2013. június 1., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'


Isten nem kérkedő. Isten nem büszke. Isten jóindulatú, szerető és mégis határozott az emberiségnek adott utasításában

Római Riport - 2013. június 1.

A muzulmánoké vagy a szabadkőműveseké lesz-e a katolikus templom?


2012. októberében Krauth plébános bejelentette, hogy Vierzon (Franciaország) lelkipásztori csapata, egyházközségi képviselőtestülete és pénzügyi bizottsága egyetértésben úgy döntött, hogy a plébániához tartozó Saint Eloi templomot eladják. A templomot 1950-ben építették és olyan városrészben található, melyben a katolikusok száma egyre csökken, a muzulmánok száma pedig nő. Elsőnek egy iszlám közösség mutatott érdeklődést a templom iránt, amit mecsetté alakítanának át.
     Krauth plébánosnak semmiféle ellenvetése nincs ez ellen. Mivel ideje a múlt konfliktusait „elfelejteni”, és ma a „szociális igazságosság és a kölcsönös megértés” a fontos, mondta az illetékes érsekség sajtóirodájának. Krauth plébános saját pozícióját a II. Vatikáni Zsinattal és az 1986-os Assisi-találkozóval támasztja alá. Egyetlen aggodalma, hogy „megakadályozza”, hogy a templom olyan közösség vagy csoport birtokába kerüljön, melyeknek „radikális ideái vannak, akármilyen valláshoz is tartozzanak”.
A plébános ugyan közölte a sajtóval, hogy a templomot már eladta, de azt nem volt hajlandó megmondani, hogy kinek. Időközben kiderült, hogy a templomot a 30 ezer lakost számláló város kommunista polgármestere vette meg a „jó együttélés” érdekében, hogy a templom eladása miatt keletkező feszültséget elsimítsa. Egyúttal azt is közölte, hogy a városnak már van egy potenciális vevője a templomra.
     Az ellenzék azt rebesgeti, hogy ez a „potenciális vevő” nem a vásárlástól visszalépett muzulmán közösség, hanem a helyi szabadkőműves páholy, az Amis de la liberté a francia Grand Orient-ből. Állítólag a város képviselőtestületében ülő szabadkőművesek intézték el a vásárlást, mivel a páholy új helyet keres a szabadkőműves temploma számára. A Grand Orient-nél azt nyilatkozták, hogy ugyan még semmi nincs eldöntve, de „semmi illegális nincs abban, ha a szabadkőművesek egy középületet vásárolnak”. 
(forrás: www.katholisches.info - 2013. június 1.)

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott legfrissebb üzenete

2013. május 19. Pünkösdvasárnap, Szentségimádáson az Úr Jézus…

„Amikor a Szentlélek leszállt az apostolokra, megremegett a föld, és lángnyelvek lobogtak mindnyájuk feje fölött. A Szentlélek egy pillanat alatt megvilágosította elméjüket, és tudtukra adta, mit kell szólniuk és tenniük. A félénk tanítványokból harcos, bátor és erős apostolokat formált.
Drága Gyermekeim! A Szentlélek ma is ugyanaz, mint kétezer évvel ezelőtt. Ma is egy pillanat alatt megadja nektek a tudást, a bölcsességet, az erőt, a bátorságot és a kegyelmet, hogy ha kell, megvalljatok Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt, és ha kell, véretek kiontása árán is hűségesek maradjatok Hozzám mindhalálig.
Gyermekeim! Kérjétek a Szentlelket! Hívjátok Őt mindig! Reggel, amikor fölkeltek, kérjétek, hogy Ő vezessen benneteket, hogy az Én utamon járjatok, csak Engem kövessetek! Bátran mondjatok ellene a sátán minden kísértésének, és a Szentlélek bölcsességével felismerjétek minden álnok cselszövését! Hívjátok napközben is a Szentlelket, kérjétek meg, hogy Ő segítsen nektek feladataitok elvégzésében, és mindenben, amit csak tesztek! Ő világosítsa meg elméteket, hogy felismerjétek minden élethelyzetben, hogy mi az Isten akarata, és azt haladéktalanul tegyétek meg!
