A BKP püspökei előkészítettek egy nyilatkozat vázlatot a tyleri (Texas) Joseph Strickland püspök részére

 

Nyilatkozat vázlat:

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://imaculada.wistia.com/medias/8o7jsx16vl
https://cos.tv/videos/play/46278434918797312
https://rumble.com/v34cmlq-texasban.html
https://ugetube.com/watch/fJIMKEhPsQj1Msl
https://www.bitchute.com/video/XzSaRDuW0Yuo/
https://gloria.tv/post/kWC7sd2xHu8B1CtASdrGw7j4H

 

 

Drága papok, szerzetesek, szerzetesnők, testvéreim,

ezennel én, Joseph Strickland püspök kihirdetem egyházmegyénk elszakadását a bergogliánus szektától. A lelkek üdvösségéért való Isten előtti felelősségem tudatában cselekszem ezt, valamint az egész katolikus egyház előtt a katolikus hit és erkölcs megmentése érdekében.

Nemrég nyilatkoztam a „Patrick Coffin kétségbevonta Ferenc pápa legitimitását“ kijelentéssel kapcsolatosan a következőképpen: „Amennyiben ez így van (hogy Patrick Coffin kétségbevonta a pápa legitimitását), nem értek egyet; hiszem, hogy Ferenc pápa a pápa, de itt az ideje, hogy kimondjam, hogy elutasítom a hit aláásására irányuló programját.” Végül ezt a felhívást tettem: „Jézust kövessétek!”

Most bűnbánatot tartok, mert azt írtam, hogy „hiszem, hogy Ferenc pápa a pápa“. Nekem, mint püspöknek, az alapigazságokkal kapcsolatban, amelyektől függ az üdvösség, világosan, minden kétértelműséget kizárva, kell nyilatkoznom. Ezért világosan kell nyilatkoznom azzal a valósággal kapcsolatban, amely ma az egyházban kulcsfontosságú, azaz: vagy rendes pápa Bergoglio Ferenc, és akkor mi katolikusok kötelesek vagyunk hallgatni rá és követni őt, vagy érvénytelen pápa, akkor pedig el kell szakadnunk tőle. Az a kijelentésem, hogy hiszek benne, mint pápában, téves volt, és a hamis hit kifejezése volt, amely nem tényekre alapult, ezért nem felelt meg az igazságnak. A tények Bergoglio Ferenc nyílt aposztázisáról tesznek bizonyságot. Az én eredeti kijelentésem gyáva alibizmus volt és ellentmondott a katolikus tanításnak, amely a Szentíráson és a Hagyományokon alapul. A valóság az, hogy Ferenc nyílt heretikus. Amikor azt írtam, hogy hiszem, hogy Ferenc érvényes pápa, a hamis hit ezen nyilvános megvallásával megtagadtam az üdvözítő hitet. Ez Jézus Krisztus és az egyszerű katolikusok nyilvános elárulása. Ezért bűnbánóan lemondok a hamis hit kijelentésemről. Hiszem és vallom a katolikus tanítás minden igazságát, amelyekből következik, hogy Bergoglio Ferenc nyílt heretikus, aki nyílt heréziseiért magára vonta a latae sententiae exkomunikációt.

Ő a homoszexualitás legalizálását szorgalmazza és ezzel Isten parancsolatait teszi semmissé. További hit ellenes gaztette, hogy nyilvános bálványimádást követett el Pachamama démon trónra emelésével. Ő is nyilvánosan odaszentelte magát a démonoknak és a sátánnak Kanadában a sámán rituáléja közben. Ezzel felszámolja a hit alapigazságait, amelyek a Tízparancsolat első parancsolatával függnek össze, valamint semmissé teszi Isten törvényeit és parancsolatait és a keresztény erkölcsöt is. Jelenleg arra kényszeríti a katolikus egyházat, hogy legalizálja az LMBTQ erkölcstelenségeit. Ez Isten ellenes lázadás és a katolikus egyház öngyilkossága.

Én katolikus püspökként nem vallhatom Bergoglio Ferencet igazhitű pápának, és ha így tettem, ez Jézus Krisztus és az Ő üdvözítő tanítása elárulásának bűne volt. Ezért most nyilvános bűnbánatot tartok a Szentháromság Isten és az egész katolikus egyház előtt. A bűnbánatom konkrét lépése az, hogy most egész egyházmegyémmel együtt, amelyért felelőséggel tartozom, nyilvánosan elszakadok a bergogliánus szektától.

Hálás vagyok a Hittani Konkregáció volt prefektusának nemrégiben tett kijelentéséért, hogy „a nyílt heretikus nem érvényes pápa.“ Ezzel a kijelentéssel egyet kell értenie minden igazhitű püspöknek.

Arra hívom Texast, Amerikát és az egész katolikus egyházat, hogy tegyék azt, amit én teszek.

Ha én a saját lelkem és a ti lelketek üdvössége érdekében nem szakadnék el a bergogliánus szektától, akkor ez a szekta engem előbb-utóbb megsemmisítene. Mindannyian tudtok a manipuláló vizitációról, amelyet fondorlatosan éppen ezzel a rejtett céllal vittek véghez.

Ezennel elismerésem fejezem ki az USA volt nunciusának, a hős Carlo Maria Viganonak, aki lemondásra szólította Bergoglio Ferencet. Titeket, drága papok, szerzetesek, szerzetesnők, testvérek, arra hívlak, hogy a lelketek üdvössége érdekében őrizzétek meg a tiszta katolikus hitet és velem együtt álljatok ki ennek a hitnek a védelmében, amely nélkül nincs üdvösség.

A ti Joseph püspökötök

2023. 7. 5.

 

Letöltés: A katolikus egyház Texasban való megmaradásának feltétele a bergogliánus szektától történő elszakadás (2023. 7. 5.)