2011. augusztus 3., szerda

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten, az Atya – egy nagyon fontos üzenet az emberiség számára


2011. augusztus 2. 20:15
Fiam, Jézus Krisztus nevében jövök.  Én, az Isten, az Atya vagyok, és az egész világgal szeretnék kommunikálni. Az Én szándékom az, hogy a büntetések súlyosságát enyhítsem, hogy esélyt adjak az emberiségnek arra, hogy Létezésem igazsága előtt megnyithassák a szívüket. Nekik, drága Gyermekeim, tudniuk kell, hogy Én elsősorban az Irgalmasság Istene vagyok, és csak azután leszek majd az Igazságos Bíró.
Irgalmasságom elérte legvégső határát.  Az imák ereje révén, Irgalmasságomban vissza fogom tartani Kezemet, hogy az emberiség csillapítani tudja a gyűlöletet, amely oly sok lélekben megnyilvánul az egész világon.
Legyetek óvatosak, Gyermekeim, amikor arra figyelmeztetlek benneteket, hogy állítsátok meg a bűn terjedését, mert különben egy olyan büntetés fog bekövetkezni, amely az emberiség nagy részének pusztulásához fog vezetni. Ilyen büntetést, még nem látott a világ, az Özönvíz óta, amely Noé idejében elpusztította a Földet.
Nektek, hálátlan Gyermekeim, nem fogom tovább megengedni, hogy mindazokat elpusztítsátok, akik hűségesek Irántam. Azt sem fogom tétlenül nézni és megengedni, hogy az Egy – Világrend beszennyezze Teremtésemet, Gyermekeimet, Földemet.
Ezt úgy szívleljétek meg, mint az utolsó Figyelmeztetések egyikét, amely az emberiségnek adatik. Forduljatok el a bűn útjától és megmenekültök. Forduljatok el attól, hogy vakon adjátok át magatokat a sátán csábításainak és csábító bájainak, annak, hogy az önszeretet és az anyagi csodák által megnyerjen benneteket. Ha továbbra is, ezt a szép világot, amely szeretetből lett megteremtve számotokra, meggyalázzátok, úgy ahogyan azt most teszitek, nem marad itt nektek, hogy további kárt tegyetek benne.
Én vagyok a szeretet Istene, és nem vagyok hirtelen haragú, de türelmem a végére ért. Ti, akik továbbra is megcsonkítjátok és elpusztítjátok Gyermekeimet, a háború által és a világ pénzügyi ellenőrzése által, tudjátok meg, hogy napjaitok meg vannak számlálva. Ez lesz az utolsó esély a megmenekülésetekre. Ha nem fogtok megfelelőképpen válaszolni, az Irgalmasság nagy ajándékára, amely a Nagyfigyelmeztetés lesz, akkor ti és csatlósaitok el lesztek pusztítva.
Dicsőségemet meg fogja ismerni minden férfi, minden nő és gyermek. Mindazok, akik a Királyságomhoz vezető ösvényt választják, örök életük lesz.  Azok, akik nem akarnak megtapasztalni egy olyan sötétséget, amelyet sohase tudnának elképzelni, nem is fognak.
A sátán követői, ti, akik az ő gonoszságait bálványozzátok, hallgassátok most meg ígéretemet. Nektek, elveszett gyermekeim, a Nagyfigyelmeztetés alatt, fel lesz ajánlva a szeretet és a béke keze. Ragadjátok azt meg, mert ez lesz számotokra az a mentőkötél, ami visszahoz majd benneteket Szeretetem keblére. Ha kérésemet figyelmen kívül hagyjátok, akkor örökké szenvedni fogtok, és sohasem fogtok visszatérni az én drága családom nyájához.
Ez most, leányom, egyike a legfontosabb figyelmeztetéseknek, hogy testvéreid megmenekülhessenek az örök kárhozat kínzó lángjaitól.
A Magasságos Király
Isten, a Mindenható Atya