2013. május 10., péntek

17 NAP UTÁN ÉLVE KERÜLT ELŐ





BANGLADES
17 NAP UTÁN ÉLVE KERÜLT ELŐ
BANGLADESI ROMOKBÓL 17 NAP UTÁN SZABADULTAz AP képei, ahogy az összedőlt varroda romjai alatt 17 nap után fölhoztak élve egy lányt.

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott legfrissebb üzenete


2013. május 3. Szentségimádáson Jézus…

 „Drága gyermekeim! Az idő közel. Készüljetek! Most, a ti napjaitokban fognak beteljesülni a próféciák. Éljetek szüntelen készenlétben! Éljetek halálra készen! Olvassátok az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Addig járuljatok a szentségekhez, ameddig még köztetek vagyok! Már nem sokáig lehetek köztetek. Keresni fogtok Engem, de nem találtok. Hamarosan elvisznek Engem tőletek. Nem lesz Szentmise. Nem lesz Oltáriszentség. Helyette tévtanításokat fognak hirdetni. Az utolsó vacsorára fognak hivatkozni, és csak ennek az emlékét fogják felidézni. Nem lesz többé átváltoztatás, nem mondja ki a pap a kenyér és a bor fölött, miután a Szentlelket kérte, legyen ez Krisztus Teste és Vére. Helyette kiosztják a kenyeret és a bort, megemlékezésül az utolsó vacsorára. Ezzel beteljesül Dániel próféta jövendölése: eltörlik a mindennapi áldozatot, és helyébe lép a kárhozatos, vészt hozó undokság. Ez azt jelenti, hogy megfosztják gyermekeimet Tőlem, az Üdvözítőtől, Aki ezt tanítottam: az Én Testem valóban étel, és az Én Vérem valóban ital. Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, annak örök élete van. Mondom neked: mindazok, akik ezt a kárhozatos undokságot előre kitervelték, és véghezviszik, a sátánt szolgálják, aki most belülről akarja szétverni Egyházamat. Ő jól tudja, hogy Én Nagycsütörtökön az Eucharisztia megalapításával hoztam létre Egyházamat, mert meghagytam apostolaimnak: ezt cselekedjétek az Én emlékezetemre! Másnap, Nagypénteken Szent Testem feláldozása és Szent Vérem kiontása által a keresztfán megváltottam a világot. De előtte ezt mondtam: ha nem eszitek az Emberfia Testét, és nem isszátok az Ő Vérét, nem lesz élet bennetek. Most az örök élet Kenyerétől és Borától foszt meg a sátán, hogy még könnyebben tudjon a kárhozatra taszítani benneteket. Ezzel egyidejűleg a Szentírást is meghamisítja. Féligazságokat hirdet, és a lényeget elhallgatja. Ilyen a kárhozatról, a sátánról, a pokolról és a bűnről szóló tanításom. Egyszerű. Ami nincs, az ellen fölösleges védekezni. Hirdetik az irgalmas Istent, meg a tékozló fiú történetét, de elhallgatják, hogy Isten csak a megtérő bűnösnek bocsát meg, de a megátalkodott bűnös elkárhozik. Aki a Szentlelket káromolja, örök vétek terheli. Ez a megátalkodottság. Ez is benne van a Szentírásban, de ezt elhallgatják. A tékozló fiúnak azért bocsátott meg az Atya, mert megbánta tettét, és visszatért az Atyai Házba. Ma is csak azoknak bocsát meg az Atya, akik bűnbánatot tartanak, visszatérnek az Egyházba, és szentségekhez járulnak. Meggyónják bűneiket, és tiszta lélekkel járulnak a Szentáldozáshoz.
Gyermekeim! Szerezzetek be Szentírást! Mondom nektek, az Antikrisztus fellépésével egyidejűleg el fognak tűnni a boltokból a Szentírások, és csak megcsonkított Bibliákat fognak majd árulni. A most beszerzett Szentírásokat helyezzétek rejtekbe, mert eljön az idő, amikor házról házra járnak, és elégetik a régi Szentírásokat, arra hivatkozva, hogy az már idejét múlta. Az Egyházat megreformálják, és az új reformot kell majd követni. 
