1983. június 11., szombat

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1983. június 10.

A TE GONDOD, URAD, ISTENED GONDJA IS!


Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által.
Ármin vagyok, ne félj!

       Testvérem imádkozz! Próbálj Jézussal, a mi Urunkkal lélekben mindig eggyé lenni. Mert neked csak akarni kell és azt, Ő az Isten, Jézus Krisztus megadja neked. Legyél végtelen nagy bizalommal, reménységgel Uradhoz, Istenedhez. Ne férjen a kétségnek még az árnyéka sem a te szívedhez. A te gondod Urad és Istened gondja is.

       Ne félj testvérem, legyen hited erős. Tudja a te Urad, milyen kísértéssel gyötör a gonosz, de erő adatik neked. A te dolgod, hogy akaratodat add oda a te Uradnak és Megváltódnak, és te csak bízz, szeress és remélj! A többi a te Urad dolga. Tudja a te Istened melyik az út amelyen vezetni akar Téged.

       Testvérem ma nem kell már aggódnod a holnap miatt, mert a holnapod már a te Uradé lesz. Megkapod a lélek békéjét és megkapod a testét is, csak imádkozz és legyél mindig gondolatban Krisztussal, és nem kell semmitől sem félned.

       Most búcsúzom és azt mondom, szolgáltasson neked igazságot a mennyei Atya. Legyen irgalmas az Ő szent Fia, a mi Urunk Jézus Krisztus és töltse be lelkedet rajtad és gyermekeden. Ármin.