2011. június 14., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Adjátok át Nekem nehézségeiteket, és Én megkönnyítem terheiteket

2011. június 13. hétfő, 18:00
Szeretett leányom, most nagy sebességgel szaporodtak meg az imák, ami a Szentlélek adományának köszönhető,  mert az egész világon minden követőm lelkébe behatolt. Most füleik éberek lettek Szent Igéim meghallgatására.
Imádkozzatok azokért a meggyötört gyermekeimért, akik szerte a világon, az emberiség bűneinek köszönhetően, gonosz tettek áldozatai lettek, és nagy szükséget szenvednek.
Hadd emlékeztessem minden gyermekemet szerte a világon, arra, hogy mindennap imádkozzák az Irgalmasság Rózsafüzérét.  Imádkozzátok szeretett Anyámhoz – és ide sorolok minden keresztény vallású embert – a Szent Rózsafüzért is, mert ez az erőteljes ima, meg fogja gyengíteni a sátán uralmát gyermekeim fölött.
Mindaz, amit mindannyiatoktól – akik a megpróbáltatásban szomorúak és nyugtalanok vagytok-, kérek az, hogy adjátok át Nekem minden gondotokat, és hagyjátok, hogy Én törődjek ezekkel. Bízzatok Bennem és akkor terhetek könnyebb lesz. Hagyjátok, hogy egy békésebb állapotba  vezethesselek benneteket. Nyugodjatok meg gyermekeim,  és engedjétek, hogy  az Én Békém elárassza törékeny, éhező lelketeket. A sötétség, amit éreztek, a félelemtől származik. A félelem pedig a bizalom hiányából fakad. Amint elveszítitek bizalmatokat Irántam, a sátán a kétséget ülteti lelketekbe.
Soha ne becsüljétek alá, amikor olyan játékokat űz veletek, amelyekkel felebarátaitok / környezetetek ellen uszít benneteket. Ezeket a megtévesztéseket mindig az Én jámbor követőimnek címezi. Ő utál benneteket, ha szerettek Engem. Sohasem fog addig nyugodni, ameddig jól össze nem zavar benneteket. Amikor ti botladoztok, kinevet benneteket. Ne adjátok meg neki ezt a hatalmat, mert ha megteszitek, akkor a Belém vetett hitetek meggyengül.
A  legnagyobb fegyveretek a sátán ellen, a Szent Mihály arkangyalhoz mondott ima, és a szent Rózsafüzér imádkozása.
Most menjetek és legyetek nagyobb bizalommal, adjátok át Nekem problémáitokat és gondjaitokat, mert Én itt várok rátok minden időben, hogy a világosságra vezethesselek benneteket.
Mindannyiatokat szeretlek, gyermekeim. Bízzatok jobban Bennem.
Szerető Megváltótok
Jézus Krisztus