2014. június 24., kedd

Zárdába vonult a sikeres divat modell

Olalla Oliveros modellként dolgozott, de vízkereszt után úgy döntött, hogy inkább másféle modell lesz: apácának áll...
A spanyol modell és színésznő számára a csillogás mindennapos volt: míg sok lány a fotózást és a kifutót igyekszik elérni, ő mindezeket föladta azért, hogy szerzetesnővér legyen. Korábban Spanyolország-szerte óriásplakátokon lehetett találkozni vele, most viszont már kék szerzetesi habitusban és fátyolban éli életét.
Olalla nővér számára egy portugáliai zarándokút volt a földrengésszerű érzés, mely ellenállhatatlanul a szerzetesi hivatásra szólította: a fátimai Szűz szobránál határozta el, hogy a Szent Mihályról elnevezett rendbe lép. A 36 éves exmodell fölvette a Olalla del Sí de María szerzetesi nevet, és novíciátust kezdett.
Elmondása szerint a modellszakma az ürességről, képmutatásról szól, egy olyan társadalmat szolgál ki, amelyben az ellenértékek kerülnek felszínre: a kábítószer, a szexuális erkölcstelenség, a hazugság. Mindezek ellenére a modellkedést nem tartja gonosznak, de örülne neki, ha inkább a női méltóságról szólna, nem pedig márkák védjegyévé alakítaná a nőket, nem csupán kihasználná őket különböző kereskedelmi célokból.
Olalla nővér életdöntése példamutató, mivel nagyon messziről, egy teljesen más világból is meghallotta a hívást, s végül Krisztus jegyesévé vált. A története megnyugtathat bennünket, hogy mindig van lehetőség gyökeres változtatásokra, s ezekhez elég a mi szilárd elhatározásunk. Senki sincsen elveszve.
(http://hir.ma/ezoterikus-hirek/apaca-lett-a-gyonyoru-modell/391282)

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Hasonlítsatok Engem egy olyan anyához, akinek el kell válnia gyermekétől, annak születésekor

2014. június 23. hétfő, 01:45
Mélységesen szeretett leányom, a mai napon nagy Áldásokat hozok neked és szeretett követőimnek. Szívem szeretettel dobog mindnyájatok iránt. Tisztában vagyok azzal, hogy utatok, mely során Engem szolgáltok, nagyon nehéz lehet ebben az időben, de azt szeretném, ha tudnátok, hogy Én minden pillanatban vezetlek benneteket. Nincs egyetlen olyan megpróbáltatás sem – mellyel talán szembesültök – amelyet ne lehetne leküzdeni. Ezért, ha tehetetlennek és félénknek érzitek magatokat, nem szabad feladnotok, és ha megbíztok Bennem, minden könnyebbnek fog tűnni.
Hasonlítsatok Engem egy olyan anyához, akinek el kell válnia gyermekétől, annak születésekor, és aki az élete során nem láthatja viszont gyermekét. Az anya soha nem fogja elfelejteni ezt a gyermeket és sóvárogva tölt minden napot az ő testéért és véréért, abban a reményben, hogy valamikor újra egyesülni fog gyermekével. Ez a gyermek minden nap a gondolatában van, imádkozik jólétéért és állandó fájdalmat érez a szíve mélyén az ő elvesztettjéért. Semmi sem fogja kielégíteni addig, amíg újra karjaiba nem zárhatja ezt a gyermeket. Nagy türelme van, nagy reménye és mélyen vágyik arra, hogy szemtől szembe kerüljön azzal a gyermekkel, akit méhéből nyomot ki, és nem törődik a közben lévő évekkel. Csak az számít neki, hogy ő és gyermeke újra eggyé váljanak – összefonódva egymással.
Én olyan Vagyok, mint bármelyik szülő, akinek ilyen gyötrelmet kell elviselnie. Mert Számomra a várakozás gyötrelmes. De az elvesztés fájdalma, mint egy rég elveszett gyermek esetében, aki nem hajlandó visszamenni a szülőhöz, a legnagyobb az összes közül. A fájdalom, amit érzek, amikor Isten gyermekei elutasítanak Engem, egy állandó gyötrelem Számomra. Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ezeket a lelkeket a Keblemre vonzzam. Én arra fogom felhasználni a többi lelket – fivéreiket és nővéreiket, akik vigasztalni szeretnének Engem – hogy kérésemre felébresszék szunnyadó lelküket. Szükségem van szeretett követőimre, Isten ezen elveszett gyermekeinek testvéreire, hogy szóródjanak szét a világban és tereljék egybe családomat.
Nekünk egyesülnünk kell a sötétség szelleme ellen, mely szinte lehetetlenné fogja tenni az ilyen lelkek számára, hogy megfejtsék születésük Igazságát. Ezeknek az embereknek beszélni kell a születésükkel kapcsolatos jogaikról, az örökségükről és az Örök Üdvösségükről. Mert közel az idő, amikor feltárul majd minden Igazság. A ti segítségetekkel, szeretett követőim, ők Hozzám fognak jönni, visszajönnek családomba, ahol végre mindannyian egyként fogunk egyesülni. Ahogyan annak lennie kellene.
Én nagy gyengédséggel szeretlek mindnyájatokat, és örvendek, amikor szívetek szeretetével válaszoltok Hívásomra.
Jézusotok