2018. november 2., péntek

Égi Édesanyánk üzenete 2018. november 2-án Medjugorjéból

A Szűzanya 2018. november 2-i üzenete Mirjana Soldo által
"Drága gyermekek! Édesanyai szívem szenved, míg gyermekeimet nézem, akik nem szeretik az igazságot, akik elrejtik azt, míg gyermekeimet nézem, akik nem imádkoznak érzelmeikkel és cselekedeteikkel. Szomorú vagyok, míg Fiamról beszélek, mert sok gyermekemnek nincs már hite, nem ismerik őt – a Fiamat. Ezért szeretetem apostolai arra hívlak benneteket, törekedjetek az emberi szívek legmélyére nézni és ott biztos, hogy elrejtett kincsre fogtok találni. Ily módon nézni, a Mennyei Atya irgalma. A jót keresni ott is, ahol a legnagyobb rossz uralkodik, megpróbálni elfogadni egymást és nem elítélni, ez az, amit a Fiam kér tőletek. Édesanyaként arra hívlak benneteket, hogy hallgassatok rá. Gyermekeim, a lélek erősebb a testnél, és a szeretet cselekedetei által átlép minden akadályt. Ne felejtsétek el, hogy Fiam szeretett és szeret benneteket. Szeretete veletek és bennetek van, ha egyek vagytok vele. Ő a világ világossága és senki és semmi nem tudja megállítani őt a végső dicsőségig. Ezért, szeretetem apostolai, ne féljetek tanúságot tenni az igazságról. Tegyetek tanúságot lelkesedéssel, tettekkel, szeretettel, áldozatotokkal, de mindenek felett alázattal. Tegyetek tanúságot az igazságról mindazoknak, akik még nem ismerték meg Fiamat. Mellettetek leszek, bátorítani foglak benneteket. Tegyetek tanúságot a szeretetről, amely sohasem szűnik meg, mert a Mennyei Atyától származik, aki örök és örökkévalóságot kínál gyermekeimnek. Fiam lelke veletek lesz. Újra arra hívlak benneteket, drága gyermekeim, imádkozzatok pásztoraitokért, hogy Fiam szeretete tudja vezetni őket. Köszönöm nektek."

Hamispróféta "populista célokra" használja fel a kanonizációt

Csak egy vak, intelligenciáját eldobó neo-konzervatív ember hiszi el azt, hogy VI. Pál vagy Oscar Romero érsek szentek voltak az egyház szemében - írta a Caminante-Wanderer argentin blog október 18-án.

A blog szerint VI. Pált és Romerót csakis kizárólag "Ferenc pápa akarata" miatt avatták szentté, aki "populista célokra" használja fel ezt, nevezetesen arra, hogy "meghátráltassa" az egyházat a politikai korrektséggel.

A blog a szűziességet veszi példának arra, hogy megmutassa, mennyire nem lényegtelenek már a részletek:

• Miután az argentin Maccarone püspök megjelent egy 2005-ös videóban, ahol homoszexuális paráználkodáson kapták a sofőrjével, Bergoglio azt mondta erre, hogy ez "Maccarone magánéletéhez tartozik".

• 2012-ben Berogglio megvédte az argentin Fernando Bargalló püspököt, miután lefotózták, hogy egy Karib-szigeteki hotelben egy szőke ágyast ölelget.

• 2013-ban hamispróféta azt mondta, hogy nincs joga Ricca prelátus homoszexuális kiruccanásait bírálnia. Ricca vezeti a vatikáni hotelt, ahol Ferenc pápa él, továbbá vele keresztül áll kapcsolatban a vatikáni bankkal.

• 2018-ban hamispróféta Edgar Peña Parra érseket léptette elő államtitkárrá, annak ellenére, hogy a múltban volt már része a homoszexuális paráználkodásban.

https://gloria.tv/article/fxXgF2vgsoeP4SiRdtcBJofY3