2020. október 14., szerda

Egy újabb szög a koporsóban: A Vatikán Pachamama érmét gyárt

 

A vatikáni pénzverde október 13-án bocsátott ki egy tízeurós ezüstpénzt, amely a "Földanyát" ábrázolja (bal oldali kép). A képet Luigi Oldani tervezte a Föld világnapjára.

A CronacaNumismatica.com „Madre Terra” (Földanya, Pachamama) nevet kapta. Egy szemcsés hajú és terhes nő látszik a földgömbön. Oldani szerint "termékeny és gyümölcsöző föld, mint a termékeny és gyümölcsöző fiatal nőként" szimbolizálja a Vatikánt, mint egy anya, aki a Földet hordja méhében, akinek pedig "törődéssel és szeretettel tartozunk, mintha lányunk lenne".

Az érme 2019 október első évfordulóján jelent meg Pachamama trónra lépése után a Vatikánban.

A második öt eurós ezüst érmét a Bevándorlás Világnapjának szentelik, ahol majd a képen Szent Péter állítólag fogadja az illegális bevándorlókat.

https://gloria.tv/post/CQMUwSkf7JRT3PuWZQkQ2M2rQ

A Vatikán még több szemináriumot akar elpusztítani

 

A Klérus Kongregáció prefektusa, Beniamino Stella, hamispróféta bíborosa felkérte a spanyol püspököket a szemináriumok bezárására - írja az ElConfidencialDigital.com (október 12).

Stella az "egyesülés" kifejezést használja. Korábban megpróbálta ezt, de a spanyol püspökök 2018. áprilisi közgyűlésén leszavazták.

De változnka az idők. A két hamispróféta-bíboros, Omella (Barcelona) és Osoro (Madrid) támogatja Stella azon terveit, hogy bezárják az egyházmegyei szemináriumok majdnem felét, különös tekintettel a katolikusokra, mint például az Alcalá de Henaresbe, és a Neokatechumenális Út Redemptorista Mater szemináriumaira.

Germán Arana jezsuita atya, aki úgy tűnik, hogy Ferenc pápa spanyolországi végrehajtója, részt vesz az ügyben.

A 2019–20-as tanév során 1.129 szeminarista volt Spanyolországban. 130 papot szenteltek fel 2019-ben.
https://gloria.tv/post/3wabnnjdqxPuCsUvtqbhHPf2n