2011. szeptember 18., vasárnap

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Ima a bűnben megátalkodott lelkekért 

Kedveseim, Édesanyánk Szeplőtelen Szíve mérhetetlen fájdalmakkal és gyötrelmekkel van teli gyermekeinek a kárhozatba való rohanása miatt. Segítsetek, drága kis engesztelőim, hogy a megátalkodott lelkek visszaforduljanak a kárhozat útjáról! Úgy álljatok Édesanyánk mellé, hogy nem válogattok a naponta felkínált lehetőségek között, hanem mindent és mindenkit azonnal szeplőtelen szívébe helyeztek. Leginkább azokat, akik a legszörnyűségesebb bűnöket követik el. Ezt az imát mondjátok el értük: „Hétfájdalmú Szűzanya, Mária, az engesztelők királynője! Esedezve kérünk, járj közben minden bűnben megátalkodott lélekért Szentfiadnál! Esd ki számukra véres könnyeid által a bűnbánat kegyelmét, a megtérést, hogy elforduljanak a bűntől, és a megszentelő kegyelem ruhájába öltözködjenek." Így vezesd őket a Szentháromság örömébe!
2011. 09. 15.                                Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/imak/ima-a-bnben-megatalkodott-lelkekert


Örüljünk a megaláztatásoknak!

Kedveseim, maradjatok kicsinyek és alázatosak! Ne akarjatok mást tenni, mint amit a Szentháromság megenged nektek! Örüljetek minden olyan lehetőségnek, amelyben megaláztatásban részesültök, mert ezek elhordozása és néma felajánlása a legértékesebb igazgyöngy lelketek számára. Ha úgy viselitek az ilyen próbatételeket, hogy azonnal meg tudtok bocsátani a sérülést okozó felebarátotoknak, akkor igazán eljutottatok a lelki élet magaslataira. Vigyázzatok, lelketek békéjét semmilyen megpróbáltatás ne zavarja meg! Ezt úgy érhetitek el, ha előre imában kéritek a szükséges kegyelmeket a szenvedések elviselésére. A Szentháromság minden próbálkozásotokat megáldja és megkapjátok az erőt az állhatatos küzdelemre. Bízzatok, a végső győzelem azok oldalán van, akik nem menekülnek el a küzdelem elől.
2011. 09. 17                      Anna Terézia

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/oerueljuenk-a-megalaztatasoknak

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A béke és dicsőség korszaka majdnem elérkezett


2011. szeptember 17. szombat, 18:50
Drága szeretett leányom, végre megértetted azt, hogy amikor úgy érzed, hogy elutasítanak, az egyszerűen az Én saját gyötrelmem tükörképe.  Amikor Velem egyesülsz, ahogyan most is, ez a gyötrelem mostantól életed részévé fog válni. Amikor az emberek elutasítják az általad közzétett üzeneteket, akkor ők a Legszentebb Szavaimat utasítják el. Amikor kétségbe vonják és hamisnak találják azokat, akkor Engem kritizálnak. Amikor lenéznek téged, akkor Engem gúnyolnak. Amikor kinevetik ezeket az üzeneteket, akkor keresztre feszítenek Engem.
Amit te érzel, az csak egy töredéke Szenvedésemnek, amint szomorúan figyelem az emberiség vakságát, Örök Atyám létezésének igazságával szemben. A fájdalom és szomorúság, amit Érzek, akkor a legerősebb, amikor tanúja kell, hogy legyek az emberek bűneinek, beleértve a hívők bűneit is. Ez a gyötrelem alig szűnik, de az engesztelő lelkek szenvedései enyhítik.  Ez (a gyötrelem), az által a szeretet által is enyhül, amelyet követőim Irántam való odaadásuk által mutatnak.
Leányom, miközben a szenvedésre szükségem van, hogy más szegény szerencsétlen lelkek megmenekülhessenek, ez mégsem olyan dolog, ami örömet nyújt Számomra. Fájdalmas számomra ezt látni, de általa vigasztalást érzek. Olyan sok dolgot kell még tanulnod leányom, melyeket nehezen tudsz megérteni. Az Isteni Birodalom útjait nem tudná az emberiség megérteni. Egy nap azonban meg fogják majd érteni.
Tudjátok meg Gyermekeim, hogy a nehéz idők, amelyeket az embereknek évszázadokon keresztül el kellett viselniük, a végéhez közeledik. Ez egy örömhír annak az embernek, aki felebaráti szeretetet mutat, és aki ez által szeret Engem. Végül ez a Szenvedésemnek is véget fog vetni, amelyet azért viselek el, mivel mindannyiatokat Szeretem. Ez a szeretet erőteljes és örökké termő, és ez lesz a ti végső megmentésetek oka.
Menj most leányom, és fogadd el a szenvedést több megértéssel a szívedben. Örvendezz(etek) a Béke és Dicsőség időszakának, amely majdnem elérkezett.
A ti szerető Barátotok és Megváltótok
Jézus Krisztus
Az Emberiség Királya