2012. április 24., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Több nemzet egyesül, és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni

2012. április 23., hétfő, 8:00
Drága szeretett leányom, a változások idejére, arra, ahogyan a kormányok országaikat irányítani fogják, hamarosan sor kerül.
Több nemzet egyesül és Isten gyermekeit Egy Szervezet fogja uralni.
Itt az idő számotokra, hogy szemeiteket nyitva tartsátok, és hogy odafigyeljetek a törvények változásaira, amelyek nyomorba döntenek majd benneteket.
Harcoljatok azon törvények ellen, amelyek élelmiszer ellátásotokat ellenőrzik.
Isten, az Én Örök Atyám, meg fogja büntetni azokat a gonosz csoportokat, akik megpróbálják kiéheztetni gyermekeit.
Ez, követőim, a Harmadik Pecsét kinyilatkoztatásának az ideje.
Bár ez egy bizonyos ideig még nem lesz feltörve, de elmondom nektek, hogy próbáljátok meg élelmiszereteket előkészíteni, úgy, hogy saját magatok termelitek meg, és úgy tárolni, hogy ne menjen tönkre.
Idővel az élelmiszereteket korlátozni fogják, valamint az ivóvízhez való hozzáférést is.
Ez a csoport, bár imáitok hatására egyre gyengül, azt akarja, hogy kiéheztessen és megmérgezzen sok ártatlan embert, megkísérelvén, hogy lecsökkentsék a világ népességét.
Ők keményen fognak harcolni, hogy ezt keresztülvigyék.
Miközben ők továbbra is rémületet okoznak Isten gyermekeinek, Örök Atyám ökológiai büntetéseket hoz majd létre, és e gonosz emberek millióit pusztítja majd el a Föld színéről.
Időjárásotok továbbra is változni fog. Idővel ez befolyásolja majd a kereskedelmet, így a globális hatalmakat meg fogja akadályozni a gonosz tervük véghez vitelében.
Mindezeken a válságokon át, nektek, hadseregem, imádkoznotok kell Istenhez, az Atyához, hogy megvédjen benneteket ezektől az emberektől, és hogy ezek megnyissák megkeményedett szívüket Isten irgalmasságának igazsága előtt.
Ezt azért mondom el, hogy készülődni tudjatok.
Ezek az események nem fognak azonnal megtörténni, és ezekből a tervekből sokat lehet elhárítani és enyhíteni, imáitok és áldozatotok által.
A gonoszság nem Istentől jön. Ez, a kapzsiságból, az önszeretetből, a hatalomra és az ellenőrzésre való szomjúságból fakad. Mindezeket a gyengeségeket a sátán rakta le, és a világ vezetői elé helyezte, hogy megkísértse őket úgy, hogy Isten gyermekeinek fájdalmat okozhassanak.
Ne hagyjátok, hogy sátán hatalma ellenőrizhesse országotokat.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok a megfelelő erőért, hogy ellenállhassatok azon intézkedéseknek, amelyeknek célja, hogy szegénnyé és függővé tegyenek benneteket, kiszolgáltatva azok kegyelmének, akik országaitokat ellenőrzik. Ők, a globális hatalmak fennhatósága alatt uralkodnak, magába foglalva az Egyesült Királyságot (Angliát), az Egyesült Államokat, az Európai Uniót, Kínát és Oroszországot.
Én, Jézusotok, segíteni fogok az üldöztetés elkerülésében, de ne feledjétek, hogy az ima lesz a legfőbb fegyveretek.
Az ima megakadályozhatja, hogy ezek a gonosz emberek elvegyék tőletek azon jogotokat, hogy enni, inni és ruházkodni tudjatok, és hogy felügyelje a Keresztény Egyházakat.
Harcoljatok az Én Nevemben, és Én mindenkor mellettetek fogok állni.