Drága gyermekeim! Nagyon szomorú események fogják egymást követni. A legtragikusabb az lesz, hogy nagyon sokan be fognak dőlni az Antikrisztus reformjainak, ami gyakorlatilag az Egyház megcsonkítása lesz, amit csak azok fognak észrevenni, akik eddig is gyakorolták a vallásukat. Akiket ez nem érdekelt, és nem ismerték a Szentmisét és az Evangéliumot, azokat könnyen félre fogják vezetni. Sajnos ők vannak többen. De vigasztalódjatok! Az Antikrisztus ideje 3,56 év. Utána szám leheletével megsemmisítem a gonoszt. A pokol fenekére taszítom, és ezer évre megláncolom a sátánt, hogy ne tudja félre vezetni a népeket. Ez lesz az ezer éves béke uralma, amikor a menny egyesül a földdel, a szentek Velem együtt fognak uralkodni a földi Paradicsomban. Akkor olyan nagy tisztelet és imádás fogja körbevenni az Oltáriszentséget, mint az első keresztények korában. Ez az idő már nagyon közel van. Készüljetek! Sürgősen térjetek meg, mert hamar megrostálom a népeket! Olvassátok az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Az Evangélium, az Én tanításom világos és érthető. Ha valaki nem azt hirdeti nektek, ne menjetek utána! Imádkozzatok szent életű papokért! Rájuk van a legnagyobb szüksége a világnak. A szent pap elől menekül a sátán. Egy szent pap sokkal több lelket tud megmenteni az életszentségével, mint beszédeivel és működésével. De a ti életszentségetek által is sok lelket mentek meg. Tartsatok ki mindhalálig az Én követésemben, amely az önmegtagadás és a kereszthordozás! Soha ne feledjétek, Én erre hívtalak meg mindnyájatokat. Aki mindvégig kitart, az üdvözül. Tartsatok ki mindhalálig tanításom megtartásában! Legyetek hűségesek Hozzám, ha kell, véretek kiontásáig is! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által:„Hőn imádott Megváltó Jézusom! Leborulok szent lábaidhoz, úgy siratom minden bűnömet, és bocsánatot kérek Tőled az összes bűnért, amelyeket a világon elkövetnek. 
Jézusom, köszönöm, hogy Te személyes kapcsolatban állsz mindazokkal, akik keresnek Téged. Köszönöm, hogy Te vezetsz minket a Feléd vezető úton. Köszönöm, hogy Te mindig velünk vagy. Köszönöm, hogy Magadra vetted a mi bűneinket, és meghaltál értünk, hogy megszerezted nekünk az örök életet.
Jézusom! Most, amikor egyre nehezebb lesz Téged követni, mert a sátán ezer meg egy csapdát állít elénk, most még erősebben hiszek a Te mindenhatóságodban és végtelen szeretetedben, hogy megmented a mi lelkünket, és megadod nekünk a tisztán látást, hogy melyik úton járjunk, ahol Rád találunk, és Téged követünk. 
Jézusom! Imádott Királyom! Tudom, és hiszem, hogy a sátán csak annyit tehet, amennyit Te, az Isten megengedsz neki. Hiszem, hogy minden rosszból jót hozol ki, és mindent a mi üdvösségünkre fordítasz. Kérlek Uram, adj nekünk, keresztényeknek erős, tántoríthatatlan hitet, hogy keményen szembe szálljunk a sátánnal, és kitartsunk Melletted, ha kell, életünk feláldozása árán is! Ehhez add meg nekünk erősítő kegyelmedet és áldásodat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek:
Drága kislányom! Nagyon-nagyon szeretlek. Személyesen érted is meghaltam a keresztfán. Nagyon kedves vagy Nekem. Nagyon szép helyet készítettem neked a mennyben. Úgy tekints szenvedéseidre, amelyeket az Én kínszenvedéseimmel és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve ajánlottál fel Égi Édesanyád hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által, mint gyémánt valutákra, amelyeken rengeteg lelket mentek általad. A mennyben ezeknek a szenvedéseknek fogsz örülni a legjobban, mert ezek által egyesültél Velem, Megváltó Isteneddel, Aki a legmélyebbre aláztam Magam, amikor a pribékek leköpdöstek, Arcul vertek, tövissel koronáztak, megostoroztak, végül keresztre feszítettek. Nincs a földön nagyobb szenvedés és megaláztatás, mint az Enyém. Ezért gyermekem, vedd nagy kitüntetésnek, hogy osztozol szenvedéseimben, mert akiket nagyon szeretek, és akik szeretnek Engem, azokkal megosztom keresztemet. Amikor szenvedsz, gondolj arra, hogy amilyen mértékben egyesülsz Velem a kitaszítottságban, a nélkülözésben és a megaláztatásban, olyan mértékben részesítelek dicsőségemben a mennyben. Légy nagyon-nagyon boldog, mert már itt a földön örök életed van. Őrizd meg magadban ezt a mindeneket felülmúló kincset, és ne cseréld fel soha semmivel! Erre áldalak meg megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2013. május 6. Szentségimádáson az Úr Jézus nagyon szomorú volt…

Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én Lelkem. Beteljesülnek a próféciák, amelyeket az Evangéliumban megjövendöltem. Az első három jel az ötből, amelyek dicsőséges második eljövetelem előtt megtörténnek, már beteljesült.
Ezek:
1, A tévedések terjedése, amelyek a hit elvesztéséhez és a hittől való elpártoláshoz vezetnek. (2 Péter 2, 1-3.)
2, Testvérgyilkos harcok és háborúk kirobbanása, melyek az erőszak és a gyűlölet elhatalmasodásához vezetnek, és egyre több szívben hűl ki a szeretet, miközben egyre gyakoribbá válnak a természeti katasztrófák, mint a járványok, az éhínség, az árvizek és a földrengések. (Máté 24, 6-12.)
3, Véres üldözés, amit azok szenvednek el, akik hűségesek maradnak Hozzám és az Evangéliumhoz, és erősek maradnak a hitben. Eközben az Evangéliumot hirdetik már az egész világon. (Máté 24, 9-10.)
4, Gyalázatos szentségtörés, amit az követ el, aki Krisztussal szembehelyezkedik, vagyis az Antikrisztus. (2 Tessz. 2, 3-4.) Ez a prófécia, Dániel próféta jövendölése részben már beteljesült, amikor 500 évvel ezelőtt a reformáció során kettészakadt az Egyház. Akkor csak egy rész vált ki belőle. A sátán most az egész Egyházban el akarja törölni a mindennapi áldozatot. Ehhez az ökumenét fogja felhasználni. Látjátok, milyen álnok és hazug?! Még alá is támasztja az Én szavaimmal: „Legyenek mindnyájan egyek. Amint Te, Atyám Bennem vagy, s Én Benned, úgy legyenek ők is eggyé Bennünk, hogy így elhiggye a világ, hogy Te küldtél Engem.” (János ev. 17, 21.) Én ezt úgy értettem, hogy minden hívem legyen egységben Velem, az Általam alapított Egyházban, amelynek a központja az Eucharisztia, az Én Testem és Vérem, amelyet értetek áldoztam, a ti bűneitekért, megváltásul a keresztfán. Ellenfelem most a hamis egység jegyében kihasználva azt, hogy 500 évvel ezelőtt szétszakították Testemet, az Egyházat, most a még Bennem megmaradt nagyobb részt is az elszakadt részbe akarja beolvasztani, hogy megfosszon titeket Tőlem, Aki a ti erőforrásotok és védőpajzsotok vagyok a sátán ellen. Minderre az Antikrisztust és csatlósait használja fel, akik már előre kiterveltek mindent, és készen állnak, hogy tervüket végre is hajtsák, csak a megfelelő pillanatot várják.
5) Az ötödik jelet a rendkívüli tünemények alkotják, amelyek az égbolton lesznek láthatók. (Máté 24, 29-30.)
Drága gyermekeim! Most újra vérkönnyeket sírok azok miatt, akik hiábavalóvá teszik magukban kegyelmeimet, sokakat megtévesztenek, és magukkal rántanak a pokolba. Ti emberek, nem láthatjátok a poklot, de beszéltem róla az Evangéliumban. Sajnos a pásztorok zöme nem hirdeti, mert félelmetes, és úgymond nem akarják elijeszteni az embereket a vallástól. Pedig ez nagyon fontos része tanításomnak, mert az embereknek tudniuk kell, hogy mi vár rájuk, ha Nélkülem akarnak élni, és a bűnt választják. Most, ha elvesznek Engem, az Oltáriszentségben tőletek, tudjátok meg, hogy sokkal gyengébbek lesztek. Sokkal könnyebben és gyorsabban el tud buktatni a sátán, és a kárhozatba taszít. Azt kérem tőletek, hogy amíg még köztetek vagyok, járuljatok gyakran a szentségekhez! Hetente egyszer gyónjatok, és naponta áldozzatok! Csak tiszta lélekkel járuljatok a Szentáldozáshoz! Jaj azoknak, akik elvesznek Engem tőletek! Mondom nektek: egy sem fogja meglátni közülük Atyám dicsőséges országát. Ezek az emberek keresztülhúzzák tervemet, meghiúsítják magukban kegyelmemet, és sok ember előtt elzárják a mennybe vezető utat. Érvényes rájuk is, amit a farizeusokra mondtam: „Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt. Magatok nem mentek be, s akik be szeretnének jutni, azokat meg nem engeditek be.” (Máté 23, 13.)
Drága gyermekeim! Adjátok át az életeteket Nekem, Megváltó Isteneteknek, Aki a keresztfán meghaltam értetek! Beszéljetek Hozzám! Én, Aki a szívek és vesék vizsgálója vagyok, ott lakom a lelketekben. Teremtsetek magatokban csendet, és szólítsatok meg! Lépjetek Velem kapcsolatba! Vegyétek nagy kitüntetésnek, hogy Én, a második Isteni Személy, a mindenség Ura, leereszkedem hozzátok, mert szeretlek benneteket! Meghallgatlak, és minden kegyelmet megadok, amely az örök üdvösségre vezet. Ne a másik emberben, és ne magatokban bízzatok, hanem csak Bennem! Én váltottalak meg benneteket a keresztfán. Én Mindenható vagyok. Bármit kértek Tőlem, megadom nektek, ha az a lelketek javára válik. Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Én mindig meghallgatlak, és nagyon szeretlek benneteket. Szeressetek viszont Engem, Aki az életemet áldoztam fel azért, hogy megszerezzem nektek az örök életet.
Gyermekeim! Kérjétek magatokra és mindenkire, de különösen pásztoraitokra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, a tisztánlátást! Naponta olvassátok a Szentírást! Ha tudtok, naponta vegyetek részt a Szentmisén! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok!!! Ez legyen legfőbb feladatotok! Ha átadjátok az életeteket Nekem, elhárítok minden akadályt, hogy meg tudjátok tenni, amit kérek.
Hamar lezárul ez a korszak. Egy új következik, amit csak kevesen fognak megérni. Ha tudnátok, hogy ellenfelem mennyi borzalmat és szenvedést akar rátok zúdítani, szüntelenül azért imádkoznátok, hogy legyen meg az Én akaratom. Egyfolytában a Miatyánkot és a rózsafüzért imádkoznátok, amely megbénítja, tehetetlenné teszi a sátánt. Mondom nektek: ha mindenki naponta csak fél órát imádkozná a rózsafüzért, a világ paradicsomkertté változna. Béke és szeretet uralkodna a szívekben. Nem lennének fegyverek, és mindenki bőségben élne. Ti emberek döntitek el szabad akaratotok révén, hogy kinek akartok szolgálni. A ti cselekedeteiteken múlik, hogy a sátán a pokolban marad, vagy titeket, embereket gyötör a világon. Már sokszor megmondtam, hogy ne álljatok szóba vele, és ne higgyetek neki! Egy mérce van: a szeretet. Egy világító fáklya van: az Evangélium, amely az Én tanításom. Ha ezt tettekre váltjátok, szentek lesztek. Ez pedig azt jelenti, hogy boldogok lesztek a földön és a mennyben is örökké. Miért utasítjátok el? Nem hisztek Nekem, Aki az életem odaadásával bizonyítottam be, hogy szeretlek benneteket? A sátánnak hisztek, aki már Évát is félrevezette? Megmondom nektek az okát: keresitek a boldogságot és a szeretetet, mert arra lettetek teremtve, csak rossz helyen. Az önzésben és az élvezetekben. Ezzel egyre távolabb kerültök Tőlem, Aki Magam vagyok a tökéletes boldogság és élvezet. Aki Engem imád és szolgál a felebarátban, az olyan magas fokú lelki boldogságra talál, amilyet remélni sem tudott.
Gyermekeim! Fogadjátok meg szavaimat, amely lélek és örök élet mindazoknak, akik tettekre váltják. Nagyon örülök mindazoknak, akik elolvassák, és hisznek benne. Még jobban azoknak, akik tettekre váltják, és hasznot húznak belőle. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2013. május 7. Szentségimádáson Jézus…



