1987. január 24., szombat

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1987. január 23.

MINDEN EGYES LÉLEK KÉT VEVŐ KÖZÜL VÁLASZTHAT

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által.
Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem a mindenható mennyei Atya, az ő szent Fia, a megváltó Jézus Krisztus és a Szentlélek Isten szent nevével és a mi Urunk; Jézus Krisztus szent kegyelme által a Szentlélekben.

Imádkozzunk testvérem! Mennyei Atya, te, aki vagy, voltál és leszel mindöröktől és mindörökké, teremtői erődnek nincs kezdete és nincs vége. Áldott legyen a te neved mindörökké. Belőled származik a Fiú, még az idők kezdete előtt - és királysága tart mindörökké - kit megváltónkká rendeltél és megváltottál minket általad. Mert mindent általa teremtettél, Eget és a Földet. Dicsőítve és magasztalva légy a Szentlélek által és általunk a Szentlélekben. Ámen.

Urunk és Istenünk; Jézus Krisztus, te üdvözítőnk, megváltónk, te jó pásztorunk. Te, aki bőséges legelőre vezeted nyájadat, te, aki megitatod őket és ez a víz az örök életre szökellő forrás lesz bennük.

Üdvözlégy! Te, aki előttünk jársz, hogy utat törj, mert embernek lehetetlen azon végigmenni, de te mondottad: "ISTENNEK MINDEN LEHETSÉGES." Ebben bízva és remélve a te szent erődre hagyatkozva kérünk és könyörgünk, vezess ó, vezess minket, hol megláthassuk fényes, megdicsőült arcodat, hol el tudjuk viselni azt a mérhetetlen szeretetet, mivel te szeretsz minket. De arra kérünk, hogy míg itt a földön élünk, engedj éreznünk szent szeretetedből annyit, mit el tudunk viselni, ez a szeretet vigasztaljon, erősítsen és vezéreljen minket a mennyei Atya vonzása által, míg meg nem érkezünk hozzád, végtelenül szerető Istenünk; Jézus Krisztus, hol szemtől szembe fogadod gyermekeidet, engedelmes bárányaidat, kiket egytől egyig a nevén szólítod, megváltó édes Jézus. De tudjuk, hogy ez nem a mi érdemünk lesz, hanem a te végtelen szereteted kiáradása. Mert mint szent Pál mondotta: "Szem nem látta, fül nem hallotta gyönyörűség, mit a testben lévő ember el sem tudna viselni." Áldott légy Uram Jézus, ki megtartod gyermekeidet és elrejted magadban, mert szent szereteted körülvesz minket és bemutatsz az Atyának, mint tieidet. Mert érdemünk csak annyi lesz, hogy átadtuk magunkat neked, rádbíztuk magunkat, Istentől kapott szabad akaratunk által, és a többi mind a te megváltói műved, Uram.

Jelt adtál nekünk, a te szent kereszted jelét, minek sokan ellentmondanak, de te végtelen irgalmas szeretet, megengedted nekünk, hogy megváltásodban részesülve részt vehessünk a bűnösök megtérésében. Mint ahogy szent keresztedet engedted vinni
Cirenei Simonnak, jelt adtál, hogy mi is társaid lehessünk csodálatos megváltásod áldozatában. Segíthetünk a kereszthordozásban embertársainknak, a te kegyelmed erejében. Áldott légy Uram Jézus, te aki mindent odaadtál nekünk. Nekünk adtad szent Anyádat, a szeplőtelenül fogantatott szent Szüzet, hogy közbenjárása által megsokszorosítsa imáinkat, hogy megengesztelje és kiengesztelje a mennyei Atyát, ki mint Anya közbenjárónk és pártfogónk, nekünk szegény bűnösöknek.

Közöttünk él és munkálkodik a Szentlélek, ki összegyűjti az elvesztetteket, hogy egy akol és egy pásztor legye_ hogy mint egy vagy Uram az Atyával, úgy legyünk eggyé veled a Szentlélekben. Amen.

Testvérem! Jó úton haladsz, de hogy előbbre juss, mindig több és több erőre lesz szükséged. De ne félj! Ami a te erődből hiányzik, azt a végtelen szeretet és irgalom hozzá adja neked.
Ne félj testvérem! Tudod már, hogy ezt hányszor üzente neked az Úr? Ugye nem. Még azt is, hogy gondja a te gondod Uradnak, Istenednek. Add át teljesen magadat annak, ki magára vette bűneidet és felvitte a keresztfára. Aki szégyenkezett miattad, aki meg­szenvedett érted, és szenvedése árán megvette a te lelkedet. De tudod, hogy megvenni csak azt lehet, amit felkínálnak, ami eladó. A lélek ilyen árú, ami megvételre vár és itt ez a ti szabad akaratotokon múlik, hogy kinek adjátok.

Mert minden egyes lélek két vevő közül választhat:

- az egyik szenvedést, küzdelmet, megpróbáltatást ígér tövises utat, kereszttel, - a másik megcsillogtatja hamis gyöngye it, könnyű, széles utat ígér, csak azt felejti el megmondani, hogy ez az út hova visz.

A gonosz mind olyat ígér, mit láthattok és megfoghattok, és elvesztitek. Ehhez nem kell hit, semmiféle lelki erő, hisz szemeitekkeliátjátok.

Krisztus mit ígér: kézzelfogható szenvedést, keresztviselést, mit szintén megtapasztal­tok itt a földö_ de ígér örök életet, örök boldogságot, amit a földön megfogni, látni nem lehet. Ehhez hit kell, ehhez szeretet kell. Ez a kereszt nehezebbik fele. Ezt az emberek úgy mondják, " a biztosat a bizonytalanért." Ezért is mondotta az Úr Jézus Krisztus, amikor az apostolai kérdezték: "Mester, ki üdvözül?" - erre Krisztus azt mondotta: "EMBERNEK LEHETETLEN, DE ISTENNEK MINDEN LEHETSÉGES" Ezért lett ő a megváltónk. Ezért támadott fel és jelent meg az apostolainak és az asszonyoknak. Ezért támogat kegyelmének szent erejével és vezet Isten szent Lelke által a mai napig is és a világ végezetéig. Ezért adta magát a legméltóságosabb Oltáriszentségben, hogy mindaz, ki hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Ámen.

Testvérem, most búcsúzom és azt mondom: áldjon és szent vonzásával vonzzon a mennyei Atya. Kegyelmének szent erejével tartson meg szeretetében a mi Urunk, Jézus Krisztus. Világosítson meg, hogy minden tettedben világosan járj az Úr akarata szerint. A Szentlélek és a megváltó Jézus Krisztus szent vére hannatával mossa tisztára a lelkedet és őrizzen az örök életre. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted és veled. Ármin.