Gyermekeim! Atyám azért küldte el nektek a Szentlelket, hogy befejezze azt, amit Én elkezdtem. Ezért mondtam: „Ha szeretnétek, örülnétek, hogy az Atyához megyek, mert az Atya nagyobb Nálam. S a Vigasztaló, a Szentlélek, Akit, majd a nevemben küld az Atya, megtanít benneteket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam nektek.” (János ev. 14, 28. 26.) Ha naponta gyakran hívjátok a Szentlelket, megújul életetek. Minden jobbra fordul, jól kihasználjátok az időt, és jó dolgokat fogtok tenni. Boldogok lesztek ti, és a környezetetekben élő emberek is. A Szentlélek működése kihat rátok és mindazokra, akik körülvesznek benneteket. De ha nem hívjátok a Szentlelket, nem segít, mert tiszteletben tartja szabad akaratotokat.
Így kérjétek:
Szentlélek, kérlek, jöjj! Áraszd ki ránk hét ajándékodat: a bölcsességet, az értelmet, a jó tanácsot, a tudományt, a lelki erősséget, a jámborságot és az Istenfélelmet! Tölts be minket saját Magaddal, vezess és erősíts minket! Tégy bölcsekké bennünket! Áraszd ki ránk a Te erődet, és nagy irgalmasságodat! Add meg nekünk a kegyelmet, hogy egész életünkben az Úr Jézust kövessük, és elnyerjük Általa az örök üdvösséget! Ámen.
Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik tiszta lélekkel vesztek Engem magatokhoz a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Fel nem tudjátok fogni azt a nagy kegyelmet, ami belétek árad minden szentáldozásban. Ez azt jelenti, hogy már itt és most az örök élet birtokosai vagytok. A lelketek derűs és boldog. A szívetek telve van halhatatlansággal. A reményeteket Magába Istenbe vetitek, Aki sohasem csal meg, mert Ő igaz, és még az árnyéka sincs meg Benne a csalárdságnak. Ezért kicsi gyermekeim, tartsátok nagy kegyelemnek, hogy köztetek vagyok, és imádhattok Engem, és a szívetekbe térek. Most azt kérem, hogy azért imádkozzatok, hogy mindenki csak tiszta szívvel fogadjon Engem magához! Ezt azért kérem, mert a szentségtörők nem örökölhetik Isten országát. Oda csak azok jöhetnek be, akik szeretik az Istent. Milyen szeretet az, amelyik arra kényszerít Engem, hogy olyan szívbe térjek, ahol a sátán az úr?! Ott Engem újra kigúnyolnak, tövissel koronáznak, megostoroznak és keresztre feszítenek. Imádkozzatok pásztoraitokért, hogy szentek legyenek, és hirdessék ezt a tanítást, amit most üzentem nektek! Figyelmeztessék minden szentáldozás előtt a híveket, hogy csak tiszta lélekkel merjenek közeledni Hozzám, a szentek Szentjéhez! Ellenkező esetben a kárhozatukra veszik a legméltóságosabb Oltáriszentséget.
Drága gyermekeim! Így imádkozzatok:
Imádott Jézusom! Te itt maradtál köztünk, hogy drága Szent Testeddel és Véreddel tápláld lelkünket, és általa megadod nekünk az örök életet. Kérünk Téged, adj a szívünkbe ellenállhatatlan vágyat Magad iránt, hogy mindig csak tiszta lélekkel fogadjunk a szívünkbe! Ha súlyos bűn terheli lelkiismeretünket, azt szívből bánjuk és gyónjuk meg, és erős fogadással határozzuk el, hogy soha többé nem követjük el! Ehhez kérjük a Te erődet és kegyelmedet, hogy ígéretünket teljesítsük! Ha pedig gyarlóság, vagy bocsánatos bűn terhel, azt is szívből bánjuk meg, és fogadjuk meg, hogy többé nem követjük el!
Ezeket a Szentáldozásban lemossa az Én drága Szent Vérem, De amikor alkalom nyílik rá, gyónjátok meg!
Amikor Szentáldozáshoz járultok, teremtsetek magatokban csendet, és hagyjatok időt a Velem való társalgásra! Imádjatok Engem a lelketekben, és adjatok hálát a Szentáldozásért! Kérjetek Engem, hogy szóljak hozzátok, ha úgy akarom, és megadjam a szükséges kegyelmet, hogy felismerjétek és megtegyétek akaratomat! Végül adjatok hálát, hogy itt maradtam köztetek!
