2024. február 26., hétfő

JÖN A NAGY HŐSÉG, ÉS SOKAN VIZET KERESNEK. Jézus üzenetei. Jennifer (USA)

Jennifer – A szárazság látomása

Urunk Jézus Jennifer :

2012. május 22-én Jennifer állítólag olyan üzenetet kapott, amelyet nehéz figyelmen kívül hagyni, mivel úgy tűnik, ez közvetlenül tükrözi a mai híreket:

Ma sírok gyermekeim, de holnap sírni fognak azok, akik figyelmen kívül hagyják a figyelmeztetéseimet. A tavaszi szelek a nyár növekvő porává alakulnak, mivel a világ inkább sivatagnak tűnik. Mielőtt az emberiség megváltoztathatja az idő naptárát, a pénzügyi összeomlásnak lesz tanúja. Csak azok fognak készülni, akik figyelmeztetéseimre figyelnek. Az északiak megtámadják a déleket, amikor a két koreai háborúba kerülnek egymással. Jeruzsálem remeg, Amerika esik és Oroszország egyesül Kínával az új világ diktátoraivá. A szeretet és az irgalom figyelmeztetéseire kérem, mert én vagyok Jézus, és az igazságosság keze hamarosan uralkodni fog.

 

2024. február 22-én Jennifer állítólag látomást kapott:

Látok egy ködöt, ami szinte ködként borítja a földet, de éreztem a meleget. Jézus ekkor azt mondja nekem: „Nagy hőség jön, és sokan vizet fognak keresni. Még a nyár előtt jön a hőség.”

Jézus ismét szól hozzám, és azt mondja:

Sok tó ki fog száradni, mert a föld az ember bűnének mélysége szerint reagál. Amikor gyermekeim lázadni akarnak Egyházam, parancsolataim, teremtésem, tervem ellen, és nem hajlandók elfogadni irgalmasságomat, többé nincs harmónia ég és föld között. Ideje gyermekeimnek kinyitni a szemüket, mert nagy a kísértés. Bőség jár a lelkedért, de én megfizettem váltságodat szenvedélyem, halálom és feltámadásommal. Gyermekeim, nincs félnivalótok, ha az Én világosságomban jártok, és azokért imádkoztok, akik nem. Most pedig menj előre, mert én vagyok Jézus, és légy békében, mert az én irgalmam és igazságosságom győzni fog.

Lehetséges, hogy ez a 2012-es üzenet beteljesülésének kezdete? Továbbra is „vigyázunk és imádkozunk”…

2024. február 23-án 9:55-kor "Az én gyermekem, Azt mondom gyermekeimnek, hogy olyan időszaknak vagytok tanúi, amikor a választóvonal meghúzódik. Vagy az én világosságomban, vagy a világ útjain igyekeztek élni. Olyan korban éltek, amikor a történelem megismétlődni igyekszik. Vannak, akik el akarják törölni a történelmet, és vannak, akik megtanulták, amit a történelem tanított nekik. Azt mondom gyermekeimnek: ne féljetek, mert a kegyelmek, amelyek a mennyből áradnak le hívőimre, minden órában jobban megszaporodnak, mint bármikor máskor a teremtés kezdete óta. Mégis figyelmeztetem gyermekeimet, hogy nektek is ébernek kell lennetek, mert az ördög és társai a lelketekre törnek. Legyetek éberek és imádkozzatok a megkülönböztetésért. Ez az az óra, amikor sokan abban élnek, amit igazságnak álcáznak, és egy maradék, aki az igazság birodalmában él. Imádkozzatok, gyermekeim, imádkozzatok és maradjatok közel hozzám, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom győzedelmeskedni fog".

2024. február 26-án 17:30-kor: "Gyermekem, Anyámon keresztül fogja átölelni minden egyes gyermekét, és megvilágítja az utat az emberiség számára, hogy visszatérjen Fiához. Ő hordozta az Isteni Fényt méhében és osztozott szenvedésem fájdalmában. Menjetek mennyei édesanyátokhoz, gyermekeim, mert ő az az edény, amely felkészít benneteket a mennybe való hazaútra, mert én vagyok Jézus, és az én irgalmam és igazságosságom fog győzedelmeskedni.""

2024.02.22-26 "...Eljött az idő, hogy gyermekeim felnyissák a szemüket, mert nagy a kísértés. Lelketek jutalma van, de én fizettem váltságdíjat szenvedésem, halálom és feltámadásomon keresztül. Gyermekeim, semmi nincs nektek félni, amíg az én világosságomban jársz, és imádkozol azokért, akik nem..."