2012. január 25., szerda

Szűzanya üzenete Medjugorje-ból, 2012. január 25.

*Medjugorje, 2012. január 25.*
"Drága gyermekek! Ma is örömmel hívlak benneteket, hogy nyissátok meg  szíveteket és hallgassatok hívásomra. Újra szeretnélek közelebb vinni  benneteket Szeplőtelen Szívemhez, ahol menedéket és békét találtok.  Nyíljatok meg az imára, mindaddig, míg örömmé nem válik számotokra. Az ima által a Magasságbeli bőséges kegyelmet fog adni nektek és kinyújtott  kezemmé váltok ebben a békétlen világban, amely a békére vágyakozik.  Gyermekeim, tegyetek tanúságot életetekkel a hitről, és imádkozzatok, hogy  a hit napról napra növekedjen a szívetekben. Veletek vagyok. Köszönöm, hogy  válaszoltatok hívásomra."
--
Mária, Béke és Kiengesztelődés Királynője, könyörögj értünk és az egész  világért!

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Jó hír: Isten, az Én Örök Atyám, szentesítette az emberiség nagy részének üdvösségét

2012. január 24. kedd; 16.55
Drága, szeretett leányom, Én vagyok az, a te Jézusod, aki ma azért jött el hozzád, hogy elhozza a jó hírt a világnak.
Sok kiválasztott lelkem által felajánlott rengeteg ima és szenvedés révén Isten sokkal több gyermeke menekülhet meg most.
Ha megértenétek az áldozat és az ima hatalmát gyermekek, soha nem hagynátok abba az imádkozást.
Isten, az Én Örök Atyám, szentesítette az emberiség nagy részének üdvösségét.
Ez azt jelenti, hogy sokan meg fognak térni a Nagyfigyelmeztetés során, és azok, akik mégsem, az ima ereje által megmenekülhetnek.
Ez nem jelenti azt, hogy mindenki meg fog menekülni, mert sajnos nem fog.
Azok a megkeményedett emberek, akik első helyen a sátánhoz ragaszkodnak, és az általa irányított gonosz szektákhoz, nem akarnak majd megmenekülni.
Inkább egy másik Paradicsomot fognak választani. Egy olyan paradicsomot hitetnek el velük, mely Atyám által az emberiségnek megígért paradicsomon kívül létezik.
Ez a hamis Paradicsom, amelyben a fenevad sátánista követői hisznek, nem létezik.
Ezt a sátán hozta létre a tanítványai elméjében, és ez szimpla illúzió. Nagyon sokat ígért.
A sötét lelkek egy másik univerzumban, egy másik lét(ezés)ben hisznek, ahol Isten nem létezik.
Ők más életformákban, más teremtményekben és egy békés uralomban hisznek, melyek mind hazugságra épülnek.
Egyik sem valóságos, gyermekek. Ez nem létezik, nem is létezhet, mert ezt nem Atyám teremtette.
Isten, a Mindenható Atya teremtette az egész univerzumot – a csillagokat, a bolygókat és a földet, csakúgy, mint a teljes világűrt.
Imádkozzatok azokért, akik ilyen kultuszokat követnek.
Imádkozzatok több Gyermekemért, akik – mivel szenvednek – ezeket a spirituális kiutakat keresik, melyek nem Istentől erednek.
Imádkozzatok most hálaadással ezért a különleges ajándékért, melyet Atyám most az emberiségnek ad, ebben, az Imahadjárat 21-es számú imájában:
„ Magasztalunk Téged és hálát adunk Neked Ó Szent Isten, az emberiség Mindenható Teremtőjének, az emberiség iránti szeretetedért és irgalmadért
Köszönjük Neked az üdvösség ajándékát, mellyel megajándékozod szegény gyermekeidet
Könyörgünk Hozzád, ó Urunk, mentsd meg azokat, akik a gonoszt követik, és nyisd meg szívüket örök életük igazságára.
Ámen.”
Örüljetek gyermekek ennek a nagy ajándéknak.
De még mindig sok a tennivalótok, hogy segítsetek a lelkeknek, mert felebarátaitok közül sokan továbbra is makacsul ellenezni fogják Szent Szavam (Üzenetem) igazságát.

