2008. szeptember 30., kedd

A gonosz támadásra készül 5. üzenet: 2008. szeptember 25.csütörtök

2.30-kor ébresztettek, de csak hangot hallottam:

"Ébredj, a magasságos Isten eszköze és a menny szeretett gyermeke - ébredj!"

Mikor szememet felnyitottam Gábriel arkangyal állott elõttem. Bár kint még teljes sötétség volt, a szobámban mégis napfényes világosság lett. Az angyal gyönyörûsége csodálatosan ragyogott, de már nem ijedtem meg. Olyannyira örültem, hogy Gábriel arkangyal ismét megjelent. Csak az szomorított el kissé, hogy alva talált. …. Õ mosolygott és elkezdte mondani az üzenetet:

"A Szentháromságos Isten nevében köszöntelek!"

" A gonosz fellázad. Egyik elsõ csatájára készül. Ez nem az a csata lesz, melyre ti gondoltok, de sok rosszat fog hozni a világra. Ezért mondom neked: Hívd Szilveszter éjszakájára Isten gyermekeit imára! Töltsétek azt az éjszakát imában, mert az újévvel három igen nehéz év veszi kezdetét. Sok katasztrófa zúdul a világra, sok ház összeomlik és számtalan mû megsemmisül. Ezen nehéz idõkben sok hamis tanító és próféta fog fellépni. A tévtanításaikat sokan követik majd. Emberek tömegei jutnak általuk a kárhozat útjára és tömegesen fogják elhagyni Krisztus igaz Egyházát. A szorongatás ideje érkezik el az Egyház számára, sok hazugságot és rágalmat fognak terjeszteni róla még saját soraiból is szót emelnek ellene….
Ez olyan csata lesz, amilyen még nem volt a világon, de ez még nem az idõk vége. Soha ne feledjétek: senki sem ismeri az idõt, hogy Isten mikor tart ítéletet a világ fölött. Ne ezen töprengjetek. Gondolkozzatok azon, hogy hogyan töltsétek el addig az idõt! Térjetek meg és gondolataitokat irányítsátok újra Istenre! Gyakoroljátok a szeretet cselekedeteit és valljátok meg nyilvánosan hiteteket!

Csak egy Isten van - ezért Egyház is csak egy van! … Az Egyházat nem emberek alapították, hanem Isten. … A Magasságbeli alapítása - egy szövetség, mellyel az embernek tett ígéreteit megpecsételte.
Minden más alapítást, minden szakadást ember gondolta ki és vitte végbe. Ezek gõgbõl, ön akaratból és az alázatosság hiányából történtek….

Én az angyalfejedelem, aki Isten akaratát hirdetem a földön, mondom neked:

Intsd az embereket az egységre! Csak az egységben tapasztalhatjátok a bajok enyhülését, míg az Uralkodó vissza nem tér, hogy minden lélek fölött ítéletet tartson. Ne forduljatok el a Pápától, aki Isten felhatalmazásából irányítja az Egyházat!

Mondom neked, különösképpen védelmezzétek a Pápát a következõ három évben! A veszély körülötte növekszik. Sokan törekszenek arra, hogy ártsanak neki és szent Péter trónját ledöntsék. Saját körébõl fog felkelni a gonosz ellenség. Védelmezzétek a Pápát! Túl kell élnie a következõ három évet, mert a következõ idõben õ vezeti az Egyházat a démoni völgyön át.

Óvakodjatok a tévtanítók könyveitõl, melyeket most tömegesen árulnak. A kárhozat tanítói töltik meg velük kasszáikat és Isten gyermekei lelkét megmérgezik…. Isten az õ üzletük és mind inkább a templomok közelében helyezkednek el. Amit árusítanak, az a gonosz mûhelyébõl származik…. Ezek a kereskedõk prófétákká nevezték ki magukat és tanításaikkal az emberek szívébe hatolnak. … Õk azok, akik gyûlöletet vetnek a népek között és megakadályozzák, hogy Isten gyermekei egységre jussanak, hogy a tékozló gyermekek az Egyházba visszatérjenek. Oly sok ember keresi Istent. Õk a tévtanítók számára könnyû prédák. A szentatya elbírálásának higgyetek! Nyújtsátok ki kezeteket a tékozló gyermekek felé és segítsétek õket arra az útra, mely az Atyaisten kitárt karjaiba vezet. Ezek a kárhozat tanítói bár kincseket gyûjtenek itt a földön, Isten gyermekei tájékozatlanságából gazdagodnak. …

Isten trónusáról hangzik:

Viseljétek el, hogy az Õ nevében üldözzenek, szidjanak, leköpdössenek, sértegessenek. Fogadjátok el ezt a szenvedést, mert Isten gyermekei javára történik.

Isten gyermekeinek szól:

Különösképpen kezdjetek el imádkozni. Gyûljetek össze a hónap minden elsõ péntekén. A Jézus Szíve péntekeken az isteni irgalmasságért mondott ima különösen erõs! Hogy bûntõl mentesen tartsátok meg ezt az ünnepet, járuljatok a szent gyónáshoz és kérjetek bocsánatot. Ezt ugyanazon a napon a kora reggeli órákban tegyétek. Délfelé vegyetek részt a szentmisén és fogadjátok magatokba az Oltáriszentséget. Aztán gyûljetek össze az imára. A fájdalmas rózsafüzérrel kezdjétek. Ezután a Mindenszentek litániáját, a Jézus Szíve és az Oltáriszentség litániát imádkozzátok. Ezután az Isten Igéjét fogadjátok szívetekbe. Isten Fia halála óráján menjetek az Oltáriszentség elé és 3 óra hosszat csendes Szentségimádást tartsatok. Ezekben az órákban ajánljátok fel az egész világ szenvedéseit az Isteni Irgalmasságnak! Ezután imádkozzátok a Mennyei Királynõ litániáját (Lorettoi litániát) és a szent angyalokat hívjátok. Igen kevéssé méltatnak minket, pedig Isten kívánja azt. Zárjátok az imanapot az Egyház esti imájával, kérjétek még egyszer a Szûzanyát oltalmáért és dicsõítsétek Istent énekszóval! Ne felejtkezzetek meg ezen a napon a böjtrõl!

Ezt a kérést mi angyalok intézzük hozzátok.

Ezen imanapok által segítsetek minket a démonok elleni harcban! Kérünk benneteket, kövessétek e felhívást!
(Mindenki a lehetõsége szerint tegyen ennek eleget.)

Ezek az üzenetek minden ember számára adattak. Ezáltal tanuljátok meg, hogyan segíthettek a mennyei seregeknek, mint társharcosaitoknak a gonosz szellemek elleni harcban.