Urunk Jézus Krisztus üzenete Jennifer által

2021. április 5.

18:10.

Gyermekem, sokan kérik tőled a szavaimat, mégis hányan élnek igazán az evangéliumi üzenet szerint? Akkor, amikor tavasznak kellene lennie, látni fogod, hogy a nyár száraz forrósága elkezdi megmutatni a föld repedéseit, és a gyorsan kavargó szelek felszítják a tüzeket, amelyek gyorsan terjednek majd ezen a földön. Gyermekeim, beléptetek abba az időbe, amelyre már egy ideje figyelmeztetlek benneteket; egy olyan időbe, amikor a választóvonal meghúzódott és úgy van meghatározva, mint a tenger a homoktól. Az igazság két formája vakít el benneteket; az igazság, amit a világ akar, hogy éljetek, és az igazi igazság, amit a lelkiismeretetekben alakítottam ki, hogy tudjátok, mi az, ami szerint kívánom, hogy éljetek, mert Én Vagyok Jézus. Vannak, akik megpróbálják megfélemlíteni a Napot, a Holdat és a csillagokat, és manipulálni Teremtésemet, tervemet; azok, akik megpróbálják eldönteni, hogy ki éljen és ki haljon meg, ahogyan ők is tették, amikor megöletettek Engem. Kérdezem gyermekeimet, a hatalmi pozícióban lévők félelmében változtatjátok meg életeteket, tetteiteket, vagy az igazságot véditek? Nagy változás jön, gyermekeim, mert amit elloptak, az vissza fog térni, mert senki sem tudja elhallgattatni azt, amit Én rendeltem el. A megtévesztés gátja hamarosan átszakad, és amikor átszakad ott, ahol a három folyó összefolyik, tudjátok, hogy nagy változás jön. Itt az ideje, hogy úgy imádkozzatok, ahogy eddig még nem imádkoztatok. Itt az ideje, hogy valóban örömöt találjatok ebben az időben, mert amikor arra törekszetek, hogy örömteli szívetek legyen, a lelketek felismeri, hogy az időtök ezen a földön elmúlik. A reményetek az örök üdvösségetekben van. Reményetek az evangéliumi üzenetben van megírva. Reményetek a kiengesztelődés szentségében van. Reményetek abban van, hogy befogadtok Engem az Eucharisztiában. Reményetek az Én legistenibb Irgalmasságomban van. Reményetek Bennem van, mert Én vagyok Jézus, az út, az igazság és az élet. Nélkülem reményetek elveszett, nem létezik. Fel kell ismernetek az időt, amelyben vagytok. Fel kell öltöznötök a páncélt, mert a zűrzavar elszaporodik, és ködöt teremt abban a képességetekben, hogy felismerjétek az igazságot. Most menjetek előre, és vigyázzatok, mert Én vagyok Jézus, és az Én Irgalmasságom és Igazságosságom fog győzedelmeskedni.


2021. április 7.

Este 20:42.

Gyermekem, eljön az óra, amikor minden lélek figyelmét magamra irányítom, aki ezen a földön él. Eljön az idő, amikor az idő nem a tudatosságról fog szólni, hanem arról, hogy az emberiség meglátja a sebeket, amelyeket legszentebb Szívemhez csatolt. Egy óra, amelyben a Föld már nem fog forogni, hanem hangom parancsára a világnak megmutatom Irgalmasságom nagy mélységeit; a világnak megmutatom Igazságosságom hatalmas kezét. Ez lesz az az óra, amikor a gonosz nem fog uralkodni ezen a földön, hanem az az óra, amikor megmutatom az emberiségnek a lelkét Teremtője szemén keresztül, mert Én vagyok Jézus. Az emberiség látni fogja, hogy nincs olyan ok, amely a bűnt igazolná. Arra kérem gyermekeimet, hogy használják ki ezt az időt arra, hogy kikapcsoljanak és elforduljanak a világtól. Amikor időt szántok arra, hogy az általam teremtett teremtésben éljetek, elkezditek majd hallani hangomat, szavaimat, akaratomat az életetekre vonatkozóan. Elkezditek majd élni azt a küldetést, amelyre küldtelek benneteket. Gyermekeim, bátorságot fogtok találni, amikor az Én Akaratomra reagáltok, és tanúim lesztek ebben a világban, ahol a gonosz többé nem próbál elrejtőzni; amikor a gonosz többé nem rejtőzik el, ahogy azok hazugságai sem, akik úgy döntöttek, hogy azok szerint élnek. Ne feledjétek, ami a sötétségben történik, az mindig napvilágra kerül. Amikor eljön a Figyelmeztetés órája, a világosság egyetlen kikötője ezen a földön az, amivel én jövök, mert Én vagyok Jézus, a világ világossága, maga az edény, amelyben az emberiség átmegy ebből az életből az örök életbe. Most menjetek ki, gyermekeim, és legyetek az Én fényem ebben a sötét világban, mert Én vagyok Jézus, és az Én Irgalmasságom és Igazságosságom fog győzedelmeskedni.

2021. április 26.

17:09.

Gyermekem, azt mondom gyermekeimnek: mindannyian a történelem edényei vagytok. Az az ütőér, amelyben vérem az Én Legszentebb Szívembe és abból kifolyik. Sírok, gyermekeim; siratom ezt az elveszett és széttört világot, amely megadta magát az ellenségnek. Sötétség borítja be ezt a földet, mert a pokol kamrái kiürülnek erre a földre. A szeretet elveszett e sötétség közepette, és sokan fordulnak felebarátjuk ellen. Azt mondom Híveimnek, hogy maradjanak erősek és éberek az igazságban, mert azok, akik büszkeséggel és gőgös szívvel járnak, mert ebben az életben elkerülték az igazságot, a következőben fogják megtalálni, mert lejárt a kegyelem ideje. Jaj azoknak, akik ártottak kicsinyeimnek. Jaj azoknak, akik a halált akarják megadni, holott Én vagyok az élet és a halál szerzője. Hol vannak választott fiaim? Hol vannak Papjaim, akik az igazságban vezetik gyermekeimet? Hol vannak Papjaim, hogy elmondják a világnak, hogy a pokolba vezető út egyre inkább el van torlaszolva olyan lelkekkel, akik a Sátán csapdájába estek? Fogva tartanak Népemtől, miközben az ellenség hangja visszhangzik Egyházam falain keresztül. Hányan jelölték meg magukat félelemből az ártatlanok vérével. Hányan adták át hitüket és bizalmukat Bennem a világ Teremtője helyett az ember hamis tudományának, mert Én vagyok Jézus. Hol van a ti hitetek? Ezt mondom nektek: amikor látjátok Egyházam maradványait szétszórva a világban, legyetek békében, mert közeleg a győzelem, és visszatérésem órája a láthatáron van. Most menjetek előre, mert Én vagyok Jézus, és legyetek békében, mert az Én Irgalmasságom és Igazságosságom fog győzedelmeskedni.

1 cf. Dear Shepherds… Where Are You?
2 cf. The Religion of Scientism; The Case Against Gates
3 cf. Dear Holy Father… He is Coming!



https://wordsfromjesus.com/