Szeretett Jézusotok
Az egész Emberiség Megváltója

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei


AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete

2012. január 15. Szentségimádáson Jézus: "Édes, drága kislányom! Az idő hamar lejár. Élj szüntelen készenlétben! Tarts állandóan lelkiismeret vizsgálatot! Tartsd mindig patyolat tisztán a lelkedet és a gondolataidat! Ne engedj be egyetlen hiábavaló és vétkes gondolatot se az agyadba és a lelkedbe! A gondolataidat és a lelkedet töltsd meg szüntelenül Isten imádásával! Csak akkor ne foglalkozz ezzel, amikor dolgozol. Egyébként mindig röpítsd a gondolataidat Hozzám! Én legyek minden gondolatod tárgya! Csak Rám gondolj, csak Engem imádj! Akkor elmenekül tőled a sátán, mert nem tudja elviselni az ilyen tiszta, imádkozó lelket. Soha ne állj szóba vele, akkor tehetetlen lesz veled, Én pedig megdicsőülök benned. A mennyben dicsőségemet úgy hullatom vissza rád, mint a nyári záport. A mennyben nagyon meg fogsz lepődni, mert a legkisebb jócselekedetedért is megjutalmazlak. Mivel Én tökéletes vagyok, ezért tetteim is tökéletesek. A föld összes szenvedése nem mérhető a mennyország örömének egyetlen pillanatával. Így lásd szenvedéseidet! Mindent a saját üdvösségedre, és a lelkek megmentésére kapsz. Adj hálát mindenért! Jóért és rosszért egyaránt! Mindennek az értelmét majd csak országomben fogod meglátni."

2012. január 15. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem:
"Drága Jézusom! Imádott Istenem! Köszönöm, hogy itt vagy köztünk a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Köszönöm, hogy Magadat adod nekünk minden Szentáldozásban. Veled, a feltámadott Isten-Emberrel egyesülünk a kenyér és a bor színe alatt. Ó, mily felfoghatatlan kegyelem! Erre csak a Mindenható Isten képes. Elrejtőzöl a legegyszerűbb táplálékban, hogy ne féljünk Tőled. Elrejtetted hatalmadat, hogy ne rettegjünk Tőled. Arra használtad mindenhatóságodat, hogy átváltoztatod a kenyeret és a bort saját Testeddé és Véreddé. Így emlékeztetsz minket kereszthalálodra, megváltásunk drága szent titkára. Legszentebb Szívedből folyt ki a Vér és a Víz akkor, amikor már meghaltál értünk. Mindenhatóságodban feltámadott Testedet és Véredet adod nekünk. Kérlek, add nekünk mindig Magadat a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Kérlek, adj nekünk erős hitet, hogy higgyünk abban, amit tanítottál nekünk:
"Az Én Testem valóban étel, és az Én Vérem valóban ital. Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, annak örök élete van, és Én feltámasztom az utolsó napon. Vegyétek és egyétek! Ezt cselekedjétek az Én emlékezetemre!"
Mily megható végrendelet! Mekkora szeretet! Emberi elme felfogni képtelen, de ha hiszünk benne, megtapasztaljuk a csodát. Minden ember méltatlan rá, hogy az Istent fogadja magába. De Te felszólítottál erre bennünket: "Vegyétek és egyétek! Ha nem eszitek az Emberfia Testét, és nem isszátok a Vérét, nem lesz élet bennetek. (Jn.6,53) A Te parancsod az, hogy életszentségben éljünk. "Legyetek szentek, mert Én Szent vagyok!" Mivel tudod, hogy a sátán támad, ezért a szívünkbe akarsz jönni, amelyet előbb meg kell tisztítani a bűnbocsánat szentségében, és Te vagy a védőpajzs, Aki távol tartod tőlünk a sátánt, hogy a pokol kapuja ne vegyen erőt rajtunk, mint az Egyház tagjain, és magán az Egyházon sem. Ez a titka. A Te mindenható, féltő, üdvözíteni akaró szereteted.