Szeretett Jézusotok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Felajánlásaitokkal lelkek tömegét menthetitek meg

Éva asszony
Kedveseim, maradjatok együtt lélekben, a nagyhét napjaiban! Viseljétek el némán, és zokszó nélkül, azokat a megpróbáltatásokat, amelyek benneteket érnek ezekben a napokban! Egyesítsétek mindnyájatok keresztjével, és úgy adjátok át a Szentháromságnak! Vágyódjatok egyesülni Jézus szent szenvedésével és kereszthordozásával, mert felajánlásaitokkal lelkek tömegét menthetitek meg az örök kárhozattól, különösen az egyesített felajánlásaitok által. Ne nézzétek, hogyan szabadulhattok meg áldozathozatalaitoktól, hanem hősiesen vállaljátok, és hűségesen hordozzátok keresztjeiteket!
2012.04. 01                  Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/felajanlasaitokkal-lelkek-toemeget-menthetitek-meg




Mindent ajánljatok fel!

 Kedveseim, mindent ajánljatok fel, ami nehezetekre esik, és amit már elviselni sem bírtok! Legyetek meggyőződve arról, hogy minden ilyen áldozathozatal nemcsak kedves a Szentháromságnak, hanem olyan felbecsülhetetlen értékeket hordoz, amelyhez foghatót nem találhattok földi életetekben. Engedelmes szívvel és bátor lélekkel tegyetek meg minden tőletek telhetőt! Kísérje végig életeteket ez a tudat és így legyetek megajándékozottak! Hűséges a Szentháromság mindazokhoz, akik állhatatosan kitartanak, mert megédesíti önfelajánlásaitokat, melyeket tiszta szívből mutattok be neki.

2012.04. 03.           Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/mindent-ajanljatok-fel


 Álljatok helyt ott, ahol éppen vagytok!

 Kedveseim, mindenkor álljatok helyt ott, ahol éppen vagytok! Minden helyzetben a Szentháromság jelenlétében éltek, ezért ügyeljetek arra, hogyan vagytok az ő jelenlétükben! Nem az számít, hogyan rendezitek el magatok körül a dolgokat, hanem a lelkület, amellyel hozzáálltok feladataitokhoz. Amikor buzgó szívvel átengeditek az elsőbbséget a cselekvésben a Szentháromság személyeinek, akkor teljesítitek igazán küldetéseteket, hiszen semmit sem tehettek az égiek nélkül! Erre buzdít benneteket Édesanyánk is, különösen most a nagyhétben, amikor felerősödnek körülöttetek a szellemi harc küzdelmei. Mindig szorosan csatlakozzatok a Szűzanyához, és vele tegyetek meg minden lépést, akkor soha nem vesztek el a gonosz kísértő kelepcéjében!

2012.04. 04.               Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/alljatok-helyt-ott-ahol-eppen-vagytok



Nagypéntek 

 Kedveseim, őrizzétek szíveteket az Úr eljövetelére! Tartsátok tisztán lelketeket, és akkor nem érhet szégyen benneteket! Nagypéntek misztériumát is csak tisztán megőrzött szívvel élhetitek át igazán. Csak úgy állhattok a kereszt alatt Édesanyánkkal és a szeretett tanítvánnyal, Jánossal együtt, ha a lelkiismeretetek nem vádol semmivel. Akkor a Jézus átdöfött szívéből feltárulkozó forrást felfedezhetitek és belőle merítve testi-lelki gyógyulást nyerhettek. Gyertek mindnyájan Jézus keresztfájához, és hódoljatok előtte méltó tisztelettel!
2012.04. 06.            Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/nagypentek


Nagyszombat 2012

Kedveseim, múlóban az éjszaka és közel már a nappal, mely fényárban úsztatja az egész földet. Készüljetek drága engesztelő lelkek, mert itt van már a virradat, mely szétszakítja a sötétséget. Nyissátok meg szíveteket és álljatok a feltámadt Krisztus fényébe! Engedjétek, hogy beragyogja szívetek rejtekét! A Szentháromság fénye áradjon rátok és örvendeztessen meg benneteket, akik oly közel álltok hozzá! Krisztus békéje töltsön el titeket gazdagon és az Ő irgalmas szeretetével hajoljon le hozzátok! Krisztus fénye megvakítja a sátánt, és elszakítja az alvilág kötelékeit. Örvendjetek és ujjongjatok, mert ma nagyon sok lélek szabadult ki a börtönéből és jut el a Szentháromság dicsőségébe. Imádkozzatok, hogy minél több kegyelem birtokosai lehessetek! Ne a látszatra figyeljetek, hanem a bensőtökben felhangzó hívó szóra! Jézus: „Jöjjetek drága kedveseim, nézzétek mit készítettem nektek ezen a csodálatos hajnalon! Legyetek áldottak drága kiválasztottaim!”

