2013. január 29., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Hamarosan megszavaznak egy törvényt, amely hatályon kívül helyezi az istenkáromlás jelentését

2013. január 28. hétfő, 21:15
Drága szeretett leányom, mondd meg Tanítványaimnak, hogy Szent Szavam iránti odaadásukat sohasem szabad feladniuk.
Az ateizmus növekedése azt jelenti, hogy már az Isten és az általa előírt törvények puszta említése is felháborodást okoz. Ez odáig fajult már, mintha Isten szerepének említése is istenkáromlás lenne az életetekben.  
Hamarosan megszavaznak egy törvényt, amely hatályon kívül helyezi az istenkáromlás jelentését, annak érdekében, hogy kiirtsanak minden nyilvános Isten iránti hűséget.
Ti, szegény követőim, nehéznek fogjátok találni, hogy felemeljétek a hangotokat az Én Nevemben. Sértegetni fognak benneteket, és szörnyű dolgokat fognak kijelenteni Rólam, mégsem lesztek képesek megvédeni Engem.
Ezeknek a Keresztény országoknak, ahol az emberek tisztelnek Engem, nem lesz megengedve, hogy Kereszténységüket kinyilvánítsák e törvények miatt, melyek ellentmondanak Tanításaimnak.
Oly sokan nem akarnak tudni Rólam. Azokat közületek, akik követnek Engem, üldözni fogják. Ezalatt azt értem, hogy minden alkalommal, amikor megpróbáltok imádkozni Hozzám, visszavonultságotokban félbeszakítanak benneteket. Minden alkalommal, amikor megpróbáljátok magatokhoz venni a Szentségeket, egyre nehezebbé teszik azok elérhetőségét.
Aztán, amikor imacsoportokat hoztok létre, azt fogják mondani nektek, hogy szüntessétek be azokat. A csoportok mindegyike ellenállásra talál majd, de nemcsak bizonyos körökön belül, hanem a csalók még azzal is próbálkozni fognak, hogy beszivárogjanak a csoportokba, azzal a céllal, hogy tönkretegyék azokat a gyümölcsöket, amelyeket eredményként fognak teremni. Olyan ellenállásnak lesztek tanúi, mint eddig még soha az Irántam való odaadásotok, a Keresztes Imahadjárat Csoportjai és az Üzeneteim miatt.
Sok pap és egyházi személy gyorsan válaszol hívásomra, mivel ők ismernek Engem és felismerik a Hangomat. Oly sokan lesznek továbbra is az elhivatottak, mivel válaszolni fognak azon kérésemre, hogy készítsék fel a lelkeket.
De ahogyan növekszik az ő számuk, úgy fognak mások felháborodással és ítélkezéssel felemelkedni nyájuk közül. Ők – akik válaszolni fognak -, az Irántam való szeretetük miatt szenvedni fognak. Ellenségeik azokból állnak majd, akik bár szeretnek Engem, de mások által félre vannak vezetve; azok által, akiknek hűséget esküsznek. Másokat pedig a gonosz szelleme fogja kísérteni, hogy elítéljenek Engem. Ezt azért fogják tenni, hogy megakadályozzák azon Tervemet, hogy teljesítsem Atyám Akaratát: megmenteni a lelkeket, és átölelni Isten minden gyermekét az Ő Új Paradicsomában.
Nektek az ilyen erőfeszítéseknek ellent kell állnotok, de maradjatok mindenkor méltóságteljesek. Imádkozzatok továbbra is azokért a felszentelt szolgáimért, akik, az egyik Arcomat megcsókolják majd – mint ahogyan azt őket megelőzvén Júdás is tette –, miközben a másikkal elárulnak Engem.
Ezen gyötrelmek közepette Én veletek maradok, mert még ti is meg fogtok döbbenni attól a méregtől, amely azok szájából fog rátok ömleni, akik azt állítják, hogy a Tanítványaim lennének.