Drága gyermekeim! Készüljetek, mert hamar beteljesülnek a próféciák, mindaz, amit látnokaimon keresztül mondtam nektek! Éljetek szüntelen készenlétben! Készüljetek a Velem való nagy találkozásra, amely életetek legfontosabb, döntő pillanata. Tartsatok szüntelenül bűnbánatot, és éljetek tiszta lelkiismerettel, nehogy bűnben találjon az a pillanat, amikor lelketek elhagyja porsátor testeteket, és számot adtok Nekem egész életetekről. A Szentgyónás nagy kegyelem. Minden bűnt, amit meggyóntok, megbocsátok, és nem kérek számon tőletek. De jaj azoknak, akik nem bánják, és nem gyónják meg bűneiket. Ha így állnak Színem elé, az örök tűz fogja emészteni őket, és a férgek, amelyek ki nem pusztulnak. Ezért kérlek benneteket, drága Véremen megváltott gyermekeim! Bánjátok meg szívből minden bűnötöket, és gyónjátok meg azokat, amíg vándorként éltek ebben a testben! Szeressétek Istent, a Legszentebb Szentháromságot teljes szívetekből, Akinek az életeteket és örök boldogságotokat köszönhetitek! Szeressétek felebarátaitokat, és legyetek velük irgalmasok! Imádkozzatok ellenségeitekért, ahogy Én is tettem: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! Mondom nektek, a szeretet sok bűnt eltakar. A mennyben pedig együtt fogtok örülni Velem és szent angyalaimmal mindazoknak a lelkeknek, akiket imáitokkal és áldozataitokkal mentettetek meg az örök kárhozattól. Így éljetek drága gyermekeim, akkor elnyeritek az örök boldogságot a mennyben! Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által:

„Legyetek közömbösek minden minden feddés és minden dicséret miatt! Fogadjatok közömbösen mindent, mint Viannay Szent János tette. Vele együtt mondjátok: Minden ember annyit ér, amennyit Isten szemében ér. Őelőtte pedig valamennyien nyomorult bűnösök, porszemek vagyunk, mert minden az Ő kegyelme. Ő váltott meg mindnyájunkat a keresztfán. Az Ő drága Szent Vére által engesztelődött ki velünk az Örök Atya. Mindannyian az Ő kiontott Vérének a gyümölcsei vagyunk. Mindnyájan Krisztuséi vagyunk, és Őáltala az Örök Atya gyermekei. Ezért szüntelenül adjunk hálát Jézusnak, imádott Megváltó Istenünknek, Aki a keresztfán drága Szent Vérét ontotta értünk, és megnyitotta számunkra a mennyország kapuját.

Ó légy ezerszer áldott, imádott Jézusom! Leborulva imádlak és áldalak Téged, a szentek Szentjét, imádott Megváltó Istenemet! Kérlek, add meg a kegyelmet minden bűnösnek, hogy bűnbánatot tartva megtisztuljon, és teljes szívéből imádjon Téged! Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek áldásával! Ámen.

Hőn imádott Uram, Isteni Hitvesem! Hálát adok Neked minden kegyelmedért! Köszönöm, hogy megváltottál, hogy a Tiéd lehetek. Kérlek, add kegyelmedet, hogy egyetlen ember se vesszen el! Add, hogy mindenki megtérjen Hozzád! Kérlek, add meg nekik, hogy felismerjék bűneiket, azokat mielőbb megbánják, meggyónják, és visszatérjenek Hozzád, Megváltó Istenükhöz! Kérlek, ó végtelen irgalom, végtelen szeretet, indíts mindenkit igaz bűnbánatra! Add meg nekünk a kegyelmet, hogy megjavuljunk, és Hozzád hűségesek legyünk mindhalálig! Valljunk meg Téged az emberek előtt! Beszéljünk Rólad, hirdessük Evangéliumodat akár alkalmas, akár nem, és ha kell, életünk feláldozása árán is tegyünk tanúságot Rólad, Aki Magad vagy az igazság, az út és az élet. Erre áldj meg mindnyájunkat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.”

