2021. október 15., péntek

Elnéptelenedési menetrend: A tervezett szülőség dokumentált terve az emberiség elpusztítására az elmúlt 50 év során megvalósult, és a COVID-19-ben csúcsosodik ki.

A születések előzetes száma az Egyesült Államokban 2020-ban 3 605 201 volt. Ez a legalacsonyabb születésszám az Egyesült Államokban 1979 óta a Centers for Disease Control szerint.

 

2020-ban volt a legalacsonyabb a termékenységi ráta is azóta, hogy a kormány 1902-ben elkezdte nyomon követni a születéseket. És ne az úgynevezett "világjárványt" okolják. A születési ráta 2007 óta folyamatosan csökken, amikor 4,3 millió baba született az Egyesült Államokban. A teljes termékenységi ráta 1971 óta a helyettesítési arányszám alatt van, ami azt jelenti, hogy egy generációnak annyi születés szükséges ahhoz, hogy pótolja önmagát.

Az "elnéptelenedés" kifejezésre irányuló Google-keresések 2020 áprilisában érték el a népszerűség csúcsát. A "népességszabályozás" kifejezés 2020 márciusában érte el a Google népszerűségének csúcsát. Adott 2021-ben megtanuljuk, hogy az intelligens emberek engednek a kormányzati pszichopsziának. De a kritikusan gondolkodók azonnal megértették, hogy valami nagyon nem stimmel a COVID-19 dologgal. Ráadásul a globális elitből sokan folyamatosan és nyíltan kárörvendeznek azon, hogy ki akarják szüretelni a tömegeket.

KAPCSOLÓDÓ: Bill Gates az Egészségügyi Világszervezet második legnagyobb finanszírozója (2021. június 23.)

Bill Gates még csak nem is szemérmes a vágyaival kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a mainstream média szerint szavait kiragadták a szövegkörnyezetből, vagy rosszul beszélt, vagy ilyesmi, Gates egy TED-előadáson azt mondta, hogy az új vakcinák "10-15%-kal" csökkenthetik a népesség számát.

Henry Kissinger volt amerikai külügyminisztert idézi (egy harmadik fél által) a The Final Days (Az utolsó napok) című könyv: "a katonák buta, ostoba állatok, akiket külpolitikai bábuként használnak". Kissinger arra is utalt, hogy a szegény országokban a népességszabályozásnak kellene prioritást élveznie, mivel a "gazdag" országoknak szükségük van az onnan származó erőforrásokra. Ezt az idézetet az évek során szenzációvá tették. A valódi idézet azonban a Nemzetbiztonsági Tanulmányok Memorandum (NSSM) 200. számú, 1974. december 10-i keltezésű dokumentumából származik.

Bármit is teszünk az ellátás megszakadása ellen és a hazai alternatívák kifejlesztése érdekében, az amerikai gazdaságnak nagy és növekvő mennyiségű ásványi anyagokra lesz szüksége külföldről, különösen a kevésbé fejlett országokból. Ez a tény fokozott érdekeltséget biztosít az USA számára a szállító országok politikai, gazdasági és társadalmi stabilitásában. Ahol a népesedési nyomás csökkentése a születési ráta csökkenése révén növelheti az ilyen stabilitás kilátásait, ott a népesedési politika az erőforrás-ellátás és az Egyesült Államok gazdasági érdekei szempontjából is relevánssá válik.

Kissinger "haszontalan evők" idézete szintén nem igazolható. De aki ismeri Kissingert, az tudja, hogy nem kizárt.

KAPCSOLÓDÓ: British Medical Journal: "Miért halt meg annyi afrikai vezető COVID-19-ben?" (2021. július 21.)

A milliárdosok csak ennyit tudnak vásárolni a pénzükkel. Csak annyi játék és utazási célpont van a világon. A hatalom a végső cél ezeknek a típusoknak. Vágynak az irányításra, a hatalomra, hogy az emberiség minden mozdulatát, minden gondolatát és minden célját irányíthassák. A Klaus Schwab által alapított és vezetett Világgazdasági Fórum (WEF) világossá tette, hogy 2030-ra az emberiség "semmit sem fog birtokolni és boldog lesz".

 

Érdekes módon a szokásos gyanúsítottak (Facebook, Google, Bill Gates, PayPal stb.) a WEF partnerei között szerepelnek. De csak a Johnson & Johnson és az AstraZeneca partnerek. Sem a Pfizer, sem a Moderna nem partner a WEF-ben. A WEF tehát a vírusvektorok csapata, nem pedig az mRNS-é. De ez egy másik cikk témája.

