EGY NAGY CSATA IDEJÉBEN ÉLSZ. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 1., Mária, a Béke Királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy a szentségre hívjalak benneteket. Legyetek engedelmesek hívásomnak, és mindenütt tegyetek bizonyságot arról, hogy az Úrhoz tartoztok. Szabadságotok van, de ne engedjétek, hogy szabadságotok elvigyen benneteket Jézusomtól. A nagy lelki háború idejében éltek. Védelmi fegyveretek az igazság. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás; szívetekben az igazság szeretete. Olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen maradnak meg szilárdan a hitben. A Szent iránti buzgalom hiánya sok szegény gyermekemet el fogja téríteni az üdvösség útjáról. Ne csüggedjetek. Ne vonuljatok vissza. Uram mellettetek jár. Adjátok a legjobbat magatokból, és győztesek lesztek. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

HOSSZÚ ÉVEK KEMÉNY BÍRÁLATA VAN ELŐTTE. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 3., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, fogadjátok el Hívásaimat, és mindenben legyetek olyanok, mint Jézus. Olyan korban éltek, amely rosszabb, mint az özönvíz ideje. Eljön a nap, amikor a bűnt nem tekintik majd rossznak. Az ördög füstje mindenütt lelki vakságot fog okozni. Jézusom Egyháza megissza majd a szenvedés keserű poharát. A jó papokat üldözni és elűzni fogják. Szenvedek azért, ami rátok vár. Térdeljetek le imádságban. Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Még hosszú évekig tartó kemény megpróbáltatások várnak rátok, de azok, akik mindvégig hűségesek maradnak, megmenekülnek. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 5/08/2023

Drága gyermekeim, a sűrű lelki sötétség jövője felé tartotok. Az emberiség szomorú szellemi vakságban fog járni, és szegény gyermekeim a szenvedés keserű poharát fogják inni. Keressétek Jézust és az Ő Tanításainak igazságát. Ne engedjétek, hogy az ördög belerántson benneteket a hamis tanok mocsarába, amelyek mindenütt jelen lesznek. Bábel jelen lesz Isten házában a rossz pásztorok hibájából, de legyőzhetitek a gonoszt, ha elfogadjátok Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításait. Azok, akik hűségesen engedelmeskednek a múlt tanításainak, védve lesznek. Imádkozzatok! Győzelmetek az ima erejében rejlik. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

Csak úgy fogod látni, hogy Béke uralkodik a Földön. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 8., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és mindig mellettetek leszek. Ne csüggedjetek! Nincs győzelem kereszt nélkül. Higgyetek szilárdan Isten erejében, és minden jóra fog fordulni számotokra. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Tartsatok bűnbánatot és keressétek Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Az emberiség beteg, és gyógyításra szorul. Forduljatok Jézusomhoz, mert csak akkor fogtok békét látni a földön uralkodni. Adjátok Nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Még hosszú, nehéz próbák évei várnak majd rátok. Jézusom Egyháza megissza majd a bánat keserű poharát. Az igazak sírni és gyászolni fognak. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok az én Jézusomhoz érted. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Gonosz fája kinő, és gyümölcsei sokakat megfertőznek. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 10., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, legyetek szelídek és alázatosak a szívetekben. A gonoszság fája egyre jobban fog nőni, és gyümölcsei sok szegény gyermekemet megfertőzik, de az igazság kivág minden fát, amely az Úr szőlőskertjén kívül nő. Legyetek bátorítottak és álljatok ki Jézusért és az Ő Igaz Egyházának igazságáért. Ne féljetek! Azok, akik az Úrral vannak, győzni fognak. Gyónás, Eucharisztia, Szentírás, Szent Rózsafüzér, hűség Jézusom Egyházának igaz Tanítóhivatalához és Szeplőtelen Szívemnek való szentelés. Ezek a fegyverek a nagy lelki harcban. Adjátok nekem a kezeteket, és én győzelemre vezetlek benneteket. Menjetek ki az igazság védelmére! Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ EMBERISÉG AZ ELKÉSZÜLTSÉGET MEGTAPASZTALJA. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 12., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és arra kérlek benneteket, hogy legyetek mindannyian Fiamé, Jézusé. A világban vagytok, de a világ dolgai nem nektek valók. Ti az Úré vagytok, és csak Őt kell követnetek és szolgálnotok. Ne forduljatok el az imádságtól. Az ima a gyengék támasza. Az ima megnyitja a szíveteket, hogy befogadjátok, ami Istentől való. Ne tegyétek keresztbe a karotokat. Az Úr sokat vár tőletek. Fájdalmas jövő felé tartotok, de én mellettetek leszek, még ha nem is láttok engem. Az emberiség a halálraítélt ember gyötrelmeit fogja átélni, de végül eljön Szeplőtelen Szívem végleges diadala. Menjetek előre! Imádkozni fogok értetek Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Szűzanya, a Béke Királynője üzenete, Szűz Mária mennybevételének ünnepén, 2023. augusztus 15-én.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, aki testben és lélekben a mennybe emelkedett. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy eljött a nagy visszatérés pillanata. Forduljatok el a világtól és éljetek a Paradicsom felé fordulva, amelyre egyedül ti lettetek teremtve. Azért jöttem a Mennyből, hogy elvigyelek benneteket a Mennybe. Ne féljetek, mert az én Jézusom veletek van. Bármi történjék is, álljatok szilárdan az igazság védelmében. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben a hamis tanokat elfogadják, a Szentet pedig megvetik. Értékes kincseket fognak átadni az ellenségnek, és a hívő férfiak és nők sírni és gyászolni fognak. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által érhetitek el a győzelmet. Még mindig fogtok borzalmakat látni Isten házában, de ne forduljatok el az igazságtól. A reverendás bátor katonák mellett harcoljatok az Evangélium tanításainak és az Én Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalának védelmében. Menjetek előre, félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

