2017. január 31., kedd

Jézus szavai Little Pebble testvér által

Little Pebble:." Délután 1:30 kor Szentmise után mentem a boltba. Fél 3 volt, mire bevásároltam és mentem haza. Miközben hazafele tartottam egy kedves hangot hallottam.Fájt a szívem, mivel azokra az emberekre gondoltam, akik ellenem fordultak,és hátat fordítottak nekem. Ez a kedves hang Jézus hangja volt. Mögöttem állt és bal kezét a vállamra helyezte. Kezei a vállamon nyugodtak. Ő így szólt hozzám.
Jézus:" Tudom, hogy szíved szenved mivel osztozol az én szenvedő szívemmel,amikor látod mindezeket a gyermekeket, akiket én szeretek, elfordulni tőlem." Pebble:- Ő 10 percen keresztül sétált velem, miközben az emberek elhaladtak mellettünk. Ő ekkor megjegyezte.
Jézus " Látod ezen gyermekeim közül milyen kevésnek van tiszta lelke! Nagyon sok bűn takarja be lelküket. Ők nem ismernek fel, vagy nem tudnak rólam, pedig én mindegyiküket nagyon szeretem. El akarom érni őket. Te az én prófétám vagy. Minden generációból származó összes prófétának az a jele az emberek felé, hogy úgy szenvednek, ahogy Én szenvedtem."
Pebble: Amit elhagytunk ez üzletet, Jézus rámutatott majd így szólt Jézus:" Nézd ezeket az üzleteket! A legtöbb, ami ezekben az az egoista emberekért van!"
Pebble: Majd egy fiatalasszony haladt el mellettünk, akin nagyon kevés ruha volt.Jézus megjegyezte:"Nézd, milyen szemtelen és szégyenletes asszonnyá vált! Túl sok bűn van megértem szomorúságodat! Fiam! Hamarosan minden meg fog változni! Szeretlek Fiam! Hamarosan látjuk egymást!
Pebbe: Aztán ő eltűnt!
Később :Jézus." Fiam! már mondtam neked, hogy el fogok hozzád jönni miután sétáltunk. Én vagyok a jó pásztor azoknak a juhaimnak,akik meghallják hangomat, és követnek engem. Üdvözöllek Édesanyám angyala! Ez a köszöntés egy jó okból adatott meg neked, amit csak az eljövendő Nagy Figyelmeztetés után fogsz megérteni, amely során minden ember le fog lepleződni és meg fog tisztulni a Szentlélek tűzében. Én minden élethelyzetben lévő gyermekeimet üdvözlőm,bárhogy is hívják a bármilyen fajhoz, valláshoz vagy hithez tartozókat is. Én vagyok a ti együtt érző, Irgalommal és kegyelemmel teljes Atyátok! Sétálok az utcánkon hogy összegyűjtselek benneteket azért,hogy felkészüljetek Királyságomra, amely már néhány szívben uralkodik, de nekem az a vágyam, hogy minden szív belépjen oda! Én hívok minden szívet arra, hogy kövessen engem Atyám házába , ahol számos palota elő van készítve számotokra. Gyermekeim! Mindnyájatokat a mi képmásunkra temetettünk meg, A ti lelketeket az Örök Atya teremtette meg. Nektek értelem és lélek adatott meg hogy megértsétek, hogy mi a jó és mi a rossz. Minden egyes férfinak, nőnek, gyermeknek meg van erre a képessége hogy kövesse. azt az utat, amit Isten adott neki, s hogy elnyerje az örök életet, és velünk éljen az Örökkévalóságban. A kulcs ehhez a szabad akarat, amit Isten adott nektek szabadon. Ezzel a kulccsal nektek szabad választásotok van. Isten nem kényszeríti rátok a Mennyországot. A Mennybe vezető út keskeny, a Kárhozatba vezető út széles, mert az embernek szabad választása van belépni oda. Azok a parancsolatok, amelyek prófétánknak Mózesnek lett megadva a Sínai hegyen és azok a parancsolatok, amelyeket Én adtam apostolaimnak az út a Mennybe. Az embernek nem szükséges elvesznie, mivel Én minden emberért meghaltam a Kereszten de nem minden ember fogja ezt elfogadni és még a választásuk lehetőségét se fogják elfogadni, ami megadatott nekik. Én végig fogok utazni szerte a világba, ezekben a utolsó napokban, mielőtt visszatérek a világba, ezt fogom kérdezni magamtól: Vajon fogok e hitet találni a Földön, amikor visszatérek?