Jézusotok

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2013. január 1. Szentségimádáson Jézus:
„Drága kislányom! Az idő rövid. Készülj, mert eljön a Nagyfigyelmeztetés! Minden összeomlik. Az emberek egyetlen pillanat alatt megváltoznak. Mindenki tudni fogja, hogy hol a helye. Aki eddig a mammont hajhászta, az most Felém fordul, és a gyóntatószéket fogja keresni. Aki paráznaságban élt, az ott hagyja bűntársát, és mellét verve siratja bűneit. Aki eddig uralkodott mások fölött, az most engedelmeskedik törvényeimnek, és alázatosan borul le Előttem.
Gyermekeim! Készüljetek! Olyan kegyelmet bocsátok le a földre, amilyen még nem volt, amióta ember él a földön. A Szentlélek megvilágosító kegyelme minden ember szívét, lelkét és elméjét át fogja járni. Az Ő fényében tartanak bűnbánatot az emberek. Köszönetet fognak mondani minden értük mondott imáért, és megteszik, amire a Szentlélek figyelmezteti őket. Tömeges megtérések lesznek. Ha nem lennének megátalkodottak, akik továbbra is elmerülnek bűneikben, akkor már itt lenne a Paradicsom. De sajnos még ekkora nagy kegyelem ellenére is lesznek, akik szabad akaratuk révén ellene mondanak a kegyelemnek. Ezek lesznek továbbra is a sátán eszközei, minden baj okozói. Imádkozzatok értük, mert ha kitartanak bűneikben, örökre elvesznek. 
Drága gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Most hozzátok fordulok. Vigyázzatok! Ellenségetek a sátán szüntelen ott ólálkodik körülöttetek, és keresi, kit nyeljen el. Erősen álljatok ellen a hitben! A hit a legerősebb fegyver a sátán kísértése és támadása ellen.  Hitetekkel legyőzitek a gonoszt, minden félelmet, és nagyon megdicsőítitek Nevemet. A hit erejével átjárt ima a leghatékonyabb, mert meghallgatásra talál, sőt mindent elnyer, ami az üdvösségetekre válik. Az Istent félőknek a hit olyan, mint a levegő. Vagyis a keresztény hit nélkül halott. Imádkozzatok! Esdjétek le a hit kegyelmét mind a magatok, mind mások számára! Imádkozzatok a megtérés kegyelméért, mert mondom nektek, sokan meg fognak halni a Nagyfigyelmeztetéskor súlyos bűneik láttán. 
Az idő rövid. Hamar lezárul ez a korszak. Egy új következik. A Nagyfigyelmeztetéssel elindul az átalakulás. Készüljetek! Soha nem látott kegyelem kiáradásának lesz tanúja a föld. Az emberek egymás nyakába borulva fogják siratni bűneiket. Bocsánatot kérnek azoktól, akiket megkárosítottak, vagy megrágalmaztak, és igyekeznek jóvátenni ellenük elkövetett bűneiket. Szentlelkem fogja betölteni az embereket. Nem fogtok ráismerni ellenségeitekre, rosszakaróitokra. Ti csak imádkozzatok, hogy eljöjjön ez a nagy Szentlélek kiáradás, és lehetőleg mindenki megtérjen. Házasságok fognak helyreállni. Mindenki a békét és a kiengesztelődést fogja keresni. Kérjétek az aratás Urát, hogy mutassa meg nagy irgalmát még ez egyszer, mielőtt leküldené az igazságosság sarlóját a földre, hogy learassa a beérett termést. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által:
„Imádott Istenem! Esengve kérlek, légy irgalmas hozzánk! Engedd, hogy elmerüljünk Szent Szíved irgalom, szeretet lángtengerében! Szereteted izzó lángja égessen ki bűnös szíveinkből minden gyűlöletet, ellenszenvet! A Te végtelen szereteted késztessen bennünket, hogy szívből megbocsássunk minden ellenségünknek! Elfelejtsünk minden sérelmet! Szíved szeretetének izzó lángja égessen ki a lelkünkből minden fájdalmat, amelyeket ellenségeink okoztak nekünk. Uram, Te mondd ki bennünk a szavakat, amelyeket a keresztfán imádkoztál: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek, és vértanúd, szent István szavait: Atyám, ne ródd fel nekik ezt a bűnt! Kérlek, add kegyelmedet, hogy ki tudjuk mondani: Uram Jézus, Irántad való szeretetből, szívből megbocsátok. Kérlek, bocsáss meg Te is nekem, nyomorult bűnösnek!”

Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid. Az óra itt van. Mindezek hamarosan bekövetkeznek. Igyekezzetek megtérni, mert nem tudhatjátok, mit hoz a holnap! Éljetek szüntelen készenlétben! Azt mondom nektek: már most térjetek meg! Gyónjátok meg bűneiteket! Járuljatok a Szentáldozáshoz, mert hamar elérkezik a pillanat, amelyet nem vártok, mert féltek tőle, és ez a halálotok pillanata. Erre készüljetek egész életetekben, mert ez az utolsó pillanat a sorsdöntő a folytatást illetően. Erre kaptátok egész földi életeteket, hogy elnyerjétek az örök életet. Erre figyelmeztettelek az Evangéliumban. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát!
Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Itt állok szívetek ajtaja előtt, és zörgetek rajta. Ha beengedtek, megváltoztatom életeteket. Megtisztítalak minden bűntől, és boldogokká teszlek benneteket. Az Én békémet és derűmet adom nektek, amit a világ nem adhat. De ha nem engedtek be szívetek ajtaján az életetekbe, soha nem ismeritek meg ajándékaimat. Nélkülem elsüllyedtek a bűnben, és ellenfelem martalékai lesztek. Ma még kérlek, mert még beengedhettek. De lehet, hogy holnap már késő lesz, és el fogtok veszni. Ha tudnátok, hogy milyen nagy rossztól akarlak benneteket megóvni, ti futnátok Hozzám, és kérnétek megbocsátó kegyelmemet. Fogadjátok meg figyelmeztetésemet! Hagyjatok fel a bűnnel, és meneküljetek irgalmas Szívembe, amíg még nem késő! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2012. január 2. Szentségimádáson a Szentlélek imája bennem:
„Drága imádott édes jó Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged! Szívemnek már csak egy nagy vágya van: az, hogy színről színre lássalak Téged! Köszönöm, hogy ez a Te vágyad is. Te mondtad előbb: „Atyám, azt akarom, hogy akiket Nekem adtál, ott legyenek, ahol Én, és lássák dicsőségemet.”
Drága Jézusom! Ezerszer, milliószor köszönöm Neked ezeket a szavakat. Az egész örökkévalóságon át hálát akarok adni Neked megváltásod hatalmas művéért, és azért a kegyelemért, hogy engem, nyomorult méltatlant kiválasztottál, és meghívtál szolgálatodra. Köszönöm ezt a hatalmas kegyelmet. Kérlek, áraszd rám szeretetedet, és add, hogy tovább sugározzam mindazokra, akiket elém hozol. Kérlek, vonzzad Magadhoz általam a lelkeket! Nincs más vágyam ezen a világon, csak az, hogy lelkeket mentsek a Te dicsőségedre. Ezt add meg nekem Jézusom, és azt, hogy mindörökké Veled legyek a Te dicsőségedben. Vég nélkül imádjalak, Neked hálát adjak, és szent angyalaid és szentjeid végtelen seregével zengjem a legszentebb Szentháromság dicsőségét örökkön örökké. Ámen.”

