2012. július 28., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Amikor Hadseregem elérte a húszmilliós létszámot, ezt a számot milliárdokra fogom sokszorozni

2012. július 27., péntek, 18:30
Drága szeretett leányom, azon Kívánságom, hogy követőimet egy hadseregbe egyesítsem, már most gyümölcsöt terem ezeken az üzeneteken keresztül.
Hadseregem már megalakult, és a Szentlélek ereje által egyesül, amely világszerte fotótűzként terjed.
Azokhoz szólok közületek, akik elfogadják most Utasításaimat: bár lehet, azt gondoljátok, hogy kisebb csoportokban dolgoztok, mégis tudnotok kell, hogy jelenleg Hadseregem több mint 25000 elkötelezett katonából áll, akik naponta megkapják imáimat, a Keresztes Imahadjárat imáit.
A ti, Irántam, szeretett Jézusotok iránti odaadásotok oly sok vigaszt és örömet hoz Nekem, mert imáitok millió és millió lelket mentenek meg a nap minden percében.
Ha tanúi volnátok hálájuknak, akkor sohasem hagynátok abba az állandó imádkozást, melynek ilyen nagy ereje van.
A Sátán szenved e küldetés miatt, és ő minden lehetségest meg fog tenni, hogy szabotálja ezt.
Ezért nem szabad engednetek azok külső zaklatásának, akik eretnekséggel vádolnak benneteket, hogy késleltessenek benneteket Üzeneteim terjesztésében.
Ha megengeditek másoknak, hogy összezavarjanak benneteket, azoknak, akik megpróbálnak megalázni titeket, vagy kigúnyolni a hitetek miatt, akkor kevesebb lelket lehet megmenteni.
Gondoljatok arra, hogy ez a küldetés ugyanaz, mintha egy tengerentúli segélyszolgálatnál dolgoznátok, azokban a csoportokban, akik bemennek a lerombolt országokba, hogy megmentsék azok életét, akik az éhínségtől szenvednek.
Létfontosságú fölülkerekednetek minden akadályon, hogy az áldozatoknak segítséget nyújtsatok. Egy óra késés, az élet és a halál között dönt. Ugyanez igaz erre a küldetésre is.
Nézzetek előre, hagyjátok figyelmen kívül azok beavatkozásait, akik majd megpróbálnak visszahúzni benneteket, és aztán csak meneteljetek előre.
Tereljétek a többieket a ti ösvényetekre, és vezessétek a győzelem felé őket. Az üdvösség győzelmére.
Hadseregetek naponta növekszik. Kapaszkodjatok a Kezembe, amíg elérjük a húszmilliós létszámú hadsereget, amire vágyakozom, és amely az Antikrisztus elleni harcban élen fog járni.
Amikor Hadseregem elérte a húszmilliós létszámot, ezt a számot milliárdokra fogom sokszorozni. És amikor ez megtörténik, a vadállat véglegesen megsemmisül.
Ez az Én ígéretem. Mert Isten gyermekei, akiket az Ő Isteni szeretete tölt el, nagy számban fogják legyőzni a fenevadat.
Ne feledjétek: a szeretet erősebb, mint a gyűlölet. Csak a bőséges szeretet tudja a gonoszt megsemmisíteni.
Jézusotok

MATER IUBILAEI