http://engesztelok.hu/lelkielet/nagyszombat

Húsvét 2012

Kedveseim, ragyogjon a fény, tündököljön az éj! Krisztus fénye virradt fel szívetekben és elárasztotta bensőtöket békéjével. Örvendjetek és vigadjatok, mert fénylik már ruhátok az Ő irgalmas szeretetétől. Béke és bizalom alakul ki szívetekben, melyet soha senki el nem rabolhat tőletek, ha ti benne maradtok. Vár rátok egy út, amelynek elején ott van előttetek a feltámadt Üdvözítő. Jöjjetek, közeledjetek hozzá! Soha ne féljetek, mert az Ő jelenlétében éltek! Igazodjon lelketek a Szentlélek ajándékaihoz, melyeket nemcsak kiosztott számotokra Krisztus, hanem feltárta előttetek az üdvösség titkát. Figyeljétek, milyen nagy ajándékok bontakoznak szívetekben! Legyetek hálásak!
2012.04.08.               Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/husvet-2012

Húsvét nyolcada 2012

Kedveseim, húsvét nyolcadában folyamatosan és bőven árad a kegyelem. Ha jól használjátok fel az időt, akkor gazdagon részesít benneteket kincseiből a Szentháromság. Hozzatok áldozatokat, hogy minél többet halmozzatok fel azokból az értékekből, melyeket felkínálnak nektek! Figyeljétek meg a tavasszal megújuló természetet! Szinte minden nap újabb csodás látvány tárul elétek az isteni gazdagságból. Hasonlóképpen képzeljétek el a bennetek kibontakozó kegyelmeket, amelyek napról-napra, időszakról-időszakra növekednek, formálódnak és érlelődnek. Mily felfoghatatlan ez a gazdagság, mely szüntelenül alakítja lelketeket, míg el nem éritek a tökéletességet. Örvendjetek hát, mert egyre közelebb kerültök a Szentháromság által eltervezett beteljesedéshez! Engedjétek, hogy szabadon formáljon titeket az Élet Ura!
2012.04. 10.        Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/husvet-nyolcada-2012

Növekedés alázatban

Kedveseim, élvezzétek mindazokat az előnyöket, amelyekben a Szentháromság részesít benneteket! Ahogyan a meghozott áldozatok számát növelitek, úgy bontakozik és erősödik lelketekben a kegyelem! Vannak olyan ajándékok, amelyek hajtásai már szárba szökkentek, de ezek legtöbbje el van rejtve előletek, hogy még nagyobb buzgósággal dolgozzatok az isteni művön. De olyan területek is bontakoznak szívetekben, melynek eredményeit ugyan megengedi látni, leginkább másokon keresztül, de hogy lelki növekedésetekben ne akadályozzon titeket ez az előmenetel, ezért azt a látszatot kelti bennetek, mintha nem tettetek volna meg semmit. Valóban, csak haszontalan szolgák vagytok. Ám az alázatban való növekedés csak így érlelődhet meg. Ezért fontos, hogy kicsinyek maradjatok az Úr szemében és soha ne gondoljátok, hogy előmozdíthatjátok tetteitekkel a Szentháromság ügyét. Mert minden, amit tesztek az ő műve bennetek. Őt dicsőítitek meg cselekedeteitekkel, amikor jól felismeritek helyeteket az isteni gondviselés részeként!
2012.04. 11.              Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/noevekedes-az-alazatban