Ó imádott jó Uram, mily nagy boldogság kettesben lenni Teveled minden szentáldozás után! Ott csak Te vagy, és én. Amikor betérsz hozzám, kiüresítem magam. Nem létezik senki és semmi, csak egyedül Te. Csak Téged szemléllek, csak Rád figyelek, és Te szólsz hozzám. Szelíd szeretettel, egyszerűséggel. Szavaid balzsamként hatnak a lelkemre. Te meggyógyítasz és megvigasztalsz. Én pedig imádlak Téged, én Uram, Istenem, és Mindenem! Kérlek, add, hogy életem minden napján a szívembe fogadjalak Téged! Te tápláld bennem ezt a szomjat és vágyat, és ezt a lángot, hogy soha ki ne aludjon, hanem egyre jobban lángoljon, és ez a szeretetláng égjen, és folytatódjon egy egész örökkévalóságon át! Hála és dicsőség legyen Neked, ó mindenható, végtelen szeretet! Dicsőítelek és magasztallak Téged, és követni akarlak, bárhová hívsz. A keresztútra, a golgotára, a keresztre. Mindegy. Mindent vállalok, csak a Te akaratodat teljesítsem, és örökre együtt legyek Veled. Ez minden vágyam, és hiszem, hogy Te adtad ezt a szent vágyat, és be is teljesíted. Én pedig örökre zengeni fogom dicsőségedet. Ámen.

2012. január 16. délután itthon a Szűzanya: "Drága gyermekeim! Rendkívül nagy kegyelem, hogy köztetek vagyok most ebben az utolsó időben, ennek is a végső szakaszában. Nagyon kérlek titeket, hogy gyűljetek körém, és Velem együtt imádkozzatok a lelkek megmentéséért! Most a történelem sorsdöntő szakaszához érkeztek. Szent Fiam hamarosan megadja minden embernek a tisztánlátás kegyelmét. Mindenki meglátja egész addigi életét, és döntenie kell a jó és a rossz, Isten vagy a sátán között. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok, mert még ennek ellenére is lesznek megátalkodottak, akik ellenetek fordulnak, acsarkodva minden rosszat fognak rátok, és üldözni fognak titeket. Ti azért tartsatok ki a hitben, mert csak, aki mindvégig kitart, az üdvözül. Erre áldalak meg titeket drága gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."

Üzenet egy kiválasztott léleknek: "Ajánld fel magadat, minden nyomorúságodat az Én Szent Fiam örök érdemeivel egyesítve, az Én hétfájdalmas Szeplőtelen Szívem és könnyeim által a lelkek megmentéséért!"

2012. január 17. Szentmise, Szentáldozás után, Jézus: "Drága kislányom! Elérkezik ennek a korszaknak a vége. Készüljetek! Készítsétek a lelketeket! Minden itt marad. Mindent itt hagytok, de a cselekedeteiteket magatokkal hozzátok. Tartsatok bűnbánatot! Mossátok tisztára lelketeket a bűnbánat szentségében! Így készüljetek drága gyermekeim! Ne a világi dolgokkal foglalkozzatok! Ezek mind elmúlnak. Arra irányítsátok tekinteteteket, ami odafönt van, Rám, a Krisztusra, az Isten egyszülött Fiára, Aki elhozza a szívetekbe a békét, amit a világ nem adhat, ha szeretetben éltek, és megtartjátok Isten törvényeit. Erre készüljetek kicsi gyermekeim, mert az idő rövid. Hamarosan megítélem ezt a világot. Úgy éljetek, hogy bármely pillanat készenlétben találjon benneteket. Erre áldalak meg titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében." 
2012. január 24. Szentmisén Jézus: "A szívedbe tértem, hogy Magammal vigyelek a mennybe. Minden Szentáldozással közelebb jutsz ahhoz a dicsőséges naphoz, amely előtted áll. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit neked készítettem. Nagy lesz jutalmad a mennyben. Készülj! Az idő rövid. Ne aggódj! Én gondoskodom. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."