2013. február 25., hétfő

A Szűzanyánk 2013. február 25-ei üzenete Medjugorjéból

*Medjugorje, 2013. február 25.*

"Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket. A bűn a földi  dolgok felé húz titeket, én pedig azért jöttem, hogy a szentség és az  isteni dolgok felé vezesselek benneteket. Ti küzdötök és elpazaroljátok  energiátokat a bennetek lévő jó és rossz közötti harcban. Ezért gyermekeim,  imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok mindaddig, míg örömmé nem válik az  imátok és életetek egyszerű Isten felé haladássá válik. Köszönöm, hogy  válaszoltatok hívásomra."

A mexikói superman ruhás pap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

A legnagyobb hiba, melyet elkövethettek, ha azt feltételezitek, hogy csak a megrögzött bűnösök vetetnek a Pokol tüzére

 

2013. február 24. vasárnap 22:00
Drága szeretett leányom, amikor a világ átéli a Nagyfigyelmeztetést, két részre fog oszlani.
Az egyik rész azokból fog majd állni, akik elfogadták a Gyónást, és akiknek a lelkét a Szentlélek fogja eltölteni. Attól a naptól kezdve az ő megtérésük teljes lesz, és emiatt, azok kezeitől fognak szenvedni, akik elutasítják Irgalmasságom Kezét.
A másik rész azokból a megrögzött bűnösökből fog összetevődni, akik hűségüket a fenevadnak szentelik, és akik a szívüket és a lelküket szándékosan elkötelezték a Sátánnak, és teljesen tudatában vannak annak, amit tesznek. Mert ők abban az úgynevezett paradicsomban hisznek, amelyet ő (a sátán) ígért nekik, ami természetesen nem létezik. Az ő sorsuk örök szenvedés a Pokol tűzében.
Vannak olyanok is, akik nem hisznek Istenben, vagy Bennem, Megváltójukban, Jézus Krisztusban. Irgalmasságomat közülük sokan nem fogják elfogadni. Ők nem fognak törődni lelkük állapotával, mert azt hiszik, hogy ennek nincs értelme. Ezek az ateisták – sokan közülük szívükben jó emberek, de azt hiszik, hogy a saját életüket ők maguk irányítják, és hogy a világi élvezetek utáni törekvésük fenntartja őket ebben az életben; hogy ez elegendő lesz ahhoz, hogy békét és megelégedést hozzon nekik, mely természetesen nem lehetséges, mivel ez mindaddig lehetetlen, míg a bűn felszámolásra nem kerül.
Makacsságuk azt jelenti, hogy ők nem mehetnek Atyámhoz, hacsak meg nem változnak és el nem fogadnak Engem, Jézus Krisztust. Ők nem léphetnek be abba a Paradicsomba, amelyet Ő (az Atya) teremtett minden gyermeke számára.
A legnagyobb hiba, amelyet elkövethettek, ha azt feltételezitek, hogy csak a megrögzött bűnösök vetetnek a Pokol tüzére. Sajnos mindazok, akik Istent elutasítják, nem kerülnek közel Istenhez, kényszeríteni sem lehet őket arra, hogy fogadják el Őt. Az ő szabad akaratuk a legnagyobb Ajándék, amit Isten adott nekik. Ezt nem lehet erőszakkal vagy bármilyen más módon elvenni tőlük. A saját akaratuk lesz az, ami megszabja majd a sorsukat. Ők vagy az Én Kezemet választják és bemennek a Paradicsomba, vagy elfogadják a hazugságokat, melyeket a Sátán ültetett az elméjükbe, melyek megpecsételik majd a sorsukat.
Jézusotok