2012. október 13., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

A tizenkét nemzetből álló új Paradicsomban különböző szintek lesznek

2012. október 12. péntek, 23:15
Drága szeretett leányom, Szeretetem olyan erőteljes, hogy most azok is érzik, aki nem ismerik Istent.
Annak ellenére, hogy a gonosz jelen van a világban, az ember most szeretetet érez mások iránt a szívében, mely nem egyeztethető össze azzal a romlottsággal, mely jelen van a lelkekben, és amely meglepi majd őket.
Olyan váratlanul fog ez a szeretet áthullámzani a lelkükön, hogy sokan könnyekre fakadnak. Ezek a szeretet könnyei – olyan tiszták a szívükben -, melyek kettészakítják őket. Nem tudják majd, hogy miért éreznek így testvéreik iránt. Ezt az igaz és egyedülálló szeretetet érezni fogják Teremtőjük, Isten, az Atya iránt is. Mégsem fogják elismerni, hogy létezik. Ehelyett sokan elkóborolnak majd és önmaguktól kérdik:
Mi ez a hihetetlen, de erőteljes szeretet, amit a szívemben érzek? Hogyan lehetséges ez, ha nincs Isten? Hogyan érezhetem ezt a szeretetet, ha én csak az evolúció egyik terméke vagyok, a Föld részecskéiből összeállított termék?
Az Igazság az, gyermekeim, hogy ti nem vagytok a Föld részecskéi, (vagy) az idő maradékai. Ti élőlények vagytok, élő lelkek, akiknek megvan a képességük a vég nélküli örök életre.
Ti Ádám és Éva, az ős-szüleitek bűnei miatt szenvedtek. Talán azt gondoljátok, hogy ez egy kitalált mese, és lehet, mosolyogtok, gúnyolódtok és tréfát űztök belőle, de az Igazság az, hogy ti a tökéletlenség életét élitek. Ez az élet, az ős-szüleitek bűnei miatt lett a szenvedés élete. Bűneitektől megfertőzve, vakok lettetek Isten Igazságára, ugyanazon kígyó miatt, mely őket megtévesztette.
Azt hiszitek, hogy egy igaz életet éltek, egy anyagi világ életét, melynek egy meghatározott élettartama van. Életetek rövid a Földön. Testetek megöregszik. Egészségetek megromlik. Idővel a testetek meghal. Amennyiben elhanyagoljátok szellemeteket, a lelketeket, semmik vagytok.
Fogadjátok el, hogy ti Isten gyermekei vagytok, és ha Isten Törvényeinek megfelelően éltek, életeteknek nagyobb jelentősége lesz. Az életetek meghosszabbodik majd, és ti egy nagy Ajándékot kaptok: az Örök Életet.
Ha csak sejtelmetek lenne erről az életről – mindössze egy órára – sohasem bántanátok meg Atyámat. Tudnotok kell, hogy megkapjátok ezeket az Ajándékokat.
Együtt fogtok élni az egész családotokkal, azokkal, akik a kegyelem állapotában haltak meg, és azokkal, akik maradék hadseregemet fogják alkotni a Földön.
Testetek meg lesz tisztítva és újra teremtve a tökéletesség állapotára, arra a korra alapozva, amelyben elfogadtátok Isten szeretetét.
Szeretetben és békében fogtok élni szeretteitekkel és szomszédjaitokkal. Egyikőtök sem fog akarni egyebet.
A tizenkét nemzetből álló új Paradicsomban különböző szintek lesznek. Az alsó szinten városok és falvak lesznek, melyek a béke, a szeretet, a boldogság és az elégedettség érdekében fognak munkálkodni. Senki sem fog akarni egyebet. Én leszek a Királyuk, a Mesterük és Misztikus egyesülésben velük, uralkodni fogok közöttük.
Aztán lesznek magasabb szintek. Ezek összetartanak majd minden nemzetet Tanításaimmal egységben, és minden ember teljes harmóniában lesz majd a másikkal, és a Föld állataival, úgy a kicsikkel, mint a nagyokkal.
Mindenki élve marad majd azáltal, hogy enni fognak az Élet Fájáról. Senki sem fog az élelemben hiányt szenvedni.
Aztán ott lesznek a nemzetek kormányai. Ők fogják biztosítani, hogy majd minden megfeleljen Tanításaimnak. Kormányaimat az apostolok és a szentek fogják vezetni.
Ez egészen a végsőkig fog tartani, amikor a halottak második feltámadása, a végső szembesülés fog bekövetkezni.
A Sátán, démonaival együtt egy rövid időre ki fog szabadulni. Azután minden gonosz el lesz pusztítva. Végül az egyesült Égen és Földön, Irgalmasságom bemutatásra kerül a világ számára.
Akkor minden kinyilvánul majd, mivel Isten misztériuma, teljes és végső Dicsőségében, mindenki számára bemutatásra kerül.
Jézusotok

Családok Rózsafüzére

Keresztre: Názáreti szent család, öleld át a világban élő családokat és áraszd el a te szereteteddel! Add meg a családoknak az egység és a türelem kegyelmét!
Nagy szemek: Názáreti szent család, költözz a családokba, és égesd a szívüket, a szeretetláng kegyelmeivel!
Három kis szem:    Áraszd el a családokat az erős hit kegyelmével!
                                Áraszd el az örök élet reményével a megtört családokat!            
                                Áraszd el a családokat a kölcsönös, tiszta szeretettel!
Kis szemekre:
Első tized: Názáreti szent család, égesd ki a családok szívéből a szeretetlenség magját! (10x)
Második tized: Názáreti szent család, űzd el a sötétséget és a sátáni cselvetéseket! (10x)
Harmadik tized: Názáreti szent család, add meg a családoknak az őszinte megbocsátás kegyelmét! (10x)
Negyedik tized: Názáreti szent család, add meg a családoknak a gyermeki lelkületet! (10x)
Ötödik tized: Názáreti szent család, áraszd el a családokat békességeddel és egyszerűségeddel! (10x)
Befejezésül: Názáreti szent család, költözz a családokba, hogy megszűnjön a hideg, a közömbös szeretetlenség! Add meg az őszinte, tiszta megbocsátás és megértés kegyelmét! Szereteted adjon erőt az újrakezdéshez! Názáreti szent család, legyen áldásod a családokon, hogy mindig békében és szeretetben éljenek, Ámen
 
Ígéretek:
Azokban a családokban, ahol ezt a rózsafűzért imádkozzák, ott a názáreti szent család, mint egy fény, betölti hajlékukat, szeretet és békesség lesz. Megszűntetem az erőszakot és a szeretetlenséget! Átölelem a családokat és megmutatom a szívükben a tiszta, egyszerű életet. Áldásom és végtelen irgalmam lesz ezekkel a családokkal. Megállítom a sátán cselvetéseit és ármánykodásait. Megadom a családokban az egység és a gyermeklelkület kegyelmét. Végül megígérem, hogy akik ezt a rózsafüzért együtt imádkozzák a családjukkal, azok az égben is együtt lesznek. Áldásom és oltalmam legyen a családokkal: a ti szerető, Mennyei Atyátok.
Veronika Márta
http://engesztelok.hu/rozsafuzer/csaladok-rozsafuezere