2013. május 9. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő eljött. Amint emlékezhettek rá, már évek óta mondtam, hogy szétválasztom a juhokat a kosoktól. Ez az idő most jött el. Már most láthatjátok, hogy ez beteljesült. Az Evangéliumban ezt mondtam: sokan mondják Nekem, Uram, Uram, de csak aki Atyám akaratát teljesíti, az üdvözül. Ne higgyetek mindenkinek, aki, amint már mondtam, féligazságokat hirdet nektek. Annak higgyetek, akinek a cselekedetei hitelesek, vagyis odaadóan imád Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, éli, vagyis tettekre váltja az Evangéliumot, és a teljes igazságot hirdeti, amit tanítottam nektek. Sajnos kevés az ilyen tanító, de a felsoroltak alapján megismeritek őket. Őutánuk menjetek! A többieket, a hamis prófétákat ne kövessétek! Ők báránybőrbe bújt farkasok, akik a sátánt szolgálják, és a nyájat a pokol szakadékába terelik. Ne higgyetek nekik! Vegyétek meg a Szentírást, és minden nap olvassatok belőle! Lehetőleg a család együtt olvassa, és jegyezzétek meg a négy Evangéliumot, hogy a mindennapi életben alkalmazni tudjátok ezt a tanítást, amely az örök életre vezet. Örök boldogságot ad mindazoknak, akik eszerint élnek. Ezért a legnagyobb kincs ez a lelki táplálék. 
Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! Nézzetek Rám a keresztre! Nagy volt a lelketek ára. Jobban vigyázzatok lelketek tisztaságára, mint szemetek fényére! Ne hagyjátok, hogy a hamis tanítók félrevezessenek titeket! A napot mindig azzal kezdjétek, hogy hívjátok a Szentlelket! Őt azért küldte el nektek Atyám, hogy imádjátok Őt, és kérjétek szüntelen, hogy mutassa meg nektek, mi az Isten akarata, és vezessen el benneteket az örök élet boldogságába. Erősítsen meg benneteket, hogy mindig legyen erőtök ellene mondani a sátánnak, és minden kísértésének. Erősítse meg az egy igaz Istenbe vetett hiteteket, hogy a hit erejével bátran szálljatok szembe a gonosszal, és Isten erejével győzedelmeskedjetek fölötte. Kérjétek magatokra a Szentlélek bölcsességét életetek minden döntése előtt, és minden helyzetben Hozzá folyamodjatok! Ha ezt teszitek, boldogok lesztek, és könnyen eltaláltok dicsőségembe, mert a Szentlélek vezet benneteket Hozzám. Betegségeitekben is kérjétek a Szentlelket! Ő megmutatja nektek, mit kell tenni. Ha pedig orvosra szorultok, kérjétek a Szentlelket, hogy Ő adja meg neki a bölcsességet, és a megvilágosító kegyelmet, hogy felismerje betegségeteket, és a megfelelő szert adja nektek. Felhívom figyelmeteket a gyógynövényekre. Ezeket Isten teremtette azért, hogy használjátok, és meggyógyuljatok tőle. Váltsátok tettekre szavaimat! Megáldalak benneteket Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Római Riport - 2013. május 11.

Fiatalokat bérmált a pápa a Szent Péter téren
Ferenc pápa népszerűsége töretlen
Szerzetesrendek ünnepeltek Rómában
Akiket hamarosan szenttté avat a pápa...
"Az egyház nem egy bürokratikus intézmény..."
Pápai bátorítás a nyomornegyedek hitoktatóinak
Ahol a hit és a tudomány találkozik
Virtuálisan látogatható 2700 éves etruszk sír
Ferenc pápát több mint 6 millióan követik a Twitteren
A Guadalupei Szűz képének titkai

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Leghőbb Vágyam az, hogy a fiatalok lelkét keressétek


