Ha pedig valaki azt mondja nektek: Íme, itt van Krisztus, vagy ott, ne higgyétek.
Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek;
annyira, hogy ha lehetséges, még a választottakat is megtévesztik.
Máté 24:23-24

UFO démoni invázió fog jönni Jézus Krisztus üzenete 2023. március 8.

Drága nyájam, Én vagyok a Jó Pásztor, és gondoskodom juhaimról, meghallják Hangomat a sötétség közepén, és követnek Engem még a viharban is, és Én etetem őket, és zöld legelőkön pihentetem őket, tudják, hogyan halljanak Engem, az enyémek, és Én szeretettel pásztorolom őket, és hazaviszem őket, követik Hangomat.

Tanítványaim egyengetik az utat, mert Én, a ti Uratok, Jézus Krisztus, hamarosan visszajövök, a Világ az Értékellenesség és a Bűn Szakadékába süllyed, az emberek rossz úton járnak, a kárhozat útján, a Világ a Haláltól nyög és vele együtt a Természet is, ez a Hádész ideje.

Figyeljetek Szavaimra, Szent Mihály Arkangyal készítette fel Seregemet az Üzenetek által, és Én is a szenvedés által fogom felkészíteni őket, mert csak így lesznek képesek elérni Végső Hazájukat.

Arra buzdítalak benneteket, hogy ima és meditáció által érjétek el a Szentséget, NINCS vesztegetni való időtök, az Úr napja közeleg, és meg fogjátok látni lelkiismeretetek Atyám előtt.

Ez egy nagyon erős élmény lesz, kérlek, készüljetek fel. A Harmadik Világháború a Világ Nagy Elitjének kezében van, akik a Népesség kiirtására törekszenek.

Egy UFO invázió fog jönni, perverz entitások által személyesítve, akik megpróbálják magukkal vinni a Népességet, aki velem van és imádkozik, az NEM lesz sebezhető az elrablásaiknak, azonban el fogják vinni azokat az embereket, akik spirituálisan rosszak.

Ezért imádkozzatok, Böjtöljetek, TÖRTÉNJENEK, hogy NEM legyetek könnyű prédái ezeknek a perverz entitásoknak, ez a BEVETÉS nagy méreteket fog ölteni, és megpróbálják majd elvenni a lakosság nagy részét.

Ezért kérlek benneteket, imádkozzatok sokat, és legyetek az én kezem mellett és éljetek az isteni akaratban.

Az UFO-k és a Földönkívüli Lények, akik Démonok, Békében fognak jönni, de ez NEM LESZ, hanem megtévesztik az Emberiség nagy részét, Békét és Testvériséget hirdetve, és el fognak vinni sokakat, akik TÉRZELEMBEN ÉLnek, a New Age és a Téves ideológiák szerint.

NE FIGYELJETEK EZEKRE A POKOLI LÉNYEKRE, AKIK EL AKARJÁK LOPNI A LELKETEKET, HORDJATOK KERESZTET A MELLKASOTOKON ÉS HASZNÁLJÁTOK A SZENTSÉGEKET, KERESSETEK MENEDÉKET A SEBEIMBEN ÉS MARADJATOK IMÁBAN, OTTHONOTOKBAN, NE MENJETEK KI, ZÁRKÓZZATOK BE ÉS IMÁDKOZZATOK MEGÁLLÁS NÉLKÜL, HOGY EZ AZ INVÁZIÓ NE ÉRJEN TITEKET VÁRATLANUL, HELYEZZETEK ÁLDOTT GYERTYÁKAT, KATOLIKUS KÉPEKET ÉS HA TUDTOK, EREKLYÉKET IS OLTÁRAITOKRA.

LOCSOLJÁTOK MEG A HÁZAT SZENTELT VÍZZEL, HOGY AZ IMA ERŐSSÉGEITEK LEGYENEK, ÉS GYENGÍTSÉTEK EZEKET A POKOLI LÉNYEKET, HOGY NE TUDJANAK ELJUTNI HOZZÁTOK, NE FIGYELJETEK ODA CSALÁRD ÜZENETEIKRE.

AKIK VELÜK TARTANAK, ÁLLÍTÓLAG KIVÁLASZTOTTAK LESZNEK, NE FIGYELJETEK A NAGY ELITEK MEGTÉVESZTÉSEIRE.

IMÁDKOZZATOK, MARADJATOK BÖJTBEN ÉS IMÁBAN, ÉS ÉN ÉS SZENT MIHÁLY ARKANGYAL MEGVÉDELEK BENNETEKET.