Most egy kis időre el fognak Engem venni tőletek. Ez ellenfelem régi terve, amit az Antikrisztus által fog véghezvinni. Az ő ideje 3,56 évig fog tartani. Utána eljövök dicsőségben, és szám leheletével, és dicsőségem ragyogásával elsöpröm a gonoszt. A sátánt a pokol fenekére taszítom, és ezer évre megláncolom. Akkor újjáalkotok mindent. A menny egyesül a földdel, és az emberek az ezer éves béke uralmában fognak élni és örvendezni. Szentjeim Velem együtt fognak uralkodni. Ez egy kimondhatatlanul boldog, és békesség teljes korszak lesz. Imádkozzatok szüntelen, és akkor csökkenthetitek a gonosz hatalmát, és mindazt a szenvedést, amelyeket rátok akar zúdítani. Hívjatok Engem! Marana Tha! Jöjj el Uram Jézus! Igen, eljövök, és Magammal hozom jutalmamat. Akkor megtudjátok, mennyire szeret az Isten, Aki Mindenható. Várjatok Engem kitörő örömmel, és éljetek életszentségben! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
„Drága kislányom! Csak Nekem akarj megfelelni, ahogy azt eddig is tetted! Amikor megállsz Színem előtt, Nekem fogsz számot adni minden percről, amit arra kaptál, hogy dicsőíts Engem, és törvényeim szerint élj! Minden gondolatodról, amelyeknek szenteknek kell lenniük. Minden szavadról, amelynek egységben kell lenni tanításommal, a Szent Evangéliummal. Minden cselekedetedről, amelyekről számon kérlek, mert amit a kicsinyek közül eggyel tettél, Velem cselekedted. Így élj drága gyermekem! Ne foglalkozz a bűnösökkel és bűneikkel! Te mindig csak Rám nézz, a te Megváltó Istenedre, Aki ott függök a keresztfán, Szent Véremtől ázottan, és értetek kiáltom: szomjazom! Rád szomjaztam, aki igennel válaszoltál hívásomra, és ezzel nagyon megvigasztaltál már ott a keresztfán. Imádkozz azokért, akik süketek hívásomra, hogy ők is igennel válaszoljanak! Imádkozzatok azokért, akik elfogadták meghívásomat, beálltak szőlőskertembe, de megkérgesedett a szívük, és távol állnak Tőlem, csak a szájukkal dicsérnek Engem. Imádkozzatok értük, mert a képmutatók nem örökölhetik Isten országát! Szeress Engem mindenekfölött! Akkor nagyon boldog leszel a mennyben. A szeretet mértéke szerint kapod az örök boldogság fokát a mennyben.
Drága gyermekeim! Ha tudnátok, milyen nagylelkűen fizetek meg a mennyben minden apró kis szeretet megnyilvánulásotokért, amelyekkel Engem illettek, és minden irgalmas jócselekedetetekért, amelyeket a rászorulókkal gyakoroltok. Akkor minden alkalmat megragadnátok, hogy ezt tegyétek, és egyet sem hagynátok ki.
Drága gyermekeim! Az élet a földön rövid, és nem tudjátok, melyik pillanatban ér véget. Ezért kértem, hogy éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát.
Drága kicsinyeim, Szívemnek választottai! Szeressetek Engem mindenekfölött! Imádjatok gyakran a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Ezt megtehetitek otthon is, ha legalább vasárnaponként tiszta lélekkel a szívetekbe fogadtok Engem. Én kitartok egyik Szentáldozástól a másikig, ami azt jelenti, hogy a szívetekben élek. Ott, a lelketek legbenső szobájában vagyok, veletek együtt. Teremtsetek magatokban csendet! Vonuljatok vissza saját lelketekbe, és ott imádjatok Engem! Dicsőítsétek Szent Nevemet! Adjatok hálát minden kegyelmemért, és kérjetek sokat! Ne feledjétek, Én Mindenható, és végtelenül gazdag vagyok. Én mindent meg tudok adni, amit csak akarok. Azért szálltam le a földre, hogy életetek legyen, és bőségben legyen. Ezért az a lélek, aki bizalommal Rám hagyatkozik, nem csalódik. Mindazt megadom neki, ami az üdvösségéhez szükséges.
Kérjetek Tőlem lelkeket, akik mindörökké szeretnek majd Engem! Így kérjetek:
Imádott Jézusom! Kérlek, térítsd meg a szegény bűnösöket! Mindazoknak, akik keresnek Téged, mutasd meg Magad! Hívd el őket követésedre! Adj a gyermekeknek hívő szülőket, és tanítókat, akik megismertetnek Téged velük! Uram, Te a kisgyermekek imáit szereted legjobban, mert ők még tiszták, a lelküket nem szennyezte be a bűn. Az ő imáik enyhítik a Mennyei Atya jogos haragját.