2013. május 9. csütörtök, 22.45
Szeretett leányom, örökké tartó a Szeretetem azon – bármilyen nemzetiségű, bőrszínű vagy felekezetű – fiatalok iránt, akik nem ismernek el Engem. Mély bánatot Érzek ezen kicsiny Lelkeim miatt. Imádkozni kell értük, különösen most. Habozás nélkül Irgalmamba fogadom őket, ha ezen Imahadjárati Ima által kértek Engem.
Imahadjárat (106) Irgalom azon fiatalok számára, akik nem ismerik el Istent
„Drága Jézus, vedd Védelmed alá Isten azon gyermekeinek lelkét, akik nem ismernek Téged, akik nem ismerik el Szeretetedet, és akik nem fogadják el Ígéretedet.
Áraszd ki Kegyelmedet, a megtérés kegyelmét, és adj nekik örök életet.
Légy irgalmas mindazokhoz, akik nem hisznek Jelenlétedben, és akik nem törekednek a bűneikért való bűnbánatra. Ámen.”
Szeretett Maradék Hadseregem, leghőbb Vágyam az, hogy a fiatalok, az agnosztikusok, és azok lelkét keressétek, akik nem hisznek Istenben. Ők élvezzenek elsőbbséget számotokra. Kérlek benneteket, hogy vonjatok minden nemzetet, minden hitfelekezetet, minden bőrszínt és minden vallást Védelmem alá. Amikor ilyen lelkeket hoztok Elém, Én nagy Ajándékokat adok majd számukra, és megígérem üdvösségüket.
Fontos, hogy ne hagyjátok figyelmen kívül azokat, akiket nem érdekel saját üdvösségük. Ők az elveszett lelkek, akik után Epekedem, és követni fogom őket minden szegletbe, minden zugba és minden országba, amíg Királyságomba nem tudom vonni őket.
Ne feledjétek ezt a kérést. Ne feledjétek, Óhajom az, hogy elérjem azokat, akik nem ismernek Engem, és azokat, akik nem akarnak ismerni Engem.
Jézusotok

Titokban akarták tartani! Halálos járvány a deviancia miatt!


Egy pilisszentlászlói iskolában súlyos fertőző betegséget észleltek több gyereknél és felnőttnél. Az igazgató lapunknak tagadta, de a szülőknek levélben elismerte a járványt, miképp nagy nehezen az ÁNTSZ is. Egy szülő hívta fel a figyelmünket arra, hogy a pilisszentlászlói iskolában (ahová korábban ő is járatta gyerekét) szamárköhögés megbetegedést észleltek gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt. A súlyos fertőző betegség – amelynek az 1954-ben bevezetett kötelező védőoltásig hazánkban is sok halálos áldozata volt – az oltásokkal megelőzhető, ám bizonyos körökben „divat” lett nem beadatni azt a gyerekeknek.