Az Egyesült Államok 1969-ben hivatalosan is elindította elnéptelenedési tervét. Ez 2021-ben közel 90%-ban megvalósult, miután az 1980-as években néhány akadályba ütközött. De a hatalmon lévők között az elnéptelenedésről szóló tárgyalások az 1930-as években kezdődtek, és onnantól kezdve haladtak előre. Tartsa szem előtt ezeket a statisztikákat, miközben ezt a cikket olvassa. Ezek az adatok végig ismétlődni fognak:

  • Az átlagos amerikai felnőtt nőnek (35 éves koráig) 1960-ban 3,58 gyereke volt (Baby Boomers).
  • A fekete amerikai babák 76%-a házas anyától és apától született 1965-ben.
  • A fehér babák 97%-a házas anyától és apától született 1965-ben.
  • Az amerikai felnőttek 72%-a volt házas 1960-ban.

Az elnéptelenedési program szándékos és dokumentált. Ez a cikk az elnéptelenedés útját mutatja be 1916-tól napjainkig.

1916-1942: Az amerikai népességszabályozás faji alapú kezdetei

A Planned Parenthood és alapítója, Margaret Sanger az Egyesült Államok minden modern népességszabályozási programjának elődje. Fontos megjegyezni, hogy a Planned Parenthood finanszírozásának túlnyomó többségét a szövetségi kormánytól kapja, tehát lényegében egy állami szervezet. Az első "születésszabályozási klinika" 1916. október 16-án nyílt meg a New York-i Brooklyn Brownsville városrészben. Egy weboldal úgy írta le Brownsville-t, hogy abban az időben "New York City egy lepusztult része volt, ahol az "alsóbbrendű fajok" és "emberi gyomok" éltek; bevándorló dél-európaiak, szlávok, latinok és zsidók". Ma Brownsville túlnyomórészt fekete.

Sanger 1917-ben kezdte el kiadni a Birth Control Review című folyóiratot. Bár Sanger mindig óvatosan fogalmazott nyilvános beszédeiben, eugenikai céljai nyilvánvalóak és nyilvánvalóak voltak. A Birth Control Review 1922. júliusi száma a következőket jelölte meg alapító célként:

"Az elmebetegek és gyengeelméjűek sterilizálása, valamint e művelet bátorítása azokon, akiket örökletes vagy átvihető betegségek sújtanak, azzal a felfogással, hogy a sterilizálás nem fosztja meg az egyént nemi kifejeződésétől, hanem csupán képtelenné teszi a gyermeknemzésre".

Az Encyclopedia of Women's History in America szerint Sanger 1921-ben alapította meg az Amerikai Születésszabályozási Ligát. Ennek küldetésnyilatkozata nemcsak Sanger eugenikai célját ismételte meg, hanem a faji célú eugenikát.

AZ AMERIKAI SZÜLETÉSSZABÁLYOZÁSI LIGA. Célja: Az eugenikus születésszelekció előmozdítása az egész Egyesült Államokban, hogy több jól és kevesebb rosszul született gyermek legyen - egy erősebb, egészségesebb, intelligensebb faj ... és annak érdekében, hogy azok, akik fizikailag és szellemileg nem egészségesek, a születésszabályozás segítségével kevesebb gyermeket szüljenek vagy ne szüljenek." Birth Control Review, XVI. kötet, 12. szám (1932. december), 319. oldal.

Sanger 1939-ben indította el "néger projektjét". Erről bővebben itt olvashat. De lényegében az volt a célja, hogy egyáltalán ne szülessenek fekete gyerekek az Egyesült Államokban. Az Amerikai Születésszabályozási Liga 1942-ben változtatta meg a nevét az Amerikai Tervezett Szülőségi Szövetségre (Planned Parenthood Federation of America).

1942-1969: A tervezett szülőség felgyorsítja a nukleáris család elpusztítását

Sanger folytatta a Planned Parenthood bővítését, és világszerte és belföldön is kapcsolatot teremtett az eugenikusokkal. 1952-ben megalapította a Nemzetközi Tervezett Szülőségi Szövetséget. A szervezet az 1950-es és 1960-as években számos győzelmet aratott bírósági és közigazgatási szinten. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal 1960. május 9-én engedélyezte az első fogamzásgátló tablettát - az Enovid-10-et. Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága 1965-ben a Griswold kontra Connecticut ügyben megsemmisítette a házaspároknak szánt fogamzásgátló tablettákra vonatkozó összes tilalmat. Sanger egy évvel a döntés után meghalt. A szervezet azonban "jó" kezekben maradt. Erről hamarosan bővebben.

