2015. július 14., kedd

Little Pebble üzenete az egész világ számára Rosa Mystica ünnepén 2015. július 13-án

  • Little Pebble szavai-" Épp imádkoztam a Rózsafüzért várva a Szűzanyát amikor megjelent a szobába úgy mint Rosa Mystica. Hosszú palástot viselt, amely a földig ért. s az egész Földbolygót betakarta. Megjelent a Fehér Kereszt amelyet több ezer angyal tartott. A Szűzanya palástján rózsák voltak. Az egyik angyal megrázta a Szűzanya palástját amelyről a rózsák a föld felé hullottak.A Szűzanya mellet számos lelket láttam, mint Pieri Gillit Montchirari, Fontinelli-ből ( Rosa Mystica látnok) Mamma Rosát, s a stigmatizált Veronika Lueken- t NewYorkból . A szűzanya 3 rózsát helyezett el az oltáromon, majd ezekkel a szavakkal folytatta:

  •  A Szűzanya szavai:" Köszöntelek téged drága fiam,Ezen a napon én azt kívánom, hogy áradjon a kegyelem az egész világra a bűnösök megtéréséért. A mai naptól kezdve az elkövetkezendő 3 hónap ( Augusztus, Szeptember, Október ) több millió lélek számára fordulópont lesz. A Földön jelentős változás fog végbe menni. Áldásomat küldöm július maradék napjaira valamit augusztusra, szeptemberre egészen október 13-ai napig.Ezek kegyelemmel teljes napok lesznek, mivel ezek után egy komoly bejelentés fog jönni az Egyház és az emberiség számára mert Ferenc pápa egy rendkívüli nyilatkozatot fog közzé tenni. A Garabandáli és a Medjugorjei látnokok egy bejelentést fognak tenni a világ számára. Egy Isteni kinyilatkoztatás fog feltárulni az Egyházról ami ezidáig titok volt, amely az emberiséget sokkolni fogja.Ezekben az elkövetkezendő hónapokban az összes látnok nyilvános üzeneteket fog kapni,hogy felkészítse gyermekeimet az Antikrisztus eljövetelére. A harmadik világháborúval az Antikrisztus az emberiséget a markába fogja tartani,A legtöbb támadás az Amerikai Egyesült Államok földjén fog létrejönni. Én , mint a Mennyei Édesanyátok, Szent Fiammal Jézus Krisztussal együtt az összes gyermekét arra kéri hogy készítsétek fel otthonaitokat erre az eseményre ( tartalék élelmiszerek, amelyek nem romlandóak) mivel ez az esemény váratlanul fog bekövetkezni és az élelmiszerüzletek üresek lesznek. Bízzatok az Isteni gondviselésben,és sose féljetek mert Isten ereje és szeretete nagyobb, mint, azoké akik az alvilágban vannak és azoké, akik a zsarnokság kardját használják az ártatlan lelkek ellen. Számos jel lesz látható az égen és a földön. Imádkozzatok Barack Obama amerikai elnökért,mivel az élete ellen irányuló merényletkísérlet ideje közel van. Az Európai krízis nem lesz elhárítva,mivel az égiek által közölt próféciáknak ( Jelenések könyve) most kell kibontakozniuk.Egy nagy erejű földrengés fogja érni Róma városát, amely számos közeli országokat is el fog érni. Ezek figyelmeztető jelek lesznek. A Menny már számtalanszor figyelmeztette az emberiséget de nem hallgatott rá. Ferenc pápa beteg lesz és az emberek azt fogják gondolni hogy ő haldoklik. Gyermekeim imádkozzátok a Rózsafüzért. Ma azt kívánom gyermekeimtől. hogy emlékezzenek azokra a helyekre ahol Én és Szent Fiam megjelentünk évszázadokon át.és köszönjétek meg a Mennyei Atyának ezeket az ajándékokat. Édesanyai áldásomat küldöm az összes gyermekemre és a Mennyei kertemből egy rózsát helyezek el a lelked kertjében, s te szeretett fiam aki jelenleg a keresztet cipeled, hamarosan el lesz távolítva, így meg fogsz gyógyulni és képes leszel, azt az utat folytatni amit Isten kijelölt számodra.Megáldalak téged az Atya, a Fiú és a szentlélek nevében Ámen".
Little Pebble szavai az üzenethez: Jézus megjelent nekem egy pár nappal ezelőtt és beszélt nekem a jelenlegi eseményekről. Arra kért engem, hogy tegyem közzé ezeket az útbaigazításokat a Szűzanya üzenetével együtt .
1,Indiában egy nagy megpróbáltatás lesz faji és a társadalmi csoportok közötti erőszak, és megosztottság lesz a Hinduk és a Muszlimok között amely, át fog terjedni a Keresztényekre is akik Goa tartományban üldöztetést fognak elszenvedni.
2 Egy jel lesz megadva Isten gyermekeinek,amikor az Antikrisztus nagy erőkkel fog megérkezni.A világ híres varázslói, mágusai, körbe fogják utazni a Földet, hogy előkészítsék az érkezését.
3 Ausztrália meg lesz büntetve mivel,visszafordítják a menekültek csónakjait,hogy távozzanak,egy nap ezek az emberek vissza fogják fizetni mindezt az Ausztrál embereknek.
4 Jézus azt kérte tőlem hogy emlékeztessem gyermekeit arra,hogy 3 évet ad arra hogy felkészüljenek a következő eseményekre: A gazdasági rendszer összeomlása, a harmadik világháború, az élelmiszerhiány, a Nyugati Világban bekövetkező éhínség, amely a Szentírásban is meg lett jövendölve. az Úr azt kéri tőlünk, hogy élelmiszert, vizet ,ruhát, és gyógyszerekkel szerelkezzetek fel! NE FELEJTÉSEK EL A SZENTSÉGEKET SZENTELT GYERTYÁT ÉS A SZENTELT VIZET!! Vegyetek aranyat és ezüstöt, mivel a pénz nem lesz többé. Szintén ha lehetséges, hagyd el a városokat és vegyél farmot , azok számára akinek nem lesz erre lehetőségük,bízzanak Isten szeretetében és védelmében,és sose féljenek. Az Úr azt mondta hogy mindaz ami el lett mondva a múltban most fog kibontakozni.
5 Ausztrália követni fogja Írországot és Amerikát abban hogy megváltoztatják a házassági törvényt úgy hogy az azonos neműek,házassága el lesz fogadva,amely a szentségi házasság meghamisítása. Isten keze most le fog sújtani Írországra és az USA ra.



http://littlepebble.org/2015/07/13/message-721-13-july-2015/#more-1112