Jézusom, Királyom! Imádlak Téged szívem, lelkem minden erejével! Te vagy életem reménye, az út, amelyen Hozzád megyek. Az igazság, amely által felismerem akaratodat. A fény, amely megvilágítja előttem az utat, és mindig megadja a tisztán látás kegyelmét. Tiéd a dicsőség és a hatalom, az üdvösség és az örök élet. Ámen.”


2013. május 31. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Ne féljetek! Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Még akkor se féljetek, ha üldözni fognak benneteket Énmiattam. Én olyan ékes szólást adok nektek, hogy nem ti fogtok beszélni, hanem a Szentlélek. Csak azt kérem, hogy legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig! Valljatok meg Engem ez előtt a képmutató, sátánimádó nép előtt, akik a fenevadat imádják, és őt szolgálják, és azt fogják rátok kényszeríteni, hogy ti is azt tegyétek, amit ők. Ha nem teszitek, elhurcolnak, és meg fognak ölni benneteket. Ti soha ne engedelmeskedjetek nekik! Mindig csak Nekem engedelmeskedjetek, Aki úgy szerettelek benneteket, hogy meghaltam értetek a keresztfán. Kiárasztom rátok Szentlelkemet. Bátorságot öntök a szívetekbe, mint apostolaimnak. Péter félelmében háromszor tagadott meg Engem. Utána egész életében ezt a bűnét siratta. De amikor eltöltötte a Szentlélek, megvetett minden fenyegetést, szenvedést, börtönt, verést, mindhalálig hirdette az Evangéliumot, és elnyerte az örök életet. Nektek is megadom azt a kegyelmet, amit apostolaimnak. Ti is hirdessétek tanításomat életpéldátokkal, szavaitokkal és cselekedeteitekkel! Tartsatok ki ebben minden nehézség és üldözés ellenére, és titeket is bevezetlek Atyám dicsőségébe, ahol szentjeimmel együtt örökké fogjátok énekelni a szeretet himnuszát.
Drága gyermekeim! Véget ér ez a korszak. Már látszanak a jelek, amelyeket mondtam, hogy dicsőséges visszatérésem előtt be kell teljesülniük. Már az egész világon hirdetik az Evangéliumot. Hamarosan fel fog tűnni az Antikrisztus, és sokakat meg fog téveszteni. A világ őt fogja ünnepelni, mert mindenféle szemfényvesztő jelet fog általa produkálni a sátán. 
Gyermekeim, nagyon kérlek benneteket, ti ne menjetek utána! Tartsatok ki követésemben, mert csak aki mindhalálig kitart, az üdvözül. Minden kegyelmet megadok mindazoknak, akik hűségesek akarnak maradni Hozzám. De a döntés a ti kezetekben van. Nektek kell választani: mennyország vagy pokol. Üdvösség vagy örök kárhozat. Olvassátok a Szentírást, és alkalmazzátok a ti korotokra, a világban lévő eseményekre! Minden meg van írva a Szentírásban. A sok természeti katasztrófa, a háborúk, a járványok, az éhínség. Ezek mind figyelmeztetések, hogy térjenek meg az emberek, mert mindez a sok rossz, a bűneik következménye. Az Evangéliumban ezt mondtam: ne higgyétek, hogy ti jobbak vagytok, mint akikre rádőlt Siloéban a torony, vagy mint akiknek a vérét az áldozat vérébe keverte Pilátus. Térjetek meg, mert ugyanúgy elvesztek mindnyájan! (Lukács 13, 1-5.) Tanításom minden korra érvényes. Rátok is. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Ne kövessétek a bűnt! Éljetek életszentségben! Váltsátok tettekre az Evangéliumot! Ezt kértem tőletek a Szentírásban. Ne mondogassátok: Isten úgyis megbocsát, mert hosszan tűrő és nagyirgalmú. Ez igaz. De azért, mert jó vagyok, és szeretlek benneteket, szüntelenül arcul kell verni Engem?! Nem veszitek észre, hogy mennyi fájdalmat okoztok Istennek bűnös életetekkel? Saját magatokat és a környezeteteket viszitek a kárhozatba. Én megváltottalak benneteket, de nélkületek nem tudlak üdvözíteni. Nektek kell tanításomat