1998. február 1., vasárnap

'Íme Én újjá alkotok mindent' Jel.21,6. ' egy, az Egyházhoz közel álló személy látomásai napjainkban és egy pap magyarázatai'IV

88. Üzenet.
1998. január 31. Don Bosco Szent János
Az Ember:
" Az égen egy széles szivárvány jelenik meg. A közepén látok egy fénykeresztet, az alatt pedig egy virágszőnyeget. A fénykereszt közepén az Istenanya áll, Szent Angyalokkal körülvéve. Az Istenanya mosolyog, fenséges a megjelenése. Kezében egy arany rózsafűzért tart. Az Angyalok a virágszőnyegre lépnek, meghajolnak, és elkezdenek énekelni. Ebben a pillanatban megérkezik a jel is."
Szent Angyalok:
" Légy üdvözölve Mária, Te boldog Szűz.
Te dicsőséggel teljes égi virágszál.
Légy üdvözölve ,ó Mária.
Csodálatos illatod áthatja a világot.
Légy üdvözölve Te csodálatos Szűz,
Akit betölt a Szentlélek.
Légy üdvözölve Mária, Te az Isteni Megváltó Anyja,
Te vagy a Bárka, amelyben menedéket talál
az egész teremtett világ.
Te vagy a szeretet tengeri kikötője,
Aki megmenti az emberiséget a pusztulástól.
Benned találjuk azt a szeretetet,
amely szabaddá tesz minket.
Benned lakik a sebeket gyógyító Szentlélek.
A Te Neved az Isteni Megváltódra utal.
Szíved kitárja azt a kaput, amelyen át Őt megismerjük.
Meghajolunk előtted, ó Királynő,
és letesszük szeretetünk ajándékait a Te anyai lábadhoz."
Az Ember:
" Az Istenanya mellén látom az Ő Szeplőtelen Szívét. Megnyílik a Szív, és benne ragyogó fénytől övezve egy Galamb. Az Istenanya rám tekint, és keresztet vet rám."
Istenanya:
" Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Szeplőtelen Szívem kedves gyermeke, és ti az Anyaszentegyház kedves gyermekei.Szívem szeretetével köszöntelek benneteket. Szent Fiam szeretetével akarom  betölteni a ti szíveteket. Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Ne féljetek kedves gyermekeim! Az Én Isteni Fiam veletek van, Én pedig közöttetek vagyok. Reménységgel akarom betölteni szíveteket,mert odaadás és az igaz hit él bennetek. Tudjátok, hogy üt az óra, és az idő elérkezett.Üzeneteim megszűnnek az egész világon.
Ez az egyik jel, hogy a vadállat órája itt van. Merítsetek bátorságot, és teljes reményben éljetek. Felszólítalak titeket: fogjátok a rózsafűzért és imádkozzatok! Térdeljetek le az Oltárszekrény elé, hogy megvigasztaljátok Szent Fiamat. Ő tirátok vár. Az Isten felé forduljatok. Ebbe az  irányba változzatok meg. Ez az Én tanácsom, amelyet már régóta közlök veletek. Most jön a beteljesedés ideje. Ha a felszólításomat nem követitek, az Angyalaim nem tudnak segíteni nektek. Túl gyengék lesztek arra, hogy az igazságot kövessétek.Kérjétek a Szentlelket, mert Ő meg fog erősíteni titeket ezekben a nehéz napokban. Ő a ti Vigasztalótok, az Ő fényében lesztek igazi lovagokká.
Én megmondom nektek,hogy most jön az emberiség megtisztulásának az órája. Ez a Szentlélek hatalma által fog történni. Az Ő hatására fog az emberiség az igazságosság tüzében megváltozni.Nyissátok meg a szíveteket, és gyűljetek össze imádságra, mint annak idején az apostolok tették.Várjátok ezt az eseményt, és legyetek állhatatosak az imádságban! Egyesüljetek az igazságosságban! Egyesüljetek a szeretet Cönákulumában, amely az Én Szeplőtelen Szívem! Őbenne fogják az Én gyermekeim a hajnal hasadását, és az igazság föltámadását megérni. Ez az út, amelyet Szent Fiam a kereszten az Ő végakaratában mutatott. Én elvezetlek benneteket Szent Fiamhoz, hogy Ővele győzelmet arassatok.