2013. január 7. délután, itthon az Úr Jézus:
„Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Az idő rövid, készülj! Hamar meglátsz Engem, Akit oly kitartóan felkeresel a templomban, Akit a Szívedbe fogadsz a Szentáldozásban, Akihez oly forrón vágyakozol, Akit teljes szívedből, lelkedből szeretsz és imádsz. Én is szeretlek téged. Én szerettelek előbb. Az életemet adtam oda érted, hogy ezzel megszerezzem neked az örök életet. Én hívtalak el, hogy Nekem tetsző életet élj. Én teremtettem meg a körülményeket, hogy nyugodtan tudj imádkozni Hozzám. Tőlem kaptad az erőt, hogy el tudj járni a templomba. Hűséges voltál Hozzám mindvégig. Nem cseréltél fel Engem, a hozzád lehajló, téged hűségesen szerető Megváltó Istenedet senki teremtménnyel, aki csak por és hamu. Hamarosan megkapod Tőlem kitartásod és hűséged jutalmát, az örök élet koronáját. Készülj, mert nemsokára meglátsz Engem színről színre! Így készülj: imádj, és szeress Engem lángolóan! Szakadj el mindenkitől és mindentől, és vágyakozz mindennél jobban Szent Színem látására! Kérd mindig a kegyelmet, hogy maradéktalanul teljesítsd rád vonatkozó örök szent tervemet! Imádkozz minden nap magadért, a jó halál és a végső állhatatosság kegyelméért! A teljes búcsúkat ezután már csak magadért ajánld fel! Nemsokára kiszólítalak ebből a világból. Szép, fiatal szellemi testet kapsz Tőlem. A legmerészebb álmodban sem tudnád elképzelni azt a boldogságot, amelyet öröktől fogva készítettem neked azért, mert szeretsz Engem, és hűséges maradtál Hozzám. Tarts ki mindhalálig! Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2013. január 10. Szentségimádáson Jézus:
Drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő rövid. Hamarosan megérkezik a Nagyfigyelmeztetés. Mindenki hagyja el bűneit! Tisztuljatok meg a bűnbánat szentségében! Éljetek Nekem tetsző életet, ami az evangéliumi életszentség! Az ilyen élet maga a boldogság, amit Én adok meg minden Engem követő léleknek. Ha tudnátok, mily nagy jutalom vár azokra a lelkekre, akik Engem követnek. De ne a jutalomért, hanem Irántam való szeretetből engedelmeskedjetek Nekem! Adjátok át az életeteket Nekem, és Én szentekké formállak benneteket! A szentek mind boldogok, mert a lelkük tiszta, és Én lakom bennük. Ők Belőlem táplálkoznak, mint a szőlővessző a szőlőtőkéből. Én vagyok az ő erejük, békéjük és örök boldogságuk. Velem együtt mindenre képesek. Csodákat teszek általuk. Imáikra minden engedelmeskedik nekik. Az időjárás, a vadállatok, stb. Megvédem őket ellenségeiktől. A sátán tehetetlen velük szemben, mert Engem lát bennük, megrémül Tőlem, ezért elfut szentjeimtől. Ha mégis megengedem a kísértést és a támadást, csak azért teszem, hogy szentem győztesen kerüljön ki a csatából, ellenfelem a sátán megszégyenüljön, szentem pedig Engem dicsőítsen. A szentek a leggazdagabbak. Kincseiket ugyanis a mennyben gyűjtik, ahonnan a rabló nem tudja ellopni, a moly nem tudja megrágni, és a rozsda nem tudja megemészteni. Szentjeim kincsei ezek: A rászorulókon, elsősorban a hittestvéreken való segítés, az önmegtagadás, és a kereszthordozás Irántam való szeretetből. Életük átadása Nekem. A szolgálat, amelyekkel Engem szolgálnak, felebarátaikban. Ilyenkor Én cselekszem általuk. Ha egy ember Nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya. Azért, mert Engem lát benne.
Most írj a szegény, szerencsétlen bűnösökről, akik bezárják Előttem szívük ajtaját! Ezek lelki vakságban élnek. A sátán becsapja őket. Ellenfelem legfőbb kelepcéje az, hogy elhiteti áldozataival, hogy nincs Isten, és nincs sátán. Ha ő, az ördög nincs, akkor nem is kell ellene védekezni. Mivel Bennem sem hisznek, nem imádkoznak, ezért teljes védelem nélkül élnek. Így könnyű szerrel elbuktatja őket a gonosz, és a pokol tüzére taszítja. Ó, ha tudnátok, mennyien kárhoznak el! Nézzetek körül az utcán, a környezetetekben! Már majdnem mindenki paráznaságban él. Ha tudnátok, milyen undorító Előttem ez a bűn. A testeteket és a vágyakat arra kaptátok, hogy utódokat nemzzetek, világra hozzátok, és felneveljétek. Ehelyett hulla hegyeket gyártotok, mert önző módon ellene mondotok akaratomnak, és nem akartok gyermekeket szülni, és nevelni, mert ez áldozattal jár. Nektek csak az élvezetek kellenek, ami bűn. Felrúgjátok a házasság szentségét azzal, hogy házasságtörésben vagy paráznaságban éltek. De már ezzel sem elégszetek meg. Az azonos neműek közül választotok magatoknak szeretőket, amit még kimondani is ocsmányság és szégyen. Tudjátok mi ez? A sátán aljas kísértése, aminek nem tudnak ellenállni, mert Én, az Isten nem kellek, törvényeimet felrúgják, és azt hiszik, hogy a bűn mocskában, undorító bűzlő szennyében megtalálják a boldogságot. Egyik teremtménytől a másikig mennek. De csak csalódást kapnak. Aztán jön a kábítószer, a depresszió, végül az öngyilkosság. Ha Engem imádnának, törvényeimet megtartanák, boldog, derűs, kiegyensúlyozott életet élhetnének. Értelme és célja lenne életüknek. Ha szükségben Hozzám kiáltanának, mindig segítségre találnának. 