Szép, kék szinű iskola.
Felhívtuk a helyi polgármestert, Illés György azonban kijelentette, nem hallott még a járványról. A Kékvölgy Iskola igazgatója szintén ezt mondta, és kifejtette, hogy ő és gyermekei is be vannak oltva, így azt sem tudja mi az a szamárköhögés. Arra a kérdésünkre, hogy mégis, hány gyerek hiányzik az iskolából Dezséri Csaba azt válaszolta, nem tudja, de szerinte senki nem hiányzik, „mert ebbe az iskolába szeretnek járni a gyerekek”. Végül azt javasolta, kérdezzük az ügyről az ÁNTSZ-t. Az igazgató ugyanakkor már minimum egy hete tudott a járványról. Mint egy szülőknek kiküldött – és szerkesztőségünk birtokába jutott – május 3-i leveléből kiderül, már akkor „három kollégánál és egyikük családtagjánál is kimutatták a szamárköhögés kórokozóját. Mivel már két kapcsolódó fertőzés is járványt jelent – ezt a mai másfél órás ÁNTSZ-szakemberekkel folytatott konzultáción tanultam, mert nem voltak restek engem az iskolában felkeresni -, ezért ránk került a fókusz”.
A betegség cseppfertőzéssel terjed. Ha egy beteg ráköhög egy egészségesre, akkor 80-100 százalékos valószínűséggel már meg is fertőzte. A lappangási idő általában 7-14 nap, de lehet akár 21 nap is. A lappangási idő végétől kezdve a beteg fertőzőképes.
Az ÁNTSZ is megerősítette
Hívtuk az ÁNTSZ-t is, de sem a Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Szakigazgatási Szervénél, sem a területileg illetékes Szentendrei Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézeténél nem tudtak felvilágosítással szolgálni. Mint mondták nincsenek felhatalmazva a nyilatkozattételre. Legalább egy tucat telefonos próbálkozásunk után is először csak annyit tudtunk meg, hogy csütörtökön e-mailben feltett kérdéseinkre leghamarabb hétfőn (!) kaphatunk választ, akkor tud csak rábólintani az illetékes a már egyébként egy munkatárs által megírt válaszlevél elküldésére. Végül péntek délután mégis csak megérkezett a válasz Homor Zsuzsanna fővárosi és megyei tisztifőorvostól, amelyben megerősítette a járvány tényét.
Mint írta, a Pilisszentlászlói Waldorf Iskolában két fő tanító laboratóriumi vizsgálattal megerősített Pertussis (szamárköhögés) megbetegedéséről van tudomásuk. Továbbá még 2 tanárnőnél, és egy tanulónál feltételezhető a megbetegedés, melynek megerősítésére a vizsgálatok jelenleg folyamatban vannak. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) definíciója szerint kettő vagy több egymással összefüggő eset nevezendő járványnak – hívta fel a figyelmet.
Nincs 100 százalékos védelem
A szamárköhögés manapság ritka betegség, 2002-ig Magyarországon 10 alatt volt a megbetegedések száma, az ezt követő években 17-50 közötti megbetegedés fordult elő. A védőoltások nem nyújtanak 100 százalékos védelmet. A megbetegedések felnőttek körében fordulnak elő egyre gyakrabban, ami arra utal, hogy mind a betegség átvészelése, mind az oltás utáni védettség idővel gyengül. Fentiek miatt az Országos Epidemiológiai Központ 2009. évtől iskolai kampányoltás keretében a 11 évesek diftéria és tetanusz elleni emlékeztető oltását kiegészítette pertussis komponenssel is.
Az ÁNTSZ szerint az életkorhoz kötött kötelező védőoltások esetén Budapest és Pest megye területén az „átoltottság” 98-99 százalékos. Minden évben van azonban néhány olyan szülő, aki megtagadja gyermeke oltását.
Bírság is járhat az oltás elkerüléséért
Pedig elvileg a gyermekközösségbe, továbbá alsó- és középfokú oktatási intézménybe csak az előírt oltásokkal rendelkező gyermekek vehetők fel. Azok az orvosok, akik bölcsödébe, óvodába vagy általános iskolába, illetőleg egyéb gyermekközösségbe kerülő gyermek/tanuló vizsgálatát végzik, az életkor szerint esedékessé vált oltások megtörténtét ellenőrzik, és a hiányzó oltásokat pótolni kötelesek. A védőoltás elmaradása esetén a hatóság kötelezi a szülőket az elmaradt oltás pótlására, ha nem teljesítik, bírságot is kiszabhat.
Járvány esetén a járási népegészségügyi intézetnek el kell rendelni valamennyi pozitív személy kitiltását a környezetből és a háziorvosához irányítani. Át kell vizsgálnia valamennyi tanuló oltási státuszát, bekéretni az oltási könyveket. (195 főnél május 8-án ez meg is történt Pilisszentlászlón.) „A hatóság továbbá elrendeli a beteggel érintkezett oltatlan vagy csak részben oltott gyermekek 14 napos kitiltását az iskolából. Megszervezi pertussisos beteggel érintkezett személyek szükséges védőoltását. (Május 10-én megtörtént).”
Kockázatok és mellékhatások
A Szekulárisfigyelő Blog nemrég írt arról, hogy a Waldorf-iskolák alapideológiáját jelentő antropozófiának van egy egyre gyakrabban megfigyelhető „mellékhatása”. Jelesül, hogy az antropozófusok – és így a Waldorf-szülők – között sokan ellenzik a “hagyományos” orvoslást és a gyerekek oltását is, abból a megfontolásból, hogy a betegségek segítik a gyerek érési folyamatát.
Ennek következtében a be nem oltott gyerekek között egy USA-beli Waldorf-iskolában ki is tört a szamárköhögés, de volt már hasonló eset egy német Waldorf-napköziben is, és másutt is. Oltási adatokat Svédországra publikáltak: míg az állami iskolák tanulóinak ott 93 százaléka van beoltva, az oltási arány a waldorfosoknál 18 százalék.
Információink szerint Pilisszentlászlón is sok az ilyen „biomami”, és ez lehet itt is a járvány hátterében.
Magyarországon az életkorhoz kötött védőoltások teljesítése egyébként hosszú évekre visszatekintve kiváló, az oltandó korosztályokban az átoltottság meghaladja a 98 százalékot – írta nemrég a Házipatika. Így aztán a megelőzhető fertőző betegségek járványügyi helyzete is kiváló nálunk.
(Forrás: FN24)