tettekre váltani, másképp elkárhoztok. Már nagyon rövid az idő. Ha nem tértek meg, örökre elvesztek. Ott lesz sírás és fogcsikorgatás. Vigyázzatok! A sátán nagyon intelligens és ravasz. Ne hagyatkozzatok csupán a saját eszetekre, mert ez nem elég! Könnyen átver benneteket. Térjetek meg Hozzám, kérjétek, hogy borítsalak be titeket drága Szent Véremmel, amelyet értetek ontottam a keresztfán. Szent Vérem a legnagyobb védelem a sátán, és minden veszély ellen. Szent Vérem a ti megváltásotok. A Szentáldozásban mindenki annyi kegyelmet kap, amennyire nyitott annak befogadására, vagyis hisz és bízik Bennem. A Szentáldozás hatalmas kegyelem, örök élet mindazoknak, akik hittel, és tiszta lélekkel fogadják. De örök halál, kárhozat azoknak, akik nem különböztetik meg a közönséges ételtől, hitetlenül, és bűnös lélekkel fogadják. Látjátok, hogy minden rajtatok múlik. Én ugyanaz vagyok, de nektek kell befogadni a kegyelmet. Ha bezárjátok Előttem a szíveteket, nem tudok bemenni. Én tiszteletben tartom szabad akaratotokat. De nem így a sátán. Ő alattomos, csaló és ravasz. Ő rászedi áldozatait. Ha igaz lenne, megmutatná nektek magát, hogy milyen fertelmesen rút. Megijednétek tőle, és elfutnátok előle. Hát még, ha a poklot is megmutatná! Ott ezer fokban égnek az emberek. A hús lemállik róluk, és ez ismétlődik vég nélkül, örökké. Kínjaikban őrülten ordítoznak. Kínozzák őket az ördögök, és nincs kiút. Soha nincs vége. Mindenki azt kapja vissza, amit a földön a másik embernek adott, és azzal a testrészével szenved, amellyel vétkezett. Leírhatatlan kín. Ember elképzelni képtelen. Én tudom, milyen a pokol, és ettől akarlak megmenteni mindnyájatokat. A sátán elrejtőzik, mintha nem is létezne. Helyette jó színben tünteti fel a bűnt, és fokról fokra lejjebb taszít. Kövesd a divatot! Takard ki a testedet! Élvezd az életet! Éld a testi élvezeteket! Dúld fel a másik család életét! Csak te vagy a fontos, hogy boldog légy, más nem számít. Különben sincs bűn, azt csak kitalálták. Nincs Isten, nincs ördög. Élj a mának, mert ez után az élet után csak megsemmisülés van.
Drága gyermekeim! Ez a legnagyobb hazugság. Mennyien követik, és belehullanak a kénköves tóba, az örök tűzbe, ahonnan nincs visszaút. Ezzel szemben Én ezt tanítottam: aki követni akar, tagadja meg magát, vegye föl naponta keresztjét, úgy kövessen Engem. Ahol Én vagyok, ott lesz a szolgám is. Aki Engem szolgál, azt megtiszteli az Atya. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Én nagyon szeretlek benneteket. Azért szálltam alá a mennyből, hogy megtanítsalak titeket Atyám törvényére, amely a szeretet. Példát adtam a szeretetre. Azt kértem, hogy ti is úgy szeressétek egymást, ahogy Én szeretlek titeket. Vérkönnyeket sírok azok miatt, akik hátat fordítanak Nekem és törvényeimnek. Nélkülem akarnak boldogok lenni, ellenfelem becsapja őket, és örökre elvesznek. 
Drága gyermekeim! Az élet rövid. Használjatok ki minden alkalmat! Gyakoroljátok mindazokkal, akiket elétek hozok, az irgalmasságot és a szeretet jócselekedeteit! Így boldogok lesztek, és másokat is boldogokká tesztek. Kincseket gyűjtötök a mennybe, ahol a moly meg nem rágja, és a tolvaj el nem lopja. Az igazi boldogság a szeretetben van. Ti akkor is szeressetek, ha nem kaptok viszonzást! Atyám megfizet nektek. Ne azért adjatok, hogy visszakapjátok, hanem önzetlen, tiszta szeretetből! Isten iránt való szeretetből, Aki felragyogtatja napját jókra és gonoszokra egyaránt. „Aki tudna jót tenni, de nem tesz, bűnt követ el.” (Jakab 4, 17.) Ez a mulasztás. Ez a mai kor legfőbb bűne.
Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! Váltsátok tettekre szavaimat! Ne okozzatok csalódást Nekem! Ne rohanjatok a vesztetekbe! Ne higgyetek a sátánnak! Kövessetek Engem a keresztúton! Éljetek szeretetben! Akkor elnyeritek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

A Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem:
„Szívem a Szívednek dalol. Lángra gyújtottad szívemet. Ó Jézusom, imádott Megváltóm! Szereteted irántunk felfoghatatlan. Mi csak a külső burkot látjuk. Azt, hogy feláldoztad Magadat értünk. Annyira szerettél, hogy az utolsó csepp Véredet is ki akartad ontani értünk. Mert drága Szent Véred a mi megváltásunk, örök életünk. De mekkora szeretet lángolt a Szívedben, amíg eddig eljutottál?! Ó Jézusom, csak egy kis sugárnyit kérek hatalmas tűzláng szeretetedből, hogy én is az életemet adjam oda Érted. Amióta elhívtál, csak Neked élek. Fontosabb vagy számomra, mint a levegő. Nélküled nem tudok, nem akarok élni. Harminc évvel ezelőtt, amikor meghívtál: „Áldozz meg! Térjél be közéjük!” És én a szívembe fogadhattalak. Azt kérem, hogy csak addig éljek, amíg Téged magamhoz vehetlek a Szentáldozásban. Imádott Uram! Te mondtad: „Közel az óra, amikor elvesznek Engem tőletek.” Kérlek, Jézusom, ha ez bekövetkezik, emelj Magadhoz engem, mert meghalok Nélküled ezen a kietlen, sivár földön. Nem tudok, és nem akarok Oltáriszentség nélkül élni. A Te drága Szent Tested és Véred az én erőm, oltalmam, békém és boldogságom. Minden örömöm Te vagy. Nélküled nem tudok, és nem akarok élni. Ha úgy akarod, szívesen odaadom az életemet Érted. Te vagy Mindenem, életem értelme és célja. Te vagy az én Napom, Aki beragyogod lelkemet, Te vagy az Erőm, Akivel együtt mindenre képes vagyok. Te vagy örök életem, békém és boldogságom. Jézusom, kérlek, emelj engem Magadhoz, hogy mindörökké dicsőítsem Nevedet, hozzám lehajló nagy irgalmadat és szeretetedet. Ámen.”

Az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek:
Drága kislányom! A lelked hófehér, és fénylik, mint a nap. Én vagyok benned a fény, lelked tisztaságát Én adom. Jó Nekem benned lakni, te vagy az Én földi mennyországom. A te szereteted és hűséged az Én örömöm és vigaszom. Megvigasztalsz Engem sok hűtlen bűnös lélek miatt, akik számára hiábavaló volt keserves kínszenvedésem, és vérontásom. Maradj meg ilyennek, amilyen vagy! Nagy örömöm telik benned, kicsi ostyám, tabernákulumom. Nemsokára te jössz Hozzám, Atyám dicsőségébe. Elképzelni sem tudod, mi vár ott rád. Várd ezt a nagy napot, a Velem való találkozást kitörő örömmel, amikor színről színre meglátsz Engem, Akit a kenyér és a bor rejtekében is oly odaadóan és hűségesen szeretsz és imádsz! Mindazt az örömöt visszaadom neked, amelyet Nekem szereztél azzal, hogy hűségesen jártál Hozzám annyi éven át. Megvigasztaltad Szívemet, és megadtad Nekem azt az örömöt, hogy üdvözíthetlek téged. El nem tudod képzelni, mennyire szomjazom minden lélekre, hogy üdvözítsem. Amikor a lélek elindul az üdvösség útján, és célba ér, ez az Én kimondhatatlan örömöm. Azért, mert ennek a léleknek nem volt hiábavaló keresztáldozatom. 
Édes kislányom! Imáiddal, jócselekedeteiddel, engeszteléseiddel és életfelajánlásoddal lelkek özönét mentetted meg. Majd csak a mennyben fogod meglátni, milyen sokan vannak. Folytasd tovább az imát a szegény bűnösökért! Imáid hatására még sok lélek fordul el a bűntől, és tér vissza Hozzám. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”