2013. június 4., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Pogány gyakorlataitok a pokolra juttatnak benneteket


2013. június 3. hétfő, 21.50
Szeretett leányom, az ostorozás, melyet jelenleg Elviselek, nemcsak a Saját Egyházamban jelenleg folyamatban lévő Elárulásom miatt van, hanem köze van a hamis pogány bálványokhoz is, amik Engem helyettesítenek a mai világban.
A pogányság rohamosan terjed, és azt egy újabb népszerű kultúraként, az Egy Igaz Istenben való hit egy alternatívájaként fogják üdvözölni. A pogányság sok formát fog ölteni. Ráadásul azt egy ártalmatlan szórakozásként fogják feltüntetni azok számára, akik new age gyakorlatokkal foglalkoznak, továbbá a személyes fejlődés egy fontos részeként – a humanizmus és az önszeretet egy formájaként.
Ez, az egész világra kiterjedő pogányság meg lett jövendölve a végső időkre, és sok ember nem a maga valójában látja azt. Az nem más, mint önmaguk és azon hamis istenek szeretete, amikbe sokan vetik hitüket, azokért az állítólagos mágikus előnyökért, amiket úgy vélnek, hogy ezeknek nyújtaniuk kell.
Sokan, akik más változatokat keresnek, hogy betöltsék az űrt a lelkükben, a Buddha szobrok ajnározásával teszik ezt, melyek életük, otthonuk, és munkahelyük középpontjává válnak. Egyfajta lelki nyugalomba ringatják magukat, amikor a new age pogányságot – mint például a jógát, a reikit és az úgynevezett meditációt – gyakorolják. Nem sokkal ezt követően egy mély vágy fogja vonzani őket, és továbbra is azokban a hamis ígéretekben fognak hinni, melyeket azok tettek, akik ezt a förtelmet gyakorolják. Mert ez az ami – az okkultizmus egyik formája, mely lelkek millióit teszi vakká Isten Igazságára.
Bármelyik tan, a new age vagy más, ami nagy lelki vigaszt ígér nektek, és melynek célja, hogy feljogosítson benneteket önző céljaitokra, tudnotok kell, hogy az sosem származhat Istentől. Mindegyik tant, ami azt írja elő, hogy olyan szobrokat tiszteljetek, melyek nem Istent ábrázolják, vagy ahol azt kérik tőletek, hogy olyan gyakorlatokban vegyetek részt, melyek az okkultizmust foglalják magukba, mindenáron kerülni kell. Nem tudjátok, hogy mit tesznek ezek a lelketekkel, elmétekkel és testetekkel? Elpusztítják azokat.
Nagyon sok lelket megfertőztek ezek a gyakorlatok, melyek ajtót nyitnak lelketeken, és engedik, hogy a sátán és annak démonai felemésszenek benneteket. Tévedés ne essék, ezeknek a gyakorlatoknak nagyon nagy ereje van, melynek során ők vonzzák a gonosz szellemeket. A tarot kártya, a jóga, a reiki és bizonyos típusú meditációk, melyek felölelik a pogány gyakorlatokat, meg fognak fertőzni benneteket. Idővel beteggé válhattok, és sötét kétségbeeséssel telivé – ahogy a gonosz szellemek behatolnak életetekbe-, amiből alig van szabadulás.
Ezek a jelei a sátáni befolyásnak a világban, és sok démon úgy jön, hogy a fény angyalának van álcázva. Ezért akik megszállottjai az angyalkártyáknak, és akik elfogadják a felemelkedett mestereket ezen angyalkultúrán belül, azok magukba fogadják a gonosz szellemet, amely ártalmatlan szórakozásként van feltüntetve.
A pogányság másik formája a ateizmus gyakorlásában rejlik. Közületek azok, akik büszkék vagytok ateizmusotokra, és akik lehet, hogy jóravaló életet éltek, melynek során kedvesek és szeretetteljesek vagytok mások iránt, és tisztelettel bántok felebarátaitokkal, nektek tudnotok kell, hogy Mennyei Királyságom nem a tiétek. Én nem foglak tudni befogadni benneteket Királyságomba, amikor utoljára vesztek lélegzetet, függetlenül attól, hogy ez mennyire össze fogja törni a Szívemet. Ha nem könyörögtök Hozzám, hogy fogadjalak be benneteket, még mielőtt meghalnátok, akkor Én nem tudok segíteni nektek, mert Én nem tudok beavatkozni szabad akaratotokba. Bárki, aki azt állítja, hogy az ateizmus nem számít, az egy hazug. Az Igazság az, hogy csak azok nyerhetnek bebocsátást Királyságomba, akik elfogadnak Engem, és akik elismerik Istent.
Sokatoknak, akik zűrzavaros életet éltek, és azt hiszitek, hogy majd minden rendben lesz, sokat kell még tanulnotok. Ezért engedte meg Atyám, hogy a Nagyfigyelmeztetés megtörténhessen, mert e nélkül sok lélek egyenesen a pokol tüzébe zuhanna.
Legyetek hálásak, hogy az Igazság megadatik nektek, mert csak nagyon kevés kijelölt szolgám prédikál a veszélyeiről ama bűnös életnek, melyet ma éltek, és a szörnyű következményekről, melyeket azok elő fognak idézni.
Pogány gyakorlataitok a pokolra juttatnak benneteket. Ateizmusotok elszakít titeket Tőlem. Csak a bűnbánat menthet meg benneteket. Hallgassatok az Igazságra, és fogadjátok el, annak ellenére, ha esetleg kellemetlennek találjátok azt, és akkor megadatik majd nektek az Örök Élet Ajándéka – egy életé, melyre már most áhítoztok, de ami sosem lesz a tiétek, ha továbbra is hamis isteneket bálványoztok, és ha továbbra is elutasítotok Engem, Jézus Krisztust. A választás a tiétek. Senki más nem tudja meghozni ezt a döntést, mert Isten megadta nektek a szabad akaratot, hogy válasszatok jó és rossz között, és Ő sosem fogja elvenni ezt tőletek, még akkor sem, ha a rossz út mellett döntötök.
Jézusotok