Az összes generáció prófétái cipelték egy részét Keresztemnek és visszatükrözték, nemcsak azért, mert a világ terheit cipelték, hanem mert ők adták át szavamat. Minden egyes Prófétám, eltekintve attól hogy nekik különböző elhivatottságuk van, ők az Én állandó szenvedőim és ők mind egyek az Én szememben. A próféták között a legnagyobb a Próféták Királynője az Én Legszentebb Édesanyám,aki a Hadtest-parancsnok, aki a végső csatába lett küldve a bukott angyalok a sátán és követői ellen,akik azért járnak körbe a világban, hogy keressék a rabul ejtett lelkeket, elragadják őket és a pokolba viszik ahol a lázadó angyalok is meg lettek büntetve azért,mert fellázadtak Isten ellen és Mennyek Királynéja ellen. Gyermekeim! Ez a háború már itt van, de ez még nem érte el a csúcspontját, amikor a kárhozat fia fog felemelkedni akit a hamis próféta utánozni fog és meg fogja szállni látszólag Egyházamat, Izrael házát, akik várni fognak az Én második eljövetelemre. Drága megsebzett szívű gyermekeim! AZ ÓRA MÁR TIZENKETTŐT ÜTÖTT! AZ IDŐ LEJÁRT! A CSATAMEZŐT MÁR MEGRAJZOLTÁK ÉS MINDEN KÉSZEN ÁLL A NAGY ÖSSZEÜTKÖZÉSRE, A MENNYEI ERŐK ÉS A POKOL ERŐI KÖZT, AZ EMBER ELFOGADTA A BŰNT A VILÁG NAGYHATALMAI ÁLTAL! MOST FIGYELMEZTETEM IZRAELI GYERMEKEIMET,AZ IDŐD ELÉRKEZETT!! ELLENSÉGED AZT VÁRJA HOGY ÖSSZEÜTKÖZZÖN VELED ÉS KIFOSSZON TÉGED!!AZ ARANYDÓM LESZ A JELED ARRA HOGY A MEGSZÁLLÓ ERŐK EL FOGNAK NYELNI TÉGED! ( ford megj: előző üzenetekben van szó arról hogy a Jeruzsálemi Aranydóm le lesz rombolva egy támadás által.) ELHAGYATOTT ÉS MEGSZÁLLOTT LESZEL MÉG EGYSZER! De ne félj mert a legmagasságosabb Fia, akit a te elődeid elítéltek a Kereszten vissza fog térni hozzád hogy megmentsen téged és nemzetedet a legkritikusabb órákban. Ezeken keresztül még nem fogsz felismerni engem, de a szavam egy jel lesz számodra hogy az IGAZ MESSIÁS beszél hozzád! Készülj fel erre és tudd azt hogy Isten sose hagy el téged!
BEENGEDTED A SÁTÁN FÜSTJÉT AZ EGYHÁZBA! JUHAIMAT SZÉTSZÓRTAD ÉS MÁS LEGELŐKRE KÜLDTED! Azok akik egyházam magas beosztásba lévő helyeken ülnek! Ti elárultatok ahogy annak idején Júdás is tette! A legmagasabb árért eladtátok Házamat, AZ ÉN MISZTIKUS TESTEMET ODAADTÁTOK A SZABADKŐMŰVESEKNEK,A NAGYHATALMI VILÁGELIT ÁLTAL VEZETETT ILLUMINATUS CSOPORTOKNAK, A MAFFIÁNAK A RÓMAI KLUBNAK,ÉS SZÁMOS TITKOS DÉMONI CSOPORTNAK, AZÉRT HOGY ÜDVÖZÖLHESSÉTEK AZ ANTIKRISZTUST A KÖRÖTÖKBEN! Viperák fajzata! Ha nem bánjátok meg tetteiteket akkor a pokolba fogtok jutni! Hamarosan eljövök és leleplezlek benneteket!