Gyermekeim! Törvényeim azért vannak, hogy megőrizzenek titeket a rossztól, a bajoktól. A bűn elválaszt benneteket Tőlem, legnagyobb Jótevőtöktől, örök életetek Szerzőjétől. Ha valaki nem tartja be a KRESZ szabályait, szörnyű karambolokat csinál, amelynek a vége: súlyos sérülések, rengeteg szenvedés és halál. Az Isten törvényeinek be nem tartása még súlyosabb, mert a vége a kárhozat. Ezért tanítalak benneteket, hogy ezt elkerüljétek.
Gyermekeim! Most egy új korszak következik. Látjátok, hova vezetett, hogy Nélkülem akartok élni. Ezután ez másképp lesz. Közbe kell avatkoznom. Meg kell mentenem a lelkeket. Most lerombolom bálványaitokat, amelyeket Elém állítottatok. Megfosztalak benneteket tőlük, és Magamat adom nektek. Amiben bíztok, cserben hagy benneteket. A pénz elromlik, semmit sem fog érni. Házaitok kártyavárakként omlanak össze. Kényelmetek egy csapásra megszűnik. Csak egyedül Én leszek mellettetek, és várom, hogy Hozzám kiáltsatok segítségért. Irgalmas Szívem nyitva áll előttetek. De ha még ennek ellenére sem fordultok Felém, örökre elvesztek. Elegem van már abból, hogy hiába várlak benneteket a Szentmisékre, a gyóntatószékbe, a Szentáldozáshoz. Helyette hiábavalóságokkal töltitek el egész életeteket. Vasárnap kirándulás, szórakozás, bevásárlás. Csak a testetekkel törődtök, mintha lelketek nem is lenne. Gyermekeiteket csak erre az életre készítitek fel. Ez rosszabb, mintha írástudatlanok lennének, de megtanulnának imádkozni, és ha hitre nevelnétek őket. Én ugyanis gondoskodnék róluk, és üdvözülnének. De ha egy gyerek soha nem hall Rólam, és törvényeimről, azt könnyen félrevezeti a sátán, és a bűnről elhiteti vele, hogy jó, az életszentségről pedig, hogy rossz. Gondolkozzatok el ezen! Már nem nézhetem tovább, hogy emberek tömegei menetelnek a pokol felé. Meg fogom állítani őket, és minden eszközzel megakadályozom, hogy a vesztükbe rohanjanak. Készüljetek, mert soha nem látott eseményeket bocsátok a földre! Maga a Szentlélek fogja megmutatni, milyen mélyre süllyedtetek bűneitekben. Halálra fogtok rémülni, ha meglátjátok, hogy mit tettetek, és milyen büntetést érdemeltek. Ma még meggyónhattok, még jóra fordíthatjátok sorsotokat. Éljetek a kegyelem adta lehetőséggel! Lehajolok hozzátok, figyelmeztetlek benneteket. Ennél többet nem tehetek. Én nem erőltetlek. Értelmet és szabad akaratot kaptatok. Nektek kell válaszolni hívásomra. Ha elutasítotok, örökre elvesztek. De ha megfogadjátok tanácsomat, elnyeritek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Minden nagyon hirtelen jön. A Vatikánt porig rombolják. Utána egy új korszak köszönt erre a világra. Nem lesz nagy pompa, gazdagság. Egyszerűségben és nagy életszentségben fognak szolgálni papjaim. A pápa olyan lesz közöttük, mint közülük egy. Nagy alázatban és bölcsességben fogja irányítani az Egyházat. Egyházam újra egy lesz. Pontosan olyan, mint kétezer évvel ezelőtt, amikor megalakult. Kicsi lesz, de buzgó. Sok csodát fogok tenni köztük, hogy minél többen hitre jussanak. Életszentségük levonz közéjük a földre. Mindig köztük leszek. 
