1982. október 19., kedd

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

1982. október 18.



KINEK TÖBB ADATIK, MINT FELEBARÁTJÁNAK, ANNAK NAGYOBB A FELELŐSSÉGE IS



Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy Testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

       Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú, és a Szentlélek nevével. Áldassék a Szentháromság egy Isten, ki öröktől fogva és örökké uralkodik, és szeretetével fenntartja a világmindenséget és szeretete által él és mozog minden, mennyben és a földön.

       Testvérem imádkozz és fohászkodj sokat. Mert meglátogat téged a te Urad és Istened a szenvedések és a megpróbáltatások által, de ne félj! Ad a te Urad a szenvedésben erőt is neked. Legyél állhatatos hitben és szeretetben. Legyél irgalmas és könyörületes, mert az Úr meg fog rajtad könyörülni, végtelen nagy irgalma által és leveszi a terhet válladról, ami sokáig rád nehezedett. Elérkezett az ideje, hogy elvétessen tőled, de neked ezt végtelen alázattal és szeretettel kell fogadni, mert már több ízben mondtam, hogy Te csak Krisztus felé nézz és haladj, se jobbra, se balra ne nézz, még azt is mondtam, hogy ne tekints vissza. Igen, ne nézz vissza a múltba, de ezt azért mondtam, mert neked végtelen irgalmasnak kell lenned azzal az emberrel szemben, akivel az eskü köt. Úgy állj a betegágyánál, ami egyben a halálos ágya is, szeretettel és végtelen megbocsátással. Imádkozz érte és ne szűnj meg kérni a Mennyei Atyát, hogy vonzza őt. Legyél végtelen jó hozzá. Többet és többet imádkozz érte, hogy a szenvedéseit fel tudja ajánlani az Üdvözítő Jézusnak, mert mondom neked nagy kincsek adatnak neki a szenvedései által, de ezt a maga részére hasznosítani kell. A lelke üdvét szolgálja, ha tud vele élni, és ha hite van. Mint már mondottam is, a dolgok gyors egymásutánban követik egymást. A fiad elérkezik oda, ahol a lelkének nemesülni kell, és teneked kell kiérdemelned imádság és áldozatvállalás által.

       Fiad felesége a te lányod is lesz. Imádkozz sokat érte és gyermekük hitben és szeretetben fog nevelkedni és a te imáid benne fognak gyümölcsöt hozni, de nem mindegyikben egyformán. Imádkozz sokat és mindig és mindig többet. Meg tudod tenni, mert az ok mi a te indulataidat kiváltotta, megszűnik. Megterheltetsz más fajta teherrel. A hit terhével, mert aki hisz és szeret, annak senkinek a lelki üdvössége nem lehet közömbös. Neked munkálkodni kell az embertársaid üdvössége érdekében, mert kinek több adatik, mint felebarátjának, annak nagyobb a felelőssége is nemcsak a maga lelkéért, hanem az embertársaiért is.

       Nemcsak tanítványának kell lenned az Úrnak, hanem apostolának is. Hirdetni kell a krisztusi hitet. Meg kell tanítani az emberekkel Krisztust szeretni. Tevékenynek kell lenni, mert még egyszer mondom, te Isten ajándékát nem azért kaptad, hogy elrejtsd, hanem azért, hogy világítson! Mit mondott az Úr, az Isten, a Megváltó: “Ha valaki gyertyát gyújt azt nem teszi a véka alá, hanem igen is kiteszi, hogy világítson.” Az emberiségnek még soha ilyen nagy szüksége nem volt a világosságra, mint ma. Nem elég az, hogy csak te menj Krisztus felé, hanem minél többen járjanak a krisztusi úton, hogy örök Üdvösségük legyen. Testvérem, tevékenynek kell lenni, mint már annyiszor mondottam.

       Testvérednek, aki a lelki testvéred, annak mondd meg, tudja az Úr, hogy lelkében a hitnek magja nem sziklára esett, hanem termő talajra és azt üzeni neki, öntözze azt a pici magot imádsággal, fohásszal. Olvassa először a Szentírást, utána elolvassa az általam diktált, vagy helyesebben sugallt írásokat, mert neki is szólnak. Ne engedje át a lelkét  a sátánnak, még egy pici időre sem. Küzdjön a vér ösztöne ellen és a szenvedélyekből vetkőzzön ki és öltse fel magára a bűnbánat ruháját és öltőzzön fel szeretetbe és ezáltal hitbe. Imádkozzon a leányáért, mert konok és makacs természetet hozott magával és nehezen befolyásolható. Ami nem is olyan nagy rossz, mert mint a jóra, úgy a rosszra is nehezen hajlik, de amit elfogad, ahhoz tartja magát. Ezért imádkozzon sokat, hogy a jót tegye magáévá, mert nemcsak ruhával és a testi szükségleteivel kell törődni egy igaz anyának, hanem sokkal többet kell a lélekkel. Azt üzenem, imádkozzon sokat gyermekéért. Kérje az Atya vonzását és érdemelje ki gyermekének ezt a végtelen nagy kegyelmet, mert ha elfogadta, állhatatos marad benne mindvégig. Őt, pedig várja Krisztus leányával együtt, a földi élet kapujánál, ami a mennyek országába vezet. Az Úr Jézus, a Megváltó és a bűnök megbocsátója. De legyen nagyobb bizalommal Krisztus iránt, és erőt kap gyengeségei ellen. Ne féljen, mert Krisztus isteni, végtelen nagy szeretetével szereti őket is külön-külön. Mert Jézus Krisztus mindenkit külön-külön szeret. Mindenkire külön-külön vár, hogy visszatérjen a kínok és a gyötrelmek, megpróbáltatások földjéről.

       Testvérem most búcsúzom és arra kérlek, mit már eddig is megtettél, de többet tegyél, és imáiddal segítsd, hogy az ő harca is győzelmet arasson a mi Urunk Jézus Krisztus által. Azt mondom: áldjon meg benneteket a mindenható Atya Isten, végtelen nagy szeretete által vonzzon benneteket a Fiú Isten, aki megváltója vétkeiteknek és a Szentlélek Isten, aki meggyújtja lelketekben az örök világosság lángját.
       Téged, pedig testvérem áldjon meg a mi Urunk Jézus Krisztus.
Ármin.