A Keresztes Imahadjárat újabb imája, amelyet az Üdvösség Anyja diktált a Legszentebb Szentháromság ünnepén, amelyben a következőket mondja:

"Itt van egy nagyon különleges ima, a  Keresztes Imahadjárat legújabb imája, amelyet a Legszentebb Háromság kérésére kell örökül hagyjak a világnak. Ezt minden nap el kell mondani."

Keresztes ima 171. Édesanyánk oltalmazó imája

Ó, Istennek szent Anyja, jöjj hozzám a szükség órájának ezen idejében.

Ajánld fel szándékaimat Fiadnak, Jézus Krisztusnak, amikor bánatomban fuldoklom.

Szabadíts meg a félelemtől és a sérelemtől, amikor Krisztus útján járok.

Védj meg minden lelket a testi és lelki elnyomástól az előttünk álló zűrzavaros időkben.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy eltűnjön a világban lévő sötétség, és hogy  megszabaduljunk a gonosz által okozott  veszélyektől, és azoktól, akik az emberiség elpusztítására irányuló álnok terveit hajtják végre.

Tölts el engem azzal az ajándékkal, hogy kérni tudjam Isten segítségét, amikor a kétségek eltöltik a lelkemet Isten azon ígéreteivel kapcsolatban, hogy kiszabadítja az emberiséget a gonosz markolatából.

Boríts be minket oltalmaddal és békéddel. Add meg nekünk azt a vigaszt és erőt, amelyre szükségünk van, hogy Jézust az útolsó leheletünkig szolgálni tudjuk.

Azért imádkozunk,  hogy a mi szenvedésünk megkönnyebbülést hozzon a sötétségben lévő lelkek számára, hogy  keresni tudják az üdvösséget, amelyet Isten megígért nekik Jézus Kereszthalála által. Ámen.

Isten Anyja,
Az Üdvösség Anyja

Jegyzet:
Maria megértette, hogy mennyire fontos:
Hogy mindig hordjuk magunkon az Élő Isten Skapuláré Pecsétjét és minden nap imádkozzuk a Keresztes Imahadjárat 33-as imáját .
Ha lehetséges, hordjuk magunkon Pecsét Keresztet és/vagy a Szent Benedek-Keresztet. Naponta áldjuk meg magunkat szenteltvízzel. Hordjuk a nyakunkba a Szent Rózsafüzért.  Fogadjuk a szentségeket, amilyen gyakran csak lehetséges. Imádkozzuk naponta a Szent Rózsafüzért.