Daniel Patrick Moynihan John F. Kennedy és Lyndon Johnson elnökök munkaügyi miniszterhelyettese volt. Emellett 1977 és 2001 között New York amerikai szenátora volt. Moynihan és munkatársai kiadtak egy jelentést "A néger család: The Case for National Action" címmel 1965 márciusában. A feketék és fehérek közötti egyenlőtlenség számos okára mutatott rá, különösen arra, hogy "az amerikai véráramban lévő rasszista vírus még mindig fertőz bennünket: A négerek még legalább egy generáción keresztül komoly személyes előítéletekkel fognak találkozni. Másodszor, három évszázadnyi, olykor elképzelhetetlen rossz bánásmód szedte áldozatait a néger népen".

De Moynihan fő mondanivalója az egész dokumentumban egyértelmű volt - a fekete amerikaiak nem boldogulhatnak, amíg a családszerkezet tovább romlik. Rámutatott arra, hogy az amerikai fekete család paradigmája mennyi mindent átvett a rabszolgaság idejéből, ami azt jelenti, hogy a fekete férfiak ugrándoznak, több nőt teherbe ejtve (hogy még több rabszolgát hozzanak létre fehér uraik számára), félelem a család szétszakadásától a kereskedelem (rabszolgaeladás), a gazdák általi nemi erőszak, kasztrációk stb. révén.

A fekete családok az 1950-es években és az 1960-as évek elején virágoztak.

Minden akadály ellenére 1950-ben a fekete csecsemők közel 85%-a házas anyától és apától született. Igaz, ez sokkal kevesebb, mint a fehér babák 98%-a, akik 1950-ben házas anyától és apától születtek. De ez az arány olyan egyenletes, mint amilyen az Antibellum utáni amerikai történelemben valaha is volt. Eközben 1950-ben kevesebb mint 150 000 fekete amerikai volt börtönben vagy börtönben (persze a "drogellenes háború" nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ez a szám 2021-ben tízszeresére emelkedett). A feketék tulajdonában lévő vállalkozások az 1960-as évek elején virágoztak, és a fekete közösségek stabilitásának pillérei voltak. Itt megismételjük a cikk elején szereplő statisztikákat.

  • Az átlagos amerikai felnőtt nőnek (35 éves koráig) 1960-ban 3,58 gyereke volt.
  • A fekete amerikai csecsemők 76%-a házas anyától és apától született 1965-ben.
  • 1965-ben a fehér bőrűek 97%-a házas anyától és apától született.
  • 1960-ban az amerikaiak 72%-a volt házas.

A házasságon kívüli fekete születések aránya az 1950-es 15%-ról 1965-re 24%-ra emelkedett. A feketék tulajdonában lévő vállalkozások gyors ütemben zártak be, miután az 1964-es polgárjogi törvény hivatalosan is véget vetett a szegregációnak. Így a fekete tulajdonú vállalkozásokra már nem volt "szükség". A fekete vásárlók most már inkább hajlamosak voltak a fehér tulajdonú üzleteket patronálni, amelyekbe korábban nem mehettek be. Valójában sok fekete értelmiségi, aki azokban az időkben nőtt fel, nemcsak a fekete családok, hanem a fekete infrastruktúra, vagyis az üzletek bukását is az integrációért tette felelőssé.

A károkat a fekete amerikaiak szenvedték el. A helyzet folyamatosan romlott, mígnem 2021-ben elérte a mélypontot. De az eugenikusok nem voltak elégedettek. Most már megvolt a népességszabályozás és -manipuláció tervezete - a nukleáris család elpusztítása. A fehér családokat nem érintették az 1960-as évek eseményei. Új stratégiára volt szükség, mivel ugyanaz a taktika, amelyet a fekete családok önpusztításának felgyorsítására használtak, nem működött volna a fehér családok esetében.

A fogamzásgátló tabletták a fehér nők körében az 1960-as évek végére általánossá váltak. Ez már önmagában is eléggé lelassította a születéseket. A Planned Parenthoodnak és partnereinek azonban a globális népességszabályozással kapcsolatban magasabb rendű céljaik voltak.

1969: a modern globális népességfogyás hivatalos kezdete.

A mainstream média "tényellenőrzői" (pl. a Snopes és a Politifact) szerint idősebb Bill Gates soha nem dolgozott a Planned Parenthoodnak, és az egész ötletet "összeesküvés-elméletként" utasítják el. A Planned Parenthood honlapjai kitörölték az idősebb Gates munkájára utaló összes maradványt. A mainstream média szerencsétlenségére az ifjabb Bill egy 2003. május 9-i PBS-interjúban kibökte a dolgot. Ahogy az eugenikus apa, úgy a fiú is eugenikus. Ifjabb Gates azt mondta Bill Moyersnek:

Amikor felnőttem, a szüleim mindig részt vettek különböző önkéntes munkákban. Apám a Planned Parenthood vezetője volt. És nagyon ellentmondásos volt, hogy részt vettem ebben. Ez lenyűgöző. A vacsoraasztalnál a szüleim nagyon jól tudták megosztani a dolgokat, amiket csináltak. És szinte felnőttként kezeltek minket, amikor erről beszélgettünk.

