2012. június 18., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni
2012. június 17., vasárnap, 20:15
Drága szeretett leányom, a szabadkőműves csoportok tervei a világpénznem átvételére, a befejezéshez közelednek.
Gonosz tervük az új globális védőoltást is magába foglalja, amely világszerte betegséget fog okozni, hogy soha nem látott mértékben okozzon szenvedést.
Kerüljetek el minden ilyen hirtelen bejelentett globális védőoltást, mert ez meg fog ölni benneteket.
Gonosz tervezetük sokkolna minden olyan ártatlan lelket, akiknek fogalmuk sincs, hogy ők milyen hatalommal rendelkeznek.
A hatalomvágytól, a jólét utáni vágytól vezetve, és hogy mindenben, amit tesznek, hasonlóak legyenek Istenhez, azt hiszik, hogy ők legyőzhetetlenek
Ellenőrzik a bankokat, a kormányokat és ők a felelősek a Közel – Keleti terror okozásáért.
Ellenőrzik a világ médiájának nagy részét, és gonoszságuk igazsága az úgynevezett humanitárius szervezetek mögé van elrejtve.
Sajnos Istennek csak nagyon kevés gyermeke ismeri az ő tervüket.
Tudjátok meg, hogy Atyám Keze nagyon hirtelen és gyorsan fog lecsapni azokra a nemzetekre, akik védik az ilyen vezetőket.
Ők olyan nagyságú cunamikkal (szökőárral) és földrengésekkel lesznek sújtva, amelyek eltörlik majd őket (a föld színéről).
Azok, akik azt hiszik, hogy ők milyen hatalmasak, tűzet fognak majd látni, amint leesik az égből, közvetlenül Második Eljövetelem előtt.
A tengerek tüzes tavakká válnak, és nekik nehezükre fog esni, hogy elrejtőzzenek a büntetés kezétől, amely azokra a gonosz lelkekre árad majd ki, akik elutasítják Kelyhemet.
A végsőkig dacolva fognak harcolni Örök Atyám és a Mennyország hatalma ellen.
Az Antikrisztus mellé állva, ezek a csoportok, – amelyből ő (az Antikrisztus) kibontakozott – csak akkor fogják felismerni útjuk hibáit, amikor már túl késő lesz számukra.
Sokan ezekből a csoportokból, beleértve a bankok, a kormányok és a nagyvállalatok vezetőit, – mindegyikük kapcsolódva egymáshoz, együtt dolgoznak, hogy koldusokat csináljanak az átlagemberből – a Nagyfigyelmeztetés után meg fognak térni. Ez így van rendjén.
Az idő Számomra már nincs messze, hogy különválasszam azokat a lelkeket, akik szeretnek Engem, azoktól, akik a gonosz oldalán állnak.
Figyelmeztetlek benneteket. Csak annyi idő lesz adva számotokra, hogy megtérhessetek. Azoknak a lelkeknek van legnagyobb szükségük Irgalmasságomra, akik ezekhez a gonosz csoportokhoz tartoznak, és nem tisztelik Isten Törvényeit.
Nektek imádkoznotok kell, hogy ők majd meglássák az Igazságot.
Imádkoznotok kell, hogy abbahagyják azon nehézségek okozását, melyeket a szörnyű törvényeik behozásával szándékoznak tenni.
Nektek imádkoznotok kell az általuk tervezett népirtás megállításáért, amely rosszabb, mint amit Hitler tett a Második Világháborúban.
Ez a csoport, amely a legnagyobb számú a középkorban történő megalakulása óta, a Sátán hadserege. Őket az Antikrisztus fogja vezetni.
Ők már évtizedek óta megtervezték, hogy a bankokat saját ellenőrzéseik alá vonják.
Ők 15 éve tervezik a fenevad bélyegének bevezetését, egy chipet, mellyel minden férfit és nőt kényszeríteni fognak, hogy beültessék testükbe az élelmiszerhez való hozzáférés miatt.* (ez az utolsó 15 évre vonatkozik, amikor ezt tervezték.)
Most, amikor eljött számukra az idő, hogy felfedjék az Egy Világ Pénznemet, tudnotok kell, hogy a nagyon sok ima sokat segíthet tervük meggyengítésében.
Egy ima az Egy Világ Ellenőrzés elhárítására.
A Keresztes Imahadjárat 61. imája: Hárítsd el az ’Egy-Világ’ Ellenőrzését
Ó, drága Mennyei Atyám,
Szeretett Fiad, Jézus Krisztus Keresztrefeszítésének emlékére
Kérlek téged, védj meg minket, gyermekeidet, a Keresztrefeszítéstől, amelyet az Antikrisztus és követői terveznek, hogy elpusztítsák gyermekeidet.
Add meg nekünk azokat a kegyelmeket, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy elutasítsuk a Fenevad Bélyegét, és add meg nekünk a szükséges segítséget, hogy leküzdjük a világ gonoszságait, melyeket azok terjesztenek, akik a sátán útját követik.
Esedezünk Hozzád, drága Atyánk, hogy védd meg minden gyermekedet ezekben a szörnyű időkben, és tégy minket elég erőssé ahhoz, hogy mindenkor felállhassunk Szent Szavad hirdetésére.
Leányom, szomorú vagyok, hogy feltártam neked ezeket a dolgokat. Követőimnek tudniuk kel, hogy mi történik.
Azok, akik nem hisznek ezekben az üzenetekben, nem fognak többé kételkedni, amikor az Antikrisztus bemutatja majd magát, amint az meg volt jövendölve.
Nektek világszerte egyesülnötök kell az imában, csoportokat alkotva.
Minél több Követőm megteszi ezt, annál erősebb lesz a Szentlélek jelenléte, és annál jobban meggyengül a Sátán hadserege.
Nem kell félnetek, mert egy ilyen üldöztetéssel félelem nélkül is lehet szembesülni.
Ha ti jól felkészültök, azáltal, hogy követitek Utasításaimat és kitartotok a napi imában, akkor gyorsan eltelik majd az idő.
Bízzatok mindig Bennem.
Emlékezzetek arra, hogy Én a bűneitekért haltam meg. Ez csak úgy ér valamit, ha megengeditek Nekem, hogy az Új Királyságom felé vezesselek benneteket.
Egyedül csak Én, Jézus Krisztus, vezethetlek benneteket. Ne feledjétek, hogy semmik vagytok Nélkülem.
Jézusotok
Egy keresztyén asszony egyszer arról a biztonságról beszélt egy igehirdetővel, amit a Megváltóban nyert. Ezt mondta: “Egyirányú menetjegyet vettem a dicsőségbe, és nem szándékozom visszatérni onnan.” Mire az Úr szolgája ezt válaszolta: “Akkor nagyon sokat veszít. Én menettérti jegyet vettem, mert nemcsak elmegyek, hogy találkozzam Krisztussal a dicsőségben, hanem vissza is jövök vele a földre hatalommal és dicsőséggel.”