Pebble:"Észre vettem hogy Jézus kemény szavakkal beszél hozzám!
Jézus:"A Hierarchiában lévőknek: Ti olyanok vagytok, mind annak idején Gamáliel a Nagytanácsból! Ő ismerte az igazságot, de nem cselekedett, hogy elterjedjen. Ő akkor ismerte fel mindezt, amikor Engem Keresztre feszítettek és Feltámadtam a halálból.Legyetek bátrak pap fiaim! Legyetek olyanok,mind azok akik keresztem alatt állnak és ebben az utolsó órában is védik az igazságot! Az aki most Szent Péter Trónján ül, nem azt tanítja,amit én az Egyháznak adtam! Imádkozzatok érte, hogy ne legyen képes megtenni mindazt, amit a gonosz akar, hogy megbukjon Egyházam, mivel gyenge. Az Én szavam mindig ugyanaz marad ma, mint 2000 évvel ezelőtt volt.Nem változtathatod meg őket azért,hogy ne legyen 2 jelentésük! Csak egyetlenegy igazság van az Én vagyok a te örökkévaló Istened és szavai!
A világ azt hiszi, hogy most béke lesz, mivel az az ember,akit én kiválasztottam az Amerikai Egyesült Államok vezetésére,el fogja hozni mindezt a vezető nagyhatalmakkal együtt.Ez nem így lesz. Az Új Világrend csoportjába tartozó nagyhatalmi Elit akik megpróbálják megakadályozni hogy Fiam Donald Trump elnök legyen meg lesz hangszerelve hogy más nagyhatalmi erők által az Amerikaiak bele legyenek rángatva egy háborúba. Erre már korábban figyelmeztettelek benneteket, hogy figyeljétek a Nagy Vörös Sárkányt (Kína) akiknek az a kívánsága, hogy megmutassa erejét a Dél Kínai tengeren! Béke csak akkor fog eljönni a világba amikor az emberek eltávolodnak bűneiktől.Ne lepődjetek meg amikor azok akik az Amerikaiak megsegítésére fognak jönni nem fogják ismerni az emberi szívet!A Közel Kelet egy puskaporos hordó amely készen áll hogy felrobbanjon azért hogy az Antikrisztus mozdulni tudjon.A Nagy Háború nincs már messze!
Jézus:" Én és az én Legszentebb Édesanyám amiről éveken, évtizedeken át beszéltünk és ismételtünk most gyorsan ki fog bontakozni s eljön az az idő, amikor az emberek látni és érezni fogják ennek a generációnak a reménytelenségét és eljön az az idő amikor, az emberek térdet fognak hajtani és el fogják ismeri bűneiket Isten előtt. Édesanyámnak van egy terve , hogy megmentse a Földet, mielőtt visszatérek. Ennek a tervnek egy része az, hogy 12 embert fog összegyűjteni 12 különböző nemzetből, akikkel együtt fog dolgozni és egy hadsereget fog vezetni, amely az Antikrisztus kihívója lesz, mivel ő fel fog bukkanni a világ színpadán. Az Antikrisztusnak már minden Nemzetben, Egyházban ,és Felekezetben és Helyeken vannak emberei, így ő uralkodni tud az emberiségen. A Szentek és az Angyalok most vannak leküldve a Mennyből,mert a bukott angyalok is most jönnek ki a Pokol mélyéről. A sátánnak az Egyházi hierarchián keresztül az a terve hogy elítélje a Medjugorjei jelenéseket, de Édesanyám hamarosan egy helyi jelet fog küldeni,hogy megakadályozza,ezt az ördögi tervet. Sok imádságra van szükség. Mindazoknak Rómában akiknek az a terve, hogy lejárassák, kétségbe vonják és rossz hírnevét keltsék számos a világban történő jelenésekenek,az Antikrisztus útját készítik elő. Gyermekeim! Imádkozzatok,imádkozzatok és ne hagyjátok el Földi Egyházamat addig ameddig én jelen vagyok köztetek az Oltáriszentségben. Hamarosan a Szentségeket