 

A PBS teljes átirata itt olvasható. Bill Gates Jr. 1955-ben született. Tehát az 1960-as években és az 1970-es évek elején "nőtt fel". Ez az az időszak, amikor idősebb Gates a Planned Parenthoodot vezette, valószínűleg Sanger halála után. Az ő elképzelései messze túlmutattak Sanger fekete népirtási céljain. A szervezet és partnerei új, nagyobb vízióival haladtak előre.

A Jaffe feljegyzés

Frederick S. Jaffe 1969-ben a Planned Parenthood alelnöke volt. A Planned Parenthood Családtervezési Programfejlesztési Központjának ügyvezető igazgatója is volt. Egy memorandumot írt Bernard Berelson kérésére, aki akkoriban a Rockefeller által alapított Népesedési Tanács elnöke volt. Az 1969. március 11-i levél Jaffe-jegyzőkönyv néven vált ismertté.

A 9 oldalas dokumentum lenyűgöző olvasmány az eugenikusok és a népességfogyás híveinek elméjébe. A 9. oldal azonban lényegében mindannak a tervezete, ami 1969 óta történt az amerikai családokkal, társadalmi normákkal, szexualitással és népességfogyással kapcsolatban. Egy táblázat vázolja fel a "Javasolt intézkedések a termékenység csökkentésére az egyetemesség vagy a szelektív hatás által az Egyesült Államokban".

 

A teljes dokumentum itt található, ha a képernyőkép nehezen olvasható. A bal oldali oszlopban a társadalmi korlátozásokra vonatkozó egyetemes hatásintézkedések szerepelnek.

  • A család átszervezése - az ideális családról alkotott kép megváltoztatása és a házasság elkerülése/elhalasztása.
  • Kötelező [állami] oktatás a gyermekek számára
  • Fokozott homoszexualitás ösztönzése
  • Termékenységszabályozó szerek a vízellátásban
  • A nők munkára ösztönzése

Az önsterilizációt, fogamzásgátlást és abortuszt ösztönző kifizetéseket is javasol a dokumentum. A magánlakás-tulajdonlástól is elrettent.

A Planned Parenthood Családtervezési Programfejlesztési Központja 1974-ben kivált a szervezetből, és a Guttmacher Intézet nonprofit leányvállalatává vált. Nevét Dr. Alan Guttmacher szülész-nőgyógyászról és az Amerikai Eugenikai Társaság (ma Society for Biodemography and Social Biology) korábbi alelnökéről kapta. A Guttmacher Intézet 2007-ben vált el hivatalosan a Planned Parenthoodtól. Jaffe 1978-ban bekövetkezett haláláig vezette a Guttmacher Intézetet.

Természetesen a mainstream média "tényellenőrzői" elképesztő szógimnasztikát végeztek, hogy a Jaffe-memo-t "összeesküvés-elméletként" lejárassák. De ismétlem, olvassa el maga, és folytassa a cikk olvasását.

Legális abortuszok és a homoszexuális napirend végrehajtása

A Planned Parenthood és a Népesedési Tanács nagyon befolyásos volt és van. Ők is feneketlen kormányzati pénzekkel rendelkeznek. A szervezetek azonnal munkához láttak, hogy a Jaffe Memo-t a valóságban is végrehajtsák.

A homoszexuális napirendre azért van szükség, hogy elpusztítsák a nukleáris családokat, megsemmisítsék a férfi és a nő természetes, józan ész szerinti tényét; és összességében a születések számát. Nyilvánvaló, hogy a homoszexuális "párok" nem tudnak szaporodni furcsa tudomány nélkül. Minél több a homoszexualitás, annál kevesebb a nemzés.

Véletlenül vagy sem, három hónappal a Jaffe-jegyzőkönyv megjelenése után New Yorkban lezajlottak az úgynevezett "Stonewall-lázadások". Egy olasz maffia tulajdonában lévő, a homoszexuálisokat kiszolgáló bárra Greenwich Village-ben 1969. június 28-án razziát tartott a rendőrség. A mainstream történet szerint a bárban azért razziáztak, mert homoszexuálisok voltak ott. Az egész narratíva, különösen a "ki dobta az első téglát" dolog mára mémekben terjedt el, mivel a történet nagy része eltúlzott és kitalált, mint minden 21. századi "LMBT" narratíva. A Stonewallt azért rendezték meg, hogy létrehozzák a modern "LMBT" mozgalmat.

