2014. június 12., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Isten, az Atya: A Szentháromság Hatalma felülmúlja az ember beavatkozási képességét


2014. június 11. szerda, 12: 25
Drága leányom, az a Vágyam, hogy mindnyájan válaszoljatok a Legszentebb Szentháromság Hívására ebben az időben. A Szentháromság Hatalma felülmúlja az emberek beavatkozási képességét és Szeretetem Kegyelme által elérem az emberiséget, hogy kinyilvánítsam az Igazságot.
Ne féljetek Atyátoktól, mert Én a tietek vagyok, ti pedig az Enyéim. Minden Hatalom az Én Kezemben van és Én nagy kivételeket teszek annak érdekében, hogy egyesítsem a világot. Sok lélek közömbös Velem szemben. Ők kerülnek Engem, tagadják Jelenlétemet és azáltal, hogy aranyból öntött, hamis isteneket állítanak Elém, megsértik Istenségemet. Minden, ami agyagból van, egy megújított élet által lesz felcserélve. Semmi sem örök ezen a Földön. Minden ismét porrá lesz. Mindaz, ami örök, nem a ti világotokból való. Az embert az Én képmásomra teremtettem. Életet leheltem belé és ti éltető leheletet kaptatok és Én leszek Az, Aki azt el fogja venni. Minden Velem kezdődik és végződik, és senki sem tudja vagy fogja előírni, hogy Én hogyan egyesítsem gyermekeimet. Ez az Én feladatom és nem a tietek. Terveim – a jó, a rossz és a szerencsétlen lelkek megmentésére -, nem lesznek megsemmisítve. Talán kárt okoznak benne, de nem döntik romba soha, mert meglesz minden, amit mondok és mindaz, amire vágyom, meg fog történni.
Én mindegyikőtöket ismerem, mert ti Szeretetemből születtetek. Legyen bármilyen is az életkörülményetek, ezek Isteni Gondviselésemnek köszönhetően alakultak ki, és mindennek oka van. Ti, akik nem ismertek Engem, szintén az Enyéim vagytok, mert Én teremtettelek benneteket. Ti nem egy állati fajból fejlődtetek ki; ezt elhinni önmagatok becsapását jelenti, és csak eszközként szolgál arra, hogy megtagadjatok Engem, melyet a csaló ültetett a szívetekbe. Azáltal, hogy megtagadtok Engem, az Örök Üdvösséget tagadjátok meg. És azáltal, hogy megtagadjátok Létezésem Igazságát, el fogjátok szakítani magatokat az örök dicsőség létezésétől.
Minden Irgalom az Enyém. Azokat halmozom el bőségesen Irgalmammal, akik tisztaszívűek, kiknek a lelkében szeretet van, mert ők megengedték Nekem, hogy belépjek hozzájuk. Az Örök Élet elnyerésének legfőbb akadálya: az emberi büszkeség. A büszkeség a legnagyobb akadálya annak, hogy magatokat Velem egyesítsétek. Lehet, hogy Fiam által ismertek Engem, lehet, megértitek Szavamat, de nem gyakoroljátok, amit tanítottak nektek. A Szeretet Tőlem jön. Ha büszkeség van a lélekben, a szeretet meghal benne és gyűlölettel cserélődik fel. A büszkeség a Sátántól jön és ez éppolyan visszataszító Számomra, mint amilyen aggasztó.
Engedjétek, hogy szeresselek benneteket azáltal, hogy elfogadjátok Szavamat és Ajándékaimat, melyeket a világnak adtam a legnagyobb Áldozat, Fiam Kereszthalála által. Fiam Megnyilvánulása által Önmagamat adtam nektek. Én alázattal lealacsonyítottam Magam előttetek, hogy legyőzzem a büszkeség bűnét. A prófétákon keresztül tanítottalak benneteket. A szabad akarat Ajándékát adtam nektek, de ti visszaéltetek vele, hogy kielégítsétek a saját bujaságotokat és vágyaitokat. A szabad akarat Ajándékának kettős célja volt: hogy megadja nektek a választás szabadságát, hogy ne félelemből, hanem szeretetből jöjjetek Hozzám, és hogy legyőzze az ördög hatalmát. A ti szabad akaratotok az, amire a Sátán a legjobban vágyik, és mindenféle megtévesztést be fog vetni, csakhogy átadjátok azt neki. Amikor ezt a lelkek a büszkeség bűne által, a new age gyakorlatain és az okkulton keresztül megteszik, akkor a gonosz rabszolgájává válnak. Aztán ő minden egyes lélekben, akik átadják neki szabad akaratukat, kifejezésre fogja juttatni tulajdonságait. A viselkedésük által fogjátok felismerni őket. De az egyik jele annak, hogy szabad akaratukat átadták a gonosznak az, hogy ezek a lelkek folyamatosan azt keresik, hogy nyilvánosan kigúnyolják Fiamat, Jézus Krisztust és Édesanyját, a Szeplőtelen Szűz Máriát, a Világ Anyját. A Sátán megveti mindkettőjüket.
Ehelyett, ha a szabad akaratot, amelyet Én adtam nektek, a lelketek javára használjátok, és hogy egymást szeressétek, akkor ez egy erőteljes eszköz lesz a Sátán hatalmának gyengítésére. De azok a lelkek, akik Fiam, Jézus Krisztus által szabad akaratuk Ajándékát Nekem adják, minden ajándék leghatalmasabbikját adják. Ezeken a lelkeken keresztül fogom a gonoszt legyőzni és ezek lesznek azok az eszközök, melyek által megmenthetem azok lelkét, akik teljesen elszakították magukat Tőlem.
Ez az Én Ígéretem: Meg fogom menteni a lelkeket, még a legreménytelenebb esetekben is, azok áldozatainak köszönhetően, akik Fiam, Jézus Krisztus által szabad akaratuk eme ajándékát Nekem adják.
Örök Atyátok,
A Legmagasságosabb Isten