2021. június 6., vasárnap

Luz de Maria üzenete Szent Mihály Arkangyaltól.

 

2021 június 5.Szent Mihály Arkangyal üzenete"
A Szentháromság egy Isten gyermekei! Én egységre hívlak benneteket! Az egység és a felebaráti, testvér iránti szeretetet az emberi faj akadályozza, az engedetlenség miatt,mert az emberiség tovább folytatja azt, hogy önmagát az engedelmesség felé helyezi ami azt jelenti hogy az életük tele van elégedetlenséggel.Ezekben az időkben az emberi faj önmaga örömének nyomorúságához kötötte oda magát! Isten embereinek nagy és folyamatos hibája az, hogy emberi érveléseknek való engedelmesség,ezáltal magát tökéletesnek tekintve,és nem engedi meg azt,hogy a Szentlélek kegyelme megvilágosítsa,elérve a leghalálosabb és legnyomorúbb tökéletlenség mélységét, amellyel az emberek szembesülhetnek.
Isten Gyermekei! Ti most az emberi vadság, barbárság, és az emberi egó korszakában sétáltok,és amely olyan bajok között küzd, amelyeket képtelen felszámolni. Az alázatra való felhívásra csak nagyon kevesen engedelmeskednek.A büszkeség nem egy jó tanácsadó,a gonosz légiói lelkesítik az emberiséget azáltal hogy az egység ellen beoltják, és ebben bármikor követik őket! Most erre itt az idő! Ez folyamatossá fog válni anélkül hogy észrevennék! Az emberiségnek szüksége van arra hogy fenntartsa a lelki békéjét! A Szentséges Szív oly sok lélekért vérzik, akik a szokásos és téves mindennapi viselkedésük miatt engedelmeskednek a gonosznak, anélkül,hogy észrevennék. Isten Gyermekei! Ez nem az az idő amelyek előzőleg voltak! Ez a döntés ideje! Itt az idő hogy összegyűjtsétek hiteteket az egek felé, és magatok fölé helyezzétek! Az ördög jelenléte tarja fogva a Földet,folyamatosan fájdalmat terjesztve! Az emberiség szenvedésből szenvedésbe fog menni és ez addig fog folytatódni, ameddig, nem fog letérdelni és megfelelően engedelmeskedni a Mi Urunk, Királyunk, Jézus Krisztus tanításainak! A Föld, amely szennyezett a bűntől meg lesz tisztítva! Az egész Föld meg lesz tisztítva!
ISTEN GYERMEKEI, IMÁDKOZZATOK MAGYARORSZÁGÉRT,MERT KEMÉNYEN ÉS NAGYON FOG SZENVEDNI! Imádkozzatok Indonéziáért: el fogja hozni a megtisztulást az emberiségre! Isten gyermekei, imádkozzatok, imádkozzatok,mert a zűrzavar szembeálláshoz fog vezetni! Ez nem a szórakozás hanem az elmélkedés ideje! Nem minden lesz fájdalom vagy szomorúság! Ezek után a béke fog elérkezni,és ti meg fogjátok tapasztalni a Mennyet! Folytassátok a hitben való növekedést,és a folyamatos megtérést! Legyetek a Béke hírnökei.Szent Mihály Arkangyal"

Huszonhárom év után: A francia érsek elűzi a Szent Péter Testvériséget

 

Hónapokkal kötelező nyugdíjazása előtt a 74 éves francia Dijon érseke, Roland Minnerath kizárja a Szent Péter Testvériséget (FSSP) az érsekségéből.

A két papnak szeptemberig kell távoznia. A Riposte-catholique.fr megszerezte Roch Perrel atya, a dijoni helynök június 3-i levelét, amelyet a mintegy 300 hívőnek írt, valószínűleg a város leglátogatottabb plébániáján.

Az FSSP az elmúlt 23 évben minden nap misét celebrált Dijonban, beleértve a katekézis órákat és minden más plébániai tevékenységet. "Mindez egy tollvonással eltűnhet? Mindenféle egyeztetés nélkül?" - kérdezi a levél. A testvériség a Fontaine-lès-Dijonban lévő csodálatos Szent Bernát kolostorban és bazilikában celebrál misét, amely Clairvaux-i Szent Bernát (+1153) szülőhelyén épült, és Dijonra néz.

Benoît Paul-Joseph francia helynök atya találkozót kért Minnerath érsektől, azt írva, hogy döntése "mélységesen igazságtalannak tűnik". Kérésének eddig nem tettek eleget. Dijonban van egy SSPX perjelség is, amely iskolát működtet, de nem rendelkezik megfelelő templommal. Továbbá két egyházmegyei pap (még mindig) alkalmanként római misét celebrál.

Minnerath érsek Franciaország német nyelvterületéről származik. Vatikáni diplomataként és államtitkárként szolgált 1980 és 1988 között. Ezt követően egyháztörténeti professzor volt Strasbourgban. A II. János Pál és Ratzinger bíboroshoz tartozó neokonzervatív körökhöz tartozott.

https://gloria.tv/post/P79A26ZiDYft4QfX3fZtfrW3V


Íme a gyerekhinta, ami a "Szentlélek"

 

Markus Krauth atya, a németországi Aschaffenburgban található katolikusellenes Mariae Geburt plébánia atyja pünkösdre egy piros hintát helyezett el templomában.

A dolog a mennyezetről lógott a hajó fölé. Egy fehér maszkot viselő, piros miseruhaszerűségbe öltözött nő az orgona előtt a kórus padsorán helyezkedett el, kezével a hintát tartva.

A hintajáték résztvevői a hajóban álltak. Egy bizonyos ponton a nő az üres hintát belökte az üres térbe, a hívek feje fölé, akik csodálkozva néztek fel, mintha még soha életükben nem láttak volna gyermekhintát.

Krauth elmondta nekik, hogy - számára - az üres hinta egy "repülő galambot" jelképez, amely a Szentlélek, és ezt "a LÉLEK nagyon dinamikus ÜNNEPÉNEK" mutatta be! A hinta műsort látszólag nemparódiának szánták.

https://gloria.tv/post/HVFytZQhiiuy4Qvt2gbzMyhVi