SOK NAGYON ERŐS MEGPRÓBÁLTATÁS FOG ÉRNI EZT A PERVERZ EMBERISÉGET, ÉS A KEVÉS JÓ EMBERNEK EL KELL SZENVEDNIE A GONOSZ EMBEREK TETTEINEK KÖVETKEZMÉNYEIT.

DE ÉN MEGVÉDELEK TITEKET, ANYÁMMAL EGYÜTT, AKI BEBORÍT TITEKET A CSILLAGOK KÖPENYÉVEL, LEGYETEK FIGYELMESEK EZEKRE AZ ÉSZLELÉSEKRE, ÉS BÍZZATOK BENNEM.

MEGÓVLAK, GONDOSKODOM RÓLATOK, VEZETLEK ÉS VÉDELMEZLEK BENNETEKET.

MARANATHA

Hamarosan a kárhozat embere megnyilvánul. Jézus Krisztus üzenete 2023. március 14.

ÉN, A TI URATOK, JÉZUS KRISZTUS, ATYÁM, JÁHVE, A SEREGEK ISTENE NEVÉBEN JÖVÖK, HOGY ÁTADJAM EZT AZ ÜZENETET ISTENEM NÉPÉNEK.

A napok megrövidültek, időtartamuk körülbelül 16 óra, és az Éghajlat megváltozott, AZ Éghajlat szélsőséges, mind a hideg, mind a hőség tekintetében, az évszakok már NEM olyanok, mint korábban, nem tartanak sokáig és vegyesek, már nem úgy éltek, mint korábban, amikor egészséges étel volt és a földek bőséges gyümölcsöt adtak, Ma MINDENT beszennyez a Technológia, ami halálos betegségeket okoz az embereknek, a védőoltások a lakosság nagy részével végeztek a védőoltásokban lévő anyagok által okozott betegségek miatt, a Természet megmutatta magát az ember ellen, de a legundorítóbb Atyám Szemei előtt az erkölcsi leépülés, a Szeretet és a testvériség hiánya.

A Gazdaság hanyatlása megkezdődött, az emberek hamis isteneket imádnak, Atyám nagyon felháborodott ezen a perverz Emberiségen, sok jelzést kaptatok, mint Atyám Népe, és már lepecsételtek benneteket a Három Kereszttel: Ezek a Szentlélek, a Szentháromság és Szent Mihály arkangyal védelmét jelentik.

A Sufár már sokszor megszólalt, különböző eseményeket hirdetve, amelyek beteljesednek, a Vérholdak az emberiség történelmének egy Új szakaszát jelentik be, egy Történelmi eseményt, amely az Apokalipszist jelzi.
Ezért vegyétek tudomásul, amit mondani fogok nektek: És szükségem van egy erős és felkészült hadseregre, és az egyetlen módja annak, hogy ezt elérjük, az az ÖNKÉNTES ERŐSZAKMA, mindannyiótok, mint egy Nagy Fogaskerék része.

Ezért tegyétek a homokszemeiteket, ez olyan, mint egy Sakkjátszma, a királynőt meg kell védeni, és a gyalogok előretörnek a csatatérre, hogy szembenézzenek az ellenséggel, a két oldal JÓ ÉS GONOSZ MEGVEZETTE A SAKKJÁTÉKOT, és az fogja megnyerni a végső csatát, aki a legjobban tud JÁTSZANI.

És az a Csapat a Mennyország, az Angyalok és az Arkangyalok, valamint az egész Sereg, a Purgatórium, a Diadalmas és a Harcos segítségével győzni fog.

De nehéz lesz megnyerni ezt a játékot, ezért arra kérlek benneteket, hogy legyetek egy, legyetek egy test szeretett Egyházam, amely azért küzd, hogy előre jusson, az Okkult és Sátáni Erők nagyon erősek, amellett, hogy az egész Világ hatalma a részükről, a társadalom nagy szférái, a gonosz oldalán állnak, az Elitek elkezdték irányítani a Népességet.
A vihar elkezdődött az ökumenizmussal, az Új Világrenddel és az egyházi skizmával, a hamis egyház, nagy és sugárzó, meghódítja az egész Emberiség szívét, téves és machiavellista eszméivel, az emberi lény méltóságát burleszk szertartásokkal és még sátánistákkal is lealacsonyító, az Én Népemnek ecetet adva epét víz helyett, hogy NEM tudjátok oltani Isten iránti szomjatokat; hogy szomjasan és az Igaz Katolikus Tanítás híján éljetek, ami egy feneketlen szakadékba vezet benneteket, ahol az értékellenes és eretnek és torz tanok elragadják a lelketeket. Képtelenné téve benneteket arra, hogy a Szentlélek felkenését végrehajtsátok bennetek, ami a Lelketek elvesztéséhez vezet.