eltávolítják,mivel az egyházszakadás mindenhol láthatóvá válik. Szentséges Szívem fáj hogy látom hová fajult az emberiség. A világ legtöbb helyein a jó cselekedetek többé már nem láthatóak. Az emberi szív hideggé vált! Az emberiségben nincs tisztelet és gyermekeink szíve sokszorosan bővelkedik a bűnben. Ennek ellenére a remény a láthatáron van, ezért ne veszítsétek el a bátorságotokat, bízzatok Isten szeretetében. És te szívem erős katonája, tudom hogy milyen szomorú vagy mert láttad , hogy mindazok akiket szeretsz, hátat fordítottak neked.Te az én szenvedésemet éled meg.Fiam! Ugyanezt élik meg mindazok a lelkek, akik a Királyságomért dolgoznak. Én azt mondom neked: Örülj mert Isten Királysága itt van! Ez hasonlít mindahhoz amit az evangéliumban olvasható az apáról és a két fiáról szóló történetben.A történetet jól ismered! A tékozló fiú egyszer visszafordult és megmenekült! S Drága Little Pebblém vajon miért menekült meg? Mert Isten ígéretei örökkévalóak és az apa aki mindent feláldozott a fiáiért,szenvedett értük,megmentette őket az örök életre. Béke legyen veled, mivel mindazok a próféciák,amik neked adatott most fog beteljesülni! Én vagyok a jó Pásztor s várok minden eltévelygett gyermekemre. Jöjjetek az Atyához, aki nagyon szeret benneteket. Nincs olyan nagy bűn amit nagyobb lenne mint az én Irgalmam és megbocsátásom.Gyermekeim! Töltsétek együtt az időt imádságban, én veletek fogok együtt étkezni.Drága elhagyatott, édes gyermekeim mennyire szeretlek benneteket! Béke legyen veletek,az én Békém Örökkévaló. Pebble: Jézusnak ekkor könnyek csorogtak le az arcán majd ezt mondta: Jézus: Béke legyen veled Fiam! Én vagyok az Alfa ls az Omega a Kezdet és a Vég! Drága Gyermekeim! Az óra tizenkettőt ütött!-"Az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.Ámen
http://littlepebble.org/2017/01/09/message-749-8-january-2017/



LP: A mai üzenetet a Szentmise alatt kaptam meg, miközben kitették a Szentségtartót az Oltárra. Jézus úgy jelent meg mint egy házigazda.Ő az Oltáron állt,és úgy nézett ki mint az Isteni Irgalmasság képeken. Üdvözölt, majd így folytatta: Jézus:" Drága Fiam, Irgalmas Szeretetem Angyala, Üdvözöllek téged és titeket Gyermekeim világszerte! A Világ hamarosan meg lesz büntetve, különösképp Ausztrália, ahol számos lélek fog elveszni, mivel a bűn mellett kötelezték el magukat.
Mondd el Szeretett Fiamnak Donald Trumpnak, hogy legyen óvatos, sokan gyűlölik őt mert, erősen kiáll a Nevemért.Hamarosan egy gyilkossági kísérlet lesz ellene,így neki jóval több elővigyázatosságra lesz szüksége. Országában hamarosan felfordulás lesz mert az ISIS már az országban van és támadást fog intézni a nemzet ellen.-" LP: Jézus aztán ezt is mondta. Jézus:" A Boldog mondások legyenek életetek útja! Ezeket a szavakat több évszázaddal ezelőtt mondtam.-" LP: Jézus ezek után magánüzeneteket közölt velem,majd elmondta hogy mennyire szereti az embereit.Kérte, hogy imádkozzunk Rómáért és azért, aki Szent Péter trónján ül,mert egy nagy esemény lesz Rómában,és nagy büntetés fog eljönni Olaszországra. Jézus aztán így búcsúzott:Béke legyen veled Angyalom, akire az emberek már várnak , s Béke legyen veletek Gyermekeim! Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.