2018. október 25., csütörtök

Égi Édesanyánk üzenete 2018. október 25-én Medjugorjéból

Medjugorje, 2018. október 25.
"Drága gyermekek! Nagy kegyelemben van részetek, hogy új életre vagytok meghívva a nektek adott üzeneteim által. Gyermekeim, ez kegyelmi idő, idő és meghívás a megtérésre nektek és a jövendő nemzedéknek. Ezért gyermekeim, arra hívlak benneteket, hogy többet imádkozzatok és nyissátok meg szíveteket Fiam, Jézus számára. Veletek vagyok és mindnyájatokat szeretlek és megáldalak édesanyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Az átvert melegpárti "gender kutató" lapok hamis kutatásokat publikáltak

Helen Pluckrose, James Lindsay és Peter Boghossian 2017 augusztusában hoztak létre egy projektet azzal a céllal, hogy hamis hamis kutatási papírokat hozzanak létre a "gender kutatás" területén, ezzel akarták leleplezni, hogy mennyire tudománytalan ez a kutatási ág.

Az egyik álkutatás a következő címet kapta: "Nemi erőszak kultúra és meleg performativitás az oregoni Portland városi kutyaparkjaiban". Ettől független a “Gender, Place & Culture” brit "tudományos" magazin lelkesen elfogadta. Az álkutatás konklúziója az volt, hogy "kutyákhoz hasonlóan kell kiképezni a férfiakat, hogy megakadályozzuk a nemi erőszak kultúráját".

Egy másik álkutatásban pedig Hitler "Mein Kampf" könyvének 12. fejezetéből kicserélték a "nemzeti szocializmus" kifejezést a feminizmusra, a "zsidó" szót pedig a jogokra. A hamis kutatást elfogadta az “Affilia: Journal of Women and Social Work”, ami egy ismert, "tudományos" feminista lap.

A szerzők célja az volt, hogy bemutassák, milyen abnormalitás és divatos erkölcsi politika megy a "gender kutatás" terén, ezeket pedig akadémiai kutatásokként kezelik. A projektet 2018 júliusában fedezték fel.

A szerzők összesen húsz álkutatást írtak, ezek közül négy került publikálásra, egy pedig díjat is nyert, három másikat is elfogadtak, azonban egyelőre még nem kerültek publikációra, hat másikat elutasítottak és hetet még mindig olvasnak, vizsgálnak.
https://gloria.tv/article/69iA4MS4jaQA1UQWnkZTeRnrg

Az amerikai püspökök 240.000 dollárt adományoztak az abortusz és homoszexualitás népszerűsítőinek (+18)

Az amerikai püspökök támogatták a “Coalition on Homelessness” (Hajléktalanságért Koalíció) szervezetet 2010 óta négy adománnyal, amelyek értéke összesen 240.000 dollár, és bejelentették, hogy még többet fognak nekik adni.

A LepantoInstitute.org oldal szerint a “Coalition on Homelessness” nyíltan támogatja a Planned Parenthood abortusz hálózatot, valamint a fogamzásgátlást, homoszexualitást, transzneműséget, prostitúciót és a droghasználatot.

A koalíció álláspontja látható is a StreetSheet.org weboldalon: "AZ LMBTQ (paráználkodó) szeretet ünneplése".
https://gloria.tv/article/2RrERWUjSesZ49bBWxMKBxGxr

Jézus törölve a karácsonyi dalok közül

alt
Sok iskola készül korán arra, hogy készen álljon Krisztus eljövetelének ünneplésére. Egyes iskolák,ezzel ellentétesen, szándékosan elhagyják Krisztus bármilyen említését.Sok iskola készül korán arra, hogy készen álljon Krisztus eljövetelének ünneplésére. Egyes iskolák,ezzel ellentétesen, szándékosan elhagyják Krisztus bármilyen említését.
A Robius középiskola (Midlothian, Virginia) tájékoztatta a kórus diákjait, hogy leveszi azokat a dalokat a téli programból, melyek megemlítik a mi Urunkat.
A jelentések szerint "David Allen, Robius középiskola (Midlothian, Virginia) egyik diákjának apja, elmondta a WWBT-TV-nek, hogy a fia azt mondta neki, hogy az iskola vezetői úgy döntöttek, hogy törölnek a koncertprogramból minden dalt, ami utal Isten Fiára.
Az ügy tisztázása érdekében Allen e-mailt küldött a kórusvezető tanárnak.
Van néhány diákunk, akiknek kellemetlen volt elénekelni egy olyam darabot, amit a múltban sokszor megtettünk, egy szakrális dal és Jézust említi - írta a tanár a hírportál szerint.
"...Megpróbálom racionálisan felfogni, hogyan ösztönözhetik a sokszínűséget úgy, hogy közben kizárnak egy adott területet."(FaithWire.com kiemelése)
Nincs semmi baj abban, ha a diákok szakrális dalt énekelnek. Az országban élő családok megünneplik Krisztus eljövetelét, és ez az igazi ok, amiért országunk decemberben ünnepel.
Az a tény, hogy a keresztény dalokat eddig énekelték, bizonyítja, hogy a közvélemény mindig befogadó volt a Megváltó születésének megünneplésére.
Az a kifogás, hogy egyesek sértve érzik magukat, egyszerűen csak arra szolgál, hogy Krisztust lassan kitereljék a társadalomból. Ez egy újabb lépés, hogy a mulandó világ a kereszténységgel szembe menjen.
Azok az iskolák, ahol félreteszik Istent, eltávolítanak egy magasabb célt a diákok elől. Elkeserítő eredménye van annak, ha a diákok erőszakkal keresik a kiutat az istennélküliség monoton helyzetéből.
Mindent meg kell tennünk, hogy megmutassuk, hogy mi Krisztussal vagyunk, még akkor is, ha Őt félreteszik. Meg kell tartanunk az alapot annak biztosítására, hogy Isten és az Ő erkölcse még mindig a társadalom szerves részét képezi.
Forrás angol nyelven.
https://www.karizmatikus.hu/noha/olvasnivalo/6843-jezus-toeroelve-a-karacsonyi-dalok-koezuel.html