LÉGY ÓVATOS! Sokakat megtévesztenek... Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 17., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek Gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Eljön majd a nap, amikor a hívő férfiak és nők keresni fogják az igazat kincset, de az igazi kincs el lesz rejtve. Ami hamis mindenütt elterjedt, és sokakat megtévesztenek majd. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. Maradjatok szilárdan azon az úton, amely és ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara a szellemi szakadékba rántson benneteket. ne rángassanak titeket a szellemi szakadékba. Imádkozzatok! Keressetek erőt az Eucharisztiában. hogy nagyok legyetek a hitben. Az Eucharisztia az Egyház nagy kincse. Legyetek figyelmesek. Ezt az üzenetet adom ma nektek az Oltáriszentség nevében. Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy itt összegyűjtselek benneteket. még egyszer. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Lélek. Ámen. Legyetek békében.

CSAK KEVESEN TARTANAK KI A HITBEN A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 19/08/2023

Drága gyermekek, adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben kevesen maradnak meg szilárdan a hitben. Hajoljatok térdre imádságban, mert csak így tudjátok elviselni az eljövendő megpróbáltatások súlyát. Mindegyikőtöket név szerint ismerem, és azért jöttem a mennyből, hogy elmondjam nektek, hogy fontosak vagytok Isten terveinek megvalósítása szempontjából. Példátokkal és szavaitokkal tegyetek tanúságot Jézus szeretetéről. Fogadjátok el az Ő evangéliumát és Egyháza igaz tanítóhivatalának tanításait. Legyetek éberek, hogy ne tévesszenek meg benneteket. Istenben nincs féligazság. Olyan korban éltek, amely rosszabb, mint az özönvíz ideje. Forduljatok ahhoz, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Ne feledjétek: győzelmetek az Eucharisztiában van. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"A SZABADSÁGUKAT ELVESZTÉK" Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 22., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy segítsek nektek. Hallgassatok rám. Ez a kegyelem ideje az életetek számára. Forduljatok el a világtól és szolgáljátok az Urat örömmel! Legyetek tele reménnyel, mert az Úr szeret benneteket és veletek van. Őbenne van az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek. Ne éljetek az ima nélkül. Imádság nélkül nem tudtok növekedni lelki életetekben. Legyetek figyelmesek! Ne engedjétek, hogy a világ dolgai kiváltságos helyet foglaljanak el életetekben. Ti az Úré vagytok, és egyedül őt kell követnetek és szolgálnotok. Legyetek tanúi Jézusnak azok előtt, akik távol vannak az ő kegyelmétől. Egy olyan jövő felé tartotok, amelyben a hívő férfiak és nők elveszítik szabadságukat. Szenvedek azért, ami rátok vár. Ezt az üzenetet közvetítem ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 24/08/2023

