1984. augusztus 19., vasárnap

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1984. augusztus 18.


MINDEN EMBER AZ ÜDVÖSSÉGÉRT JŐ ERRE A VILÁGRA


Dicsértessék a Jézus Krisztus, áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által! Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek szent nevével a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Imádjuk testvérem a mindenható örök Istent, az ő szent Fiát, a mi Urunkat és Istenünket, a lelket megváltó, és örök életet adó Isteni Bárányt és azt, ki a lelkekben munkálkodik, a Szentlélek Istent.

Imádunk téged, te szentháromságú isteni nagy titok. Magasztalunk, te mindenek Ura és Istene és hálát rebeg a lélek a te nagy jóságodért és végtelen szeretetedért és a te atyai türelmedért. Te mindeneknek tökéletes Ura és Istene. Ki a te szent Fiadat mint valóságos embert küldted közénk, mert hittel valljuk, és ezen hitünk megingathatatlan, hogy te Uram, Jézus Krisztus valóságos istenember vagy. Mennyei Atyám! Te a te szent Fiadban magasztaltad fel az embert. Mert emberi testet és emberi szívet adtál neki. Nem kímélted meg a szomorúságtól, és megengedted ízlelni Szent Fiadnak a könnynek keserű ízét. Nem kímélted meg a halál félelmétől, a kínhalált tehát a halálnak a kelyhét is megízleltetted vele, mit a te Szent Fiad fenékig kiivott, mert végtelenül szeretett, és végtelenül alázatos a mi Istenünk és Urunk. Ki előttünk jár, ki saját életével és szenvedésével mutatja az utat és az út végén vár a megdicsőült, feltámadott Krisztus, ki részt enged az ő dicsőségéből, mert szeretete kiáradó.

Testvérem, ezt jegyezd meg, az életedben a szenvedő Jézus mutat utat az ő életével és az út végén vár majd a megdicsőült, a feltámadott Istenember, ki várja vissza övéit.

Mindenki magával hozza mindazt, mi a földi életben, mint feladat reá lett szabva, és megmérettetett. Mert boldog az, ki Ura és Istene akaratát teljesítette. Ki ébren várta Ura érkezését, mert az Istenember nem sima úton megy előttetek. Az út, mi hozzá vezet göröngyös, de az ő szentséges lábaival már végigjárta azt az utat, elkészítette nektek az ösvényt, és szent kegyelme ereje segít végig az utatokon.

Szent Lelke ereje bevilágítja utatokat, hogy tisztán lássatok, hogy felismerjétek utatok során a bárányba bújtatott farkast, mert ki nem ismeri fel, elveszett. Mert Jézus Krisztus minden ember számára kinyitotta a mennyek országába vezető út kapuját, csak kopogtatni kell és nyittatik. Mert kopogtat a ti Uratok és Istenetek minden egyes lélek ajtaján.
Minden egyes ember ajtaja előtt megáll a Megváltó Krisztus és bebocsátásra vár, mert ha nem ezt tenné, nem lenne teljes az ő szeretete, mert az Isten nem személyválogató. Mert egy ember sem születik a földre, a kárhozatra. Mert minden ember lelke Isten szeretetének kiáradó szikrája, mert minden lélek Istentől származik. De mint mondottam: minden ember üdvösségért jő e világra. De minden lélek szuverén ura önmagának a teljes szabad akarata által, mi végtelen nagy-nagy adomány, de ugyanakkor épp olyan veszélyt is jelent a lélek számára.       

De Isten azt akarta, hogy érdemeitek legyenek, hogy gyűjthessetek olyan kincseket, mit az idő vasfoga meg nem emészt, mert mi a ti lelketeké, azt senki el nem veheti tőletek mindörökké.

Testvérem, küzdelemre születtél. Gyakorolja a te lelked az alázat szent adományát, hogy hagyatkozz teljesen a te Uradra és Istenedre, helyezd a szabad akaratod az Úr akarata alá, de légy kemény és állhatatos, erőszakosan állhatatos a bűnnel, a kísértéssel szemben. Tehát légy alázatos, amennyire csak tőled telik, mindig alázatosabb Urad és Istened felé. De légy kemény és konok a bűn és a kísértéssel szemben. Kitartani mindvégig Krisztus mellett, mert ki mindvégig kitart és alázatos, az üdvözül. Ámen.

       Testvérem imádkozzál, légy minél többet lélekben Krisztussal. Keresd mindig és min­denhol a te Uradat és Istenedet, mert ki Krisztust keresi, az elől nem rejtezik el az ő Ura és Istene.
Mint már azt előre megmondottam a sorsod úgy alakul, hogy lelked mind jobban szabaddá váljon. Egyedül maradsz, hogy ne legyél magányos. Az idő az nem a te gondod, te csak imádkozz! Eszközölj ki kegyelmet a fiad és családja számára, mert Urad megadja neked, mit kérsz. Ezért testvérem a feltétel nélküli hit és bizalom az, ami megkönnyíti az utadat a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Mint már mondottam, légy erős hitben és kitartó a jóban. Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, és így imádkozom: mennyei Atyám áldd meg gyermekedet, vonzzad mindig jobban Szent Fiad felé. Jézusom, Krisztusom szent kegyelmed árassza el és erősítse meg lelkét, hogy a Szentlélek világossága ragyogja be az ő lelkét. A szeplőtelenül fogantatott Szent Szűz, a mennyei Atya szent oltalma és oltalmának szent ereje zárja körül lelkét a gonosz kísértéssel szemben.

Én pedig az Úr Jézus szent áldását kérem, hogy erősítsen Téged. Ámen.