2011. augusztus 18., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Hogyan kérjetek Engem, hogy segítsek nektek megoldani a gondjaitokat



2011. augusztus 17. szerda, 23:00
Szeretett leányom, a kegyelmek, amelyek reád áradtak, azért adatnak, hogy ebben a munkában megerősítsenek téged, külön bizalmat adva neked.
Az Irántam való bizalom, gyermekeim, nagyon fontos. Igen, sok örömet ad Szent Szívemnek, amikor Irántam való szereteteteket érzem. De csak akkor, ha valóban bíztok Bennem, és elengeditek minden aggodalmatokat, azáltal, hogy átadjátok azokat Nekem, így Én gondoskodhatom azokról, hogy ti már csak a valódi békét érezhessétek.
Oly sok gyermekem imádkozik különleges szándékokért. Mindegyiket egyenként meghallgatom. De amikor egy számotokra nagyon fontos dologért Hozzám imádkoztok, el kell engednetek félelmeiteket. A félelem nem Tőlem származik. Ez a sátántól származik, hogy gyötörhessen benneteket. Nem tudjátok ezt megérteni?   Amikor féltek valamitől, amiről úgy érzitek, hogy az életeteket uralja, akkor minél jobban féltek, annál jobban meggyűlik a probléma.
Csak, amikor magatokba szálltok, és ezt mondjátok Nekem:
„Jézusom, teljes bizalommal adom át Neked minden aggodalmamat ebben a kérdésben, hogy gondom most már a Tied legyen, hogy Legszentebb Akaratod szerint oldd meg.”
- csak akkor lesz béke elmétekben (szellemetekben).  Ez az, amit Én bizalomnak nevezek, gyermekeim.
Az Irántam való bizalom azt jelenti, hogy teljes bizalmat mutattok.  Rám hagyatkoztok. Bűneitekért haltam meg – egyenként mindannyiatokért, akik éltek, még ebben a korban is.  Miért ne bíznátok Bennem?
Úgy szeretlek benneteket, mint ezen a földön egyetlen más teremtmény sem. Senki sem fog, és nem is tud úgy szeretni benneteket, mint Én. Emlékezzetek erre minden időben.
Most menjetek szeretettel és békével. Én mellettetek állok reggel, délben és éjjel, és csak a hívásaitokat várom.
A ti szerető barátotok és Megváltótok
Az Irgalmasság Királya
Jézus Krisztus