Gyermekeim, a Szentlélek az Ő fényével megerősít titeket, úgy, hogy nem ti fogtok beszélni, hanem a Szentlélek, Aki bennetek lakik. Azok a gyermekeim, akik követték az Én hívásomat, meg lesznek pecsételve a kereszt jelével. Hasonlóan, mint az Egyiptomból való meneküléskor, elvezetnek benneteket az Angyalok a menedékhelyre. Az Isten sok jelet és csodát fog művelni, hogy megmentse az Ő örökségét az Anyaszentegyházat.
Legyetek okosak és éberek, mert az ellenség tervet kovácsolt az Anyaszentegyház megsemmisítésére! A sátán háborúra készíti elő az emberiséget. Ő tudja, hogy sok lélek nincsen  fölkészülve, és sok ember szívében káosz uralkodik. Mi azokkal vagyunk, akik szeretnek minket. Hagyjátok magatokat vezetni.
Az igazság fog diadalmaskodni, a sátán pedig le lesz győzve. Sok múlik rajtatok, mert a harc tiértetek, mindegyikőtökért folyik. Minden ember próbára lesz téve, különösen a világosság fiai. Meg kell tisztulniuk, hogy elnyerhessék jutalmukat az égben.
Kedves gyermekeim, figyeljetek a szavaimra, és kezdjétek el a harcot, az igazság győzelméért, az Egyházon belül.Védjétek meg az Anyaszentegyházat! Csak Ővele tudjátok az Új Jeruzsálem kapuit elérni. Ezekre, és ezekre óriási jutalom vár az égben. Ővelük együtt fogjátok Istent dicsőíteni, és énekeltek majd hálaéneket Neki.
A próbák, amelyeket ti elviseltek, testvéreitek erősítésére fognak szolgálni. Ők pedig az Egyházat erősítik, amely az üldözés keresztjére lesz felfeszítve. Nagyon fontos, hogy elfogadjátok a kereszteteket, és hogy kövessétek annak fényét.
Így a kereszt a szeretet  és a győzelem jele. Őbenne fog ragyogni az igazság. Gondoljatok arra, amelyeket Én éveken át nektek tanítottam.Vegyetek mindent figyelembe! Szavaimat úgy vegyétek, mint vigasztaló szavakat.
A sátán mindent arra használ, hogy zavart keltsen. Ő is hívja az ő " prófétáit", hogy megkísértsen benneteket. Most úgy mutatja az arcát, " mint a fény angyala", hogy a világosság gyermekeit tévútra vigye. Bölcsesség és okosság szükséges. A ti győzelmetek a Szent Fiammal való egyesülésetektől függ, akit csak a templomban találtok meg. Ott keressetek menedéket! Ott vár Szent Fiam, és az Én Szeplőtelen Szívem rátok. Elvezetlek benneteket a katakombába, ahol érezni fogjátok az Isten szeretetét. Legyetek éberek , de ne féljetek! Ami a háborút illeti, már minden elő van készítve. Rövidesen hallotok mennydörgést a pusztában, mert az idő már megérett. Sötétség borítja majd a Földet, és a sáskák készen állnak a küzdelemre, Legyetek erősek, és gyakran gondoljatok az Én szavamra!
Drága gyermekeim, sokat imádkozzatok!
Megáldalak benneteket, és elküldöm nektek az Én szeretetemet. Áhítattal imádjátok Szent Fiamat, és ajándékozzátok meg Őt szeretetetekkel! Ő a ti szíveteket akarja.
Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
Megáldalak téged kis gyermekem. Ne félj, hanem légy erős! Rövidesen elmaradnak üzeneteim. Szíveden keresztül foglak vezetni, hogy világossága legyél sokaknak. Különleges tervem van veled, az Anyaszentegyház javára. Amik az utolsó napokban történnek, azok majd megfelelnek Isten akaratának. Ne félj!
Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevében.
                              Dicsértessék a Jézus Krisztus!"