Kislányom! Sose kételkedj a lányod által kapott nagy kegyelmemben!
A Nagy Figyelmeztetéssel kapcsolatban kérdeztem. Jézus: Drága gyermekem! Azt mondtam neked, hogy készítsétek fel lelketeket minden nap, mert a Nagy Figyelmeztetés minden embert váratlanul fog érinteni, így benneteket is.
Újból azt mondtam neki, hogy „nagyon szeretlek”. Jézus: Drága gyermekem! Mindig mondogasd nekem, hogy „szeretlek”, mert szavaiddal megvigasztalsz engem milliók bűnei és hálátlansága miatt.
Készülődtem a templomba. Jézus: Drága gyermekem! Már nagyon várlak téged a templomban, hogy újból szent testemmel és szent véremmel táplálhassam lelkedet. Nagyon szeretlek! Légy mindig hűséges és engedelmes gyermekem, és nagyon szeress engem, mert ezzel boldoggá teszed szent szívemet!
Miközben mentem a templomba, így szólt hozzám. Jézus: Drága gyermekem! Mindig beszélgess velem! Nagyon vágyódom szeretetedre és szavaidra.
A templomban megkérdeztem Őt, hol áll, és kérésemre átölel-e mindig és homlokon csókol-e? Jézus: Drága gyermekem! Én itt állok melletted jobbra. Örömmel várom kéréseidet! Mindig örömmel és nagyon boldogan átöllek és homlokon csókollak. Ne kételkedj ebben!
Szentáldozás előtt Jézus: Gyermekem! Én mindent megbocsátottam neked. Gyere, boldogan várlak a szentáldozásban!
Engesztelésen a templomban Jézus: Édesanyám és én mindig figyelünk titeket, és örömmel nézünk benneteket hűséges gyermekeim.
Megkérdeztem Jézust újból, hogy-hogy úgy döntött, hogy megkapom ezt a hatalmas kegyelmet. Jézus: Drága gyermekem! Vágyakozásod és mély szereteted annyira megérintett engem, hogy úgy döntöttem, megadom neked a belső szó kegyelmét. Azt szeretném, hogy a fiataloknak utat mutass szavaim által. Sok feladatot fogok neked adni, és te örömmel fogod végbevinni rád bízott terveimet. Mindig légy hálás és engedelmes irántam, és ha így teszel, mindketten boldogok leszünk. Légy mindig boldog gyermekem, mert boldog emberként akarlak látni itt a Földön és a Mennyben is.


http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20100926