 

Hamarosan visszatérünk a homoszexuális kultúrára és annak fontosságára az általános elnéptelenedési programban.

Az abortusz és a Planned Parenthood győzelmei az 1970-es években

A Családtervezési szolgáltatásokról és a nyilvános kutatásról szóló törvényt Richard Nixon elnök 1970-ben írta alá. A szélesebb körben X. címként ismert törvény garantálja a szövetségi finanszírozást, amely "az egyének átfogó családtervezési és kapcsolódó megelőző egészségügyi szolgáltatások biztosítását szolgálja". 2010 óta a Title X program évente mintegy 300 millió dollárt kapott az adófizetők pénzéből.

New York volt az első állam, amely 1970-ben legalizálta az abortuszt. A Planned Parenthood még abban az évben megnyitotta első legális abortuszklinikáját a New York állambeli Syracuse-ban. A szövetségi törvény azonban még mindig tiltotta a gyakorlatot. Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága 1972-ben kiszélesítette a már említett Griswold-ügyben hozott döntését. A bíróság az Eisenstadt kontra Baird ügyben a legális fogamzásgátlást kiterjesztette a nem házas házaspárokra is - lényegében mindenkire. Az 1960-as években számos városban működtek illegális abortuszklinikák. Természetesen a Roe kontra Wade ügyben 1973-ban született döntés, amely mind az 50 államban legalizálta az abortuszt.

A homoszexualitás normalizálása

Az abortusz és a születésszabályozás most már teljesen legális volt az egész Egyesült Államokban, mindössze három évvel a Jaffe-memo után. Itt volt az ideje, hogy a homoszexuális kultúrát teljesen törvényesnek, védettnek és szentnek tekintsék. Az Amerikai Pszichiátriai Társaság 1973-ban frissítette a Diagnosztikai és Statisztikai Kézikönyvét (DSM-II). A homoszexualitást mentális zavarból "szexuális orientációs zavarra" és "normális szexuális változatra" változtatta. A Nemzetközi Melegszövetség (ma ILGA) 1978-ban alakult meg. A homoszexuális kultúra jó úton haladt afelé, hogy védett, főáramú embercsoporttá váljon, mivel szerves része volt az általános népességszabályozási programnak.

A mainstream hatalmak a diszkózenét használták fel arra, hogy a homoszexuális kultúrát "normálisként" terjesszék az 1970-es években. Természetesen a diszkószámok túlnyomó többsége fekete amerikai volt, akik nem voltak homoszexuálisok. De a legtöbb diszkózenekart egyszerűen nem érdekelte, hogy kik voltak a rajongóik, mert a diszkókorszakban dollár százezreket, sőt dollármilliókat kerestek. Ez a blogger 2006-ban készített egy főiskolai podcastot a hip-hop negativitásáról. A hetvenes évekbeli diszkót is érintette. Itt lehet meghallgatni.

 

A fehér liberálisok táplálták a homoszexuális-diszkó narratívát. A Disco Demolition Night 1979-ben lényegében véget vetett a diszkókorszaknak és a homoszexuálisok pillanatnyi mainstreamingjének. De valamilyen oknál fogva Hollywood nem működött együtt a homoszexuális napirenddel.

A 80-as évek homoszexualitással szembeni ellenhatása, miközben a nők dolgoznak...

A nemzeti és globális pszichológiai műveleteknek összehangolt mainstream médiára van szükségük ahhoz, hogy működjenek. Az 1970-es és 1980-as évek televíziós műsorai és filmjei a nőket munkásként és karrierista emberként ábrázolták. Míg June Cleaver és Donna Reed a hatvanas éveket, addig Mary Tyler Moore és Ann Romano (One Day At A Time) a hetvenes éveket. Az 1980 decemberében bemutatott "9-től 5-ig" című film még 2005-ben is a történelem 20. legnagyobb bevételt hozó vígjátéka volt. Dolly Parton, Jane Fonda és Lily Tomlin mindannyian.

 

A program működött, mivel a nők most már ugyanannyit dolgoztak, mint a férfiak. És ez meg is hozta a kívánt eredményt. A termékenységi ráta 20 év alatt a felére csökkent. Egy átlagos amerikai nőnek 1960-ban 3,58 gyereke volt. Ez a szám 1979-re 1,77-re csökkent. A házasságon kívüli születések száma drámaian megugrott a fekete amerikaiak körében, az 1960-as 20%-ról 1980-ra 55%-ra. De ami a legfontosabb az eugenikusok számára, hogy a terv, ha lassabban is, de működött a fehér amerikaiak esetében is. A házasságon kívül született fehér nők száma az 1960-as 3%-ról 1980-ra 12%-ra emelkedett.