 Isten irgalma

Kedveseim, mindig álljatok ellen a kísértésnek, amely arra akar rávenni benneteket, hogy hanyagoljatok el mindent, amit a Szentháromság kér tőletek. Úgy sikerülhet ellenállnotok a gonosz erők fondorlatainak, ha mindenkor éberen őrködtök mind az érzékeitek, mind a lelketek fölött. Magatok erejéből, ez szinte lehetetlen feladat. De ha segítségül hívjátok a Szentháromság személyeit, éstőlük kértek segítséget, megkapjátok! De Égi Édesanyánk szerető figyelmére is hagyatkozhattok, mert látja és tudja mikor és mire van szükségetek. Mégis fontos segítségül hívnotok mindnyájukat, mert másképp a küzdelemben elbukhattok. Kérjétek továbbra is a ráhagyatkozás ajándékát, akkor biztos, hogy nem maradtok egyetlen egy helyzetben sem segítség nélkül. Bízzatok, az Úr irgalma vár rátok! Bizalommal közeledjetek és mindig a jót tapasztaljátok meg!
2012.04. 12.            Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/isten-irgalma


Irgalmasság vasárnapja 2012

Kedveseim, ahogy közeledik Jézus irgalmasságának vasárnapja, úgy ontja a kegyelmi záporát azokra a lelkekre, akik készen várják ezt a szent napot. Legyetek nyitottak és befogadó készek a kegyelem elfogadására! Mindenkit hozzatok a Szentháromság elé, és hajoljatok meg ajándékai előtt! Ne csak szeretteiteket hozzátok el a kegyelem forrásához, Jézushoz, hanem minden megátalkodott lelket is, főleg azokat, akikről senki sem emlékezik meg! Vágyódjatok a Szentháromság szent jelenlétében időzni és bátorítsatok erre sokakat! A Szentháromság áldása kísér benneteket.
2012.04. 13.                   Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/irgalmassag-vasarnapja-2012


Szűzanyánál a teljes gyógyulás 

Kedveseim, kérjétek, hogy a Szentháromság jelenléte gyógyítsa be sebeiteket! Oly sok sérülést okoznak nektek a bűneitek következtében kialakult tályogok. Mindazok, amelyeket ti magatok okoztatok önmagatoknak, mind pedig, melyeket mások szenvedtek el a ti megbántásaitok miatt. Gyógyulás csak égi Édesanyánk szeplőtelen Szívén keresztül, Jézus szent Szívében történhet, melyet a Mennyei Atya végtelen szeretete és irgalma táplál és a Szentlélek ereje pecsétel meg. Ezért fontos, hogy elsősorban a Szűzanya segítségét kérjétek, mert Ő ismeri az utat Szent Fia szívéhez a legtökéletesebben, melyben biztos gyógyulásra találtok. Ha Őt kikerülitek, nem juthattok el a teljes felépüléshez. Bízzatok, mert Édesanyánk tudja, hogyan segítsen nektek, ha bajban vagytok!
2012.04. 20.            Anna Terézia

 http://engesztelok.hu/lelkielet/szzanyanal-a-teljes-gyogyulas


Minden a Szentháromság ajándéka 

Kedveseim, mindig figyeljetek arra a sugallatra, melyet a Szentháromság ad nektek! Minden nap egyre határozottabban bontakoztatja ki bennetek kegyelmeit. Amikor imádkoztok, kérjétek a teljes ráhangolódást, figyelmetek összpontosítását, hogy ez által mindent megtegyetek, ami csak tőletek telik. A forrás a Szentháromságból ered. Ezért ti csak nyissátok fel edényeitek fedelét, had töltekezzetek csordultig a kegyelem vizével, amely nemcsak felüdíti lelketeket, hanem megtisztít és kellemes illatú áldozati kehellyé váltok. Hozzátok meg ezt az áldozatot nagy szeretetetekben, hogy kiáradjon mindenkire, akikkel csak érintkeztek! Bízzatok, mert minden a Szentháromság ajándéka, amelyben nap, mint nap részesültök!
2012.04. 23.                   Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/minden-a-szentharomsag-ajandeka