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Az emberiség lelkileg vakká vált, mert az emberek eltávolodtak a Teremtőtől. Forduljatok meg! Amit meg kell tennetek, ne halogassátok holnapra. A szomorúság idejében éltek, de ne veszítsétek el a reményt. A holnap jobb lesz az igazak számára. Forduljatok el mindentől, ami eltávolít benneteket Istentől. Nyissátok meg szíveteket, mert csak így érthetitek meg Isten terveit az életetekkel kapcsolatban. Ne feledjétek: kezetekben a Szent Rózsafüzér és a Szentírás, szívetekben az igazság szeretete. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. Hallgassatok rám! Közeledjetek a gyóntatószékhez, és keressétek Jézusom Irgalmát a gyónás szentségén keresztül. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. A mennyország legyen a célotok. Imádkozzatok Jézusom Egyházáért. Még mindig látni fogjátok a borzalmakat mindenütt, de azok, akik a végsőkig hűségesek maradnak, győzni fognak. Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ISTENTŐL JÖVŐT SEMMI MÁS NEM TÖLTHETI BE! Mária üzenete Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 26., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy tartsátok égve hitetek lángját. A nagy lelki sötétség időszakában éltek, és eljött a pillanat, hogy visszatérjetek az Üdvösség és a Béke Istenéhez. Ne féljetek! Nem vagytok egyedül! Az én Jézusom szeret benneteket és veletek jár. Őszintén bánjátok meg bűneiteket. Lelked értékes az Úr számára. Fordulj el a világtól és élj a menny felé fordulva. Imádkozzatok! Keress erőt az Eucharisztiában és az én Jézusom szavaiban. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a kegyelem ideje. Imádkozzatok az Egyházért. A Farkas Fia nagy dühvel fog cselekedni. Szenvedek azért, ami rátok vár. Legyetek bátrak! Egyetlen emberi erő sem tudja elpusztítani azt, ami Istentől származik. Menjetek előre félelem nélkül! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A bánat idejét éled, de ne veszítsd el a reményt. Mária üzenete 2023. augusztus 28. Pedro Regis

Kedves gyermekeim, arra kérlek benneteket, legyetek imádkozó férfiak és nők. Az emberiség lelkileg vak lett, mert az emberek elszakadtak a Teremtőtől. Gyere vissza. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. A bánat idejét éled, de ne veszítsd el a reményt. A holnap jobb lesz az igazaknak. Vesd el magad mindentől, ami távol tart Istentől. Nyisd meg szívedet, mert csak így tudod megérteni Isten terveit az életedre vonatkozóan. Ne felejtsd el: a Szent Rózsafüzér és a Szent Biblia kezében; az igazság iránti szeretet a szívben. Fontosak vagytok terveim megvalósításához. hallgass rám. Közeledj a gyóntatószékhez, és keresd Jézusom Irgalmát a Gyónás Szentsége által. Ebben az életben, nem a következőben, kell tanúskodnod a hitedről. Ez a mennyország legyen a célod. Imádkozz Jézus Egyházamért. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni mindenhol, de azok győznek, akik mindvégig hűek maradnak. Ebben a pillanatban a kegyelmek rendkívüli esőjét hullatom rátok a Mennyből. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy még egyszer itt találkozhatok. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.

"Az ellenségek működni fognak és nagy szenvedést okoznak" Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 29., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a Mennyből, hogy elvezesselek benneteket ahhoz, aki az egyetlen Út, az Igazság és az Élet. Ne forduljatok vissza. A hamis tanok sötétségét eloszlatja az igazság fénye. Azokat, akik szeretik és védik az igazságot, üldözni fogják, de győzni fognak. Hallgassatok Jézusra. Fogadjátok el az ő evangéliumát, és üdvözülni fogtok. Isten ellenségei cselekedni fognak, és nagy szenvedést fognak okozni. Adjátok nekem a kezeteket, és én biztonságos ösvényre vezetlek benneteket. Ne éljetek az ima nélkül. Legyen bátorságotok, hitetek és reményetek. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön Szeplőtelen Szívem Végleges Diadalával. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖN A NAGY SÖTÉTSÉG IDŐJE Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. augusztus 31., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok, és azért jöttem a mennyből, hogy elvezesselek benneteket a szentségre. Ti, akik engem hallgattok: ne csüggedjetek! Arra kérlek benneteket, hogy legyetek hűségesek hívásaimhoz. Azt akarom, hogy boldogok legyetek itt a földön, és később velem együtt a mennyben. Ne hagyjátok, hogy a világ dolgai eltérítsenek benneteket az általam mutatott úttól. A nagy szellemi csata idejét éltek. Harcoljatok az igazság fegyverével, és győzni fogtok. Az ellenségek egyesültek, de ti, az Én híveim, győztesek lesztek, mert én veletek leszek! Ne hátráljatok meg. A nagy sötétség ideje jön el az Egyház számára. Maradjatok meg Fiam, Jézus fényében. Imádkozzatok! Keressetek erőt az Evangéliumban és az Eucharisztiában. Ne forduljatok el a múlt tanulságaitól és ne forduljatok el az újdonságoktól, amelyeket az ördög mindenütt terjeszt. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.