A nők hivatalosan is elsősorban munkavállalók voltak, nem pedig anyák és feleségek. A legtöbb nő - 60% - 1988-ra fogamzásgátló tablettát vagy más fogamzásgátlót használt. A homoszexuális program azonban váratlan akadályba ütközött. Akik az 1980-as években nőttek fel, tudják, hogy a "buzi", "tündér" és "homo" szavak mindennaposak voltak a 80-as évek népszerű filmjeiben.

 

Továbbá a homoszexuális kultúra még Hollywood számára is túlságosan tabu volt. Az 1980-as évek talán két legnépszerűbb homoszexuális karaktere - Lamar a "Kockák bosszúja" és Hollywood a "Manöken" című filmben - mindketten feketék voltak. Ahogy a 80-as évek horrorfilmjeiben is a feketék haltak meg először, úgy a filmekben is többnyire ők voltak az egyetlen homoszexuális karakterek.

Hollywood (a város, nem a karakter) szintén nem volt teljesen együttműködő, ami a nukleáris család felbomlását illeti. A Cosby Show egy sikeres, jól szituált fekete nukleáris családot ábrázolt. A Family Matters és a The Fresh Prince of Bel-Aire ugyanezt tette a 80-as évek végén és a 90-es évek elején. A Growing Pains és a Family Ties stabil, nukleáris fehér családokat ábrázolt. Még Al Bundy, a Married... With Childrenből sem csalta meg a feleségét, Peggyt.

Az új, független filmstúdiók 1990-es évekbeli megalakulásán kívül (pl. Miramax, Lions Gate és New Line) nem világos, mi történt Hollywoodban, hogy a homoszexualitás-ellenes és családpárti irányból abba az irányba változott, amerre a 90-es évek végén ingott. A vízválasztó pillanat 1997-ben következett be, amikor Ellen DeGeneres "coming outolta magát melegként" a névadó tévésorozatában. Az "LMBT" és a "GLBT" kifejezések először 1995 körül jelentek meg az angol nyelvű könyvekben és újságokban. Az internet szintén az 1990-es évek végén vált általánossá, ami összehangoltabbá és áramvonalasabbá tette az üzenetküldést.

Felügyeleti állam, gyermekkori vakcinák, vízkészletek és a homoszexuálisok védett osztálya

2001. szeptember 11. lakmuszpapírként szolgált. Meghatározta az amerikaiak hiszékenységének és beletörődésének szintjét. Aznap mindenki három felhőkarcoló irányított lerombolását nézte végig. De a "19 muzulmán, akiket dobozvágó késsel vittek el" narratíva megragadt, és a mai napig a hivatalos kormányzati történet.

A stratégia most már világos volt - ijeszd rá az amerikaiakat az együttműködésre, még akkor is, ha tudják, hogy hazudsz nekik. Az amerikaiak 9/11 után megijedtek, és bármit megtettek volna, amit a kormány és a média mondott nekik a "biztonság" érdekében. A Hazafias Törvény hozzászoktatta az amerikaiakat ahhoz, hogy feladják a jogaikat. A megfigyelés 2-3 év alatt normává vált. Ugyanezt a stratégiát 20 évvel később még sötétebb célok érdekében fogják használni. Erről majd később.

Még több vakcina a gyerekeknek

Amikor ez a blogger gyerek volt, egyetlen oltásra emlékszik - az MMR oltásra. Lehet, hogy volt még egy tetanusz elleni oltás, de nem igazán emlékszik rá.

A 2000-es években folyamatosan bővült a gyermekek oltási programja. Ma a 2000 után született gyermekek többsége 16 oltást kap 12 éves kora előtt, plusz az éves influenza elleni oltást. A CDC szerint 2000-ben 150-ből 1 gyermeknél volt jelen az autizmus. Az évtized végére (2010) ez az arány 68-ból 1 volt. 2016-ban ez az arány 54 gyerekből 1 volt. A mainstream média szerint az oltások és az autizmus közötti bármilyen kapcsolat "összeesküvés-elmélet". Az autista felnőttek ritkán vállalnak gyermeket, ami lényegében kizárja ezt az egész csoportot a nemzésből.

