1996. december 9., hétfő

'Íme Én újjá alkotok mindent" Jel. 21,6.'Egy lengyel pap látomásai napjainkban'

5. Üzenet
1996. december 8. Szeplőtelen Szűz napján
 Az Ember:
 " Az oltár felett csodálatos fénygolyó jelenik meg, amelyben sok Szent Angyalt látok. A Szent Angyalok fénykörben állanak. A fényben trón áll, amelyben az Örök Atya ül. A trón mellett négy kerub élőlények, amelyek szárnyaikkal arcukat befödik. A trón felett fehér galamb lebeg, amit ugyanaz a fénykör vesz körül. Az Örök Atya keblén csodaszép piros rózsa tűnik fel. A jel megérkezik. A négy Élőlény arcra borul a trón előtt és én hallom a Himnuszt."
 A négy lény:
"Dicsőség néked Isten, örök bölcsesség. Te Ábrahám és Jákob Istene . Előtted meghajtjuk fejünket , az egész emberiség nevében.Tied legyen a tisztelet, a dicséret és az imádás. A Te jóságod és szereteted teremtett mindent. Dicsőítjük és magasztaljuk örök gondolataidat, és dicsőítjük szereteted örök tervét.
 Dicsőítjük Máriát, mindeneknél szeretetre méltóbb leányodat, akitől született szeretett Fiad. Ő volt a Te legmélyebb gondolatod a Teremtés kezdetén és Őt választottad ki, mint Izrael legszebb és legtisztább leányát. Te rendelkeztél úgy, hogy Ő a szeplőtelen és a legtisztább legyen az összes teremtmények között. Az Ő anyaméhét legkedvesebb Fiad lakóhelyévé tetted, és az Ő Szeplőtelen Szíve ugyanakkor az egész emberiség menedékhelye. Ez a Szív minden kegyelem kieszközölje az Egyház és az egész emberiség részére. Ó nagy szeretet Istene, Te határoztál úgy, hogy az Ő Szeplőtelen Szíve nagy győzelmet nyerjen.
Bölcsességedben Őt az Ég, A Föld és az Angyalok Királynőjévé választottad. Ő a legszebb teremtményed, Atyai szíved legszebb rózsája.
                                                "Legyél dicsőítve és áldva
                                                  az egész teremtés Istene,
               Tiéd a hatalom, az erő és a dicsőség, mindörökké. Amen!"
 Az Ember:
" A fény erősebb lesz. A Szent Angyalok körbevesznek. Szárnyukkal betakarják arcomat. De ennek ellenére látok. A rózsa, amely az Örök Atya keblén van, kinyílik. Belőle lép ki az Istenanya.Csodálatosan szép. Az Isten Anyát körülveszi hét Szent Angyal . Az Angyalok arany koronát helyeznek a fejére. Az Istenanya keze, mintegy imára kulcsolódik. Észreveszem a kezében lévő csodálatos szép rózsafűzért. A gyöngyök kis rózsák. Jön a Galamb, és az Isten anya feje felett lebeg. Az Istenanya keblén láthatóvá lesz a Szeplőtelen Szív. Mindenütt fényár van. A fény, fénylángokká változik, és ezek a Földre esnek. A Szeplőtelen Szívében kis fénykereszt jelenik meg. A Galamb berepül a szívébe. Nem tudom, hogy ezt hogyan írjam le...
 Az Istenanya széttárja a kezét. Mögötte észreveszem a 12 Apostolt. Minden Apostol arany fényoszlopot visz a kezében. A lángok megjelennek az Ő fejük felett,és azután szétáradnak minden irányba. Az Istenanya rám néz és mosolyog. Egy nagy angyal lép oda az Istenanyához  és átnyújt egy jogart. Az Istenanya megáld engem az  Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. És a fényben minden eltűnik."