2018. november 22., csütörtök

Egy látnok, aki a tárgyalásra várva transzvesztita lett

Paolo Catanzaro 17 évesen azt állította, hogy Szűz Mária beszél hozzá. Ez 1991-ben történt az olaszországi Uggióban. Catanzaro 20 éven keresztül nagy számú követőkkel rendelkezett.

Azt állította, üzeneteket közöl a Szűzanyától. Ostyák jelentek meg rejtélyes módon kezeiben. Betegek kenete folyt a rózsafüzéreiből. A Vatikán soha sem hagyta jóvá Catanzarót, aki összesen több mint 4 millió eurót kapott adományokból.

Egy női követőt arra is rávett, hogy ajánlja fel magát gazdag férfiaknak, akiket Catanzaro közel elcsábítani. Amikor a nő teherbe esett, Catanzaro azt mondta, hogy Szűz Mária azt kéri, hogy szakítsa meg a terhességet. A nő engedelmeskedett és végrehajtották az abortuszt.

Öt évvel később Catanzaro transzvesztita lett. Elnevezte magát "Sveva Cardinalé"-nek, színésznőnek adta ki magát, most pedig egy másik férfival él. Az oligarcha média transznemű hősként ünnepli.

Catanzaro dicsősége februárban végződött, amikor sikkasztással vádolták. Jelenleg a tárgyalásra várnak.

https://gloria.tv/article/CtM6twEiRonW1MpVDmU3PVJ8B

Nős papokat és női diakónusokat kér hamisprófétától Linz püspöke

bischof_manfred_scheuer-_dsc0490_web.jpgAz egyházmegye honlapjának tájékoztatása szerint levélben kérte Ferenc pápát Manfred Scheuer, az ausztriai Linz megyéspüspöke arra, hogy engedélyezze a "kipróbált" nős férfiak ("viri probati") pappá szentelésének lehetőségét, a nősülés mellett döntő (vagyis a cölibátusi fogadalmukat elhagyó) papok szolgálatban maradását, valamint nők diakónussá szentelését.
A püspök szerint mindezeket az egyházmegye katolikus hívei követelik, amit ő csupán közvetíteni szeretne Ferenc pápa felé. Scheuer szerint a linzi egyházmegyében súlyos gondot kezd jelenteni a szolgálatban lévő papság elöregedése és a papi hivatások hiánya, a gond mértéke pedig egyre sürgetőbbé teszi a megfelelő megoldás megtalálását.
Sokan úgy sejtik az Egyházban, hogy a jövő év őszére tervezett, a pán-amazóniai térség problémáival foglalkozó püspöki szinódus biztosítja majd az apropót arra, hogy Ferenc pápa beavatkozzon a kötelező papi cölibátus egyházfegyelmi gyakorlatába, vagy hogy akár még nők diakónussá szentelését is megnyissa.

https://katolikusvalasz.blog.hu/2018/11/22/nos_papokat_es_noi_diakonusokat_ker_ferenc_papatol_linz_puspoke