A vízellátás szennyezése

A Jaffe-memo említést tett a "termékenységszabályozó szerekről a vízellátásban" is. Dr. Tyrone Hayes és a Syngenta által gyártott, mindenütt jelenlévő atrazin nevű gyomirtó szerrel kapcsolatos tanulmányai a 2000-es években villámcsapásként érkező témává váltak. Dr. Hayes megállapította, hogy az atrazin hatásának kitett hím békák nemcsak homoszexuális viselkedést mutattak, hanem biológiailag nőstény békává is átalakultak.

Az atrazin a leggyakrabban kimutatott peszticid az Egyesült Államok talajvizében, a National Water-Quality Assessment (NAWQA) Project szerint. Dr. Hayes kutatásai úttörőek voltak. De sajnos Alex Jones egy "meleg békákról" szóló mémé változtatta. Jones beszámolt Dr. Hayes kutatásáról, és szerkesztőségi cikket is írt róla, de nem készített interjút Dr. Hayes-szel, és még csak nem is tulajdonította neki a kutatást. Így mindenki azt hitte, hogy ezt csak Jones fecsegte ki, mivel soha nem hivatkozott a forrásra.

A Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism című folyóiratban 2007-ben megjelent tanulmány szerint az amerikai férfiak tesztoszteronszintje az 1980-as évek vége óta minden évben 1%-kal csökkent. Más szóval, egy 2021-es 40 éves férfi tesztoszteronszintje 30%-kal alacsonyabb, mint egy 1991-es 40 éves férfié. A Yale kutatóinak az Amerikai Urológiai Társaság 2020-as virtuális tapasztalatgyűjtésén tartott előadása felvázolta, hogy a tesztoszteronhiány előfordulása az amerikai férfiak körében meghaladja a 40%-ot. A kevesebb tesztoszteron kevesebb szexuális vágyat és alacsonyabb spermaszámot, tehát kevesebb nemzőképességet jelent.

A homoszexuális elnéptelenedési program győzelmei

Eközben a homoszexuális napirend újabb vízválasztó pillanatot élt át a 2000-es évek végén. Miss Kalifornia, Carrie Prejean valószínűleg azért veszítette el a szépségversenyt, mert 2009 áprilisában merészelte azt mondani, hogy a házasság egy férfi és egy nő közötti szövetség. Egy homoszexuális férfi kérdezte őt a homoszexuális házasságról a szépségverseny alatt. Ms. Prejean volt talán az első személy, akit valaha is "töröltek", mert nem volt hajlandó felhánytorgatni az LMBT-propagandát.

A homoszexuális kultúra, más néven a nem-teremtő kultúra, mostanra a média, az állami iskolák és a kormányzat által védett és megerősített mainstream lett. A Jaffe-memo a gyerekek kötelező oktatását is javasolta. A kaliforniai állami iskolák... nos, nézzék meg maguk.

COVID-19 vakcinák - önkéntes sterilizáció és halál

A Jaffe tervezet szerinti elnéptelenedési program lényegében egy 2019-re teljesített küldetés. A születési ráták folyamatosan zuhantak a jelenlegi történelmi mélypontra. A nukleáris család a kihalás szélén áll. A CDC szerint 2018-ban az amerikai csecsemők közel 40%-a egyedülálló anyától született. Ez az 1980-as 12%-ról emelkedett. A fekete babák mintegy 70%-a egyedülálló anyától született 2018-ban. A fehér babák 30%-a született egyedülálló anyától 2018-ban, szemben az 1960-as 3%-kal és az 1980-as 12%-kal. A születésszabályozás és az abortusz normalizálódott. A férfiakat ma már nőknek ("transz") hívják. Azokat, akik nem vesznek részt ezekben a szójátékokban, "bigottnak" nyilvánítják.

A COVID-19 az utolsó fejezet az Egyesült Államok és a világ elnéptelenedési menetrendjében. A Jaffe tervezet az önkéntes sterilizációról szólt. De 9/11 további keretet biztosított a terv végrehajtásához. Ha megijeszted az amerikaiakat, akkor engedelmesebbek lesznek. A "terroristák" és a "muszlimok" voltak a mumusok 2001-ben. Egy láthatatlan, állítólag halálos, tetszőleges vírus vette át ezt a szerepet 2020-ban. Az Egyesült Államok 2020 márciusában teljesen leállt. A nagyon népszerű NCAA kosárlabda-bajnokságot törölték, az NBA szezonját elhalasztották, és mindenkit arra utasítottak, hogy a saját biztonsága érdekében maradjon otthon. Mindez teljesen példátlan volt, és megrémítette a lakosságot.