Drága kislányom! Nagy kegyelmeket kaptál. Vedd nagy kitüntetésnek, hogy beszélek hozzád! Sokan vágynak erre a kegyelemre, de nem adatik meg nekik. Téged azért tüntettelek ki ezzel az adománnyal, hogy felrázzam általad a világot. Általad figyelmeztetem e bűnös nemzedéket, hogy térjenek meg, különben elvesznek. Világító jelnek adtalak a téged körülvevő sötétségbe. Folytasd tovább a feladatot, amelyet rád bíztam! Menj végig az úton, amelyet neked kijelöltem! Légy világító fáklyám ebben a sötét, bűnökkel terhelt világban! Az Én dicsőségem ragyog be, és az Én fényem övez téged. Nagyon, kimondhatatlanul szeretlek. Csak Engem láss mindig a keresztfán, az Én érted átlyuggatott kezemet, lábamat, átdöfött Szívemet, hogy mennyit szenvedtem érted! Belőlem meríts erőt! Megáldalak téged, munkád folytatására, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2013. január 27. Itthon az Úr Jézus nagyon komor, szomorú hangon szólított:
„Beszélni akarok hozzád. Nyisd ki a Szentírást! A jobb oldalon olvasd! Ide nyílt ki: 2 Thessz 2, 1-4. Kétezer évvel ezelőtt írta Szent Pál apostol: „Urunk, Jézus Krisztus eljövetelét és vele való egyesülésünket illetően ne veszítsétek el rögtön józanságotokat, és sem lelki kinyilatkoztatás, sem állítólag tőlünk eredő mondás vagy levél ne ijesszen meg benneteket, mintha az Úr napja már küszöbön állna. Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani.”
Jézus: „Mindez most fog bekövetkezni. Az Antikrisztus már készen áll, hogy beteljesítse ezt a próféciát. Tedd fel ezt az üzenetet mielőbb az internetre!”


2013. január 28. Itthon a kegyelem órájában (délután 3 és 4 óra között) az Úr Jézus:
„Drága gyermekem! Nagyon tetszik Nekem szentelt életed. Az Én drága Szent Vérem és Testem a te erőforrásod, amit a Szentáldozásban magadhoz veszel. Nemsokára bezárják templomaimat. Kifüggesztik rá ezt az ocsmány feliratot: Vége a kárhozatos bálványimádásnak. Ezzel elkezdődik a keresztényüldözés. Templomaimban nem lesz többé Szentmise és gyóntatás. Kezdetét veszi a bálványimádás, ami a legirtózatosabb az Isten szemében. Emlékezz! Amikor Mózes lejött a Hórebről, és a nép az aranyborjút imádta, azt mondtam: kipusztítom ezt a népet. Csak szolgám, Mózes közbenjárására álltam el szándékomtól. Most is ez lesz a helyzet. Az Antikrisztus bálványként és nagy jótevőként fogja magát imádtatni. Akik behódolnak neki, azokat kipusztítom. De megmarad egy kis csoport, akik Engem, az élő Istent imádnak a rejtekben. Őket meghagyom. Ők lesznek a szent gyökér, amely majd kihajt. Megtisztítom a földet. Nem lesz többé bálványimádás. Engem, az egy igaz Istent fognak imádni. Egyházam újra egy lesz, erős és szent. Én, az Úr mondom ezt, és véghez is viszem.”
Szentírási megerősítés: 1 Péter 1, 23-25. „Nem romlandó, hanem romolhatatlan magból születtetek újjá az Isten élő és örök szava által. Mert minden test olyan, mint a fű, a dicsősége, mint a rét virága. Elhervad a fű, s lehull a virága, de az Úr szava örökre megmarad.”