Az eretnek, téves és sátáni tanításokban fogtok aludni, azt gondolván, hogy ez a helyes dolog, egyik napról a másikra véget érnek a hit dogmáival, hogy utat adjanak egy Új Felesleges és Hideg Vallásnak, amely az embert a Lelketekben és Lelketekben lévő Lényegének, a Szentlélek Lényegének elvesztéséhez vezeti.

Hamarosan a kárhozat embere megnyilvánul az Emberiségnek, hogy megoldást nyújtson arra, amit ő maga teremtett, az egyház magas hierarchiái által támogatott HAMIS ÖKUMENIZMUS a jele annak, hogy MINDEN elkezdődik, egy egységes Vallás, amely irányítani fogja az emberi lényt, ez lesz a pusztulás utálatossága.

Fel kell készítenetek a Lelketek és a Lelketek, hogy hiteles keresztények legyetek, akik harcolnak az IGAZSÁG-ért, amely MINDENKINEK ad, nagyon bátornak kell lennetek a viharral szemben.

Ezért készüljetek fel a következők szerint:

A leghatékonyabb és legegyszerűbb, mivel NINCS több idő, ha életetek minden napján az Isteni Akaratban éltek, meghívva Engem, mint Királyotokat és Megváltótokat, hogy ÉLJEK Bennetek.

Ezért arra kérlek benneteket, hogy mélyedjetek el Luisa Picarreta Írásaiban, ami a legmegfelelőbb és a legpraktikusabb, mivel az idő sürget, és így formálódnak és képződnek a Katonák a Csatára.

Átadom nektek ezt a Védelmi Imát, amely megvéd titeket MINDEN, a testi és lelki integritásotokat fenyegető fenyegetéstől, FELELŐS FELADATOTOK, amikor fenyegető veszélyhelyzetben vagytok, mind fizikailag, mind lelkileg, egy rajtaütés vagy démonok támadása előtt, vagy gonosz emberek előtt, akik ártani akarnak az integritásotoknak.

Nagyon hamar nagy káosz lesz az Emberiségen belül, több esemény fog bekövetkezni, amit az Új Világrend már évtizedek óta kovácsol, mint például a gazdaság bukása, a III. világháború, a járványok, az áramszünet, a keresztények üldözése, a hamis ökumenizmus, a hamis egyház, a téves ideológiák, az erkölcsi romlás, a megtestesült démonok megjelenése és a démonok, akiket a mélységből engedtek ki, hogy megrontják az Emberiséget, valamint sok más fenyegetés.

Ezekkel a nagy fenyegetésekkel és a testi és lelki integritásotok elleni támadásokkal szemben, kérjük az ÖSSZES ÉG segítségét, ezzel az Imával:

IMÁDSÁG: Én (név), mint az Atya Isten gyermeke, akit Ő nagyon szeret, kérem az Ő védelmét, mint MINDEN Ég Szeretett Atyja, az Ő Igazságos Kezébe menekülök, hogy megvédjen minden veszélytől, mind a testi, mind a lelki épségemet illetően, ahogyan kérem az Ő Szeretett Fiának, Jézus Krisztusnak a védelmét az Ő Legdrágább Vére és Sebei által, az Ő oltalmába menekülök az idők végén, és kérem az Ő segítségét, az Ő Nagy Védelmét és az Ő Vezetését. Kérem továbbá a Guadalupei Szűz Mária, mint Szeretett Édesanyám, valamint mint az EMBERSÉG KIRÁLYNŐJE és URALMA, védelmét is, az Ő Csillagköpenye alá menekülök, kérve az Ő védelmét és gondoskodását, kérem továbbá Szent Mihály Arkangyal és Mennyei Seregei védelmét, hogy Kardjával és Szárnyaival megvédjen minden fizikai és szellemi gonosztól, és Szent József és az összes Szentek védelme alatt csatlakozom az összes múltbeli teremtmény imáihoz, Jelen és Jövő, hogy felajánljam ezeket az Imákat, mint Védelmet nekem és Családomnak, egyesülve Jézus Krisztus Szenvedéseivel, kérem a Mennyei Udvart, hogy vigyázzon rám, vezessen és védelmezzen engem, hogy minden Dicsőséget és Tiszteletet adjak Isten Atyámnak, hogy Fiának, Jézus Krisztusnak Országa hamarosan eljöjjön a Földre. Ámen

Ha veszélyben vagy, imádkozz, és a Mennyország megvéd téged. Végezetül, NE feledkezzetek meg az imáról, a bűnbánatról és a böjtről, valamint az idei nagyböjti felkészülésről, hiszen minden nagyon hamar elkezdődik.

MARANATHA