Engedelmességre ijesztve

Az üzenet egyértelmű volt - ha elkapod a COVID-19-et, meghalsz. Az amerikaiak túlnyomó többsége elhitte ezt a narratívát, annak ellenére, hogy a CDC könnyen hozzáférhető adatai szerint a 70 év alattiak 99%-os túlélési aránya meghaladja a 99%-ot. Az emberek vallásosan viseltek/viselnek maszkot annak ellenére, hogy a könnyen hozzáférhető adatok pozitív összefüggést mutattak a maszkkötelezettség és a COVID-19 megbetegedések számának növekedése között. A 2021-es "vakcina" napirendet 2020-ra jól előkészítették.

Ha hihetünk a statisztikáknak, az amerikaiak 57%-a "teljes mértékben be van oltva" október 13-án. Biztosan tudjuk, hogy ezek az oltások spontán abortuszokat és halvaszületéseket okoznak. Tudjuk, hogy az mRNS és a vírusvektor DNS-injekciók a szoptatás során átkerülnek az anyáról a csecsemőre. Vannak olyan adatok is, amelyek azt mutatják, hogy ezek az injekciók gátolják a méhlepény fejlődését, és így a nők terméketlenné válnak. De ezek a dolgok csak akkor történnek meg, ha túlélik.

Az injekciók nem állítják meg az úgynevezett COVID-19 terjedését. Ez tény. Ezeknek az injekcióknak egyetlen bizonyított célja az engedelmesség és az elnéptelenedés.

Előre tekintve 2022-re

Foglaljuk össze. Úgy tűnik, hogy az 1969-es Jaffe-memo a tervrajza mindannak, ami 2021-ben történik. A termékenységi ráta 2020-ban minden idők legalacsonyabb szintjén van. A nukleáris család majdnem kihalt az Egyesült Államokban. 1949-ben az amerikai háztartások 79%-ában házaspárok éltek. Ma ez a szám 48%. A talajvíz nemeket megváltoztató vegyi anyagokkal szennyezett. A homoszexuális kultúra ("LMBT") ma a legvédettebb, legszentebb nép Amerikában, mert nem szaporodnak. Ez a napirend azt is biztosítja, hogy a nukleáris család folytatja a kihalás felé vezető útját.

Dave Chappelle komikus ezt a jelenséget vette górcső alá legújabb Netflix különkiadásában.

Chappelle elmélete pedig néhány nappal később a valóságban is beigazolódott. A Las Vegas Raiders (NFL) korábbi edzőjét, John Gruden-t a héten kirúgták posztjáról. De itt jön a vicces rész. Még 2011-ben tett becsmérlő megjegyzéseket az NFL Játékosok Szövetségének fekete vezetőjére (valami nagy ajkúakat mondott). Ezért nem rúgták ki. Csak egy-két nappal később kerültek nyilvánosságra újabb e-mailek, amelyeken Gruden ugyanebben az időszakban homoszexuális-ellenes megjegyzéseket tett. Akkor kirúgták.

De vajon tényleg érdekli a hatalmat az LMBT? Ez a csoport messze a leginkább engedelmes és a legkönnyebben manipulálható, mivel egész létezésük a füstre és a tükrökre épül. Egy LMBT-párti szervezet augusztusi felmérése szerint az LMBT-ként azonosító amerikaiak 92%-a kapott már valamelyik mRNS vagy vírusvektor DNS-injekciót. Így ők a legvalószínűbb "csoport", akik sorban állnak az oltásokért. Ez egy érdekes jelenség, mivel ez a csoport szükséges ahhoz, hogy az elnéptelenedési programok működjenek. Mégis sokkal nagyobb arányban oltják őket, mint bármely más úgynevezett csoportot, így jobban "önmagukat pusztítják", mint bármely más csoportot.

Biztosan tudjuk, hogy a világ 2022 végére nagyon másképp fog kinézni. Hogy ez pontosan mit jelent, azt csak találgatni lehet. A nem oltottak fognak ebből úgy kijönni, mint az egyetlen tiszta emberek, akik a Földön maradtak. A GMO emberek lesznek többségben, legalábbis a nyugati világban. De ők is betegek lesznek, és sokkal fiatalabban fognak meghalni, mint kellene. Hullák halmai lesznek? Lesz-e valaha is valaki, akit felelősségre vonnak? Ez a Nagy Újraindítás. Ez az Új Világrend. Az egykori emberiség utolsó napjait éljük, és belépünk ebbe az új korszakba. Kapaszkodjatok a hasonlóan gondolkodó emberekbe.

Maradjatok éberek, és védjétek meg barátaitokat és szeretteiteket.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/elneptelenedesi-menetrend-a-tervezett-szuloseg-dokumentalt-terve-az-emberiseg-elpusztitasara-az-elmult-50-ev-soran-megvalosult-es-a-covid-19-ben-csucsosodik-ki