2010. október 21., csütörtök

2010.10.20.

2010. október 20. Szerda
Reggel újból kértem az Úr bocsánatát. Jézus: Drága gyermekem! Én mindent megbocsátottam neked, mert végtelenül szeretlek! Gyermekem, törekedj a tisztaságra és az engedelmességre! Igyekezz azon, hogy ne bánts meg engem bűneiddel!
Szomorú voltam. Szűzanya: Drága gyermekem, ne bánkódj! Jöjj, gyermekem, mert én megvigasztallak téged! Ne lepődj meg azon, hogy sok a hibád és nem vagy még engedelmes irántunk! Más választottamnál is így van, sokszor évekig is eltart mire olyan lesz a lelkük, amilyennek mi szeretnénk, hogy legyen.
Ezen a napon Kadarkútra mentünk. Szűzanya: Drága gyermekeim! Nagy örömmel és tárt karokkal várunk benneteket Kadarkútra! Én és a Szentháromság sok kegyelemben részesítünk benneteket!
A kísértésekről. Jézus: Drága gyermekem, csakis a mi segítségünkkel tudsz ellenállni a gonosz kísértéseinek és csábításainak. De legfőképpen tőled függ minden. Imádkozz, és akkor minden jóra változik körülötted!
Megkérdeztem a Szűzanya véleményét, hogy ima alatt aludhatok-e valamennyit. Szűzanya: Drága gyermekem, ha úgy érzed, hogy fáradt vagy, nyugodtan pihenhetsz. De ha van erőd és kedved, imádkozz együtt a többiekkel! Minél többen imádkoztok, annál több lelket megmenthettek.
Csodáltam az Oltáriszentségben lévő Jézust. Jézus: Drága gyermekem, el sem tudod képzelni, hogy az én végtelen tisztaságom mennyire gyönyörű!
Kaposfüreden építettek egy szép Mária kápolnát, mely nagyon hasonlít a Szűzanya efezusi házához. Szűzanya: Drága gyermekem, megmutattam nektek, milyen házban éltem a földön! Az új világban is egyszerű és szerény házban fogtok élni, mely számotokra az imádság háza lesz. Életetek minden pillanatában Istent fogjátok imádni és dicsőíteni. Én pedig boldog szívvel fogok rátok tekinteni, mint mennyei édesanyátok!
Kis helyen volt a szentmise, én pedig az oltár mellett ültem. Örültem, hisz soha nem láthattam ilyen közelről az áldozati liturgiát. Megkérdeztem Jézust, volt-e jelentősége, hogy ilyen közel ültem az oltárhoz. Jézus: Nincs jelentősége, hogy ott ültél az oltár mellett. Boldog voltam, hogy ilyen közel voltatok hozzám, kicsinyeim és sok kegyelemben részesítettelek benneteket.
A kadarkúti engesztelésen jelen volt az egész Szentháromság és a Szűzanya. A Mennyei Atya egyik kezében egy kard volt, a másik kezében a Föld. Sajnos a földünk egyre sötétebbé változott a bűnök sokasága miatt. A Mennyei Atya a kardjával le akart sújtani a világra, de a Szűzanya és az Úrjézus visszatartotta az Ő kezét, majd rátekintett a Szentlélekre és azt mondta neki: „Most Te következel!”  Mennyei Atya: Hálásan köszönjétek meg Szentfiamnak és a Szűzanyának, hogy megállították haragomat, nehogy lesújtsak e világra. Imádkozzatok! Kérjétek irgalmamat és türelmemet! Készítsétek fel lelketeket! Mert a Nagy Figyelmeztetés minden ember életében eltörölhetetlen esemény lesz. Vegyétek komolyan a bűnbánatot és a szentgyónást, és éljetek szent törvényeim szerint! Készüljetek, készüljetek, mert nem tudhatjátok, melyik pillanatban döntök úgy, hogy most már elég! Szentlelkem ott ál trónom előtt és várja határozatomat. Ő készen áll! Kérdés, hogy ti készen álltok-e? Ezért mondom, engeszteljetek, imádkozzatok és őrizzétek lelketek tisztaságát! Bármelyik pillanatban eljöhetek e világra. Jaj azoknak az embereknek, akik a gonosz mellé álltak! Imádkozzatok és imádkozzatok, ne csak másokért, hanem önmagatokért is! Megáldalak titeket a felkészülés lelkületével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.
Engesztelésen. Jézus és Szűzanya: Ez a mi szeretett engesztelő csoportunk, mely boldoggá teszi két Szent Szívünket.
Utazás közben néztük a napot, igazi égi csoda volt. Több volt, mint egy naplemente. Szűzanya: Kadarkút-ot az egész Szentháromság védelmezi.
Egy szivárvány is volt. Szűzanya: Drága gyermekem! Én és Szentfiam békét kötöttünk a Mennyei Atyával. Ez azt jelenti, hogy lecsillapítottuk az Ő haragját és megkegyelmez nektek, engedett egy kis időt számotokra, hogy fel tudjatok készülni a Szentlélek eljövetelére!
Vágyakoztam a Mennyország után. Szűzanya: Drága gyermekem! Nagyon kevés választottamnak mutatom meg a Mennyországot. Én láttam vágyakozásodat és mélyen megérintett engem és Szentfiamat. Gyermekem, ha hallgatsz ránk és törekszel betartani a szent törvényeket, megígérem neked, hogy a Szentlélek eljövetelekor magam mutatom meg neked a Mennyországot, de csak egy kis időre! Gyermekem, miután megláttad, egész földi életedben azért fogsz küzdeni és szenvedni, hogy újból visszatérhess Atyám házába.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101020