2023. június 14., szerda

A mesterséges intelligencia pszichopata alkotóinak képére fogja átformálni a társadalom értékeit

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Alex Newman, amerikai újságíró, azt állítja, hogy a mesterséges intelligencia motorjai - Bill Gates és mások is - gonoszak. Sokan közülük úgy gondolják, hogy a mesterséges intelligencia révén nemcsak az emberiség és a bolygó fölött fognak uralkodni, hanem az örök életet is biztosítani fogják maguknak. Ez majdnem olyan, mint Bábel tornya. Persze Isten véget vetett ennek az ötletnek, mielőtt még elérték volna végső céljukat.

Nanorészecskék az ételben, a levegőben és a vízben, a természetes biológiát a szintetikus váltja fel

Celeste Solum amerikai kutató és volt FEMA-alkalmazott azt mondja, hogy közeleg az összes biológiai élet megsemmisülésének egzisztenciális veszélye, ahogy mi ismerjük, és ezt szintetikus biológiának hívják, amely újrahasznosítja az élő szervezeteket, és ahol semmi emberi nem marad benned. A hit az egyetlen fegyver ezzel a tervvel szemben.