2012. szeptember 26., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Csak három út létezik, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól


2012. szeptember 25. kedd, 12:50
Drága szeretett leányom, sohasem szabad elbizakodnod és azt érezned, amikor úgy tűnik, jól megy ez a munka, hogy elkerüli a gonosz ostorcsapását. Ő dühös. Belepiszkál minden feladatba, amelyet te magadra vállalsz, problémákat és akadályokat okozva, melyek csalódottá és tehetetlené tesznek téged.
Oly sok ember vak azokkal a csapásokkal szemben, amelyeket az emberiségnek okoz. Mivel nem látják őt, nem tudják elhinni, hogy létezik. Azok, akik a bűn által utat nyitnak neki, és beengedik a lelkükbe, később lehetetlennek fogják találni, hogy megszabaduljanak attól a szörnyű fájdalomtól és elégedetlenségtől, amelyet a lelküknek fog hozni.
Csak három út létezik, hogy megvédjétek magatokat a gonosztól:
Az első a Gyónás Szentsége, amely megtisztítja a lelketeket, ha őszinte bűnbánatot tartotok. A nem–Katolikusokat arra kérem, fogadják el a Keresztes Imahadjárat 24. imáját a bűnök bocsánatára, a Teljes Búcsú imáját, melyet ezen a Küldetésen keresztül adtam a világnak.
A második út a mindennapi önfelajánlásotok Édesanyámnak, akinek megadatott az a hatalom, hogy eltapossa a Sátánt. Az Ő Szent Rózsafüzére egy fontos pajzs, mely beborít majd benneteket és családotokat a gonosz pillantása ellen.
Az utolsó, a Kegyelem Állapota, amelyet a rendszeres Velem való Kommunikációval érhettek el, hogy magatokhoz vesztek Engem a Szent Eukarisztiában.
Így a sok embernek, akik meg akarnak szabadulni a Sátán karmaiból, és akik tudják a szívükben, hogy beszippantotta őket a gonosz örvénye, Hozzám kell fordulniuk, és kérniük kell, hogy segítsek nekik ezen a különleges imán keresztül, a Keresztes Imahadjárat 78. imája által:Szabadíts meg a gonosztól
Ó, Jézus, védj meg Engem a Sátán hatalmától.
Helyezz engem a Szívedbe, miközben én megszabadulok minden iránta való hűségemtől és az ő gonosz útjaitól.
Átadom neked akaratomat, és térden állva, alázatos és töredelmes szívvel jövök színed elé.
Életemet a Te Szent Karjaidra bízom,
Ments meg engem a gonosztól. Szabadíts meg és vigyél el engem védelmed biztos kikötőjébe, most és mindörökké. Ámen
.
Jézusotok